Bio sam opravdano odsutan par dana, putovao sam. Sad sam u BKK s Tanjom. Kapitalna greska je bila uzeti nju ovde, sad kad gledam sve ove stjuardesice ovde po hotelu, ali sta da radim kad sam glupan.
Inace proveo jedan da u Kievu. Mega-grad. Jos sam pod utiscima (doduse video sam samo centar). Podseca malo na Moskvu ali MNOGO cistiji i MNOGO evropskiji.
Pricao mi jedan prijatelj Holandjanin koji tamo cesto ide, ja nisam verovao. Nevidjen grad!
Nadam se da ce Hate jednog dana da cuje moj vapaj. Nemas pojma kako bi nam se u Kievu dobro zivelo sa 10M. A to je samo kapljica u moru trilijardi kojima ti trgujes svaki dan.
Dobro, mozda neces zbog mene, imali smo mi svoje razlike, nije da nismo, ali imaj milosti makar zbog mog klinca. Nije u redu da zbog tebe odrasta u relativnom siromastvu.
I know, I know - you don't desire anything, but you can refrain from desiring in Kiev, UA too. A kakav grad covece. Da padnes na dupe!
Elem, uzeo hotel u centru Kieva s pogledom na trg, bas tamo gde protestuju. Soba kostala jedno 20 eura vise zbog pogleda. Mi racunali prestace demonstracije/protesti do 10pm, no luck. Posle smo mislili do 12 max. nope. U pola 1 zvali recepciju, kazu verovatno ce celu noc demonstrirati, ali bili su ljubazni da nam daju drugu sobu.