News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Iz stampe

Started by Hate mail, April 18, 2014, 09:42:57 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ivan_D

OK, sa tetkom onda.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Pijanista

Daisy

Quote from: Ivan_D on October 01, 2015, 08:56:21 PM

Verovatno su ga roditelji naterali da laze. Nista drugo mi ne pada na pamet. A mali je slab da im se odupre. Mislim, kom 15-godisnjaku ne bi imponovala takva nastavnica?

make sense... plaše se da malog ne izbace iz škole (pa bi morali da se sele) ...

Quote from: Ivan_D on October 01, 2015, 08:56:21 PM

Oksi, na drugu stranu, vec sad razmislja kako ce da ima ozbiljan razgovor sa gospodjom ako/kad mali jednom dovede kuci 10+ godina stariju zenu.   :mrgreen:

treba da bude srećna, jer nije 10+ godina stariji muškarac
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

Ili i jedno i drugo, kao tata...
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Hate mail

Here, Probisvet wannabe boy, if you're lucky you may get your millions, too:

http://therealistreport.com/obama-gives-12-million-to-holocaust-survivors/

Toza

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/595313/ZALJUBLJENI-MALOLETNICI-IZ-NISA-Predstavili-se-kao-izbeglice-iz-Irana-hteli-u-Zapadnu-Evropu

"Nije mi samo jasno kako su dva deteta od 17 godina i 13 godina uspela da prevare ceo sistem"

xrofl xrofl xrofl xrofl

Hate mail

Quote from: Ivan_D on September 21, 2015, 05:43:18 PM
Elem, ovo jos nisam ni sa kim podelio, ali plan i zelja mi je da jos malo razradim euromarketnews.com, girlofthehour.com i jos nekoliko sajtova i da to onda sve prodam kao paket za €6M.

Mozda ce vam izgledati malo ambiciozno danas kad ima toliko kvalitetnih sajtova, ali desavale su se i neverovatnije stvari. Osim toga to bi mi resilo problem za zaposljenjem i jos mnogo toga. Sta mislite?

Where are you with this, testo-meister? Am I retiring or what?

Ivan_D

Quote from: Toza on October 03, 2015, 07:18:36 AM
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/595313/ZALJUBLJENI-MALOLETNICI-IZ-NISA-Predstavili-se-kao-izbeglice-iz-Irana-hteli-u-Zapadnu-Evropu

"Nije mi samo jasno kako su dva deteta od 17 godina i 13 godina uspela da prevare ceo sistem"

xrofl xrofl xrofl xrofl

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/595874/KRAJ-LJUBAVNE-DRAME-Nestala-deca-stizu-u-Srbiju

Pazi ovo:
QuoteMomčilo je Anđelu čuvao kao svog mlađeg brata.

Sta to uopste znaci? I gde Srbi nalaze ta luda poredjenja? Setih se sad kad je onaj kreten nedavno usao u gepek jer nije bilo mesta u kolima i onda se udavio kad su sleteli u Dunav. Novine su pisale da se "borio kao Lav"  :roll:  :shock: xrotaeye
Sta znaci to???

Sta je sa tim svetom tamo?

Hate mail

Amerikanizacija, brate.

"Hero" this, "hero" that... feedstuff for the high-emotion, low-reason crowd. :mrgreen:

Pijanista

...Secam se od pre par decenija, neka saobracajka i u novinama nabrajaju imena "...poginuli su A,B,C i jedna nepoznata devojka lepa kao slika".

indie

*
Lopovi se pokajali, pa vratili "plen" biblioteci
Nakon što su iz prokupačke Narodne biblioteke ukradeni laptop i 14 ukoričenih stripova, posle nepuna 24 sata ukradene stvari vraćene su upakovane u kutiji sa porukom "Žao mi je. Nikad više!".

Ova nesvakidašnja krađa nikom nije jasna jer ne postoje nikakvi tragovi obijanja ni odeljka za decu, ni za odrasle, a niko nije ni primetio u prvom trenutku da se krađa uopšte desila.

"Došao sam na posao nešto pre 7 ujutru i primetio kraj zaključane kapije lepo upakovan paket. Uneo sam ga unutra i tek kada su ga nadležni otvorili, videli smo u njemu stripove i laptop. Na vrhu je stajala na papiru napisana poruka 'Žao mi je. Nikad više!'", priča za "Južne vesti" Velibor Dramićanin, pomoćni radnik u Biblioteci.

Zanimljivo je i što je Narodna biblioteka "Rade Drainac" smeštena u podrumu zgrade Osnovnog suda koja ima čuvare, ali niko od njih nije primetio kradljivce.

Izvor: juznevesti.com
*
'на љуту рану - љуту траву..!'

