News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

#euromaidan

Started by Daisy, February 20, 2014, 03:51:23 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ivan_D

QuoteJedino me plasi sta cu opet da citam sutra, kad se ponovo ovde ulogujem.

Hehe, u pravu si. Bila je to trenutacna slabost. Sutra ce verovatno biti opet sve po starom.   ;)
If you dine with the devil bring a long spoon.

Ivan_D

On second thought, stvarno tamo ima PREMNOGO budala:

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=05&dd=08&nav_category=78&nav_id=845262

QuoteSve je bila velika i majstorska gluma, kako bi se Rusija i Putin distancirali od planiranog referenduma, dok će se Rusi potom pojaviti kao branioci samoopredeljenja RUsa u Ukrajini. Sve po međunarodnom pravu. Zapadnjaci će da pocrkaju od muke. GRU vrhunski radi posao.
(Mihailo, 8. maj 2014 12:10)

# Link komentara
Preporučujem (+87)
Ne preporučujem (-15)

Toza

Oh, The European Union Times!

Ivan_D

Slawene, ti li si? Ja sam znao da ces nam se vratiti. Ovi te zloslutnici ovde svi sahranili, jedino sam ja verovao u tvoj povratak.

Toza

baggio

Quote from: Ivan_D on May 09, 2014, 12:30:26 PM
................ jedino sam ja verovao u tvoj povratak.

Jedino ti???

Bata Tozo xyxy
We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Pijanista

:| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :|

Ivan_D

Quote from: Toza on May 09, 2014, 01:34:25 PM
It is I, Leclerc.

Izvrsno, let me bring you up to speed (in alphabetical order)

baggio - nedavno me pohvalila. Valjda
E - mislim da je ponudila neke slike ako se vratis. Go claim
INI - promenio ime u neku hippie varijantu. I dalje ne zna Instrumental
Jelence - rastrzana izmedju opcija (pobeci sa nekim covekom ili ne) i vrlo, vrlo nervozna. Najbolje izbegavati
Hate - izbegavaj ga vikendom, pon - cet ja kao sunicko (valjda je to deminutiv od sunce. ukrajinski sonicko, ceski slunicko), vikendom, on the other hand, vrlo zao.
MalaKoala - povremeno ima dobre savete. Ne laze vise.
Mirabella - suzdrzana kao i uvek, osim kad kupuje cipele
Pareski - napustio Srbiju u najtezem trenutku za istu i vratio se u Kanadu
Pijanista - navraca retko a pise jos redje i slike su bledje i bledje
Superhik - vecinu vremena provodi na sajtu Meg Ryan fans, nije ovde cesto
Tempo - je Bosanac

Uglavnom, ja sam taj koji drzi ovaj forum zajedno. Dobro je da si se vratio. Dobrodosao kuci.

Mirabella

Oooooooo, pa ko nam to dos'o?!  :lol:
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Hate mail

Quote from: Ivan_D on May 09, 2014, 12:30:26 PM
Slawene, ti li si? Ja sam znao da ces nam se vratiti. Ovi te zloslutnici ovde svi sahranili, jedino sam ja verovao u tvoj povratak.

With friends like these...

Quote from: Ivan_D on December 25, 2013, 01:44:41 PM
...Niko ne moze tako dobro kao ti i pokojni Slawen dobro da sroci srz necega u nekoliko recenica...

http://znaksagite.com/7k/index.php?topic=3459.msg76649#msg76649
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Ivan_D

:mrgreen:

I bas na Bozic

Mirabella

Quote from: Ivan_D on May 09, 2014, 04:29:36 PM
Hate - izbegavaj ga vikendom, pon - cet ja kao sunicko (valjda je to deminutiv od sunce. ukrajinski sonicko, ceski slunicko), vikendom, on the other hand, vrlo zao.

sunicko = sunasce
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Superhik

Dobro doš'o kući, Tozo!

(Meg, izvini, sa'ću ja nazad kod tebe)

Toza

Jel' znate bre vi šta je konspiracija?

Hvala svima, i meni je neobično drago, bez obzira što sam sad drugi čovek, 'oćureći vampir.

baggio

We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Superhik

O, ćureći vampir?

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Daisy

Quote from: Ivan_D on May 09, 2014, 04:29:36 PM
Quote from: Toza on May 09, 2014, 01:34:25 PM
It is I, Leclerc.

Izvrsno, let me bring you up to speed (in alphabetical order)

baggio - nedavno me pohvalila. Valjda
E - mislim da je ponudila neke slike ako se vratis. Go claim
INI - promenio ime u neku hippie varijantu. I dalje ne zna Instrumental
Jelence - rastrzana izmedju opcija (pobeci sa nekim covekom ili ne) i vrlo, vrlo nervozna. Najbolje izbegavati
MalaKoala - povremeno ima dobre savete. Ne laze vise.
Mirabella - suzdrzana kao i uvek, osim kad kupuje cipele
Pareski - napustio Srbiju u najtezem trenutku za istu i vratio se u Kanadu
Pijanista - navraca retko a pise jos redje i slike su bledje i bledje
Superhik - vecinu vremena provodi na sajtu Meg Ryan fans, nije ovde cesto
Tempo - je Bosanac

Uglavnom, ja sam taj koji drzi ovaj forum zajedno. Dobro je da si se vratio. Dobrodosao kuci.

