News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Iz stampe

Started by Hate mail, April 18, 2014, 09:42:57 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

tempo

srećan Božić i srećna nova godina, svima osim tozi.
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Pijanista

Hvala. Jeste da nisam Toza, ali voleo bih kad bi to medju vama moglo da nestane, sta god da je, a znam da me se ne tice.

Pijanista

JBT< ni Jesenjin ne bi bolje napisao

Toza

Toza

tko je za chvartzi?

indie

*
Ako su posteni, onda bi trebalo da obustave totalno rad, a ne na 7 dana. Iskreno, ja o advokatima bas i nemam lepo misljenje iz iskustva, jer su veliki broj njih lenstine, a svoje usluge naplacuju preskupo.
*
:mrgreen:
'на љуту рану - љуту траву..!'

Toza

Quote from: indie on January 18, 2025, 02:11:21 PM
*
Ako su posteni, onda bi trebalo da obustave totalno rad, a ne na 7 dana. Iskreno, ja o advokatima bas i nemam lepo misljenje iz iskustva, jer su veliki broj njih lenstine, a svoje usluge naplacuju preskupo.
*
:mrgreen:

evo, ja sam pošten, slušam šešelja na informeru dok se precednik lokalne komore i muž precednice ustavnog suda i otac precednice komore notara sa kojim sam ulepo zvonko bizon razbacuje našim (advokatskim) parama u staroj crkvi pod mojim prozorom (vidim mu onaj lažni fordjaguar) i čekam da vidim šta mi je činiti

indie

znači - lenj (si)

pošto si sutra dokon
da poraniš kod popa dole
da te pouči o grehu lenjosti...

ps
jes' plivo danas..?
'на љуту рану - љуту траву..!'

Superhik

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/podneta-nova-tuzba-protiv-odluke-uo-aks-ovog-puta-odbijena/

Tozo, kakva je bre ovo zajebancija?

Je l' to žvaljo zbog vas spremio kokice, da krcka u avionu?

..al, jebeš njega; na koju foru je Viši (!) sud našao da je nadležan za te vaše esnafske odluke?

😕

Toza

Quote from: Superhik on January 21, 2025, 02:27:41 PM
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/podneta-nova-tuzba-protiv-odluke-uo-aks-ovog-puta-odbijena/

Tozo, kakva je bre ovo zajebancija?

Je l' to žvaljo zbog vas spremio kokice, da krcka u avionu?

..al, jebeš njega; na koju foru je Viši (!) sud našao da je nadležan za te vaše esnafske odluke?

😕

kurčić je zbog nas spakovao koferče
jel' se vrnuo iz davosa?

Toza

nastavlja pravljenje magle oko miniexpa po megaceni
srbin je glup ko kurac srbinu kičmu treba saviti, jer se tada dupe širi
dok je soraba biće naprednjaka
množi se sorablje

Pijanista

To i stadioni diljem Srbije, ne mogu da verujem da narod to pushi kao nekakav "zamajac razvoja". Jbt, da taj expo nesto doprinosi ekonomiji, ozbiljne zemlje bi se otimale, Srbija ne bi nikad dosla na red.

Superhik

...pritom, nije ni pravi Expo; više nešto kao Expo sa Ali Expressa.

Taman po srBskoj meri.

Toza

Quote from: Pijanista on January 22, 2025, 05:20:27 PM
To i stadioni diljem Srbije, ne mogu da verujem da narod to pushi kao nekakav "zamajac razvoja". Jbt, da taj expo nesto doprinosi ekonomiji, ozbiljne zemlje bi se otimale, Srbija ne bi nikad dosla na red.
narod je reč koja se koristi za zajebavanje
srboliku populaciju treba posmatrati po segmentima
tako
pušenje minispecexpa & stadiona rezervisano je za kretenizovanu "novu srednju klasu" koji moraju sebi da objasne otkud oni tu, a ne podno neke šljive za koju se drže dok kenjaju
sorabi kapiraju da im ovi nešto rade, ne znaju tačno šta i ne žele da saznaju, već gledaju kako i oni da se udenu tu, pa makar po 3000 dindži za svako otvaranje, a biće ih mašala - tzv. vajdica
svi ostali shvataju da ih kradu, ali biraju da ništa ne urade, slično čekačima po redovima koji okreću glavu kad neko uđe preko reda

