News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Iz stampe

Started by Hate mail, April 18, 2014, 09:42:57 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Ivan_D

Dobro sto su pozvali novinare, ali da li su pozvali i popove da to osveste?
If you dine with the devil bring a long spoon.

Pijanista

Quote from: Ivan_D on January 23, 2018, 11:24:51 AM
Dobro sto su pozvali novinare, ali da li su pozvali i popove da to osveste?

Osvestaju.

Toza

pijanista, pravoslavu jedan...

Pijanista

Quote from: Toza on January 23, 2018, 07:59:31 PM
pijanista, pravoslavu jedan...

... a uz to inzenjer. Doduse slabe struje...

Toza

nikad ne veruj ženi koja laže

Ministarka pravde Srbije Nela Kuburović izjavila je da prema predloženim izmenama Ustava u oblasti pravosuđa Narodna skupština više nema nikakvu ulogu u izboru sudija i zamenika javnih tužilaca i da ostaje nadležna jedino pri izboru vrhovnog državnog tužioca.
"Izmenjen je i sastav Visokog saveta sudstva gde više ministar nije član saveta, predsednik Odbora za pravosuđe Narodne skupštine takođe nije član saveta, ostaje da članove saveta biraju isključivo sudije kada je reč o predstavnicima sudija. Ima pet članova i pet članova koje predlaže Narodna skupština iz reda istaknutih pravnika", rekla je ministarka za RTS i navela da ovog puta sudije same sebe biraju, ministarka je kazala da Narodna skupština više nema nikakvog uticaja kada je reč o predlaganju članova Visokog saveta sudstva iz reda sudija.

hehehehe
to telo (visoki savet sudstva) koje će ubuduće da jedino bira i razrešava sudije i predsednike sudova, sastojaće se od 5 članova koje biraju same sudije (kako?) i 5 članova koje bira Narodna skupština (ista ona koja "nema više nikakvu ulogu")
između tih 5 članova koje bira Narodna skupština bira se predsednik visokog saveta sudstva, koji ima "zlatan glas", odnosno, u slučaju da su pri glasanju glasovi članova VSS podeljeni jednako, pobeđuje ona strana na kojoj je njegov glas
tako da... eto :mrgreen: onih 5 sudija, ko god da su i kakvi god da su, mogu i dalje da ga duvaju ovoj petorici koje postavlja Narodna skupština

Toza

nacija za posrati se u istu
evo kako je govorila zora (iliti kako bi uspešno odbranila ove džukce, da kojim slučajem činodejstvuje srbski sud, uz sasluženje Blica* iz kojjeg prenosim ovaj današnji članak):

UBISTVO NA ZAKINTOSU Advokat optuženih Srba: Amerikanac preminuo od udarca koji nije zadao nijedan od naših državljana

- Amerikanac Bakari Henderson, sudeći po nalazu obdukcije, preminuo je već od prvog udarca, a njega nije zadao niko od srpskih državljana - kaže beogradski advokat Zora Dobričanin Nikodijević, koja zastupa uhapšene Srba koji su već sedam meseci u pritvoru u Grčkoj.

Mladićima se na teret stavlja krivično delo saučesništvo u ubistvu izvršeno u noći između 7. i 8. jula kada je u tuči u klubu "Bar kod" u mestu Laganas nasmrt pretučen američki student Bakari Henderson (23). Advokat napominje da su od jula meseca čekala obdukcioni nalaz i da su ga tek pre nekoliko dana dobili.

- Nalaz nam je stigao od gerčkog instituta. Odmah sam dala na mišljenje našem poznatom veštaku sudske medicine koji mi je objasnio da je Handerson od prvog udarca koji mu je zadat s prednje strane glave pukao krvni sud čije pucanje je smrtonosno. Taman i da mu nije zadat nijedan udarac više, on ne bi preživeo, a prvi udarac nije zadobio ni od jednog od okrivljenih Srba - kaže Zora Dobričanin Nikodinović i dodaje da se naši državljani koji su u pritvoru dobro i fizički, i psihički.

