News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Iz stampe

Started by Hate mail, April 18, 2014, 09:42:57 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Hate mail

Ta zena je veliki ludak i kriminalac.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

indie

*
Žena ubice iz Orlanda znala za plan, ali nije javila FBI

Orlando -- Supruga teroriste koji je u gej klubu u Orlandu ubio 49 ljudi rekla je istražiteljima da je znala za njegove planove i da je pokušala da ga odvrati od toga.

IZVOR: B92, TANJUG UTORAK, 14.06.2016. | 21:33
*

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=06&dd=14&nav_category=78&nav_id=1143577
'на љуту рану - љуту траву..!'

Hate mail

indie

*
Kontinuitet medijskog iživljavanja nad ubistvom Jelene Marjanović

Milioni šupljih glava i pomerenih bubrega

Piše: Bojan Tončić
...
*

http://www.e-novine.com/srbija/srbija-tema/132506-Milioni-upljih-glava-pomerenih-bubrega.html

Toza

Otkaz
Naš premijer otkazao je posete Americi i Evropskoj uniji,
saopšteno mu je iz Vašingtona i Brisela.

(Večernje Novosti)

Superhik

SPREČEN ATENTAT: Zoljom pokušao da ubije ministra Stefanovića!

Miloš M. (33) iz Beograda uhapšen je zbog sumnje da je u noći između subote i nedelje pretio da će zoljom ubiti ministra policije Nebojšu Stefanovića...

Kurir je ekskluzivno imao uvid u dokument o incidentu koji se zasad čuva u najstrožoj tajnosti...

:x

Toza

extra  xrofl xrofl xrofl

Daisy

Quote from: Superhik on June 21, 2016, 07:33:56 AM
Kurir je ekskluzivno imao uvid u dokument o incidentu koji se zasad čuva u najstrožoj tajnosti...

haos

:lol: :mrgreen:
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Ivan_D

http://hr.n1info.com/a131943/Vijesti/Hasanbegovic-Nikad-se-necu-odreci-Tomislava-Karamarka.html

Kakva su ovo imena u Hrvatskoj? Kad sam bio tamo i setao Zagrebom nije bio ni jedan advokat/zubar/pekar/automehanicar koji se nije zvao Vuckovic, Petrovic, Milicevic... A sad ovi Hasanbegovic, Karamarko...

Nije ni cudo sto je takav chudobinec tamo
If you dine with the devil bring a long spoon.

Hate mail

Ja ne znam koliko si (ako uopste) u toku, ali tzv. "Hrvati" su bazicno Srbi rimskoga zakona plus nesto madjarske i tatarske krvi.

Ivan_D

Pa Hrvati, a pogotovo Vojvodjani su dokaz da i od Srba moze da se napravi ok narod uz malo dobre volje i puno vremena.

Hate mail

Umm, gresis, ovaj, gresis sinak...

Hate mail

Ivan_D

I zasto je to kao big deal? Meni je crnogorski mnogo razlicitiji od srpskog nego hrvatski i bosanski koji takodje postoje kao posebni jezici.
A i po mentalitetu su mi Hrvati i Bosanci mnogo blizi od CG. Zasto onda, kad vec svi, ne bi i oni imali svoj jezik?

Hate mail

Da, da; a onda dodje vlasnik...

Ili kouzelnik.

xrofl

Ivan_D

i tako se onda kreaira unwanted demand    xfoht

indie

*
"Meštani krivi za grad, radili na verski praznik"

Predsednik opštine Bajina Bašta Radomir Filipović, optužio je meštane da su odgovorni za nalet gradonosnih oblaka jer su radili za vreme verskih praznika.

IZVOR: GLAS ZAPADNE SRBIJE SREDA, 22.06.2016. | 23:14
...
*
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=06&dd=22&nav_category=11&nav_id=1146776

Ivan_D

QuotePredsednik opštine Bajina Bašta Radomir Filipović, optužio je meštane da su odgovorni za nalet gradonosnih oblaka jer su radili za vreme verskih praznika.

