News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Došlo vreme za muziku 4

Started by Nocobdija, January 06, 2010, 11:45:36 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

iDemo

Mene k'o Pepeljugu (samo obrnuto) - puste iz zatvora samo posle ponoci - i to izgleda samo na sat vremena... Pa sta sam uradio - uradio sam... Otuda ovaj talas...

mercedes

Quote from: iDemo on January 20, 2010, 03:05:39 PM
Mene k'o Pepeljugu (samo obrnuto) - puste iz zatvora samo posle ponoci - i to izgleda samo na sat vremena... Pa sta sam uradio - uradio sam... Otuda ovaj talas...

ima gi razni` :mrgreen:
Einstein said that: Imagination is more important than
knowledge.

iDemo

mercedes

Einstein said that: Imagination is more important than
knowledge.

Tužni Grad

Eh bro, znaš kako je  - "We're on a mission from God" ...

Iliti: "We had a band powerful enough to turn goat piss into gasoline".

Nego, mnogo ti dobar izbor.

Oblačak - duboki naklon za E.Badu.
Merdž - takođe.

baggio

We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

baggio

We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Tužni Grad

baggio

Quote from: Tužni Grad on January 21, 2010, 06:28:56 PM

Noru ne merem poslušat jer je restrikted in maj kantri. Šteta.

A razlog je?

( Ti si u Svedskoj ako se ne varam?)

Tužni Grad

Razlog je EMI copyrighted materijal - u Nemačkoj.

baggio

E

baggio

baggio

Tužni Grad

Za moju dušu ...
Jedna od najlepših stvari koje smo ikad svirali. A koristili smo je i kao "prijemni ispit" za basistu ;)

New York Minute

Nocobdija

Quote from: Tužni Grad on January 21, 2010, 07:55:03 PM
Za moju dušu ...
Jedna od najlepših stvari koje smo ikad svirali. A koristili smo je i kao "prijemni ispit" za basistu ;)

New York Minute

Ajde, nisam znao da si muzičar? Šta sviraš, misim koji instrument a ne koju vrstu muzike?

E

TG je misteriozan lik, Demcetov brat blizanac i muzicar :shock:

E

sta cemo sledece da saznamo o njemu :shock:

Tužni Grad

Oblačak - pa, recimo, da živim kojim slučajem gde i Bruder Jake, danas mi ne bi šlauh od hladnjaka na kolima pregrizla lasica već krokodil.

Što se tiče mjuze, evo mi "supruge i ljubavnice":

Nocobdija

Quote from: Tužni Grad on January 21, 2010, 08:25:41 PM
Oblačak - pa, recimo, da živim kojim slučajem gde i Bruder Jake, danas mi ne bi šlauh od hladnjaka na kolima pregrizla lasica već krokodil.

Lepo.   :)

iDemo

Quote from: Tužni Grad on January 21, 2010, 08:25:41 PMŠto se tiče mjuze, evo mi "supruge i ljubavnice":
Bro je povuk'o na mamu pa je muzikalan i to a ja - ljakse - na tatu - nista - samo sviram šnjurcu a i to slabo u zadnje vreme...

E

Quote from: iDemo on January 22, 2010, 02:02:57 AM
Quote from: Tužni Grad on January 21, 2010, 08:25:41 PMŠto se tiče mjuze, evo mi "supruge i ljubavnice":
Bro je povuk'o na mamu pa je muzikalan i to a ja - ljakse - na tatu - nista - samo sviram šnjurcu a i to slabo u zadnje vreme...
xrofl

tarana

čisto informativno, pukupio sam neki virus s jutjuba..
nije opasno - preživeću..

Nocobdija

Quote from: iDemo on January 22, 2010, 02:02:57 AM
:? Jeste vi braća? Pa ja bre ovde pojma nemam ko je ko?

iDemo

Quote from: Nocobdija on January 22, 2010, 10:34:31 AM:? Jeste vi braća? Pa ja bre ovde pojma nemam ko je ko?
K'o Dzejk & Elwood.

Nocobdija

Quote from: iDemo on January 22, 2010, 12:01:11 PM
Quote from: Nocobdija on January 22, 2010, 10:34:31 AM:? Jeste vi braća? Pa ja bre ovde pojma nemam ko je ko?
K'o Dzejk & Elwood.
Ma ti i Tuzni grad, ma očigledno nisam pratio ili sam shvatio pogrešno.

E

Quote from: Nocobdija on January 22, 2010, 12:07:07 PM
K'o Dzejk & Elwood.

I tebe su uhvatili u shemu  xrofl

iDemo

Quote from: Nocobdija on January 22, 2010, 12:07:07 PM
K'o Dzejk & Elwood.
Pa to i kazem - TG i ja k'o Dzejk & Elwood.

Nocobdija

amans

Quote from: Tužni Grad on January 21, 2010, 08:25:41 PM

xjap  :lol:
We're lost, but we're making good time.

MalaKoala

MalaKoala

baggio