Za umešanost u ovaj nemili događaj osumnjičeni su i Grk Jorgos Skijadopulos i Britanac bosanskog porekla Amir Omerdžić. Kako je najavljeno, suđenje za ovo delo onima koji budu optuženi odvijaće se u grčkom gradu Partasu.

Ergo, njojzini branioci su tukli mrtvog čoveka koji hoda, pa ne mogu ni da budu krivi za ubistvo. Kad deset ljudi odjednom ispali po metak u jednog budalu, kriv je samo onaj čiji ga metak prvo pogodi. Missim, logično.
Ni njojzi ni Blicu nije važna ni ta sitnica koju samo pederi zovu "umišljaj", tj. da li su naši heroji tog trentka znali da je ovom pukao kapilar u mozgu (a naravno da su znali, svaki pravi srbin krštenjem u pravoslavnoj crkvi dobije sposobnost da "skrozira" čoveka ki magnetna rezonanca)

Inače, "umešanost" i "nemili događaj" znači da su se srbski junaci, njih nekolicina, hrabro suprostavili ovom Ameriakncu iako je on bio brojčano nadmoćniji, te su u tom neravnopravnom sukobu izdržali punih deset minuta nanoseći mrskom neprijatelju mnogobrojne udarce, a izdržali bi i duže, da se podli zapadnjak nije prvo dao u bekstvo, u čemu je ubrzo bio osujećen, a zatim i kukavički umro.

Gde je onaj kreten koji nije glasao za Klintonovu ženu?

*To su iste one novine koje bez ikakvih problema dele kvalifikacije tipa "ubica", "monstrum", "lopov" i sl. nekim drugim ljudima, od kojih se za većinu kasnije ispostavi da su pogrešno optuženi.

Znači, uopšte se ne zajebavam, ovo bi 'ladno prošlo u smrdiji, jer prolaze i mnogo grđe stvari; jer Zora igra za pravu ekipu.

indie

kad smo vec kod velike nuzde
evo nesto smesno:

*
Avion pun vodoinstalatera sleteo jer se zapušio WC...
*

https://www.b92.net/putovanja/vesti.php?yyyy=2018&mm=02&dd=02&nav_id=1353893
'на љуту рану - љуту траву..!'

Pijanista

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/intervju-sa-kocom-popovicem-iz-1989-milosevic-je-bio-obican-bankarski-pacov-zbog/8cgwmrh

"Bašibozluk, bagra i brabonjci ustali da obnove Dušanovo carstvo. Srbi su samo protiv onoga ko bi hteo da ih makar malo opameti, a oduševljeno kliču svakome ko ih još više zaglupljuje, unazađuje i unesrećuje. Žalosno je što su Srbi u civilizacijskom i kulturnom pogledu ostali na nivou na kome su bili pre sto godina. Oni nisu u sukobu sa svetom, već sa samima sobom, vraćajući se na šajkaču i opanak iz kojih su jedva izašli. Bio sam i ostao Srbin, ali nisam bolesna zadribanda i Srbenda. Takvi su izdali i osramotili srpski narod i narugali se njegovoj stvarnoj istoriji."

Toza

"Gnušao se bujanju srpskog nacionalizma."

nadrealno nenormalno nepoznavanje gramatike & leksike
piči ovo među "nepismenost u srbalja"

Toza

missim
intervju za bosance

ovde bar ne postoji opasnost da kočine umetničke bravure udare u glavu, ko ono onomad meni, kad nas je ivan propitivao matematiku
tačno prilagođeno profilu čitaoca bljuca

ali ipak jebote
šljamarske novine se dohvatile koče
otkrili ovaj intervju
sa svega tries godina zakašnjenja

ja sam ovde upoznao jednu ženu
tu, nedavno
takođe sa trideset godina zakašnjenja
i samo mogu da mrzim svoj život

a ova bagra, brabonjci i bašibozuk
od toga napravila članak u svojoj viđenoj rubrici "društvo"

Toza

štonobirekli, tragom vesti:

Stefanović: Pohapsićemo dilere iz školskih dvorišta i otkriti ko su deca koja se slikaju sa narkoticima pored policijskih kola

radnja: klinci zajebavaju tzv. srbsku policiju tako što se slikaju pored njihovih kola sa vutrom, ekstazijem, kako duvaju i sl.