Znaci strasno. A koliko je takvih svugde, a pogotovo tamo. Padaju mi na pamet reci onog Чуба́йс-a, "nema veze ako 30 miliona umre od gladi. Rodice se novi ljudi. Ovi se nisu snasli"

Daisy

Quote from: indie on June 23, 2016, 01:14:57 PM
"Meštani krivi za grad, radili na verski praznik"

Predsednik opštine Bajina Bašta Radomir Filipović, optužio je meštane da su odgovorni za nalet gradonosnih oblaka jer su radili za vreme verskih praznika.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=06&dd=22&nav_category=11&nav_id=1146776

Da napišem da je preispoljna budala, neće mi objaviti komentar. Stoga, nemam reči.
(Jabučilo, 22. jun 2016 23:52)

Cemu cudjenje na izjavu predsednika opstine?! Pa i premijer pre par dana rece da nam trebaju dve dobre kise u julu pa da nam kukuruz digne bnd za 0,1%. Ova vlast ko nadrealisti, jos malo pa cemo cekati da dobiju na kladionici novac za plate, penzije.
(pauk, 23. jun 2016 09:04)

Predsednika po hitnom postupku u invalidsku penziju... tezak je to hendikep!
(Kavric, 23. jun 2016 09:28)

"Sramota, ni opštine, ni rakete, ni države". Druže, mani se malina i počni da priozvodiš amajlije protiv uroka, vampira, vukodlaka i veštica... pa da vidiš kako će da ti krene. Jednog kupca već imaš.
(Jovan, 23. jun 2016 08:44)

predsedniče, odmah napravite kancelariju za dodole! i verska policija da apsi ko radi na crveno slovo! napred u XVII vek!
(jocika, 23. jun 2016 00:03)

Sve normalne zemlje su uvele zasejavanje oblaka avionom samo mi i Albanija imamo rakete. prema tome krivac je ljudski faktor
(Stana, 23. jun 2016 00:46)

Ja vecu glupost nisam cula jos od kada je Amfilohije Radovic izjavio da je za poplave koje smo imali kriva Evropa jer je glasala za Končitu Vurts.
(Goca, 23. jun 2016 14:19)

Komšija preko puta mene je pogodio majstora da mu zida ogradu. Krene majstor da radi, pa jedan dan ne dođe. Ista priča "crveno slovo, ne sme da se radi, velika nesreća ako se radi, bla, bla, bla". Za nesreću, posle krenu neki kašni dani i drugi problemi, pa je na kraju ispalo da su se zbog tog jednog dana radovi bez potrebe odužili za bar još 7-8dana.

Posle je komšija saznao da je na taj dan majstor imao odavno zakazano svojoj krmači posetu vepru, a nije mogao nikako da pomeri jer je u pitanju bio neki mnogo dobar, tražen i zato vrlo zauzet vepar.

Dakle, na crveno slovo ne sme da se radi, ali sme da se laže! A krmačama je dozvoljen seks.

Šalu na stranu, po pitanju crvenog slova, dobro se sećam još od pre nekih 20 godina intervjua na RTS jednog sveštenika (nažalost, ne sećam se više njegovog imena i čina) koji je vro otvoreno i jasno rekao da NIŠTA, ni u Bibliji, ni u crkvenim propisima SPC, NE obavezuje da se ne radi u dane "na crveno slovo", ali je "narod" uveo taj običaj. A crkva neće i ne sme protiv naroda, zar ne? Čak ni kad treba da taj isti "narod" zaštiti od praznoverja i gluposti!
(Frodo, 23. jun 2016 14:10)
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Toza

Quote from: indie on June 23, 2016, 02:00:19 PM
http://www.kurir.rs/vesti/beograd/video-pogledajte-zemunsku-tucu-dana-izbliza-svadali-se-vise-se-makljali-a-stradala-alfa-clanak-2320425

:|

Jad i beda. Pogle samo okolo onu stoku što se sladi, dok se džukac iživljava. Ne kažem da su ova dvojica iz kola mnogo bolji, verovatno su samo neiskusni.

Šteta što fali početak snimka, da baš vidimo kako je to ovaj "isekao" pešaka i kako je siroma pešak na to reagovao. To mi liči na klasičnu odbranu ološa.

Moj savet je: kad naiđete na takvo neko đubre koje počne da se derindža i lupa po haubi jer ga niste ispoštovali, nikako ne izlazite iz kola, zgazite ga odmah i zgazite ga ljucki, ako treba navratite se u rikverc da budete sigurni da ste mu smrvili bar vilicu i osam kostiju u stopalu, tako da nikad više ne prohoda, a onda potražite pomoć advokata. Znate kako je, kad se čovek uplaši, lako pomeša gas i kočnicu, a u rikverc se vraća zato da bi pomogao pregaženom.

