To sa glasanjem - daj boze da se desava sto cesce, neka ljudi vide koje su ovce. Zao mi je sto sam cinican, ali kad isti ljudi jebu narod 25 godina, mogu samo da kazem - alal vam kurac!
ma ne zajebavaj
ovo pre neki dan jeste bilo slučajno, ali je nužni rezultat svesnog, planskog i ciljanog srozavanja ideje parlamentarizma, ideje predstavničke demokratije i demokratije uopšte u srba
baš sa namerom "da narod vidi koje su ovce"
pa da "prirodno" zaključi da tu treba čvrst i sposoban vođa
ova posrana nacija slavi kao svoj dan državnosti sretenje gospodnje kad je donet prvi ustav
kojim narodna skupština koja je ustav donela
uopšte sebe nije bila predvidela kao zakonodavni organ
nije imala nikakva ovlašćenja ni nadležnosti
i njene šatroodluke ni na koji način nisu obavezivale kneza miloša i praviteljstvujušći sovjet
jedino o čemu je ta skupštinna, koja je trebalo da se sastaje jednom godišnje, o đurđevdanu (ali nikad nije, jer je ustav važio samo mesec dana) mogla da raspravlja, bilo je pitanje budžeta...
pa su tadašnji (a i sadašnji) gospodari srbije - nemci, rusi i turci, zaključili da je i to mnogo srbima
pa ukinulo
govno od naroda
kad nam je onaj najbolji što imamo, pa smo ga izabrali za predsednika
podinteligentna, neobrazovana, nerazborita stoka
jesi li pročitao ono da naša služba za zapošljvanje nudi poslove po nemačkoj?
znaš li da ovde nije ostalo aman ništa kvalitetnih ljudi
iole obrazovanih, valjanih, da liče na ljude
postali smo izvoznik medicinskih sestara
šofera kamiona
eeej, šofera?!!!
pa ja ovde pišem anegdote iz druženja sa doktorima nauka koji sede u srbiji, koji su se rasporedili po "projektima" za 70 - 80.000 dinara mesečno i "istražuju"... istražuju gde može da se najjevtinije popije duži sa mlekom
12.000 istraživača ima srbija
kakva naučna velesila, a?
e, oni će da otkriju kako narodna skupština ne funkcionira
jednog dana
pa će onda na nam krene