Ivan_D - aka Daisy Sky (2 gay, pa ne koristi), ima problem da nauči alphabetical order, ali mlad je, naučiće...
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

baggio

Ivan_D

Zvuci poznato. Mesni narezak, kalasnjikov i falsifikovani glasacki listici. Braca po gluposti.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=05&dd=11&nav_category=78&nav_id=846486

Toza

Bio na svadbi danas, na kojoj bio i gost iz Gruzije. Pa specijalno u njegovu čast muzika zasvirala "Kaljinku".... missimjebote.

Hate mail

Pijanista

Quote from: Toza on May 11, 2014, 09:14:49 PM
Bio na svadbi danas, na kojoj bio i gost iz Gruzije. Pa specijalno u njegovu čast muzika zasvirala "Kaljinku".... missimjebote.

Bio ovde jedan restoran, "Europa" drzao neki Slovak. I cim nas  cuo, pita odakle smo i pusti nam MIsu KOvaca da se ugodnije osjecamo

A negde u Baggiovom kraju, (Peachland) odemo na parni voz sa decom, i tamo neki cikica iz 19-0g veka svira banjo. Opet isto - odakle-Srbija-Imam nesto za vas. I otpeva (prilicno dobro) "sve pticice iz gore"

Meni je sve to simpa, cenis trud koji je neko ulozio

Hate mail

Meni se svidja ideja da od Jadrana do Japana ti mozes da putujes i da bez prevoda ili ikakve ozbiljne muke citas ulicne i saobracajne znakove, pogledas televiziju ili novine, sednes da nesto pojedes, pazaris i caskas sa slucajnim prolaznicima.

We are Slavic...

Toza

Ivan_D

Ta jedna devojka iz spota lici na Taniu Russof

Pareski do

Quote from: Ivan_D on May 07, 2014, 10:13:05 PM
Tetka mi pricala kako je jednu noc dezurala i ujutru dobili plate i kolega joj da svoju platu (2-3dm) i zamoli je da mu nesto kupi na pijaci. I ona na pijaci razmislja da li mu treba par kila krompira ili par kila sljiva i ne zna sta je bolje da mu kupi, a ne moze da ceka do poslepodne jer taj novac nece vredeti vise nista.

Ja бих купио лапо-лапо да може да направи кромпир њоке и кнедле са шљивама, главно јело + десерт = добитна комбинација!

Поздрав из Београда злобниче a Квибек је "distinct society" + "nation within a federation", Канаде се једино сете када избије неко срање, савезна влада дели паре и пасоше, чак и када се освајају медаље деле их на само наше и наше. Ретко одуран свет и сушта супротност Канади.

Ivan_D

http://news.yahoo.com/france-wont-cancel-warship-deal-russia-sources-091756532--finance.html?bcmt=1399954648434-0d0a5b04-3794-433e-8212-f301bda549f3

QuoteFelix 8 minutes ago

I have been Saying this to the many idiotic Americans who have that gun totting, gun Slinging, America is the boss of all mentality that in life there are fights that one picks and when picking those fights you did your competitive/comparative advantage analysis and made sure you have that edge over the opponent and even if you are on equal footing you made your damage analysis just so that should you loose you could at least forecast your fate. Its not every fight we fight. These Europeans will do nothing should it so happen that Russia has decided to invade Ukraine or at most take it all over. They are busily covering their backsides and looking forward to where their next bread will come from and as it stands now their next bread is from Putin's basket should Putin decide to pull the plugs the whole of the EU with it so called economic slump and recovery will fall further and deeper into a Vortex that will be so difficult to climb out of. You expect France to cancel business ties with Russia knowing fully well that Russia can build its own Warships and make sure the monies being paid to France is lost. now 1.5B is no money compared to what others spend on their Military but France needs its a paradox of want in this instance and if France or Germany chooses to make a mistake They will go further down. So you dim witted, ignorant, stupid and knit witted Americans saying all those nonsense Putin and indeed Russia has its clout over all of Europe after all love it or hate it. You should be thanking Obama for not taking that rush decision like your Bush/Cheney would have and jeopardizing your children and great grand children in the course of it.

Quotetarl 4 hours ago

The idea that we have national loyalty or even have strong nations anymore is almost pretty silly. The rich govern the world. The multinational corporations, their CEO's, their multinational board -- with their homes, properties, contacts, and bank accounts scattered throughout the world don't have borders. I wouldn't be at all shocked if American corporations or their "subsidiaries" are selling weapons and technology to the Russians as we speak, not to mention the North Koreans, Chinese, and Iranians.

