Author Topic: Miladin Kovacevic iliti prica zbog koja bih ja iskocila iz koze  (Read 121271 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Pareski do

• 7k
Re: Miladin Kovacevic iliti prica zbog koja bih ja iskocila iz koze
« Reply #50 on: December 04, 2009, 06:41:32 PM »

Да, за разлику од тебе, малог и Чанка чије су породице пре 60 година дошле возом са динароидских врлети. Пола века је ипак традиција коју немају ови дошљаци од пре 20 година у Кулу... За њих сте и ви осмоофанзивци староседеоци, иха

Ti si se skotrljao sa vukojebina dinarskih, klovnu.

Рођен сам и живео у околини Славије, ти си судећи по причи рођен у Панчеву. Мени је јако чудно зашто те то толико тишти? Београд је онако просечан град, по светским мерилима мали провинцијални градић. Не треба да патиш што се у њему ниси родио. Нађи жену да ти роди дете у Њујорку, да смириш живце. Онда ћеш тек показати свима који су ти набијали изводе са Савског венца на нос!

Отац ми је рођен у Вршцу а мајка у Зајечару. Што је подједнако океј као и да су рођени у Книћу или гружанском селу, нема никаквог разлога да се због тога ико развија тик. Сви смо људи и место рођења оставимо за формуларе.

Pravo u Smrdograd pun turkogorskih ojebina kao sto si i sam.

О томе сам и причао. Од тога шкргућеш зубима док спаваш а то не ваља, беспотребно стружеш глеђ...

Mi Sumadinci smo pitom svet, isto kao Vojvodjani.

Теби је самопоуздање баш пољуљано из неког разлога, час мрзиш нешто из дна душе, час се са тим идентификујеш. О питомости Шумадинаца се да полемисати, Чачани и Милановчани су суште супротности једни другима, тешко је правити генерализацију.

Offline Hate mail

• 7k
    • http://www.fas.org/irp/program/process/echelon.htm
« Reply #51 on: December 04, 2009, 06:44:15 PM »
Pa ja imam izvod sa GAK-a, debilu.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Offline taki

• 7k
« Reply #52 on: December 04, 2009, 06:46:51 PM »
Kazu mi  da su u ekipi na vlasti ubedljivo, ali ubedljivo najveci lopovi ovi iz Vojvodine....cisto da imas u vidu...vele da se posebno istice ministar poljoprivrede.

apropos lopova, dok sam bio u Srbiji cuo sam od prilicno pouzdanog izvora kako zemljiste koje je predvidjeno za most (mislim da ce Kinezi da ga grade) treba da se pokupuje od raznih vlasnika a medju vlasnicima je Vlahovic i jos gomila politicara - zaboravih koji.
Kao bas slucajno eto tu pokupovase livade, niko nista nije znao, nema konflikta interesa itd.

Da, a uz njega Cume i milan Beko, ako se secas ko su oni.
Kupovali su poljoprivredno zemljiste, prakticno budzasto, navodno ne znajuci da ce po novom GUP-u za Bgd to postati industrijska zemlja. Tako ti je i sa zemljom preko koje treba da ide obilaznica oko Bgd-a. Sve stoji jer grad nema novca da otkupi zemlju koja je sada u privatnom vlasnistvu  Cumeta i Vojina Lazarevica.

Offline Pareski do

• 7k
« Reply #53 on: December 04, 2009, 06:48:58 PM »
Pa ja imam izvod sa GAK-a, debilu.

Океј, разумем бес према Беовозу...

Offline Pijanista

• 7k
    • hahahaha
« Reply #54 on: December 04, 2009, 06:53:41 PM »
Jbt, ponasate se kao vlasnici dzukaca koji na sajmu dokazuju poreklo.

Offline slawen

• 7k
  • Ja se nechavam vykourit
« Reply #55 on: December 04, 2009, 07:05:47 PM »
Jbt, ponasate se kao vlasnici dzukaca koji na sajmu dokazuju poreklo.
Вруће, вруће...
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #56 on: December 04, 2009, 07:09:54 PM »
Bosanci, pravoslavni hrvati i smrdogorcine - odjebite iz Srbije (i Vojvodine).  Tacka.