i to je uznemirilo dr. slinu

pa rešio da im jebe nanu naninu

evo šta prenosi bljuc:

"Ministarstvo unutrašnjih poslova radi na otkrivanju onih koji stoje iza naloga na aplikaciji Instagram pod nazivom "Droga Srbija", na kom su srpski tinejdžeri postavljali fotografije na kojima pokazuju da koriste narkotike ne samo kod kuće, već i u školi, a džointe su palili i pokraj policijskih kola.
- Policija u saradnji sa tužilaštvom radi na identifikaciji administratora ovog naloga i svih onih koji se nalaze na objavljenim slikama. U borbi protiv narkomanije preduzima se niz preventivnih mera, koje su posebno usmerene na naše najmladje. U sklopu predmeta Osnovi bezbednosti dece, koji je na moju inicijativu od septembra uveden u osnovne škole, jedna od ključnih tema je problem narkomanije - kaže ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović."

čekaj, čekaj, a gde su ovde dileri iz naslova? ovaj najavio da će da hapsi decu koja se slikaju i vlasnika sajta (hahahahahaha), a o dilerima ni reči?
možda se odgovor krije u narednom, poslednjem stavu ovog nadahnutog novinskog štiva:

"Kako je naveo za taj list, da bi se rešio problem narkomanije, potrebno je da se uključi celo društvo."

Aha, dakle tu je i neki list, neke novine za koje je pričao slina.
pa da guglamo....
naravno, dovoljno je da potražimo ove skromne, a ipak tako mudre reči: "U sklopu predmeta Osnovi bezbednosti dece, koji je na moju inicijativu od septembra uveden u osnovne škole..."

i voila: eve ga alo! koji u startu kaže da mu je izvor Tanjug  xrofl

no dobro, do neumrlog Tanjuga ćemo posle, da vidimo prvo šta smo ovde imali: "U sklopu predmeta Osnovi bezbednosti dece, koji je na moju inicijativu od septembra uveden u osnovne škole, jedna od ključnih tema je problem narkomanije", kaže ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović za "Kurir".

dakle, nije Tanjug, nego Kurir

haj'mo do Kurira
u rubrici "hronika" ovoga nema u prvih sedamdeset naslova
tražim pod "stefanović" i dobijam spisak budalaština koje je za te novine izrekao dr.
neša
, a tu se nekako ugurao i borko stefanović sa mislima o "hrabrom oliveru", zatim neki dr. stefanović (ali pravi doktor) itd.
opet ništa o dilerima

da okušam sreću sa pretragom po rečima "Osnovi bezbednosti dece" (to je onaj predmet koji je u školski program ubacio dr. slina)

samo dva rezultata: "BROJ ŠKOLSKIH POLICAJACA BIĆE POVEĆAN, MINISTRI PORUČILI: Deco, ne plašite se policije" (nećemo, ima da ih drkamo k'o konje) i "OSNOVCI UČE O BEZBEDNOSTI: Policajci u školama od septembra i u ulozi nastavnika" (znači, od sad u školama rade i aktivni pripadnici, a ne samo saradnici)

pa jebote

umori me ova istraga

Hiče?!

Toza

btw, ko još nije pročitao "NULTI BROJ" od Eka?

Superhik

Lako je tebi, jebi ga.

Tvoja ministarka je bar - pojebužljiva..

Toza

pa kako bi inače do ministarske fotelje
zbog čega je misterija otkud neša u njegovoj još veća
s druge strane
p. popović piše da je slinina žena oberkurva
možda je u njojzin žbun ulegao zec  :mrgreen:

Toza

хајде ти сад веруј новинама са оваквим насловом (и чик погоди које су, без гуглања):

ATRAKCIJA KOD KRALJEVA Zbog "šatiranog" jagnjeta svi jure u selo, meštani: Ovako nešto NIKADA NISMO VIDELI

пази, сви јуре у село
сем мене, изгледа  :mrgreen:

Toza

da, da, nela pite jela
mogu da se kladim u kom smeru idu te "najavljene promene" zakona o maloletnim učiniocima...

ali si bre zaboravio ovoga: "dok je ministar prosvete Mladen Šarčević najavio da će decu koja se drogiraju izbaciti iz škole i poslati na lečenje, a njihove roditelje najstrože finansijski kazniti"

da obnovimo gradivo:
"U pomenutoj emisiji (Upitnik, prim, Toza) koja je sinoć emitovana, prikazan je potresan snimak nasilja od pre dve godine, na kojem učenici Ekonomske škole u Aranđelovcu tuku svog vršnjaka, koji zapomaže "nemoj" i pokušava da se odbrani od brojnih udaraca.

