News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Ima li USA drzavljana ovdi?

Started by Pijanista, February 08, 2010, 09:34:45 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Tromotorac

Opravdavate slepca koji koristi stereo telepromptere na konferenciji za stampu, a smetaju vam notes na dlanu?
The bums will always loose.

Pijanista

Tri reci ne moze da nauci napamet?

Tromotorac

Pijanista

Slusao sam dosta njenih govora, nisam bas impresioniran

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

alan ford

cekaj bre GET, zar ti zaista mislis da je ona predsednicki materijal? Pusti sad Obamu, ili to sto nosi puskice na intervjue ali da li ti zaista mislis da GOP ne moze da nadje nekoga iole pametnijeg i/ili da je konzervativna ekipa sa AM radija dovoljna da je izglasa za ikakvu ozbiljniju funkciju?

Tromotorac

Da li ti mislis da je Obama bio predsednicki materijal 2008? I da li je danas?

Pijanista

meni su ovi izbori delovani kao oni u Rakovici kad su namestali Seselju da pobedi, pa SPS izbacio nekog klinca radnika kao kandidata stanoviti Radosh XYZ, da slucajno ne zasmeta. Jos ga sami oni ignorisali, nema ga na TV i opet nesrecnik dobacio ko pola Seselja, ostavio Pekica kilometrima iza.

Pijanista

Quote from: Tromotorac on February 08, 2010, 10:24:18 PM

Irrelevant. On je D Prezident, iliti POTUS

Tromotorac

Quote from: Pijanista on February 08, 2010, 10:25:17 PM

Irrelevant. On je D Prezident, iliti POTUS

Ima veze sa premisom Alanovog pitanja.

Hate mail

Juce bas vidim neki naslov "GOP sprema Palin za 2012" i pomislim, "boze, zar nemaju nikoga drugog, eno onaj lik iz Bostona je bas onako materijal".

Ovako kako je sada, oni je spremaju da NE pobedi.

Kao SPS tog Radosha.

Tromotorac

Powlenty, Gov. Minesote je solidniji konzervativac od Romnija, koji je bio moj favorite (nakon sto se Rudy samokatapultirao) GOP kandidat. Medjutim ni Powelnty, ni Perry a ni Romni nemaju star power koju ima Palin. Ukoliko bude u nekoj kombinaciji, keep an open mind - Sarah 2012 nece biti isto sto je bila 2008. .

Uz to, da ponovo pitam da li je Obama bio predsednicki materijal '08, i da li je to danas?

Pijanista

Ne znam, meni je bio vise od Mkejna. A da je pesnik, jeste.

Tromotorac

Iz kog naftalina li izvlacis sve te avatare?  :D

Pijanista

alan ford

pa suocen sa izborom Obame i McCaina ni danas ne bi ni trepnuo - glasao bi za Obamu.
Ja ne znam koga Dem's da stave pa da kazem isto za Palin neracunajuci da je D kandidat prez. Obama.

Zaboravljas ili namerno previdjas ali gros ovog sranja je delo Bushove vlade.

Ti bi dakle mirne duse glasao za Palin?

Hate mail

Ja mnim da je Obama u bilo koje vreme nekad, sad ili sutra bio vise (ne kazem da sam ne znam kako impresioniran, samo da je vise; as in: ">") presidential material nego sto je to isto u bilo koje vreme bila (ili jeste ili ce mozda biti) gdja Palin. That was an easy question and an easy choice to make in order to pair the question with an answer.

Hate mail

Celi tzv. proces ovde je totalno simuliran i ovakve paljevine tipa Palin ili Obama na kraju krajeva sluze, kao i svuda, samo svrsi kreiranja laznih dilema i odvracanju paznje puka plus entertainment, jasno.

Pijanista

S jedne strane guska da doktoratom is geografije Sovjetskog Saveza a sa druge cistokrvni 100% crnac.

Hate mail

Ne znam bas za "doktorat", ali naravno da ce masa da se upali.

Pijanista

Hate mail

Pa i moje je bilo. Good one about "100%". :mrgreen:

Pijanista

To za "crnac" je stvarno malo bezze. Kad god neko kaze da je on belac, odmah je optuzen za rasizam. Neko rece "to je prvi crni i 44-ti beli predsednik"

Hate mail

Ma missim...

Ja licno sam se nadao da ce republikanci, kada se malo povrate od - iskreno govoreci - rasula u kom su se nasli krajem prosle godine (i u kom su izgleda i dalje), da se malo skupe i izmozgaju neku little more engaging platformu i iznedre neke malo jace licnosti koje ce to da telale. To bi bilo zanimljivije gledati kroz 2-3 godine nego sve izglednije rutinsko brisanje patosa sa nekim off-beat, gun-toting, angry likovima u "4 more years" stilu i to u zemlji u kojoj bela populacija standardno kliza prema 50% i tek ce za nekoliko godina. Where's the fun in that? But then again, Radosh wasn't ever meant to win, either.