Offline Pijanista

• 7k
    • hahahaha
« Reply #57 on: December 04, 2009, 07:10:54 PM »
Ja sam rodjen u Bosni. Ako hocu, vrnucu se da zivim u sred Bejograda. I tacka.

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #58 on: December 04, 2009, 07:13:09 PM »
Get a green card, hippie.

Offline Pijanista

• 7k
    • hahahaha
« Reply #59 on: December 04, 2009, 07:14:06 PM »
Kakva green card, koji ce to meni?

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #61 on: December 04, 2009, 07:36:12 PM »
Pa to je to, sto ste napravili od Srbije protocni bojler za svaku susu sa "zapadnog Balkana" koja tu ulazi izlazi gradi rusi otima zaposljava otpusta studira jebe kolje ubije pljacka radi ne radi jer boze moj to je protocni bojler za svakoga kome se digne a ako se neko od nas domacih buni onda je taj srbijanski peder, nistaroba, antisrbin, sisa, smrad, nistak ili kakva vec izmisljotina. Onaj Vlajko Popovic je jedini pametan covek tamo.

Offline Pijanista

• 7k
    • hahahaha
« Reply #62 on: December 04, 2009, 07:39:21 PM »
ulazi izlazi gradi rusi otima zaposljava otpusta studira jebe kolje ubije pljacka radi ne radi

Sa ovog spiska u BG sam se bavio samo boldovanim.

Offline Pareski do

• 7k
« Reply #63 on: December 04, 2009, 07:44:14 PM »
Ето, пошто си се понудио за дресирање изволи узицу...

Offline Pijanista

• 7k
    • hahahaha
« Reply #64 on: December 04, 2009, 07:52:11 PM »
Vezi ti sebe tom uzicom, na kapiju pancevacke petrohemije.

Offline Pareski do

• 7k
« Reply #65 on: December 04, 2009, 07:54:41 PM »
Ја не лечим комплексе по форумима, ако се SC тако назвати може.

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #66 on: December 04, 2009, 07:54:54 PM »
Whatever. Malo mi je sad jasnije sto vas vasi rodjaci i komsije iz starog kraja svako malo salju istranzirane Savom na pijacu.

Offline Pijanista

• 7k
    • hahahaha
« Reply #67 on: December 04, 2009, 07:57:01 PM »
Kakav forum SC?

Offline Pijanista

• 7k
    • hahahaha
« Reply #68 on: December 04, 2009, 07:59:29 PM »
Moze li neko urban da me prosvetli, koji je kriterijum po kome neko stice pravo da se iz mesta A preseli u mesto BG?

Offline Pareski do

• 7k
« Reply #69 on: December 04, 2009, 08:00:25 PM »
Oh-oh, get the pooper-scooper.

Offline Pijanista

• 7k
    • hahahaha
« Reply #70 on: December 04, 2009, 08:02:08 PM »
Oh-oh, get the pooper-scooper.

Sto, ocekujes Wiza da se pojavi?

Offline slawen

• 7k
« Reply #71 on: December 04, 2009, 08:53:56 PM »
Просто ми жао Хатеа што не хвата Кошаву.
Да види једног како прича да нас је одбранио од НАТА.
Ракеташ.

Леп те јебо.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Offline Pijanista

• 7k
    • hahahaha
« Reply #72 on: December 04, 2009, 09:04:35 PM »
...Да види једног како прича да нас је одбранио од НАТА.
...

A sad radi kao pekar.

Offline slawen

• 7k
« Reply #73 on: December 04, 2009, 09:16:27 PM »
'Леб/п те јебо...

Offline Pijanista

• 7k
    • hahahaha
« Reply #74 on: December 04, 2009, 09:17:09 PM »
 sto pravi sirnicu, da se useeeeeeeeeres!

Offline Nocobdija

• 7k
« Reply #75 on: December 05, 2009, 12:23:29 AM »
Qq niste normalni, zacenih se  xrofl xrofl xrofl

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #76 on: December 05, 2009, 12:50:51 AM »
Просто ми жао Хатеа што не хвата Кошаву.
Да види једног како прича да нас је одбранио од НАТА.
Ракеташ.

Леп те јебо.

Volimo te, otadzbino nasa...