Ministar prosvete Mladen Šarčević istakao je da je upućen u ovaj, kao i svaki drugi slučaj vršnjačkog nasilja i naglasio da su se dečaci sa snimka kasnije sprijateljili. Međutim, kada ga je novinarka pitala šta se onda dogodilo, usledio je objašnjenje koje je zbunilo gledaoce.

- Znate kako, kada pogledate ovog krupnog momka i ovog sitnog momka, otprilike ovom na čelu piše 'muči me' - rekao je ministar."

ili ono uvođenje dužničkog ropstva za decu koja oštete školsku imovinu, još jedna njegova originalna ideja

i ti si takvog čoveka naš'o da izostavljaš iz borbu s narkotici? :evil:

Toza

nego, reci ti nama kako stoji naš slučaj
missim, nas ovde prisutnih
npr. hoće li para da zaglavi mardelj ako ja ovde okačim sliku jednog batića odavde (lokativ) kako izlazi iz murije sve petama u dupe, jer sa tužilaštvom postig'o sporazum za dva kila horsa da plati RSD120.000 (cca soma evrova) u dobrotvorne svrhe
pa se to protumači kako ja propagiram narkomaniju?
hoću reći, ovo naše forumsko pregnuće treba čitati sa razumevanjem

Superhik

Ma, taj tvoj batić, ako nije učenik - nema šta da brine.

Dočim, ako jeste, sledi mu isključenje. Ili bar ukor pred isključenje.

Pa nek se misli.

:mrgreen:

Toza

a možda se "kasnije sprijateljio" sa oštećenima  :mrgreen:.... ček, ček, pa kod neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet iz čl. 246. KZ - tu bre nema oštećenih krivičnim delom
što bi rek'o ivan iz nyc - victimless crime
isto kao falsifikovanje službene isprave, novca....

pa u čemu ja onda vidim problem, ako ga u stvarnosti nema?
jasno k'o dan
to je delo propisano samo nako, da ne kažem pod pritiskom onih evropskih pijedera
jer, zašto bi bilo zabranjeno nešto što nikome ne pričinjava štetu
drugo bi bilo ako bi tamo pisalo "Ko drugome (kao da može sam sebi xrofl) proda opojnu drogu lošijeg kvaliteta od standardnog ili ugovorenog..."
ali ne piše
no, da ne duljim, ima toga o delima bez oštećenog u teoriji kodža
a mogao bih slučajno da izađem izvan okvira ovog teksta, pa da se zapitam:
ako nikom ne škodi, možda može (nekome?) i da koristi?

dok je kod ovog drugog dela (navođenje na uživanje iz čl. 247. KZ) ovo što rade ta podla, pokvarena i zla deca - kvalifikovani oblik iz stava 2. prema maloletnim licima sa kaznom do 10 godina, u sticaju sa ometanjem službenog lica u vršenju službene dužnosti, jer bre srbska prpošna policija ne mere obnašati svoju ustavnu ulogu, ako im se oko nogu i kola motaju tamo neki klinci sa rizlom, šta ako zatreba hitno da intervenišu na nekom neprijavljenom skupu, na primer, a ne mogu, pogotovo ne hitno, jer su im deca duvala dim od opojne droze u lice, dok su čekali da im starešina kaže "milicijo, postupi po naređenju!"... ili pod dejstvom postupe suviše revnosno i razbiju pičku nečijem bratu?
navođenje na uživanje opojnih droga ima za žrtvu tog nesrećnog budućeg narkomana & propalicu, što nužno ide jedno sa drugim, jedan je kit ričards... i jedan je bio buvi (koga srbi zovu bouvi, kao što vorena bjutija zovu biti)... i... ma nema veze
tu, znači, treba udariti, na one koji druge navode
da ih ne navode, oni ne bi ni kupovali
svako ko je počeo da puši još u osnovnoj školi, to je uradio zbog društva, a ne zato što je cigare mogao da kupi na bilo kojoj trafici
to će vam potvrde svi ovi ministri, oni se u to pušenje opasno razumeju

dakle, zakon je jasan, nadležni su jedinstveni u stavu, stvar je, štonobirekli, svršena, samo još da ona upišulja iz UBPOKa nađe ko je administrator te aplikacije instagram...