Btw, nužna odbrana postoji samo onda kad neko pokušava od sebe ili drugoga da odbije istovremeni neskrivljeni (neizazvani) protivpravni napad. Ako nisu svi ovi uslovi zadovoljeni, radi se u najmanju ruku o prekoračenju nužne odbrane, ili pak zasebnom delu. Dakle, čim im je oteo sajlu, prestala je potreba za nasiljem, pod prethodnim uslovom da siroma pešak nije isprovocirao napad na sebe urlikanjem, psovanjem majke, lupanjem po kolima i klasičnim izvlačenjem vozača iz istih (kojom prilikom je unezvereni suvozač, nakon što je govnar izvukao vozača napolje, izašao sa sajlom napolje da pomogne drugaru). Ovako kao stvari izgledaju, u glavnoj ulozi je samo još jedno govedo kome se klanjaju gori od njega.

indie

de ti zivis..?
ah, da...

Ivan_D

Drz se ti Slawene prodaje polovnih automobila.

Bice da je ovaj kreten u kolima zamalo pregazio pesaka na pesackom prelazu koji je pride imao zeleno. Kad se pesak pobunio, dva kretena izlaze iz auta i napadaju ga. Ja bih u toj situaciji poceo da vicem policija, policija ili bih pobegao.
Medjutim naleteli su na momka koji je dorastao situaciji i isprasio dve gnjide po turu.

Ako nisi znao pesak na pesackom prelazu ima apsolutnu prednost gde nema semafora. Gde ima semafora i pesaku je zeleno, opet ima apsolutnu prednost iako je i autu koji tu skrece zeleno.

Dalje, ako ne znas, a ocigledno ne znas, apsolutna prednost znaci da pesak ne mora ni da se osvrce levo-desno vec treba da bude u stanju da svojim tempom dostojanstveno predje ulicu. Bez da ga auto pozuruje, nalece na njega i dovodi ga u nedostojanstven polozaj.

Nekad, retko doduse, ovakvi slucajevi koji se desavaju svakih par sekundi u zemlji Smrdiji, imaju i srecan ishod. Kao prosle godine u Batajnici kad onaj lik nije ispostovao pesaka, a onda izasao iz kola i fizicki nasrnuo na njega.

Posle par trenutaka se drzao za uvo i rekao supruzi koja je bila u kolima "on mi je odsekao uvo". To sa uhom je, however, bio sam tip of the iceberg. Jer je posle par minuta bio i mrtav.

Good riddance I say. SMRT svim piratima u saobracaju!

Daisy

Daisy

male su šanse da je ovde kraj priče,
ovaj genije iz Alfe ide iz greške u grešku...
(možda radi za nekog jakog dilera ili mu je ćale neko mudo u SNS, tko zna...)

... prvo nije propustio pešake na pešačkom
... umesto da produži on bi da se bije (normalno, njih je dvojica, a pešak je sa devojkom)
... pa se setio da ne bi bilo loše da uzme sajlu iz gepeka
... pa je vrlo brzo tu sajlu uspeo da preda protivniku
... i opet umesto da zbriše, lepo je sačekao da sajla poljubi Alfu
... pa je onda, normalno krenuo da kolima pregazi pešaka sa sajlom
... onda je lepo parkirao i sačekao da opet dođe do susreta sajle i Alfe

Ivan_D

Ne budi nestrpljiv, sad ce Slawen da ti objasni da je tamo mogao da prolazi i voz od 6 tona brzinom od 3000km/h i nista se ne bi desilo da se pesak nije zadesio bas tamo.

indie

ne verujem, opet kreno kijamet
verovatno otrco da dize protivgradnu zastitu
da mu se ne unisti ono malo preostalih
jadnih malih poizotrovanih kajsijica...

Daisy

ma dosadno mu... nema fudbala danas... eu fudbal se nastavlja u subotu...

Pijanista

Ivan veruje u pravnu drzavu?

Toza

Ne, Ivan_D veruje u dostojanstveno prelaženje ulica.
Gde si bio bre Ivane kad je Sloba pravio SPS?
Ah, da...

