Gaši: Propao "hrčak scenario" za Savamalu
Tri su scenarija.
- Jedan je onaj koji su pokušali, a to je hrčak scenario. Sednete u ćošak i čekate da prođe.
... a izgleda kao da je u toku "upleo se kao pile u kučinu" scenario...
Vučić: Najviši organi gradske vlasti iza rušenja u Savamali
Siguran sam da njihov motiv nije bio loš, čistili su, čisteći nešto od kriminalaca koji su zloupotrebili taj deo, ali to ne sme tako da se radi, naveo je Vučić.
http://rs.n1info.com/a167147/Vesti/Vesti/Identifikovani-odgovorni-za-rusenje-u-Savamali.htmluzas 16:26 08.06.2016.Čoveče toliko počinjes da me nerviraš da se unervozim čim te vidim. Preskače mi srce i dobijam neku napetost u stomaku. To si učinio osobi koja se do pre godinu dve nije uopste interesovala za politiku. Svaka cast!
Vozas jadne napacene ljude po Srbiji, ucenjujes, kupujes vegetom i pasuljem, podsmevas se opoziciji, cenzurises, doveo si neobrazovanu bagru da vodi Srbiju, nema ni osnovnu skolu a on sef, ministar, predsednik.
Obrazovani ljudi ti beze iz zemlje a ti se hvalises dovodjenjem stranih investitora, subvencija 20k evra za radno mesto gde je plata 15k dibara i plus fabrika gratis!
Evo ja ne znam kako ljudi ne vide ovo! Najgori si do sada!
Potencijalni Samoubojica 16:13 08.06.2016.Ovaj covek je completamente LOCO.
Nis 15:58 08.06.2016.Jel ovaj nas zajebava.
DA 16:21 08.06.2016. Već četiri godine.
Lola 15:53 08.06.2016.Vučko rece i on je preuzeo deo odgovornosti. Kako? Sta je konkretno uradio? Podneo ostavku? Pa tako se preuzima odgovornost.
Neka mu neko to objasni. Skočio mi je pritisak posle ove konferencije.
Op 15:53 08.06.2016.Dobro, 'ajde sad da čujemo ko je taj ili više njih i da čujemo zašto policija nije reagovala na pozive ali da ne bude opet zbog strujnih kablova?
Opet je smuljao glupu priču u koju niko osim onaj koji je plaćen da veruje, neće poverovati!
Robot 15:52 08.06.2016.Auuuuu šta ja ovo pročitah... e gde mi je bila mladost kada me je drug zvao na leto da odem u Švajcarsku u goste, a da se ne vratim nikad. Kardinalna greška iz mladosti.
Maja 15:33 08.06.2016.Na sledeći protest dolazim iz Novog Sada! Vidimo se! Do pobede!!!!
Maja 15:31 08.06.2016.I ko je sad ovde kompletan idiot? Gospodar Vučić je upravo priznao da je on taj kompletni idiot! Narode, krajnje je vreme da se podignemo protiv ove vlasti!
Todd James 15:29 08.06.2016.Udjem da pogledm srpske vesti posle 6 meseci. I bas naletim na ovu konferenciju uzivo. Hvala ti Vucicu sto si me potsetio zasto sam otisao iz zemlje. Hvala ti, i tebi slicnima sto ste sve toliko unistili na svi nivoima da oni koji odu nikada ne pomisle da se vrate. Hvala i svim vama botovima bez trunke mozga. Pozdrav iz Melburna.
Desktop 15:22 08.06.2016.Zezajte se vi, ali ova slika, "Gospa sa maramicom", moj je nov wallpaper.
Zapisničar 15:22 08.06.2016.Bolesno je to koliko se Svevišnji podsmeva građanima. Evo dva meseca nakon rušenja, on objavi ko je odgovoran, a mi treba da verujemo da on to nije znao do danas. On koji je to osmislio i naredio, nije znao!!! Rečnikom koji svevišnji koristi: "Pa da li bi se svi ti oko njega koji se ne usuđuju ni da prdnu bez njega, usudili učiniti krivično delo bez njega? "Neka Svevišnji, nisi ti baš pravi svevišnji...