Toza

Quote from: Superhik on February 05, 2018, 10:37:54 PM
Ma, taj tvoj batić, ako nije učenik - nema šta da brine.

Dočim, ako jeste, sledi mu isključenje. Ili bar ukor pred isključenje.

Pa nek se misli.

:mrgreen:

zaključak: što škola može da upropasti čoveka....

Pijanista

Tozo, komplikovano je to za nas laike, clan ovaj, clan onaj. Da s reko "Udruzivanje radi neprijateljske delatnosti..."

Toza

jebote skim sam ja našo da ružim režim...

Pijanista

Tozo, ja se u pravo razumem kao i ti u bipolarne transistore sa izolovanim gejtom

indie

indie

zar on nije zavrsio onu neku
vojnu tehnicku skolu..?

Pijanista

Toza

Quote from: Pijanista on February 08, 2018, 05:29:23 PM
прифизибилити студија .... Физибилити студија .........  ,,смарт план", ..... мастер план  ...... 

http://www.nspm.rs/hronika/sinisa-mali-nigde-se-u-svetu-metro-ne-gradi-tamo-gde-su-gusto-naseljeni-delovi-grada-kao-sto-je-svojevremeno-aleksandar-vucic-imao-viziju-o-beogradu-na-vodi-tako-sada-ima-viziju-za-metro.html

brate, jesi li video komentare?  xrofl xrofl xrofl

ovaj mi je malo sumnjiv:

Нема жиФота
нема наПретка
нема кикиРики
нема сеМенки
нема сендвиЧи
нема ниЧево
брез свеВидећег, свеМогућег и свеЗнајућег Аце или Александра од милошти.

da ne kažem, k'o da ga je pis'o neko sudu lično poznat

Toza

znači, jebote:

1. https://www.danas.rs/drustvo/vulin-privedeno-osmoro-stranih-drzavljana/

2. https://www.danas.rs/dijalog/licni-stavovi/mislila-sam-da-me-zove-manijak-a-zvala-me-bojana-iz-sns-audio/

ono prvo: "Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je, ranije danas, da su pripadnici Vojne policije, u toku jučerašnjeg i današnjeg dana, lišili slobode osmoro stranih državljana, bilo što su pokušali da neovlašćeno snimaju vojne objekte ili što su pokušali da neovlašćeno ulaze u vojne objekte, gde je ulaz civilima strogo zabranjen."

i delimični epilog:

"Dve ukrajinske državljanke, koje su privedene, puštene su na slobodu. Kako N1 saznaje u ukrajinskoj Ambasadi, dve ukrajinske državljanke, puštene su iz pritvora i protiv njih nije podignuta krivična prijava. Kako navodi N1, u toj ambasadi kažu i da pretpostavljaju da njihove državljanke verovatno nisu znale šta mogu snimati, a šta ne. O drugim uhapšenim strancima, konkretnih informacija nema."

Toza

inače, ove dve ukrajinke su uhapšene dok su pokušavale da fotografišu zgradu starog generalštaba (jebo ih generalštab: bivša zgrada ssno, ruševina u nemanjinoj) i sa njima dva amerikanca (ivan i hate?) koji su upravljali s'drona

pošto nema podataka da li su "amerikanci" pušteni na slobodu, te ko su još to četvori koji su pokušali "neovlašćeno" da uniđu u neki vojni objekat (verovatno u vojni muzej), ostaje nam samo da se sekiramo

Ivan_D

Fotografisanje moze da bude problematicno iz raznih razloga. Secam se pre par godina, ja u Ukrajini i video na ulici neke jadne siromasne bake kako prodaju neke sitnice i izgledalo mi kao da to moze da bude zanimljiva slika. Odmah mi je palo na pamet da nije dobro da ih slikam odmah / samo njih, vec sam napravio par slika obliznjih zgrada, pa par slika njih, pa par slika nekog cveca, kad mi je niodkuda prisao policajac i pitao sta slikam. Pokazao sam mu poslednjih 10-tak slika od kojih su svega 2-3 bile ove bake, a ove ostale su bile zgrade, ulice itd i on je samo klimnuo glavom i nastavio.