Srbijanci su se mahom vec iselili u trece zemlje a sama Srbija ostala je napucena jugaslavenima iz odcijepljenih republika kojima ona sluzi kao vojna baza i staging area za klerofasizam, komunizam, bespravnu gradnju, podizanje "Banjalucki cevap" kioska usred Nova Sada, Beckereka, Subotice, kradju, prekradju, sverc, igranje balota (gledao 10-tak godina, a narocito posle leta 1995.) po travnatim povrsinama nasih gradova itd.

Offline Deda

• 7k
« Reply #77 on: December 05, 2009, 01:17:55 AM »
Sta da ti kazem, eto cekam dedu da ti objasni stvari, ja sam glup ne shvatam, niti umem da ponovim obrazlozenja.

Deda tvrdi da su svi postupili po zakonu. I konzul i vice konzul i Vuk Jeremic, a bogami i Miladin

Nema potrebe da tako masno lažeš, Ivane.
Ništa od toga nisam rekao.
I za zamenika konzula i za bilmeza sam tražio zatvor zbog gluposti i očigledne korupcije.
Samo sam podsećao da nisu sve stvari takve kako ih je predstavila krljava štampa u US-i i Hilarini kućni prijatelji, mama i tata tog debila koji je drogiran fatao za dupe neku ribu u baru...
A ti i još neko ste im sve verovali..
U međuvremenu ovi Muslimani (prijatelji ove s buljom) priznali da su i oni šutirali Štajnhauera, pa šta ćeš sad?
Kome sad da veruješ?  8)

kome god hoces, briga me i za njih i za njega, ja jedino ne kapiram kakve veze drzava Srbija ima sa tim ???

ne ti, bre, nego vernici US štampe..

A sad je i malo kasno za to pitanje, mislim, kad smo već pljunuli kintu za Štanjhauerovu karijeru. A s tim je i Hilari bila zadovoljna pa se onomad malko odobrovoljila i radije uključila u zavrtanje onih holandskih jajca...

Opet, morali smo da platimo kad smo tamo imali nesposobne i trule kadrove po diplomatiji (onaj konzul bio neki SPO a njegov zamenik korumpirani debil koji je zasrao s kopijom pasoša). Jebiga, kriv si kad imaš takve službenike i kad zaseru. I bolje da budemo zadovoljni što smo se jeftino izvukliČ nit smo morali da kršimo sopstvene zakone, niti da nerviramo uticajnu vamiliju.
A debil iz KUle bi mogo malo da žulja klupu... uostalom, počelo je: Štajnhuer će da svedoči (valjda koliko je kreka izduvao) na linak (Hejt neće da gleda, pa je OK), Muslimani priznali šutku... jedino nisu snimili modrice na bulji  :|

Offline Deda

• 7k
« Reply #78 on: December 05, 2009, 01:20:56 AM »
...Да види једног како прича да нас је одбранио од НАТА.
...

A sad radi kao pekar.

Onaj Mađar?
Majstor za kifle i PVO.  xrotaeye

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #79 on: December 05, 2009, 03:03:35 AM »
Video sam poletanje tih raketa i oko 30 second kasnije plamen pogotka. Tj. plamen goriva koje se rasulo iz polomljenog aviona, izmesalo sa vazduhom i upalilo u prilicno velikoj fuel-air vatrenoj lopti koja je, iz pravca Srema, narandzastim svetlom osvetlila sve od Backe do Pozarevca na nekoliko sekundi koje su, u potpuno zamracenom gradu, izgledale kao jutro koje svanjava na zapadu. Bilo je 10:27pm.

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #80 on: December 05, 2009, 03:06:23 AM »
Senke solitera u centru Panceva su se u tih nekoliko sekundi pruzile kilometrima na jugoistok, pomerajuci se kako je vatrena lopta padala. Ah, the memories.

Offline Pareski do

• 7k
« Reply #81 on: December 05, 2009, 04:34:54 PM »
Opet, morali smo da platimo kad smo tamo imali nesposobne i trule kadrove po diplomatiji (onaj konzul bio neki SPO a njegov zamenik korumpirani debil koji je zasrao s kopijom pasoša). Jebiga, kriv si kad imaš takve službenike i kad zaseru. I bolje da budemo zadovoljni što smo se jeftino izvukliČ nit smo morali da kršimo sopstvene zakone, niti da nerviramo uticajnu vamiliju.