Hate mail

A sta u stvari znaci ovakvo ponasanje republikanaca? Zasto ovako blatantno (jel mrzis i ovo? :mrgreen:) de facto prepustanje vlasti drugoj strani ovakvim half-assed pokusajima vidljivim iz aviona i to cak sa rizikom da to bude mozda i vise od 2 mandata back to back?

Sta to oni znaju sto obican, however alert, covek ne zna?

Da li mozda idu jos tezi dani, neki novi meltdown(i), dollar crash, USA defaulting, mozda neki (scratch to win) instant terror ili novi rat pa je bolje prepustiti "levici" da se time bakce narednih 10-12 godina jer je u takvim okolnostima uvek lakse sedeti i duvati i izgledati veleuman? Pa kad se mase zasite, kao 2008., Milosevica - eto prepodobnog Kostunice u pomoc.

Koga li ce samo da smaknu onako (polu)teatralno?

Lots of things to ponder from my vantage point (and while I'm waiting for my limmo :mrgreen:).

Tromotorac

Quote from: alan ford on February 09, 2010, 01:00:49 AM

pa suocen sa izborom Obame i McCaina ni danas ne bi ni trepnuo - glasao bi za Obamu.
Ja ne znam koga Dem's da stave pa da kazem isto za Palin neracunajuci da je D kandidat prez. Obama.

Ti bi dakle mirne duse glasao za Palin?

I keep an open mind. O tome cu odlucivati na dan zanimanja. Nisam kao Hate koji je formirao svoje misljenje jos 1948. i koji zna kakva je bila/jeste/mozda biti. 

Hate mail

Ja sam > presidential material od te zene. It takes about 30 seconds of analysis (like what chicks do when deciding whether (or not) to bed you).

Tromotorac

Quote from: Hate mail on February 09, 2010, 01:55:23 AM
A sta u stvari znaci ovakvo ponasanje republikanaca? Zasto ovako blatantno (jel mrzis i ovo? :mrgreen:) de facto prepustanje vlasti drugoj strani ovakvim half-assed pokusajima vidljivim iz aviona i to cak sa rizikom da to bude mozda i vise od 2 mandata back to back?

Verovatno zato sto su u tolikoj manjini (bili) da Harry Reidu/Nancy Pelosi republikanci nisu ni bili potrebni?

Demokrate su prosle godine mogle da naprave zakon kakav su hteli. Nedostatak rezultata nije rezultat Republikanske opozicije, vec nedostatak konsenzusa medju demokratama.

Btw. po mom misljenju RNC Chairman Micheal Steele je moron, koga treba najuriti. Ne sto je iz prethodne GOP ekipe, nego sto je nesposoban. Dok je on organizator GOPa, mrka kapa.

alan ford

Quote from: Tromotorac on February 09, 2010, 02:04:30 AM

I keep an open mind. O tome cu odlucivati na dan zanimanja. Nisam kao Hate koji je formirao svoje misljenje jos 1948. i koji zna kakva je bila/jeste/mozda biti. 

Ja recimo ne mislim da sam brzopleto ako unapred kazes da nikada ne bi glasao za Raku Radovica. Prosto je gubljenje vremena drzati 'open mind' za takve spodobe. palin je u toj kategoriji, mada daleko zgodnija...

Hate mail

Vazan disclaimer je da nasem evro-oku/uhu/umu/itd. to tako izgleda. Some other people could have totally different things rocking their boats. Frame of reference je presudan. Ne bih potezao primer W-a jer su tu ipak radile sudije ali eto i on je uspeo da postane predsednik.

vbo man

Kao shto rekoh USA izbori su bolji od bilo kojeg reality show-a...jedva chekam.A Sara bi im dala toliko mnogo na entertainment polju i komici pre svega.
Tako da mogu samo da uzviknem zajedno sa onom debilnom masom iz studija koju smo videli na TV-u : " Run Sara run! "
Ona bre zena ima "movement" , znachi masovno je to ludilo :x
The light at the end of the tunnel is the train.

Hate mail

Limmo time was really relaxing tonight. It was the best part of the day.

Elem...

Samo bih jos rek'o da se GOP-u ne zuri da bilo sta dobije/pobedi iz prostog razloga sto bi se morali naci u situaciji - nolens volens - da tokom bar 10 godina dizu poreze. Nema izbora, mora. Propadajuci SS, razni drugi bloated entitlement programs, all the bailouts since 2008, you name it.

Pa kome to treba pogotovo ako se isti brendira kao "read my lips" partija? Ostavice tu cast drugome.

