News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Playlist

Started by Daisy, January 31, 2010, 08:39:41 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Nocobdija

Lepo. Ovo je tvoj izbor ili početak stvaranja jedne ogromne liste odavde?

Ma bolje da ne pitam puno, nege da stavim ja nešto za današnje skakanje  :!: :!: :!:

http://www.youtube.com/watch?v=NWStmZ9zDrA

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Daisy

Quote from: Nocobdija on January 31, 2010, 10:37:16 AM

Ovo je tvoj izbor ili početak stvaranja jedne ogromne liste odavde?

nije moj izbor, vec kolekcija svih pesama postavljenih (do danas) na temi "Došlo vreme za muziku 4", objedinjene u jednoj playlisti
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Nocobdija

Quote from: INI on January 31, 2010, 11:49:00 AM
Quote from: Nocobdija on January 31, 2010, 10:37:16 AM

Ovo je tvoj izbor ili početak stvaranja jedne ogromne liste odavde?

nije moj izbor, vec kolekcija svih pesama postavljenih (do danas) na temi "Došlo vreme za muziku 4", objedinjene u jednoj playlisti
Da, nisam obratio pažnju, piše lepo tamo sve.  :oops: Super si to uradio.   xjap Kako se to sve odjednom ubaci?

Daisy

Quote from: Nocobdija on January 31, 2010, 12:01:38 PM

Da, nisam obratio pažnju, piše lepo tamo sve.  :oops: Super si to uradio.   xjap Kako se to sve odjednom ubaci?

nije pisalo, kasnije sam dodao description ...

ne znam da li moze da se odjednom ubaci
ja (paor) to rucno, komad po komad, kad je muzika u pitanju nisam lenj / ne pada mi tesko

mercedes

Ovo je odlicno! Hvala INI xflowy

Kako mozemo sami da pravimo ovakvu listu, ako ti nije tesko da opises.
Jos jedno pitanjce kako ovu listu prevesti na mp3 format ili neki drugi koji mozemo da slusamo kada hocemo i gdje hocemo?
Einstein said that: Imagination is more important than
knowledge.

Daisy

Quote from: mercedes on January 31, 2010, 12:43:04 PM

Ovo je odlicno! Hvala INI xflowy

Kako mozemo sami da pravimo ovakvu listu, ako ti nije tesko da opises.
Jos jedno pitanjce kako ovu listu prevesti na mp3 format ili neki drugi koji mozemo da slusamo kada hocemo i gdje hocemo?

hvala, nema na cemu

listu moze da napravi svako ko se registruje na Youtube (kreira nalog), onda postoje opcije za svaki video da se doda u playlist

malo vise o tome ovde

i u ovom videu

How to make a playlist - YouTube Help Center

ne znam za neki elegantan nacin da se lista prebaci u mp3

Daisy

ima dosta konvertera koji prebacuju u mp3 ali samo po jedan video

npr:

http://www.video2mp3.net/

Nocobdija

E

baggio

We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Daisy

baggio

We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

baggio

Svaki put kada dodjem do Enigme, Indian Chanting, lista se zaustavlja i prestaje automatsko smenjivanje melodija. xrotaeye  Nakon toga moram da kliknem na svaku sledecu.  :x

Dogadja li se to vama?

Daisy

da, izgleda da je Autoplay napravljen da radi za dvadesetak pesama

(ako se playlist otvori u new window / new tab, nisam probao u embedded window)
vidi se da dok radi Autoplay postoje opcije:
Stop Autoplaying | Play Next

kad Autoplay ispuca tih dvadesetak pesama onda se pojave opcije:
Play All | Play Next

klik na Play All aktivira Autoplay za sledecih dvadesetak pesama

baggio

MalaKoala

Daisy

amans

ini, ti si jedno veliko srce  xremyb
We're lost, but we're making good time.

MalaKoala

sta drugo da vam kazem doli da menjate country  xfrog