Мојне сад, чекај да се заврши истрага. Ја сам чуо да СПО-вац има копију факса  xfrog

Offline Ivan_D

• 7k
« Reply #82 on: December 05, 2009, 06:23:44 PM »
Neko ko je stvarno iz Kule takve stvari ne radi. an impossibility

Да, за разлику од тебе, малог и Чанка чије су породице пре 60 година дошле возом са динароидских врлети. Пола века је ипак традиција коју немају ови дошљаци од пре 20 година у Кулу... За њих сте и ви осмоофанзивци староседеоци, иха

Dinaroidskih vrleti?? Sve moje babe i dede su bili van zemlje za vreme osme ofanzive, za razliku od onih sto su navalilu u V nakon osmog kongresa.

Dvoje bili u zarobljenistvu u Italiji (iz CG), mamina mama u Berlinu kao guvernanta a deda na Istocnoj fronti i posle u zatvoru u Ceskoj preko godinu dana. Nije mnogo pricao o svemu tome, ali jednom je rekao da je video zarobljenika kako je pojeo zivog misa i zalio ga supom. Inace, ironija je da je valjda bio jedan od malo Jevreja koji je prosao background check - valjda zato sto su bili pametni pa su se jos 1935 pokatolicili (zlu netrebalo) i promenili prezime. Poslat je iz Zupanje, gde su pre rata njegovi roditelji imali hotel (Hotel Weinberger, danas Hotel Central u Zupanji, mada su cesto bivali i u Zemunu) u Nemacku u skolu pilota Luftwaffe jer su govorili nemacki/madjarski/srpski. Pilotsku skolu iz meni nepoznatih razloga nije zavrsio i poslat je na istocni front.
Posle rata su on i baba u transportu proveli jos par godina u Austriji, gde su se sreli, i onda se konacno vratili za Zemun.
Sve to ne bi bilo preterano zanimljivo, da deda, posle rata obican sluzbenik pri kontroli leta na aerodromu u BG, nije u periodu negde 1960-1975 dobio 3 (tri stana) u Zemunu. Jedan za zenu, onda jedan za ljubavnicu s kojom je posle i ziveo kad je otisao od babe i onda jos jedan za drugu zenu. Ne preterano veliki, niti raskosni stanovi 50-70m2, ali tri stana dobio covek tih godina.
Nikom nije bilo sasvim jasno kako je on dobio te stanove i kojim povodom. Onda, pocetkom devedesetih kad je poceo otkup stanova, baka je uspela da otkupi prvi stan (deda je umro jos 1984), ali druge dve zene nisu uspele, receno im je da su to "vojni" stanovi i da su im dati samo na sluzenje. Ne mogu ni da ih ostave nekom.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Offline Wiz

• 7k7
« Reply #83 on: December 05, 2009, 07:11:41 PM »
Мојне сад, чекај да се заврши истрага. Ја сам чуо да СПО-вац има копију факса  xfrog

SPO-ovac u ovoj priči samo služi tome da se odbrani koncept "kretena za poneti". DS je do sada uspešno koristila lokalne dileje (tipa Dede), a onda je neko smislio da bi fantastično zgodno bilo imati i sukladnu portable dileju. Avaj, čak i u ovom & ovakvom DS nisu uspeli da nađu kretena tog tipa, ali je zato nađen u podmlatku SPS-a.

Offline Deda

• 7k
« Reply #84 on: December 06, 2009, 12:25:00 AM »
Opet, morali smo da platimo kad smo tamo imali nesposobne i trule kadrove po diplomatiji (onaj konzul bio neki SPO a njegov zamenik korumpirani debil koji je zasrao s kopijom pasoša). Jebiga, kriv si kad imaš takve službenike i kad zaseru. I bolje da budemo zadovoljni što smo se jeftino izvukli: nit smo morali da kršimo sopstvene zakone, niti da nerviramo uticajnu vamiliju.

Мојне сад, чекај да се заврши истрага. Ја сам чуо да СПО-вац има копију факса  xfrog

Nisam ništa čuo/čitao, ali ni pratio odavno.  :roll:
A od koga je? Od Dane, ministra, Tome, Cece, Velje/Voje, Kovačević/Vučo, BIA, Lukovića, Arkana, Kertesa, Stanišića, Marka, Trefa, dr Šekija, dr Dabića--  xrotaeye

Offline slawen

• 7k
« Reply #85 on: December 06, 2009, 07:25:46 AM »
Мојне Деду за факс.... xrofl xrofl xrofl

Offline Pareski do

• 7k
« Reply #86 on: December 06, 2009, 12:24:07 PM »
Не знам Деда, тако сам чуо, тврди да је имао инструкције из МИП, да ли Стефановића или Јеремића лично. Каже да је сачувао. Ако не лаже није баш толики кретен.

