News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Iz stampe

Started by Hate mail, April 18, 2014, 09:42:57 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Hate mail

Aha. Ali sam sav blokiran ovde pa ni ja ne vidim.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Ivan_D

xrofl
Ako to nije jedna uspesna karijera, ja ne znam sta jeste
If you dine with the devil bring a long spoon.

Hate mail

patlidzan the patek
patlidzan, patek patlidzan in pekar
with no UA to patlidzan.

Superhik

Ali, ali...ja mislim da je gajenje patlidžana potpuno legitiman cilj.

Ja sam u dvorištu zasadio nekoliko strukova cherry-paradajza, i zaista osetim veliko zadovoljstvo kad uberem pola tuceta za brzu salatu.

A kad me mrzi, onda odem u Zaplet; same shit.

:mrgreen:

Hate mail

No UA for you, too.

Superhik

Šmrc..

Toza

пићкаматер, па ми би овде могли једну солидну задругу да оснујемо, још ако нам се придружи правобранилац, пошто не знам у чему је сада, то би 'ладно прерасло у озбиљан колхоз!

инди, братићу, јеси ли ин или аут?

Superhik

Hate mail

Hate mail

Toza

Ma stipu bre te tamo elitne škole, reci ti nama koliko je za Srbiju moguć grčki scenario, tačnije onaj deo gde će da limitiraju količinu novca koji možeš da podigneš...?

Meni onomad javili iz Inteze da će mi ubuduće na oročena devizna sredstva obračunavati 0% kamate...
A oni važe za jaku firmu.

indie

'на љуту рану - љуту траву..!'

Hate mail

To oni retroaktivno odlucili da te izjebu za to oroceno?

Shocking.

Toza

koji ste vi pravoslavi...

Hate mail

The pravoslav
pekar his pravoslav
patlidzan.

Daisy

strpi se za dve godine

ne može Vučko sve odmah
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

Platice ti kad prodaju kokoske.

Hate mail

Daisy

Quote from: Hate mail on July 14, 2016, 09:36:44 PM
Liberal idiocy:

http://www.americanthinker.com/articles/2016/07/chicagos_collapse_has_begun.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook
Today 46% of Chicago's public school students are Hispanic

40% of Chicago's high school students don't graduate

well, que pasa?
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Toza

U avionskoj nesreći koja se dogodila nedaleko od Ajdovščine u Sloveniji, poginuo je internet milioner Tomas Vagner, jedan od šefova firme Unistar, preneli su nemački mediji.

Inače, u toj nesreći manjeg nemačkog aviona koji se juče srušio kod Ajdovščine, bilo je četiri potunika od kojih su dva identifikovana. Reč je o jednom 73-godišnjaku, koji je upravljao letilicom i jednom 38-godišnjaku. (Blic)

Hate mail

4 #potunika?

#Letilica?

Jel' ta #letilica bar kruzila sat vreme?

Toza

indie

starost je zlo...

Pijanista

Ja pomislio Kim Jogn Un, kad ono ova fuksulja

Hate mail

Jebla ona matershne svoje.

A gle ovo:

www.ozy.com/true-story/how-was-your-day-suicide-scene-cleaner/68731?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=US

Jeblo matere i ove amercke sistematizacije radnijeh mesta...

Daisy

a busy week for those guys
Nice, Turkey

Toza

u turskoj su delali rusofili

Toza

Otpočeo je u Vatikanu dugo isčekivani rad katoličko-pravoslavnog ili hrvatsko-srpskog povjerenstva na visokoj razini o povijesnoj ulozi kardinala Alojzija Stepinca. Navodno to nema veze s njegovom kanonizacijom. Ali da nema, on bi već bio proglašen svetim. Prebirat će se po dokumentima, vagati svaka njegova riječ i svaki postupak u onom zlokobnom vremenu kad je Bog ostavio čovjeka, a čovjek Boga.

Trajat će te rasprave dugo, dugo, daleko duže negoli je trajalo samo suđenje Kardinalu. Na neki način bit će mu suđeno drugi put. Sinoć sam ga sanjao, rekao mi je: Napiši neka me ostave na miru. (slobodna dalmacija)
xrofl xrofl xrofl
Kakav kreten

indie

SNS otvorila izložbu "Necenzurisane laži" / FOTO

Beograd -- U beogradskoj galeriji Progres otvorena je izložba "Necenzurisane laži", koju je priredila pres služba Srpske napredne stranke.