Definitivno mislim da si promašio život. Iz tebe govori pravi srbenda (Srbenda?). More, veći si Turkosrbin od svih kojima se podsmevaš ovde.
Da si na vreme znao da prepoznaš taj konflikt u sebi (i kosekventno ga razrešiš), ko zna gde bi ti kraj bio.
Možda bi sada s picoustim sastavljao Vladu.

Ivan_D

Vidi ovde, https://www.kayak.com/flights/BEG-KBP/2016-06-23
imas direktno bgd-kiev za 160 eura sutra rano u 7. one way ticket

ima jos nade.

Toza

Quote from: Daisy on June 23, 2016, 03:11:35 PM
male su šanse da je ovde kraj priče,
ovaj genije iz Alfe ide iz greške u grešku...
(možda radi za nekog jakog dilera ili mu je ćale neko mudo u SNS, tko zna...)

... prvo nije propustio pešake na pešačkom
... umesto da produži on bi da se bije (normalno, njih je dvojica, a pešak je sa devojkom)
... pa se setio da ne bi bilo loše da uzme sajlu iz gepeka
... pa je vrlo brzo tu sajlu uspeo da preda protivniku
... i opet umesto da zbriše, lepo je sačekao da sajla poljubi Alfu
... pa je onda, normalno krenuo da kolima pregazi pešaka sa sajlom
... onda je lepo parkirao i sačekao da opet dođe do susreta sajle i Alfe

Otkud tebi takve informacije? Iz novina?
- To što nije propustio pešaka, to je ozbiljan prekršaj, nije razlog da mu pešak šutne kola i počne da ga šamara kroz prozor. Ili bi ti isto tako postupio da si na mestu pešaka. Siguran sam da ja ne bih. Ne verujem ni da bih se govedu u kolima obratio, to je ispod mene. U najgorem slučaju bih mu zapisao broj tablica ili još bolje napravio fotografiju, pa pošto sam u društvu odličnog svedoka podneo prijavu.
- A možda nije izašao iz kola da bije pešaka, možda je izašao da vidi koliku mu je štetu ovaj napravio na kolima. Ili ga je možda pešak izvukao iz kola? Što, bilo bi prvi put. Uostalom, vidimo da je pešak vičan tuči, što se za vozača sigurno ne može reći.
- Sajlu je u rukama imao suvozač (lice u zelenom) koga čedna djeva šutira u muda, pri čemu mu pešak otima sajlu i udara ga njome; suvozač vrisne kano guja ljuta "AAAAAJOOOJ" i pobegne lakim koracima.
- Za to vreme vozač, kao prava ovca, čeka kod kola. Kad pokuša da pobegne, jer vidi pešaka sa sajlom kako trči ka njemu, ovaj mu ponovo udari auto.
- Da, stvarno je pokušao da pregazi ono govno. Ja bih to uradio odmah, ne bih čekao da me bije kroz otvoren prozor od prepotopske Alfe bez/sa neispravnom klimom.

U svakom slučaju, ovo je odlična Roršarhova mrlja za prepoznavanje pravih Srba (sa dna kace).
Da vidimo, ko još misli da je pešak pravi srbski heroj, Knindža?

indie

Quote from: Toza on June 23, 2016, 05:34:39 PM
Ne, Ivan_D blabla...

mani se ivanedea, kazi kako je tamo dole
ovde samo krenulo da vitla i ispraznilo se ma za ni frtalj sata
(gledo sam sa svog vidikovca kako se
praznilo po sremcici i podavalskim selima)
taman toliko da napravi jos vecu sparinu
- kazu sutra jos gore...

ja secko grancice po basti koje ce da smetaju majstorima
dok rade, ni pola cuke, mokre su mi gace skroz...

kako je dole bilo..?

indie

to je pravac na kome na kome se bahate
bitange s tablama in, ru, na samom ulasku u hikovo selo
dok jos ne shvate gde su dosli;
gotova prica, stos mene tice...

Toza

Quote from: Ivan_D on June 23, 2016, 02:48:11 PM
Ja bih u toj situaciji poceo da vicem policija, policija ili bih pobegao.
Medjutim naleteli su na momka koji je dorastao situaciji i isprasio dve gnjide po turu.

Da uramim, da se ne zaboravi. Retko se neko ovako otvori. Ah, šta bi on voleo da može.... Probaj da pojedeš bananu.