Hate mail

How Two Guys Lost God and Found $40 Million
And sold Wall Street on a shady new kind of finance.

http://www.bloomberg.com/news/features/2015-10-06/how-two-guys-lost-god-and-found-40-million

:|

Ivan_D

Ovde mozes do oko 10K da pozajmis u gotovini, ostalo mora preko bankovnog racuna. Mislim da je isto oko 25% p.a. najvisa kamata, banke kad ti pozajme te urade na 'fees' tako da izadje na 30% easy ako si rizicna kategorija. Johnnymu nisu hteli da pozajme 1000 eura ni pod tim uslovima recimo.
Ovi sto pozajmljuju privatno ti npr "pozajme" 30K za 20% godisnje, ali ti posalju samo 20K na racun a za ovih 10K koje ne dobijes potpises pred notarem da si dobio. I onda znaci vratis 36K a dobio si 20K.

Znam i biznis koji prodaje used cars. Odvezes tamo auto koje recimo moze da se proda za 6K bez problema. Potpises da si ga prodao (ovde nema poreza kad prodas auto), dobijes 4K u cashu, a auto mozes da koristis dokle god placas 100 eura nedeljno (2.5%). I mozes glavnicu da odneses bilo kad i onda ti vrate papire za auto i opet je tvoj. Ako nisi vise u mogucnosti da placas vig uzmu ti ga i prodaju ga.

Sa stanovima slicna stvar. Jedan moj prijatelj (taj sa kojim sam imao non-gambling deal) ima vec dvadesetak stanova. Ljudi kad im trebaju pare a vide da situacija kako trenutna tako i u buducnosti ne izgleda najbolje, umesto da prodaju stan za neku realnu cenu, pozajme novac a zaloze stan. Npr ako stan vredi 150K oni pozajme 20K a garantuju stanom. Cesto ne mogu da plate onda im dodju exekutori, zaplene im imovinu u stanu koja uglavnom nema vrednost ni par K kad se proda. Onda im uzmu stan koji se licitira na 50% realne vrednosti (vrednosti koju oceni sudski znalac). Stan se uglavnom proda za 75-85K (taj moj prijatelj ga uglavnom sam kupi na nekog), vrati se dug od 20K plus par K kazna, exekutor uzme jos 10-15k i ostatak 30-40K ide bivsem vlasniku stana, koji znaci dobije 50-60k za stan koji je mogao lepo da proda za 150k.

Grozne stvari, ali te ljude niko ne tera da to rade.  xfoht

E

Grozne stvari. Dzaba para koje nisu zaradjene na posten  nacin.

Toza

Quote from: E on October 06, 2015, 08:06:37 PM
http://www.cbc.ca/news/technology/nobel-prize-physics-2015-1.3258178   :|
"Kajita said his work was important because it showed there must be a new kind of physics beyond the so-called Standard Model of fundamental particles, which requires neutrinos to be massless."

Ma, namikeriće oni to već nekako.... k'o što su sa bozonima, Ko će sad da menja onaj lom "zakona" i formula, malko samo naštelujemo i ete ga; da ne pominjem što niko od ranijih laureata ne bi vratio pare od te iste Nobelove nagrade za fiziku koje je uzeo prodajući muda za bubrege

Ivan_D

Quote from: E on October 06, 2015, 08:43:25 PM
Grozne stvari. Dzaba para koje nisu zaradjene na posten  nacin.

Ja sam jos kao pekar hteo 'leba preko pogace.

Hate mail

Mislis, "preko hleba pogace"?

But xjestera lol xrofl anyway.

Ivan_D

da, preko hleba pogace. jos kao pekar. ironic as it may sound   :mrgreen:

Hate mail

A preko svega toga - kiflice sa patlidzanom.

baggio

We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Toza

You, ....y

in the meanwhile, srbska poletika:

Hate mail

Toza

baggio

We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Daisy

Vertical stripes have a slimming effect.

Džaba stripes, kad su mu krave prožvakale odelo...
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

E

Quote from: Daisy on October 09, 2015, 11:32:05 PM

Vertical stripes have a slimming effect.

Džaba stripes, kad su mu krave prožvakale odelo...
Good for him! Zbog zdravlja. Sto se izgleda tice, bolje izgleda vec zbog siski koje vise nema + brada.
Odelo je verovatno ostavio neispeglano protiv uroka  ;)

Hate mail

When I wear my camo I look the same way I looked 24 years ago, when I was wearing that same camo.

I'm so blessed.

Ivan_D

Quote from: Hate mail on October 10, 2015, 07:02:48 AM
When I wear my camo I look the same way I looked 24 years ago, when I was wearing that same camo.

I'm so blessed.

Why lie to us here fatboy? Why lie to yourself fat/bald boy?

Ivan_D

QuoteSheva prica o sexu...

Who do hell has sex 2 x a week? Or even twice a month for that matter?

Sto bi rekao jedan moj prijatelj ovde - luzeri   :mrgreen:

Oksi ima bratanca koji zivi sa suprugom i decom u Nemackoj i Oksi se dosta druzi sa njom, ide kod njih, dolaze oni kod nas itd. Desetak godina su zajedno, imaju dvoje dece itd. i ona rekla Oksi da i dalje imaju sex skoro svaki dan. 