IZVOR: TANJUG PONEDELJAK, 18.07.2016. | 22:49

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=07&dd=18&nav_category=11&nav_id=1156625

Daisy

Kud videh ovo pred spavanje. Auuuu, gde živim... Laku noć.
(Ns#1, 18. jul 2016 23:31)

Sns i umetnost, oksimoron.
(qwerty, 18. jul 2016 23:30)

hahaha... haha h
daj mi kilo kulture!!!!
(Nenadlu, 18. jul 2016 23:35)

Ovih dana se sve desava pod sloganom: izvini se bratu Đuri što te tukao... Ogavno!
(starković, 19. jul 2016 08:50)

Ni botovima nije jasno sta je ovo, a kamoli nama normalnima
(Jah, 19. jul 2016 01:02)

Србија, једина земља у којој је њуз нет реалност.
(CND, 19. jul 2016 01:28)

taman sam pomislio da smo sa obe noge dotakli dno dna kao ono medjutim ima još pa dokle bre brat Kim (S.Koreja) je laka prehlada za ove
(alo bre..., 19. jul 2016 08:16)

Vratih se iz Praga, i padoh u depresiju... Moram bezati, na bilo koji nacin
(Brade, 19. jul 2016 02:33)

Pa, pa paranoja...
(Pavlovic, 19. jul 2016 08:40)

Baš mu čuči fantomka, a ni kupaći nije loš
(Dejan, 19. jul 2016 00:48)

Ovo mi smrdi na Bebicu Popovića, nešto slično je organizovao i u CG tada za svog drugog gazdu - Mila, potpuno isto, pljuvanje po nezavisnim medijima, teorije zavere, veličanje lika i dela dotičnog vođe, plaćeni analitičari, sociolozi, novinari...i naravno Pink!
(Celtic, 19. jul 2016 11:05)

Ovo JESTE rad Bebe Popovića i njegovog roblja iz Instituta za javnu politiku.
   Pres služba SNS je samo opsluživala ovaj "poduhvat".
   (Odojče, 19. jul 2016 13:17)

moze li izlozba "za dve godine"
(dejan, 19. jul 2016 13:39)

Gebels bi bio ponosan!
(Marko, 19. jul 2016 14:57)

Toza

Sine bato, fašizam u reči i delu.

Hate mail

Mediteranska posla...

Hate mail

'Open nine days a week!' Shoppers' hilarious photos of the WORST supermarket fails sweep the web

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3698897/Shoppers-hilarious-photos-WORST-supermarket-fails-sweep-web.html

xrofl :mrgreen:

Pijanista

Hate mail

Hate mail

Jel' to neki youtube?

Pijanista

Da. Nego, Tozo, drzava resila da se uozbilji i da ti uzme lebac iz ruke:

Međutim, u ovom kraju se sve više primenjuje užasan recept iz drugih delova Srbije, a to je da se mrtvom psu odseče glava, potom se skuva i tako steriliše, a onda se najčešće na nogu prisloni čeljust i stisne, pa se tako s veštačkim ujedom odlazi lekaru i dobija potvrda

http://www.blic.rs/vesti/srbija/valjevo-kuvaju-psece-glave-pa-insceniraju-ujede-zbog-odstete/7y32xsz

Hate mail

Ma pusti bre to nego sta bilo sa onim zatvaracima od pivskih flajki iz Apatinsku pivaru?

Ivan_D

To sa kerovima lutalicama je strasno. I nikako mi ne ide u glavu kako toliki broj ljudi tamo misli da to nije big deal ("ima i gorih stvari"). A 30 godina su gradovi vec prepuni pasa lutalica.
Kao u Africi.

If you dine with the devil bring a long spoon.

Hate mail

Ma to su kurac gradovi. Zato je to tako. Ljudi drze ovce, svinje, koze i dzukce usred tih "gradova". Guske, patke. Vozaju freze, traktore i konjske zaprege po tim "gradovima". Pa i po "autoputevima" izmedju tih "gradova".

Pijanista

I izmedju neomalterisanih kuca

indie

"Pričao sam srpski u Zagrebu i desilo mi se nešto neobično"

Zagreb je mali, Beograd je za njega metropola. A nije baš prijatno ni kada pričaš srpski na ulici... Ako je ovo prvo što pomislite kada se kaže "put u Zagreb", verovatno nikada nećete otići tamo i propustićete mnogo.

http://www.24sata.rs/pricao-sam-srpski-u-zagrebu-i-nisam-se-osecao-kao-vanzemaljac/32058

Hate mail

Ovo je trebalo na "Samo za pekare".

Toza

"kao jedan veliki Zemun"
pravo srbski opis
ponosni na svoju glupost

majstor Pajo, kako radi pumpa niskog pritiska?
"rokće ki krmača"

Hate mail

Grozan, grozan svet.

Daisy

da, izgledaće tako Zemun, možda za 20-30 godina