samo ako na njega ruke položi ruke poznati ruski iscelitelj koji ovih dana gostuje u srbiji:
""Neki ljudi dolaze samo da posmatraju moju terapiju, drugi samo slušaju. Obično ljudi dolaze do mene sa znatnom količinom samopouzdanja. Svi koji su u početku sumnjali u pozitivne učinke mojih terapija uskoro budu iznenađeni promenama ako su spremni da prihvate energiju i ako su dovoljno odlučni da usredsrede svoje stajalište i volju na svoje zdravlje."
Tako Maksim Osipov opisuje svoje pacijente, od kojih je pedeset posto takvih kojim se stanje nakon terapija potpuno poboljša, a trećini od njih stanje se barem delimično poboljša. Među njegovim sledbenicima postoje mnogi zahvalni roditelji čijoj deci je pomogao do ponovnog zdravlja i nadvladavanja psihofizičkih problema. Njegovi uspesi zaista su neverovatni i mnogi ga slave kao čudotvorca. Zavidne rezultate beleži kod osoba s problemima kao što su: bol u leđima i kičmi (hernija, išijas i druge nepravilnosti i hronične bolesti), glavobolje i migrene, izgaranje, depresija, psihički problemi, problemi i posledice autoimunih bolesti (bolesti štitnjače, reumatoidni artritis, alergije, astme, itd.), problemi zbog hroničnih bolesti (dijabetes, pretilost, hormonalna neravnoteža, kardiovaskularne bolesti i druge), motorične i paraplegične poteškoće (teškoće u kretanju i koordinaciji, multipla skleroza, Alchajmerova bolest, Parkinsonova bolest, Daunov sindrom) i problemi s plodnošću." (Kurir)
šta je to "izgaranje"?