News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Iz stampe

Started by Hate mail, April 18, 2014, 09:42:57 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Hate mail

Augmented reality?
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Pijanista

Superhik

Man ordered to tell police if he plans to have sex

...Sexual risk orders were introduced in England and Wales in March last year and can be applied to any individual who the police believe poses a risk of sexual harm, even if they have never been convicted of a crime.

http://www.bbc.com/news/uk-england-york-north-yorkshire-35385227

Pijanista

Hate mail

Damn. Uz radnu obavezu sad poceli da dodaju i ovo.

Superhik

Ivan_D

Smart  :roll:

Pustili 5 miliona polu-divljaka bez ikakvog razloga ili benefita, zatvaraju ulice za saobracaj za muslimanske praznike jer su dzamije premale za sve vernike pa da mogu da se mole po ulicama...

A ovde populisticki se inate sa covekom koji je verovatno civilizovan i dosao sa dobrim namerama i means business.

His visit to Italy went much more smoothly with officials keeping alcohol off the menu at state dinners and even covering up its ancient nude statues in Rome as they signed £12bn worth of business deals.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Hate mail

Apsolutno se slazem sa Ivanom. Kreteni bolesni.

indie

'на љуту рану - љуту траву..!'

Toza

Quote from: Superhik on January 28, 2016, 02:04:41 PM
Iran and France cancel diplomatic lunch to welcome Hassan Rouhani after French refuse to take wine off the menu

http://www.independent.co.uk/news/world/europe/irans-european-tour-french-officials-cancel-diplomatic-lunch-with-visiting-president-hassan-rouhani-a6838181.html

Зна турчин да би му сипали заврат, ако неће да пије.

Pijanista

Ma inate se i jedni i drugi. Ko ih tera da piju.

Toza

Кога? Французе? Па Саркози, разуме се.

Pijanista

Ne njih nego ove Turke iz Irana.

Toza

Хомеини, ко би други.
Хомо Хомеини лупус ест.

Toza

Миссим, која је то стока. Замисли сад да Вучић иде тамо у званичну посету и тражи да се замаскира свако минаре и да се са трпезе уклони све што није прасетина и посебно да се не точи ћај.

Pijanista

Das im malo urana a oni tebi odma ukiaju brlju u tvojoj kuci.

Toza

Nego gledam sad na televizoru kako se verni narod iz Iriga (rodnog mesta Mihajla Pupina, koji se time osobito dičio) traži od Vučića da im uvede uličnu rasvetu, eto baš prekojuče opičio auto nekog čiču jer je bila tmuša.... 21. vek.

Pijanista

Rodjen je u Idvoru, ne Irigu (osim ako se nije ponovo rodio)

Toza

Aupičkumaterinu.... poburamTM se u ovu tzv. naciju: u Novom Pazaru predizborni Rasim & co. klanjali namaz u čast Srđana Aleksića, po kome je neki tamo "trg" dobio ime.

Rahmetli Aleksić je bio jedan od najboljih Srba, Trebinjac koga su ubili neki drugi Srbi, jer je stao u zaštitu nekog ercegovačkog turčina, da ga ne biju.

Bolje da su mu se ovi pazarci posrali na grob, al' život nije fer.

Toza

Idvor, Irig, isti kurac (nisam siguran da sam dobro čuo ili napisao).

Hate mail

Nature doesn't care.

Pijanista

Rasim je OK, samo da Ugljo ne klanja. Srdjan je (bio) kralj.

Toza

Š'a fali Sulju, saće u demokracku antipicoustu koaliciju. Ono jes' da izgleda kao arhetip katila, ali zato ima laku ruku....

Pijanista

"..a ja sam im rekao ne ubijajte ih..."  - Ugljo na RTS, neki intervju, kad je teo da se pokaze kao tolerantan prema ljudima drugacijeg misljenja glede pravca u kome treba da se razvija sandzacka dzamahirija.

Pijanista

Toza

mnogo pogan čovek:

Pijanista

Toza

Quote from: Pijanista on January 28, 2016, 07:57:58 PM

Voja... Ka'sam polagao "Nauku o upravljanju" kod Brane M. on pričao kako je Voja postao miljenik druga rukovodioca katedre (i time pretekao Branu za tri koplja, što mu ovaj nikad nije oprostio).

Toza

Toza

Missim, onaj što je obešen... ne znam dal' me razumeš... pazi kad pored njega Risto izgleda umiljato.

Pijanista

indie

Toza

" Isti pop se nekoliko godina kasnije udavio u septičkoj jami istog crkvenog dvorišta."

:mrgreen:

Very bitter person.

Pijanista

Sta ima da se raskrstava, ako je ateista samo krstenje nema nikakvog znacaja. To je kao da ja zelim da odneucim japanski kojeg ne govorim.

Daisy

ma mogla bi crkva da napravi aplikaciju/sajt...
uplati 100 €... i preko sajta može da odštampa uverenje da je raskršten...

da je veće interesovanje i od nas pekara bi mogao da dobije uverenje...
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

indie

Quote from: Pijanista on January 29, 2016, 05:11:00 PM
Sta ima da se raskrstava, ako je ateista samo krstenje nema nikakvog znacaja. To je kao da ja zelim da odneucim japanski kojeg ne govorim.

jel ga bar razumes..?

Pijanista

Hate mail

Cekaj, jel' taj lik pravoslav?

indie

indie

indie

sve je krenulo od j. japana...

Hate mail

Slatko pravoslavlje...

Pijanista

Ivan_D

Sa necijeg FB profila:     :mrgreen:

QuoteOdavno nisam video potresniju fotku!
I davno nisam čuo bezdušniju šalu!
Obračajuči se ovim skrhanim ljudima, Vučić im je rekao da "kad budu šetali svetskim metropolama, videće u izlozima svojih ruku delo".

http://rs.n1info.com/a130801/Vesti/Vucic-u-fabrici-Geox-u-Vranju.html

If you dine with the devil bring a long spoon.

Toza

Da, to je previše za moje živce.
Zato čitam SD i recimo ovog lika: Ante Tomić u Slobodnoj

Toza

Zar posle Tita ovakvo govno?
Oooh, Hilari!

Hate mail

Oni skrhani ljudi su svi odreda i ruzni. Straaasno.