Offline Pareski do

• 7k
« Reply #87 on: December 06, 2009, 12:24:49 PM »
Neko ko je stvarno iz Kule takve stvari ne radi. an impossibility

Dinaroidskih vrleti?? [...]

Dvoje bili u zarobljenistvu u Italiji (iz CG), [...] u periodu negde 1960-1975 dobio 3 (tri stana) u Zemunu.

Све у свему, твоји су од памтивека у Земуну и ти си прави сремски староседеоц позван да одређујеш коме је место северно од Саве и Дунава као што сам и мислио. Због чега ме не чуди то што у породици имаш црногорске комунисте, носиоце Споменице 1941 највероватније?

Offline Ivan_D

• 7k
« Reply #88 on: December 06, 2009, 05:38:14 PM »
Све у свему, твоји су од памтивека у Земуну и ти си прави сремски староседеоц позван да одређујеш коме је место северно од Саве и Дунава као што сам и мислио. Због чега ме не чуди то што у породици имаш црногорске комунисте, носиоце Споменице 1941 највероватније?

To ne znam. Mislim da su im sve to uzeli 53. kad je dedu poslalo na Goli Otok.
Pricala mi baba, kad je dedu uhapsilo (ovaj drugi deda, crnogorac, ne jevrej, da ne pomesas), dolazili iz udbe i pokusavali da je ubede da se razvede. Ona nije htela, onda joj pokazivali neka pisma sto je on pisao ljubavnici, ona opet nije htela. Onda dosli da joj zaplene namestaj. U to doba su "zasluzni" dobijali besplatno namestaj na koriscenje, deda je bio nesto visoko, imao je sofera, mercedes itd. Medjutim oni su taj namestaj otplatili (bio je jeftin) sto nije bio obicaj kod zasluznih u to vreme.
Dakle, baba im pokazala da su namestaj otkupili i da ne mogu da joj ga uzmu. Oni otisli i onda se vratili poslepodne sa nalogom za iseljenje i sav namestaj joj izneli napolje  :x  :mrgreen:
(stvar koju je Broz vrlo dobro razumeo, koju ocigledno razume i Milo Djunkanovic, a koju preocigledno nije razumeo Djindjic je da se sa staljinistima covek mora obracunavati staljinistickim metodama - no other way).
Baba posle nije mogla da nadje posao u CG i otselila se za Srbiju (mada, bas kao ni Monte, nikad nije naucila da prica srpski jezik). Sa dedom se razvela tek kad su ga pustili sa GO nekih 4-5 godina kasnije.

Elem, sto se tvog komentara tice, ja ti tvrdim da skoro NIKO ko je rodjen i odrastao u Vojvodini nema model ponasanja kao Miladin Kovacevic. Isto kao sto kad u Holandiji u kojoj ima 14 miliona Holandjana i milion stranaca, kroz centar grada projuri auto 80k/h a iz njega tresti muzika, jednostavno ZNAS da to nije Holandjanin. Bez da pogledas ko upravlja vozilom.

Ili ti hoces da kazes da ne postoje neke generalne (a i specificne) i vrlo uocljive razlike izmedju Srba iz Vojvodine recimo i Srba iz Hrvatske???

Offline Ivan_D

• 7k
« Reply #89 on: December 06, 2009, 05:38:51 PM »
.

Offline Ivan_D

• 7k
« Reply #90 on: December 06, 2009, 05:39:20 PM »
.

Offline Pareski do

• 7k
« Reply #91 on: December 07, 2009, 01:46:56 AM »
Elem, sto se tvog komentara tice, ja ti tvrdim da skoro NIKO ko je rodjen i odrastao u Vojvodini nema model ponasanja kao Miladin Kovacevic. Isto kao sto kad u Holandiji u kojoj ima 14 miliona Holandjana i milion stranaca, kroz centar grada projuri auto 80k/h a iz njega tresti muzika, jednostavno ZNAS da to nije Holandjanin. Bez da pogledas ko upravlja vozilom.