Secam se pre desetak godina neki Holandjani slikali avione u Grckoj i ovi ih uhapsili, nekoliko meseci diplomatskih napora trajalo dok ih nisu oslobodili

Ivan_D

Tko ovako jos govori?  :shock:

https://www.danas.rs/drustvo/vulin-naredjenje-vrhovnog-komadanta-bice-izvrseno/

Nijedan neprijavljeni prelet, nijedan avion, nijedan helikopter, ništa što bi ugrozilo naš vazdušni prostor, danas nije uočeno, a i da jeste uočeno, bilo bi locirano i oboreno. Ni jedan lovac, ni jedan helikopter iz našeg susedstva ne bi mogao da ugrozi naš prostor. Naređenje vrhovnog komandanta Aleksandra Vučića će biti ispunjeno.

Toza

Quote from: Ivan_D on February 20, 2018, 12:34:32 AM
Fotografisanje moze da bude problematicno iz raznih razloga. Secam se pre par godina, ja u Ukrajini i video na ulici neke jadne siromasne bake kako prodaju neke sitnice i izgledalo mi kao da to moze da bude zanimljiva slika. Odmah mi je palo na pamet da nije dobro da ih slikam odmah / samo njih, vec sam napravio par slika obliznjih zgrada, pa par slika njih, pa par slika nekog cveca, kad mi je niodkuda prisao policajac i pitao sta slikam. Pokazao sam mu poslednjih 10-tak slika od kojih su svega 2-3 bile ove bake, a ove ostale su bile zgrade, ulice itd i on je samo klimnuo glavom i nastavio.

Secam se pre desetak godina neki Holandjani slikali avione u Grckoj i ovi ih uhapsili, nekoliko meseci diplomatskih napora trajalo dok ih nisu oslobodili

da, to je prokleto (ne samo te babe, i uopšte stari ljudi): da si im ponudio neku kintu za dopuštenje da ih snimiš, one bi se "namestile za slikanje" tako da bi fotografisanje postalo besmisleno, a pare bi svejedno morao da im daš, samo što bi ostao bez dobre fotografije
a sa druge strane, ako ih slikaš "neovlašćeno", šta je najgore šta može da ti se dogodi? missim, šta one mogu da ti urade? ili taj policajac? hahaha
ima ovde jedan vic, ide otprilike ovako

jebe neki lik, kad se začuje ključ u ulaznim vratima
ijao, to je moj muž, policajac, beži, sakrij se
ovaj šta će - kud će, vremena malo, pa beži pod krevet
policajac, normalno, bup u sobu i sa vrata još poviče "gde je!?"
pa u ormar - ovde nema nikoga
iza zavese - ovde nema nikoga
ispod kreveta - lik mu pruži 20 evra - ni ovde nema nikoga...

dakle, problem je bio samo u tvojim skrupulama

Toza

... ali si zato uspešno promašio temu kod vulina, a na pitanje o seksu sa kurvama nisi uopšte ni pokušao da odgovoriš

ts, ts, ts... ivane, pa šta ćemo sa tobom?
kako ti uopšte misliš da završiš razred...

indie

Quote from: Toza on February 19, 2018, 11:31:33 PM
2. https://www.danas.rs/dijalog/licni-stavovi/mislila-sam-da-me-zove-manijak-a-zvala-me-bojana-iz-sns-audio/

odslusam ovo (zar danas jos postoji;
iznenadi me nesposobnost istrazivackog novinara
da se adekvatno suproctavi
agilnoj bojani...) i na kraju balade
mi iskoci ovo:

https://www.youtube.com/watch?v=Sg1fR3H6VOI

Lazni car Vucic i njegov paz Kokeza - Milojko Pantic

:)

