Ne volim nikako kad si nelogican. Kao prvo zato sto si mi drag ovako, a nije dobro da si nelogican / in denial /nekonsekventan i sl., a kao drugo zato sto si nedostojan sagovornik kad si nelogican. Sto, istina, nisi cesto.
Mogao si lepo da kazes “ma ziveo sam kod mojih, tako mi bilo lakse” i ja bih te bio ostavio na miru. Ali ne, ti si se prvo pravio da nisi shvatio pitanje, pa si onda poceo sa raznim diverzacijama, pominjajem stanova, kuca, 200 m2, uvlacio brata u celu pricu. Sve to dosta nepotrebno.
Sad me teras da te prozivam dalje, a bas mi se nije htelo.
a) Je l’ nisi mogao uz svu tu pamet da se nekako ranije osamostalis?
b) Je l’ nisi mogao da uz svu tu pamet, fokusiranost, ispravna interesovanja, zapanjujucu proficijenciju u engleskom jeziku, nesumnjivu inteligenciju i neopisivu aroganciju da nadjes neki bolji posao? Neki gde bi recimo radio manje.
Onda bi recimo mozda imao vremena da prosirujes/produbljujes ta
prava interesovanja iz mladosti.
Ja sam recimo, sa 18, kad sam isao jednom u Suboticu da se nadjem sa Madjaricom 12 godina starijom, tamo video, u stanu koji smo iznajmili, visoke plafone i debele zidove. Odmah sam to zavoleo i trudio se kasnije u zivotu da zivim u takvim stanovima.
Od malena su mi se svidjale plavooke plavuse. Mozda zato sto je to za mene egzotika, mozda iz drugih razloga, ali obozavam plavuse. Oksi je plavooka plavusa.
Od 18-te godine sam shvatio da putovanja za mene imaju ogromnu vrednost, mnogo vise nego materijalne stvari.
Sad proputujem dobrih 4-5 meseci godisnje.
To su neka od mojih
interesovanja jos iz mladosti i for what it's worth, ja stremim k njima.
Sad, ne reci mi molim te da se tvoja sfera interesovanja svodi na biti čudak.