Проблем са предрасудима је када људи почну да верују у њихову (квази-)постулатску природу под утиском емотивног набоја који им квари моћ расуђивања. Рецимо, љубитељи антисемитских завера проналазе Јевреје и тамо где их нема, да би употпунили своју фантастичну бајку проналазе крипто-јевреје, кабалисте и јевреје по очевом деди на одлучним местима који спајају насумице неповезане догађаје и људе.

Ја сам се на моменат запрепастио да не паднем у исту замку приликом формирања тезе да нико не мрзи Србију и Србе као Црногорци, да АПВ културну посебност највише потенцирају тикве без корена којима је пут раскрчила Црвена армија. Таман сам упознао тебе који си ми омогућио да обавим критичку интроспективу, кад оно шљус, ти си Црногорац и твоји су Земунци ал од 1950.

Сачувај нас Боже црногорског јунаштва и војвођанске културе.

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #92 on: December 07, 2009, 02:59:30 AM »
I sedis ti tako 2012. U Beogrqdskom pasaluku, NATO ti ne da na Pancevacki most, ostecen u bombadrovanju i pod upravom evropskog komesara za bezbednost saobracaja na donjem toku Dunava, hvatas vodu u lavor, guras novine u prozor da se kako-tako zastitis od kosave jer nema grejanja i sa setom se secas (jer nemas ni struje) kako si mu odbrusio. U isto vreme, buduci da je Pancevacki sporazum predvidio i povlacenje srbijanske artiljerije 45km juzno od Dunava i Save, ulicom prolaze grupe samo lako naoruzanih pijanih i dokonih rezervista koji proslavljaju jos jednu pobedu. Da li ce te primiti u SANU tako pametnog, to ostaje da se vidi. Kad su primili kalemara iz Drenove naci ce se valjda nesto i za tebe. A ako ne, RDB je uvek tu. A da je tvoj tajo-kolonista ostao u Versetzu, svijet bi posve drugacije izgledao, no...

Offline Ivan_D

• 7k
« Reply #93 on: December 07, 2009, 10:47:03 AM »
Ti Parezo imas primitivne prestave o predrasudama. To vidim i kod mnogih ljudi u Srbiji. Valjda otuda i verovanje mnogih Srba da su svi narodi u proseku isto pametni, da svugde imas podjednak broj dobrih i losih ljudi (sta god to znacilo) itd. Jedna fallacy za drugom.

Ja za sebe mislim da nemam predrasuda (ili ne u velikoj meri). Sta to znaci? To znaci da uglavnom nemam unapred-formirano misljenje o pojedincu-induvidui na osnovu njegove pripadnosti nekoj grupi.
To nikako ne znaci da necu imati unapred-formirano misljenje o razlicitim grupama. To imam i to je tu da ostane. Ali na najnizem, tj. individualnom nivou cu svakog pojedinca tretirati nezavisno od njene/njegove pripadnosti odredjenoj grupi.

Da ti dam primer, recimo dzeparosi u GSB (gradski saobracaj beograd za one koji ne znaju). Ja sam recimo uveren da 99% Roma nisu dzeparosi, ali sam u isto vreme uveren da su 90% dzeparosa Romi.
Kad vidim Roma ili sam u kontaktu s njim ja apsolutno ne razmisljam o tome da je on potencijalni dzeparos; naprotiv, znam da je sansa da je on/ona dzeparos vrlo mala.
Medjutim, kad se vec desi da je neko odzeparen, znam da postoji realna sansa da je pocinioc Romske nacionalnosti.

Slicno i u Vojvodini. Uveren sam da su 90% ljudi koji su dosli iz Hrvatske i Bosne u poslednjih 20 godina normalni ljudi koje je naterala muka da ostave svoje domove i da im nije ni najmanje lako. Ali isto tako, sam uveren (statistike pokazuju) da 90% sranja tipa Miladina Kovacevica, prebijanja Madjara i ostalih svinjarija prave ti ljudi iz tih krajeva.

I tako nastaju stereotipi. Nemati predrasude ne znaci negirati problem i automatski lisavati odredjenu grupaciju bilo kakve odgovornosti. Nemati predrasude znaci ne formirati unapred misljenje o POJEDINCU na osnovu njegove/njene pripadnosti odredjenoj grupi.

