News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Islamsko divljastvo

Started by Hate mail, December 18, 2014, 03:28:16 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Hate mail

"Iz bazuke"...

Dusevna bolest.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Hate mail

Hate mail

Hate mail

Pogledajte neevoluirana, degenerisana, totalno asimetricna lica ovih islamskih 3rd world divljaka.

Zasto ovakva fauna uopste bez problema stize u zemlje belog coveka?...

http://news.yahoo.com/florida-brothers-sentenced-plot-detonate-bomb-york-city-174031703.html

Pijanista

Tunis, Kuvajt, Francuska

Hate mail

Superhik

Pijanista

Svake godine oko 100 Amerikanaca oboli od lepre.

Hate mail

Hate mail

"Video footage out of Paris, France shows a Muslim man screaming at diners to stop eating food "because it's Ramadan," before he starts overturning tables."

http://www.infowars.com/paris-muslim-overturns-tables-angrily-lectures-people-for-eating-during-ramadan/

Daisy

He needs a Snickers
(THE RED DRAGON, 3 hours ago)

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

Kad si gladan nisi sasvim svoj...

Hate mail

Ivan_D

Ne znam, ne znam. Je l' nije svojevremeno taj isti Vucic izjavljivao da treba pobiti 100 muslimana za svakog Srbina?
If you dine with the devil bring a long spoon.

Hate mail

Treba pobiti sve muslimane.

Pijanista

Pre deset godina bio je Tadic i sve je propteklo normalno. Ovo govedo nije trebalo pustiti tamo, a kad je vec dosao, mogli su da nadju bolje bacace i nisandzije, jebem ih smotana

Hate mail

Daisy

Quote from: Hate mail on July 15, 2015, 12:38:27 AM
Ove idiote treba nahuskati jedne na druge. Oh, wait...

... u nekoj pustinji... oh, wait...
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

Mirabella

http://abcnews.go.com/US/shooting-confirmed-tennessee-navy/story?id=32494050

Snajkica mi se sa decicom juce ujutru vratila kuci odande.  :(  Lep, miran grad.
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Mirabella

Daisy

Militants of ISIS bomb Olympic Stadium in Ramadi

http://aranews.net/2015/07/militants-of-isis-bomb-olympic-stadium-in-ramadi/?utm_source=twitter

očigledno je bio u izgradnji, a ovako je planiran...

Pijanista

Kakvi ludaci, pa gde ce sad da obavljaju javna pogubljenja?

Hate mail

WTF, ta iracka "armija" (i shiitski basibozluk) nije bas mnogo pametna.

Arapi su smejurija.

"Speaking to ARA News, Abu Yasser, a tribal leader in the city of Fallujah, said that IS militants, before their withdrawal from al-Bujileeb northwest of Ramadi, had filled the Olympic Stadium with explosives.

"Days after the Iraqi army forces regained control of it, the group blew up the stadium, causing dozens of casualties among the Shiite Popular Mobilization forces who were taking the area as a military base," he added.

Smoke pillars were seen above the stadium following the explosion on Sunday, as dozens of corpses were pulled out of the location, local sources told ARA News.

Hate mail

Daisy

Duel albanskog Kukešija i poljske Legije u Tirani prekinut je početkom drugog poluvremena zbog divljanja domaćih navijača

Neposredno nakon što je Džejms Rženičak pogodio za vođstvo Poljaka od 2:1, domaći navijači su prilikom slavlja gostiju pogodili igrača Legije Andreja Dudu, verovatno kamenom, u glavu.

Slovački fudbaler je iznet s terena na nosilima, a potom mu je glava zamotana zavojem. Sudija Stefan Klosner iz Švajcarske je odmah prekinuo utakmicu i poslao igrače oba tima u svlačionice.

The end of the game, will be the end of your life, I am not Slav I am Albanian

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2015&mm=07&dd=30&nav_id=1021820

Nezvanicno iz UEFE: "Igraci Legije su sami izazvali incident postizanjem drugog gola. Stoga se kaznjava izbacivanjem iz kvalifikacija za LE, a FK Kukesi ce se direktno plasirati u grupnu fazu LE"!!!
(Simke, 30. jul 2015 21:54)

Тај народ намерно држе у неком мраку. Замислите величину, када су они у прошлом колу тражили визе у погрешној Ирској!!
(албанија опет, 30. jul 2015 22:38)

Hate mail

Hate mail

indie

Quote from: Hate mail on August 06, 2015, 03:35:41 PM
Islamic State group in Egypt threatens to kill Croat hostage

jel to dobro ili loše..?
'на љуту рану - љуту траву..!'

Hate mail

Hate mail