Toza

ma oni su nju navukli na tankome ledu da sama pokaže koja je prostakuša
pa da nacija vidi ko su i kakvi su ti iz sns (tzv. otvarači očiju)
a ona mlada, nevina, dala se lako prevariti

'se sećaš moje slobodanke iz apatinske pivare? a? 'naš kad bi ona pala na ove sitne fore? nikad!
ona bi ostala dama i pod milojkovom baražnom vatrom, ma šta, ona bi se dostojanstveno i profesionalno držala i dok ju...
što me ponuka, možda bih mogao da joj napišem ovo, ko zna, oni falš čepovi na pivskimm dvolitrenjacima (jel' ih klinci još zovu "trombloni"?) bi bili kamen-temeljac jednog divnog prijateljstvva, božemoj i ljubavi, zašto da ne...
samo time rizikujem da me hik oped ne isproziva k'o onomad kad je viteški (doduše, sa izvesnom vremenskom distancom) stao slobodanki u odbranu i prikladno mi rek'o da sam obična pička koja napada žene, decu i forumsku nejač, dočim nemam muda da se suproctavim pravim muškarcima (nagađam na koga je time mislio)

što opet (reč po reč) vodi do ovog poslednjeg fenomena: ivan se ne izjašnjava u pogledu seksa, a pijani dolazi noćom, čita, ali ne komentariše čak ni viceve
pazi ka'se dopisujemo samo nas dvojica
možemo i recepte da počnnemo da razmenjujemo, komotno (imam jedan dobar za kolač od bundeve, ako si u treningu, niskokaloričan, a zasitan)

a milojko je svecki mega-car
nešto kao krokodil, živi dinosaurus, pa ta njegova galaksija dođe k'o duševni vremeplov, za čas te vrne u vesele devedesete  :|

indie

Quote from: Toza on February 20, 2018, 07:26:56 AM
'se sećaš moje slobodanke iz apatinske pivare?

decko, licno ga znam, dinkicev paz
se obogatio u poslednje tri godine od cepova...
(bratiću mu bila kanc. u nikole tesle u zemunu,
tamo pored taksi-stanice...)

a za kolace:
mafine mi sve hvale...

indie

Quote from: Toza on February 20, 2018, 07:26:56 AM
... ivan se ne izjašnjava u pogledu seksa, a pijani dolazi noćom, čita, ali ne komentariše čak ni viceve

ivan se izjasnio davno, znas ono kad je
zanemario postojanje adamove jabucice
(kod) onog, pijanista se krije iza diplome,
nece se s ja raspravlja o tretiranju
spektrumanalajzera ko osciloskopa,
superhik je u crvenom
vidis da milicija apsi vojsku
vojska apsi spijune, zajebato...

svako svoju muku muči...
xdrinka

Toza

kad si već tu, da te pitam za savet kao iskusnijeg u tim stvarima i po svemu ostalom pametnijeg:

- bivša žena, koja i dalje živi u mom stanu iz kog sam izašao samo sa jednim (pozamašnim, ali slabo popunjenim) kuferom i za koji ja i dan - danas plaćam komunalije i porez, tužila me i za deobu imovine i za izdržavanje; parnicu za imovinu rastežem do perverzije dok ta imovina ubrzano propada, ali ona za izdržavanje će uskoro biti gotova, pa ću morati da joj dam izvesnu količinu novca sa sve kamatama, za ove dveipo godine, i da posle nastavim da plaćam još toliko

danas me zove i traži da joj platim zubara

da li da joj uopšte pominjem mogućnost da to vidi kao deo isplate onoga što će joj sud uskoro dodeliti na ime izdržavanja, ili da jednostavno plaćam i ćutim na ime nekih starih grehova i tako izbegnem sasvim izvestan skandal na javnom mestu, ili da platim i "priznam" joj da sam se u međuvremenu zaljubio u neku drugu ( :mrgreen: )? prošli put kad sam joj platio zubara, podnela je ove dve tužbe...

Pijanista

Toza

da mi prekrati muke?

Pijanista

indie

nadji dobrog advokata...