Pazarac 15:21 08.06.2016.Znači neverovatno!!! Ja ovakvo sikaniranje i omalovažavanje novinara nisam nikad za svojih 40 godina video. znaci blenuo sam kao tele u tv i čudio se čudu. i što je još gore da se ne nadje bar jedan novinar koji bi ga spustio na zemlju i ukazao mu na njegovo divljanje.
još sam u šoku!!! ne bih mu dozvolio da mi se obraća na taj način da je bog otac. uffff... zaista sam u šoku... sta reci... ništa... pozdrav iz holandije... ccccc... i dalje sam u šoku.
Suplje 15:20 08.06.2016.A imena, nista... najvisi organi - opste mesto, to je skrivanje krivaca... neozbiljno za nekog ko sebe naziva premijerom drzave.. slucajem ce se pozabaviti nadlezni organi... znaci niko.. Bravo Vucicu, drugi put izadji kad budes imao konkretno sta da kazes..
Gegula 15:20 08.06.2016.Gospodo draga pratio sam celu konferenciju za stampu koja je upravo zavrsena. Bicu blag i pristojan u oceni. Imam 53 godine ali za mog zivota nisam cuo veceg manipulatora. Verujte da mi je bas lose posle ovoga.
Milan 15:31 08.06.2016. Imate 53 godine a i dalje ne znate koliko je štetno slušati ovolike gluposti u direktnom prenosu.
Ja rednovno propuštam ovakve prilike i čekam da mi odgovarajući internet portali sumiraju vest
i tako izbegavam nerviranje a znatno sam mlađi od vas. Čuvajte svoje zdravlje
Lardin 15:28 08.06.2016. malo sam mladji od vas i ... slažem se! ... a nisam ni gledao konferenciju.
A verovatno i neću, neman želudac više za AV.
dex 15:28 08.06.2016. ja imam 48 i mislim da je manipulacija u drugom planu....
po meni je ovde veci problem mentalna bolest koju ovaj covek ima, ona povlaci i manipulaciju i svasta jos.
Zeljko J. 15:25 08.06.2016. Sad mi je lakse, ja mislio samo se meni vrti u stomaku..
nex 15:19 08.06.2016.Ovo je dokaz da zakon vazi za sve
Ljilja 15:29 08.06.2016. da vazi..... ne bi nikom oalo na pamet da pod okriljem noci i to izbornoj noci rusi objekte u Hercegovackoj ulici!
Pod pritiskom javnosti, Vucic je morao da oznaci krivca za to!
Medjutim, svako ko je iole pametan u ovoj zemlji, zna dobro da je Vucic itekako u sve bio upucen
i da je to njegovo maslo! No.... kako rekoh, pritisak javnosti!
Samo me zanima ko ce biti zrtveni jarac ako ga na kraju uopste bude i bilo!
gremlin 15:29 08.06.2016. NE ovo je dokaz da mu igranka SA IDIOTIMA NIJE PROSLA!!!
Posmatrač BB 15:22 08.06.2016. kad se pre javi hiljadu mu sendvica
Nejaki Uros 15:18 08.06.2016.I dalje u njegovom bezobraznom i bahatom stilu. Neki ljudi iz vrha, pa kriminalom stecena imovina, pa reci cu za nekoliko dana i sve tako okruglo pa na cosak. A Sinisa mu je bas za ponos i diku. Smanjio deficit grada za 15 %. Ako je to tacno kidnapovace ga Njujork ili Tokio da i njima sredi budzet. Jos jedna laz ne zna se koja po redu. I na kraju ako nije upoznao boljeg gradonacelnika Beograda neka zakaze sastanak sa DRAGANOM DjILASOM i upoznace gradonacelnika koji je bio najbolji i za Beograd i za Beogradjane.
Gavran 15:18 08.06.2016.Pitanja:
1. Ko će sad da nadoknadi pričinjenu štetu?
2. Kako policija ne zna ko joj naredio da ne interveniše?
Maja 15:17 08.06.2016.Dogovorili su se ko ce da se zrtvuje ali... ima jedan mali problem, a to je da niko od tvojih poslusnika ne sme da pisne, a kamoli da uradi nesto bez tvoje dozvole.