I dont think a world war is even possible at this point. The rich would never allow it. They will allow, create, and fan the flames of minor skirmishes, police actions, and other terror wars in outlier countries around the world just to keep the need for new weapons alive. They'll fan the flames of nationalism just enough to keep taxpayers (of the world) paying for "defense" but through their contacts and owned political officials never really allow a major war to break out.

It's all spelled out in Fight Club and other books about multinationals running the world.. . The "IBM asteroid Belt" the "Boeing Moon of Saturn".. the Tyrell Corporation. Etc etc.

Toza

Jelence

Vid' pokojni Toza  :?
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Ivan_D

Nego ljudi, ode Tanja danas za NYC. Imam mixed feelings oko toga. Tko bio to bio rekao...

Ne znam kako ce se snaci sa dosta oskudnim znanjem jezika i muzem koji je ultra-luzer.  :roll:

Mirabella i Hate, vazno je da budete u stanju pripravnosti ako joj bude trebala pomoc. I koordinisite, ne napustajte grad u isto vreme, da bi jedan od vas uvek mogao da joj pritekne u pomoc. Hvala vam.

Mirabella

Ivan_D

Taj tvoj ' :mrgreen: ' je urekao celu situaciju Mirabella. Any ideas?

Ivan_D

Upravo se Sasha pojavio. Dok covek ceka na tebe i Hate-a moze kuca da mu izgori.

Mirabella

Pa jes' HM i ja smo krivi a ne Sasha.    :roll:

A i njih dvoje, k'o grlom u jagode, posli bez kur@a na svadbu.  Sasha nije dosao, sta cemo sad?!  Alo, taxi, adresa, valjda imate adresu gde ste posli?!  Sashin telefon, nesto?!

Daisy

Quote from: Mirabella on May 13, 2014, 09:53:43 PM
Pa jes' HM i ja smo krivi     :roll:

i Victor, i Zeka, i ...

Hate mail

I see Brighton Beach in their near future...

Liku koji im uzima $700 da bi im "nasao smestaj i posao" zelim uspesnu radio- i hemoterapiju...

Pijanista

Tanjya... o tempura....

Ivan_D

Quote from: Mirabella on May 13, 2014, 09:53:43 PM
Pa jes' HM i ja smo krivi a ne Sasha.    :roll:

A i njih dvoje, k'o grlom u jagode, posli bez kur@a na svadbu.  Sasha nije dosao, sta cemo sad?!  Alo, taxi, adresa, valjda imate adresu gde ste posli?!  Sashin telefon, nesto?!

Mnogo gledas americke filmove Mirabella. Bila si mi mnogo draga svih ovih godina, ali nadmenost i snobizam got the worst of you. Ko jos trazi broj telefona osobe od koje im zavisi zivot kad se seli overseas?

Inace, turns out, and I say surprise, surprise, Sasha nije imao spreman smestaj za njih. Pokazo im par soba koje im nisu odgovarale (ne zelim ni da zamislim na sta su licile :(  )   te ih smestio kod neke zene na jednu noc a sutra nastavljaju da traze...   :roll:

Daisy

Soba u Brooklinu, shared bath, kitchen...
slobodna od 1. juna, izdaje se preko leta, do 1. septembra
$780 / mesec
https://www.airbnb.ca/rooms/3040391?checkin=01-06-2014&checkout=01-07-2014&guests=2&s=vlOa

(za rezervacije preko ovog sajta neophodna je kreditna kartica)
posle prvog perioda mogu sa gazdom/gazdaricom da se dogovore direktno oko rente za sledeći period

Ivan_D

Ha, hvala. Ja koristim airbnb redovno, ali mislili smo da nema sanse da nesto nadje za tu cenu za ceo mesec, pa nismo ni gledali za NYC.

Worse comes to worse smesticu ih kod Hate-a na par nedelja, ali bolje je da se sto pre osamostale.

Saljem joj link.  xjap

Superhik

Nepojamno...

MW,

Milijarde Zapada za Ukrajinu

http://www.dw.de/milijarde-zapada-za-ukrajinu/a-17626136

...I ovim novcem ce da operisu neizabrani politicari.

QuotePrelazna vlada u Kijevu mora poboljšati niz stvari, između ostalog unaprediti borbu protiv korupcije i pokazati više transparentnosti.

:D

Priceless...

Ivan_D

Verovatno najmanje od svih zala.

Ima uzrecica jedna na ukrajinskom koju moja supruga cesto koristi "i tak zle, i tak nedobre"   ;)

Ivan_D

OK, nasli sobu. Bay Parkway, Brooklyn. Prvo sto sam video na google maps u okolini bilo Russian English translation services   :mrgreen:
$600 za mesec + utilities.

Mirabella

Pade mi kamen sa srca.  :)

Hate mail

Jelence

Нису ми јасне ове комбинације. Ајд Хате још и некако, али Мирабела?!

Јел бре Мибела даси планирала и ти да набодеш Тању? Уз твоју надменост и снобизам контам да би пао неки садо-мазо?  xfuck5
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Pareski do

Moжда садо-мазује оног Тањиног рогоњу?