molim kokice 
Proslog proleca-Bruce Springsteen
Prosle jeseni-Leonard Cohen
posluzi se
... ne preteruj, pazi na liniju ...
secam se kad je Bruce bio u ACC (prima 15-20 hiljada ljudi), cela arena na prve taktove horski peva "Hungry Heart", a kad je krenula "Born to run" upalili sva svetla u areni, bas je izgledalo mocno
Cohena sam gledo u Hummingbird centre (prima oko 3k, perverzno akusticna), secam se da je jezivo emocionalno iz peta bila izvedena "Hallelujah"
(sad sam gledo neke snimke te pesme na youtube, uopste ne ostavljaju utisak kao u dvorani, pa mi glupo da ovde linkujem blede kopije)
da, da...Springstina sam gledala u United Center, velika hala, i bas je delovalo kad je masa pevala...a on sam je tako pozitivan, da to nije normalno, prosto zraci energijom i sarmom ....
Cohena sam gledala u Rosemont sali sto je relativno mala koncertna dvorana i bilo je impresivno. Njegov glas je mocan i snazan kao da nema sedamdeset i kusur godina....mali i sitan, a glascnina samtako....pa kad je poceo
The Tower of Song....i sve one druge, uglavnom je bila retrospektiva, pesme koje su ti pod kozom (ako ga volis)...bas je bilo izuzetno.
INI, gde si ti, u kom gradu su bili koncerti?