20 milijardi evra je početna cifra ove krađe

priča mi moj snsovac koga postavili za direktora
kako mora da plaća 3000 dindži mesečno članarinu i još najmanje 2 x godišnje po 50.000 donacije
i da mu to ne bi palo teško da nije tih jebenih javnih nabavki
jer mora da zatraži najmanje tri ponude od firmi koje mu iz stranke kažu da od njih traži
i da prihvati onu najveću, koja je najmanje 5 do 10 puta veća od najniže
kaže, sve je mislio da izvođač deo para daje stranci
između ostalog, zato ništa nije hteo da uzme za sebe, drugi razlog zato što želi da "sačuva čist obraz"
a onda shvatio koliko je bio u zabludi
jer saznao da taj njegov deo koji nije hteo da uzme za sebe uzima izvođač
i da stranka ne dobija ništa, već onaj koji je poslao izvođača
pa stranku moraju da podmazuju iz budžeta
kaže, 'ajde de, i da zaposlim koga mi kažu, i da im dovodim ljude i sve, ali ovo...
nepojamno

Pijanista

Imam utisak da bi se cela ekonomija raspala kad bi preko noci pao SNS a narod i vlast postali 100% posteni. Prosto, sistem je takav da je nemoguce preko noci dovesti sve u red, tokovi novca, veze medju ljudima i firmama... sve je poremeceno.
otprilike kao kad bi u starom Vavilonu ukinuli ropstvo, pojavio bi se veliki broj ljudi koji nemaju gde

Toza

Quote from: Pijanista on January 22, 2025, 06:33:42 PM
Imam utisak da bi se cela ekonomija raspala kad bi preko noci pao SNS a narod i vlast postali 100% posteni. Prosto, sistem je takav da je nemoguce preko noci dovesti sve u red, tokovi novca, veze medju ljudima i firmama... sve je poremeceno.
otprilike kao kad bi u starom Vavilonu ukinuli ropstvo, pojavio bi se veliki broj ljudi koji nemaju gde

nije to baš "ekonomija"
više je laundromat + zaduživanje + doznake gastarbajtera
izbacio sam iz niza "direktne strane investicije" jer se u 98% slučajeva (kao merilo uzeta novčana vrednost) može podvesti pod prvo i/ili drugo

skoro tu jedan relativno inteligentan lik gledao neki dokumentarac o palermu i kako je tamo mafija porušila stari deo grada da bi napravila neke silne zgradurine u koje je nabila narod koga je u tom cilju zarobila kreditima
i ne može čova da poveže to sa tzv. srbijom da ga jebeš
misli i dalje da je vučićeva žvaka sa kreditima za studente - mlade stručnjake - pripadnike vojske & murije, samo još jedna lagarija da bi se "skrenula tema sa protesta"
a ono biznis plan
isto kao expo i stadioni
i trgovi sas fontane po varošima
autoputevi pruge, mostovi (bilo da se ruše, ruže ili prave)

ovde je svet neverovatno glup i neobrazovan
čak i oni obrazovani su zapravo nepismenjaci
inače bi valjda odavno neko shvatio da ovi nisu ništa izmislili, patentirali
da što se politike tiče samo rade ono što su mnogi drugi pre njih već radili
ponavljaju stare fore iz starih udžbenika koje sem njih izgleda da niko ne čita, čak i lošije, jer niti znaju bolje, niti je za ove tejlese potrebno bolje
samo se drže priručnika
pročitaj & primeni

čak i vučićevi nastupi
njegove fore sa parizerom, na primer
sve je to prepisano
već izvedeno, već oprobano, provereno pali

sns uopšte nije teško pobediti, eliminisati, demolirati, oni sve rade by the book, po istom štivu im se treba i majke najebati

ali

u zemlji slepaca, jednooki je vučić