99% stranaca u Holandiji nece da juri kroz centar grada 80 na sat sa muzikom pustenom na sav glas. Ali 100% ljudi koji ce to da urade su stranci. No failure there. Razumes?

Offline slawen

• 7k
« Reply #94 on: December 07, 2009, 10:50:18 AM »
И шта кажеш, разумеш се у математици?
Јел' би мог'о да ургираш код Паре да нам отвори овде неки интерни покер-клуб, чисто да убијемо време....

Offline Pareski do

• 7k
« Reply #95 on: December 07, 2009, 05:54:26 PM »
Da ti dam primer, recimo dzeparosi u GSB (gradski saobracaj beograd za one koji ne znaju). Ja sam recimo uveren da 99% Roma nisu dzeparosi, ali sam u isto vreme uveren da su 90% dzeparosa Romi.

Немаш појма колико је та статистика у супротном смеру. Предуслов успешног џепароша је неприметност. То фаворизује већи успех џепароша геџа у односу на ромске.

Uveren sam

О томе ти причам све време. Једина ствар која теби даје уверење да ја немам два краља је зато што ти желиш да ме добијеш са паром краљица које имаш (на флопу ниђе везе што би рекла твоја бака).

Не само да се твоја субјективна процена мојих карата не оснива ни на чему опипљивом (ниси пратио/бројао карте које су прошле, ниси ми студирао ни говор тела) већ си закључио да ја блефирам све време, да не може бити да ја имам толико среће. Немаш никакав доказ али си једноставно себе убедио да је немогуће да ме је толико усрало то вече да стално добијам јачу карту.

Колико пута си дошао до закључка да ти Иван - по имену, народности, вероисповести, светоназору, пореклу, животном путу итд. припадаш инфериорном стратуму друштва? Једном или ниједном, толико о твојим теоријама. Оне представљају производ подсвести особе којој недостаје  самопоуздање.

Твој њујоршки пајтос пати од истог синдрома, идеалан сте пар што сте вероватно већ и установили давно пре мене.

Offline Ivan_D

• 7k
« Reply #96 on: December 07, 2009, 07:00:12 PM »
Hehe, tvoja poker analogy bi bila zanimljiva da nije smesna. Poker je igra nepotpune informacije i nikad nisi sasvim siguran. Takodje, poker nije igra jednog deljenja. Posle nekoliko stotina hiljada/miliona deljenja sve dodje na svoje. Nema teatralnosti u pokeru, osim po filmovima.

Ne znam zasto pominjes veroispovest, kad vrlo dobro znas da sam ja ateista. A ni po narodnosti (sta god to nekom znacilo) nisam mnogo opredeljen. Ne znam ni sta je svetonazor... Je l' to rec?
Koji su to inferiorni stratumi drustva? :D
I kog drustva uopste?

I je l' nisi mogao da izmislis nesto manje izlizano od "nedostatka pouzdanja". Mogao si npr da kazes: nedostaju ti koreni, istorija, poezija ili tako nesto  :D

Prestani vec da nas smaras kvazi-intelektualizmom ovde covek.

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #97 on: December 07, 2009, 07:12:02 PM »
Biti moga roda a biti "inferiorni stratum drustva" je cast koju obnasam vec 37+ ljeta. Ne bih volio bit nist drugo u simulaciji od drzave kojom rukovodi Zlocinacko Udruzenje degenerika "skolovanih u Moskvi" i dodjosa koji natucaju "Srbski".

The Real (McCoy) inferiorni stratus drustva naseljavali ste ti i tvoji babo & maaajka dok ste zivotinjarili po neprijateljskoj Kanadi pa kad je to "dopizd'lo" vratili ste se ondje gdje vam je uspijeh zagarantiran: na vrh hrpe balege zvane "Srbija".

Offline сосана

• 7k
« Reply #98 on: December 07, 2009, 07:55:29 PM »
Bosanci, pravoslavni hrvati i smrdogorcine - odjebite iz Srbije (i Vojvodine).  Tacka.
NAROCITO iz Vojvodine.  :roll:

Offline Pijanista

• 7k
    • hahahaha
« Reply #99 on: December 07, 2009, 08:06:54 PM »
Jeli i Zemun u Vodzvodini?
http://www.vladarsk.com/