News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Putuj Evropo

Started by Misha, January 25, 2015, 06:24:25 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pareski do

Quote from: Pijanista on February 07, 2015, 12:39:11 AM
Quoteпо линији К. Србија -> КСХС/К. Југославија -> ДФЈ -> ФНРЈ -> СФРЈ.

Ala si ti to pojednostavio.
Nedostaju ti Knezevina Srbija, Carevina, Velika Zupa... pa preko Zavide, Strojimira, Gojnika, Mutimira i Viseslava

Овде је реч о међународноправном субјективитету, MПС Краљевине Србије имплицира и онај К. Србије стечен на Берлинском конгресу 1878, отуд скраћеница К. умест Кр(аљ). У међународном праву се Кнежевина Србија не узима за наследника држава Немањића... или Властимировића.

Али се мора поздравити покушај да напишеш нешто духовито и паметно у материји у коју се ич не разумеш.

Pareski do

Quote from: tempo on February 07, 2015, 12:17:41 AM
QuoteУнаточ томе, што би рекли Хрвати, је много већи проблем што ти не знаш ни то да су парламентарна монархија и апсолутистичка монархија два антипода као трудна и стерилна?

ne kod srba i vjerovatno ne kod jos nekih.
um koji te ne dozvoljava da to razumijes je isti um koji bi pomislio da ja ne znam da parlamentarna demokratija iskljucuje apsolutisticku monarhiju.

Дакле по теби апсолутне дефиниције у политичким и правним наукама не важе за неки народ. И ти си као Босанац/Бошњак баш одредио да је тај народ српски. То је шовинизам на коме се темељи ваш нацизам. Као што су Немци говорили за Јевреје да нису људи или Хрвати да су они Аријевци и предзиђе кршћанске Еуропе.

Није вас Алија довољно поубијао на Маркалама.

tempo

pa jeste... ja sam poznati nacista. neki dan se simon vizental raspitivao za mene.
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

tempo

nego jebes to. vidim da baratas sa tim besmislenim podacima iz pravoslavnog srbstva, a ovamo me nerviraju neki hrvati koji svojataju cijeli blajburg, pa nam reci, ako znas, koliko je srba zarobljeno na blajburgu i izruceno nasim jedinicama i koliko smo ih kasnije streljali u kocevskom rogu i po sloveniji?

bio je u feralu dobar vic:
kako se zove krvavo pecen hamburger?
blajburger

Hate mail

Dok "nas svet" kolje zivotinje kad nema sta da radi i dok prica viceve iz kojih curi krv i peva pesme o krvi ili ubijanju ljudi - mrka kapa.

Ja sam negde, mozda i pred rat, cuo da se peva "Ko je drugi, ja sam prvi da pijemo turske krvi" i secam se da sam pomislio kakav to moze biti psiholoski profil koji smisli i u pesmu sroci takvo sta.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Jelence

Milijana, svaka cast! Casno si opravdala naziv ovok topika.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

tempo

ova zombirana je huskasica iz 92. u sarajevu. bas mi je drago da joj je ovako.

Hate mail

Hate mail

tempo

Quote from: tempo on February 07, 2015, 09:48:04 PM
nego jebes to. vidim da baratas sa tim besmislenim podacima iz pravoslavnog srbstva, a ovamo me nerviraju neki hrvati koji svojataju cijeli blajburg, pa nam reci, ako znas, koliko je srba zarobljeno na blajburgu i izruceno nasim jedinicama i koliko smo ih kasnije streljali u kocevskom rogu i po sloveniji?

hoce li to pareski?

Pijanista

Ma Albanci nama vrate Kosovo, mi njima poklonimo zapadnu Makedoniju i mirna backa.

Hate mail

Da, ja sam bas razmisljao o tome i cini mi se kao stvarno razuman, odmeren i posten plan.

A za Skoplje i okolinu cemo im dati ostatak Makedonije.

Humano cemo ih preseliti iz Skoplja kod, recimo, tebe i po tvojoj okolini.

Sta mislis o tome?

Znam da si sada zauzet sa onim nesrecnicima sa Kosova i Ceske ali javi oko logistike kad budes imao jasniju sliku.

Pijanista

Samo da nekako prebacim ove sto preko Autonomne Pokrajine Vojvodine pokusavaju da predju u Madjarsku do Debra i resena stvar.