1+1=2 15:15 08.06.2016.Znaci najbolji gradonacelnik Beograda u istoriji je kompetan idiot. Molim objavite, tako je rekao premijer
Vlada 15:15 08.06.2016.Nebojsa iz Beograda ce biti ljubomoran na ovaj hvalospev o gradonacelniku
Muamer 15:13 08.06.2016.Bio radoznao da pogledam ovo Vučićevo izlaganje. Verujte mi, sedim sam u sobi, slušam i kada sam čuo i Vučićevićev glas osetio sam da se stidim što ovo posmatram. Da li je moguće da postoji skoro dva miliona ljudi u Srbiji koji veruju Vučiću?
Predrag 15:12 08.06.2016.Zbog ovakvog skandala, da gradski čelnici stoje iza vršenja teških krivičnih dela protiv građana, Vlada bi podnela ostavku. Alo, ljudi, čovek nas upravo ubeđuje da to nije ništa strašno da neko dođe bagerima i batinašima i malo vam poruši vašu imovinu a dan-dva nakon toga dođe gradska čistoća i odnese sav dokazni materijal.
Winwin 15:11 08.06.2016.Hapšenje, suđenje, nadoknada štete i lustracija odgovornih. Još samo ta 4 koraka i postaćeš ozbiljan premijer. Nema šanse zar ne?
zzzzz 15:11 08.06.2016.kome li ce platiti da 'prizna' krivicu?
volimsamosebe 15:10 08.06.2016.Vauuu.. opet o bratu! on je car SRAMOTE..
degs 15:10 08.06.2016.Ma ajde! Ja mislio strumpfovi srusili deo grada... A odgovarace kao i sto je odgovarala komunalna policija tj nikad... Drzace predmet u fioci ili ce zastariti i ostale prljave fore...
Bokica 15:08 08.06.2016.Spinmaster did it again!
Pravo Na Komentar 15:08 08.06.2016.Strasno, da strasnije ne moze biti. Sta ovaj covek prica? Uzas. Nije rekao nista. Zna se da su u pitanju najvisi organi. Ko je mislio drugacije? Kao da se juce desilo, pa ce da se krene sa istragom. Vredja, li vredja. Moze mu se. Danas su trebala imena, kazne........ cista kupovina vremena, a jos gore licna promocija i hvalospevi sto sebe, sto malog.
A Vucicevic je tek hit. Zar se nisu mogli izpricati i bez konferencije? A da, i njemu je potrebna promocija, a i pitanja je morao da nauci napamet. Covek je u sekundi zaposeo sve kanale da prica, blati, ogovara, a o Savamali ce polako. Pa da resice se za deset godina.
Eto, uvazeni premijer je ispunio datu rec i rekao nista. On ima koliko videm veliku zelju da spominje S Milosevica? E, mrtav je covek, nema potrebe. Ovo je ocaj, nad ocaima. Ima li skupa jedanaestog, da ovo razresimo. Sta kao zapusio nam je usta. Vazi! Ma Severna Koreja je izgleda finansirala njega u skolovanju.! Kako god, los je. Ocena jedan na dva. Ne prolazi. Uzasssssssssssssss. Hajmo minussssssssssiiiiiiiiiiiiiii
Ljiljana 14:51 08.06.2016.Toliko zlobe pa to je strasno.... kako se ne bojite da toliko mrzite.. Nikako nije dobro i kad kaze ko je rusio a sta bi tek bilo da nije kazao.... svaka cast
Lenna 15:21 08.06.2016. Pa ko je rusio Ljiljana? Sta je tacno rekao? Vrh gradske vlasti? Ko je vrh gradske vlasti?
Ko ce da odgovara, ko ce da bude uhapsen, kome ce se posteno suditi pa da snosi posledice?
Ti si ocigledno pametnija od mene, molim te reci mi, ja ne shvatam.
Ja samo vidim sargarepu na stapu ispred nosa nas magaraca. Nama samo preostaje da vicemo IO-IO.
Beli 14:38 08.06.2016.Ljudi mi smo u petnestom veku!!!