Jasno, treba to vreme popuniti nekim sadrzajima a i kroz svo to vreme odrzavati bazu u tom nekom agitated/uspaljenom stanju, spremnu za "upotrebu" kada sva ta cuda (kako se prica) prodju. Otud mahanje Palin-sargarepom a mozda kroz godine koje dolaze i drugim slicnim low budget but high adrenalin fixer-upper dozama.

Hibernacija uz povremeni revijalni "teabagging" im je, cenim, plan.

amans

Quote from: alan ford on February 08, 2010, 10:21:36 PM
cekaj bre GET, zar ti zaista mislis da je ona predsednicki materijal? Pusti sad Obamu, ili to sto nosi puskice na intervjue ali da li ti zaista mislis da GOP ne moze da nadje nekoga iole pametnijeg i/ili da je konzervativna ekipa sa AM radija dovoljna da je izglasa za ikakvu ozbiljniju funkciju?

you're dealing with contradictions in terms and rhetorical questions here

niti je ona predsednicki materijal, niti su biraci biracki materijal, znaci mogu da se uhvate podruku i zaigraju zajedno.... (to je odgovor, ako je ono GET meni upuceno, ako ne, nema veze)
We're lost, but we're making good time.

amans

Quote from: Hate mail on February 09, 2010, 04:47:10 AM
Limmo time was really relaxing tonight. It was the best part of the day.

ides li ti nekad i peske?....nije lose za pluca i uopste onako, zdravstveno.... mada ja preferiram bicikl ;)

Hate mail

Vidi pod "frame of reference". :mrgreen:

amans

Krenem ja da citam neku teoriju poezije, kad ono prva recenica u tekstu (leave it to me, hehe):

The whole country is now excited by the political campaign, and in a condition of irrational emotion. The best of the prospect is that a reorganisation of parties seems no unlikely as an indirect result of the present contest between the Republicas and the Democrats...But any radical change is not to be hoped for.

(Charles Eliot Norton, September 24th, 1876)

panem et circenses, zaludnima na radost... i to je to

amans

sto se Obame tice, kad ga vidim i slusam uvek se setim jednog citata kog nikako vise ne mogu da nadjem :x :x :x Kad su se vodili ljuti obracuni, tokom oktobarske revolucije, streljanja burzoazije levo i desno, dodjose kod Lenjina da ga zamole da postedi neki lik--kao, jeste on je burzuj, ali je na "nasoj strani".....pomaze radnike, navija za nas....blah blah blah, a Lenjin rece, "Takvi su najgori" (i.e., najopasniji) i adio mare..... ne pomoze, naravno  :evil:

amans

Daisy

Quote from: alan ford on February 09, 2010, 01:00:49 AM

well, speaking of ...

iz tv emisije "This Hour Has 22 Minutes ", Apology to Americans

On behalf of Canadians everywhere, I'd like to offer an apology to the United States of America. We haven't been getting along very well recently and for that, I am truly sorry.

I'm sorry we called George Bush a moron. He is a moron, but it wasn't nice of us to point it out. If it's any consolation, the fact that he's a moron shouldn't reflect poorly on the people of America. After all, it's not like you actually elected him.

I'm sorry about our softwood lumber. Just because we have more trees than you doesn't give us the right to sell you lumber that's cheaper and better than your own. It would be like if, well, say you have 10 times the television audience we did and you flood our market with great shows, cheaper than we could produce. I know you would never do that.

I'm sorry we beat you in Olympic hockey. In our defense I guess our excuse would be that our team was much, much, much, much better than yours. As a way of our apology, please accept all of our Canadian NHL teams, which one by one are going out of business and moving to your fine country.

I'm sorry about our waffling on Iraq. I mean, when you're going up against a crazed dictator, you want to have your friends by your side. I realize it took more than two years before you guys pitched in against Hitler, but that was different: Everyone knew he had weapons.

I'm sorry we burnt down your White-House during the war of 1812. I see you've rebuilt it! It's very nice.

I'm sorry for Alan Thicke, Shania Twain, Celine Dion, Lover Boy, the song from Sheriff that ends with the high pitched end note, your beer. I know we had nothing to do with your beer, but we feel your pain.

And finally on behalf of all Canadians, I'm sorry that we're constantly apologizing for things in a passive-aggressive way, which is really a thinly veiled criticism. I sincerely hope that you're not upset over this, because, we've seen what you do to countries with whom you get upset with. For 22 Minutes, I'm Anthony St.Joseph, I'm Canadian. And I'm sorry.

22 Minutes Apology to America
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Tromotorac

Hate mail

Vec sam se zabrinuo sto ne vidim Sorosa nigde kad ono medjutim.

amans

MalaKoala

Hate mail

Fool me... you can't git breast cancer again?

MalaKoala

razmisljam da pocnem da stampam t-shirts sa mojim likom.
izgleda da je unosan posao.