Toza

Ovde k'o na Zlatiboru.

Toza

'oćureći lepo, vedro, vetrić ćarlija...

indie

Toza

Nas neće, mi ne radimo na crveno slovo.

indie

a jel ima komaraca, glupih dosadnih vrabaca, svraka,
kosova, stiglica, crvendaca i najgorih od svih - svitaca..?

Daisy

Toza

... doduše, onomad bile Trojice, na moju dušu trećeg dana popodne počelo košenje, vidim i komšija deda Žada bio došao da prevrće seno, pod veče ga i oterao, bilo lakše da se radi, oblačina, al' bez veće zapare, niko mi se nije bunio

dok, recimo, bravar-varilac koji je trebalo da mi zašvajsuje profile za okvir kamina iskoristio praznik da ode u selo i sebi lično oposli neku ogradu, meni će po nedelji neki dan

Toza

Quote from: indie on June 23, 2016, 06:00:57 PM
a jel ima komaraca, glupih dosadnih vrabaca, svraka,
kosova, stiglica, crvendaca i najgorih od svih - svitaca..?

komarce ne držimo  :mrgreen:

Hate mail

K'o kisa oko Kragujevca.

Toza

... al' sam zato primetio neverovatan broj skakavaca, prava radost za kosove kad pokosim travu (jesam li ti rekao da sam kupio nov-novcijat parkovski traktor samo da bi mi trava među kajsijama bila k'o na vimbldonu?)

komarci se roje u visokoj travi i po vrzinama, čim se toga kurtališeš sunce ih sprži za pola sata

Toza

Quote from: Hate mail on June 23, 2016, 06:10:16 PM
K'o kisa oko Kragujevca.
Pa vid'o si onaj tvoj satelicki snimak: oblaci se cepaju u dve kolone tamo oko Vezuva, Etne i ponovo sastaju iznad Avale

Ivan_D

Quotene bih čekao da me bije kroz otvoren prozor od prepotopske Alfe

Treba bez 'od'

Elem za potrebe ove diskusije i ubijanje vremena jedino sto mozemo je da inteligentno nagadjamo na osnovu malo informacija sto imamo o ovom slucaju (vidoe/kratak tekst u novinama) i poznavanje mentaliteta te licnih iskustava.

Hiljada vozaca dnevno po Srbiji napravi takve i slicne prekrsaje bez da ikad budu opomenuti, kamoli kaznjeni. Retko se desi da kao ova dvojica dobiju po p@cci, a jos redje da neko bude kaznjen za sve ostale kao onaj prosle godine u Batajnici.

Dalje, u najvecem broju slucajeva su vozaci ti koji su agresivni dok su autu, pa se ta agresija po inerciji nastavlja i kad su vozilo primorani da zaustave ili izadju iz auta.

Meni se cesto desavalo u Srbiji da mi ljudi zakoce tek par santimetara od mene na pesackom prelazu, da me onda psuju i vicu na mene. Jednom je supruga isla s malim preko ulice, bila je skoro na pola prolaza kad je budala naletela dobrih 80km/h i zaobisla nju i malog prelazeci u drugu traku.

Meni izgleda mnogo verovatnije da su ove dve gnjide u autu prouzrokovale incident, a onda i zapoceli tucu nego ovaj momak sto je bio sa devojkom.

I ako nisi znao, tj ako ne razumes, dostojanstveno prelazenje ulice je big deal. Kao i npr ocekivanje da se normalno ponasaju prema tebi u raznim drzavnim ustanovama, restoranima i drugde.

Nije dobra situacija kad neko ko ima trenutnu moc, kao npr vozac vs pesak, sluzbenik vs stranka, pusas vs nepusac u Srbiji, da taj tu moc maksimalno i nekaznjeno iskoriscava.
Tako se stvaraju losa drustva.

Kazem ti bezi u Ukrajinu dok nije kasno. Verovatno i sam prepoznajes da ti je sve gore i gore.
Ovo sa kajsijama si poceo way too prematurely. Nemas ti dusevni mir i ravnotezu to pull that off. Mozda za 20 godina.
Pamet u glavu. Totalno ces poludeti tamo. A sasvim bespotrebno jer te nista ne drzi.   xjap

Toza

prozor od Alfe je stilska figura
zabeleži to negde