I ja ispricao to Filipu i on mi na to rece "pod pretpostavkom da ne laze, to mora da je neki mega-loser, koji nikad nije video nista drugo u zivotu."   :mrgreen:

Filip nije covek koji bi nekome nesto zavideo a to ne bi priznao. Ovo je izletelo iz njega najiskrenije  :lol:

Ja bih mogao da imam sex svaki dan pod uslovom da svake nedelje imam drugu lepu devojku. Ni u kom drugom scenariju.

E

Quote from: Hate mail on October 10, 2015, 07:02:48 AM

I'm so blessed.
xrofl

Hate mail

xtwak

Stvarno si nemoguc. Cuj fat and bald.

Dobro nisi jos dodao "nezaposlen".

E

Nego juce gledam Anthony Bourdain Parts unknown, odlicna epizoda bila, snimljena u Marselju. Vidim tu Anthony bas smrskao dobro, kad pronjuskam malo po netu i saznam da je to zahvaljujuci jiujitzu i njegovoj zeni koja se bavi tim sportom. Bas su slatki  xsmlove2

http://www.sbnation.com/2014/1/22/5334360/anthony-bourdain-interview-mma-jiu-jitsu-training

Toza

Ентони има равне табане, а ова његова bad breath (осим што је ружна).

E

Vazno je mister Tozo da si ti nama lep  :), ko upisan.

indie

'на љуту рану - љуту траву..!'

Daisy

Quote from: Hate mail on October 11, 2015, 02:59:02 PM
"Suzivot nemoguc". xrofl

http://www.jutarnji.hr/rat-nemogucih-susjeda--suzivot-gotovo-nemoguc-zbog-glasne-glazbe--pregorjelih-zarulja-i-smeca-po-hodnicima-dolazi-i-do-fizickih-obracuna/1435557/

... mjesecima negodovao što se stanari ne služe kontejnerom ispred zgrade, već su običavali smeće staviti ispred njegova balkona u prizemlju.
Nije mu stoga bilo teško iz velike vreće dio smeća staviti u manje i vratiti ga stanarima ispred ulaznih vrata.

:lol:

Ivan_D

Kad sam bio u Puli taksista se jednom negativno izrazio o osobama iz Slavonije, pa mi je odmah bilo jasno da se radi o groznom svetu.

Hate mail

A nije ti palo na pamet da se radi o groznom (povremenom?) taksisti?

Ili da se radi o groznim (svim) (povremenim?) taksistima?

Interesantno...

Cek' dok dodje onaj mrtvak sa njegove zgode sas komsiju Pauna...

Meanwhile, ti bi mozda mogao da nadjes posao kod drzavu (no skills needed, relax):

http://www.thenewamerican.com/economy/sectors/item/21725-want-a-raise-work-for-the-government

Ivan_D

Nisam na tebe mislio dodjos. Dok se nisi javio i podsetio me.

Taksista je izgledao, pricao i ponasao sa kao kulturan covek. Soft spoken, nije koristio ruzne reci, nije pusio u autu, nije pustao narodnjake, bezbedno je vozio, sam koristio pojas za vezivanje - meni vise od taksiste (i sugradjana uopste) ne treba.

Hate mail

Zasto me nerviras? Zasto, zasto??

Ivan_D

Budi ljudina. Idi kupi sebi za rodjendan Nautilus i usput ce ti sigurno dati i popust za moj Aquanaut. I odmah jednim udarcem ubijas vise muva. Pod jedan Nautilus je high end i for big dogs, Aquanaut je entry-level i for wannabes. In other words you put me in place. Pod dva meni ucinis veliku radost i zahvalan sam ti, pod tri vrlo te postujem i cenim jer sam imas Nautilus (kako kazu Cesi - odelo cini coveka).

Svejedno te novce neces nikad potrositi. Ucini makar jednu dobru stvar.

Ivan_D

gle ove:   http://www.vice.com/rs/read/fotografije-uzbuenih-tata-koji-ekaju-ispred-porodilita

Kakvo je to ima Aleksandrija??? Wtf. Zvuci zensko, a izgleda da je musko. I kakvo je to prezime Ajdukovic uopste? I zasto ti ljudi puse i nose patike dok cekaju ispred porodilista. I zasto cekaju ispred porodilista?

I kakav je to naslov "uzbudjene tate"? Tata (kao ni mama) nije rod. "uzbudjeni ocevi / majke" treba. 

E

Ti IvaneD kao da si pao s Marsa  :)

E

Hate mail

Aleksandrija, Cartagena...

Da, stvarno, kakva su to imena.

Ivan_D

zamisli kako bi ti stajao ispod vijetnamke

Nego E, dobro je da si se vratila. Racunam sad, vec ste skoro otplatili kucu. Da li bi ste mogli ti i suprug (moj vojni drug) da se ucipite malo za Aquanaut?