News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Banujte tzv. Che-a

Started by Hate mail, October 31, 2010, 02:17:16 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Hate mail

Ovo se vise ne moze trpeti.

Ako ja mogu zauvek da popijem ban na tzv. SC-u moze i proliv Che sa SC-a da popije ban ovde.

Sve je zasrao.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Che2

da, ubio te u pojam argumentom... stvarno strasno.     

p.s. see ignore button yet?!   :)
Srbija - SampiJon Galaksije u Tenisu 2010!

Daisy

ma da ... jebes demokratiju, nije to za svakoga ... rasteruje normalne ljude ...

ima 4 na ignore ... koliko treba za ban?

ima milion foruma na netu gde moze da ode da podjebava ... pa ne mora i ovde

Quote from: E on October 23, 2010, 06:18:42 PM

Ovaj forum je u poslednjih par meseci jednostavno postao a nest of snakes. Toliko ruznih, nekulturnih i uvredljivih komentara, toliko negativne energije, a nismo napunili ni godinu dana ovde. Bese lepo i veselo na pocetku, a sada sve sto mogu da procitam ovde je prepucavanje na najbanalnijem i najprostijem nivou izmedju chea i hatea. Ostatak puka ili gleda i citi ili se udruzi pa zajedno stanu da shutiraju i pljuju onako bas po srBski onoga za koga tvrde da je gove-che.

za pocetak hejtic mogao bi da ga stavis na ignore
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Che2

vrle demokrare...    :roll:

imate ignore button ako vam se ne svidja istina. tako je i sloba biJo najgori diktator dok vrle demokrate nisu uvele jos 10 (deset) puta vecu represiju.

GOTOVI STE I OVDE I TAMO!    8-)

nobody_

Che da ostane, i da se NE mice sa ovoga Foruma.  :idea:

Bojbane (crven banu) Knezu, yebacu ti nanu naninu ako banujes Che-a, jel ovo jasno? Ionako si paglu do bola, nema veze sto izdajes knjige koje ionako niko ne cita ni u UZAS-u.  xremyb

Da bude jos jasnije, sa Che-om se uglavnom NE slazem.  xjap

Kada moze jedan petomotorac da postoji, moze i Che, itekako!  xrofl

indie

ova mi lici na Cojku...
Sojku...
Сојку...
'на љуту рану - љуту траву..!'

Che2

e koka-ili-yaye, sad si me uvrijedila do koske... gdje u istu recenicu da me uCeras sa onim motorizovanim... radije bi mi bilo i sa kilavim ivanom u ekipu.    :)

Jelence

Da li ti mislis Hate da se svi mi ovde medjusobno volimo?

Istina, nije lako ignorisati sta pise tamo neka budala
(oces da ti dam moj spisak budala, da vidimo ciji je duzi :) ) ali s vremenom sve postaje lakse.

VeDZbanje je zakon.

A topici poput ovoga su orgazmicni za sve navedene u naslovu. To znas?
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Hate mail

"Ja ne mislim, ja smatram".

Sve sto ja znam je da je moj duzi.

Che2

eh kad bi covjek mogao da vas kupi za koliko vrijedite, a proda za koliko mislite da vrijedite... bernie maedoff mi do koljena biJo ne bi.    xrotaeye

Jelence

a i ti Che sta's navalio kao smrt na babu

AFord

Quote from: Jelence on November 01, 2010, 04:02:30 AM
Che smara. I to opako.

Licno me bas briga, budalu ne citam ali se pitam zasto ga trpeti? Kome bi nedostajao?

Jelence, ti izigravas neku demokratiju, crkla bi kada ne bi u svakoj corbi bila mirodjija, a sustina, i to JEDINA, ovog foruma je da nas nekolicinu koji se znamo vec vise od 10 godina okupi na istom mestu i da nam omoguci prostor da nastavimo da cavrljamo.
Che se ne uklapa ni po jednoj tacki. Niti iko sa njim ista prica, postira gluposti i apsolutno cini ovo mesto nezanimljivim svojim upadicama, beskonacnim nebuloznim postovima, i slicnim trabunjanjem. Mene recimo licno nervira da otvaram opik na kome je neko nesto pisa, ja mozda i odgovorio a vidim da je poslednji njegov post. Da kga citam necu a opet ne znam da li je neko osim njega napisao...

Jelence

Quote from: AFord
Jelence, ti izigravas neku demokratiju, crkla bi kada ne bi u svakoj corbi bila mirodjija

Ne razumem sta si sa ovime hteo da kazes?

Che2

ne citas alane, ha?! i ne odgovaras na moje postove, je li?!   xrotaeye

nego pinokiJo, pogledaj cije teme imaju najvise post-ova i sve ce ti se samo kaZti!    xjap

AFord

Quote from: Jelence on November 01, 2010, 02:23:34 PM

ako si ostalo shvatila meni dovoljno.

indie

aj ga namamimo na jedan topik
pa ga zakljucamo tamo...
a..?

ne stvarno, sto kaze af
i meni je MUKA kad vidim chejov potpis poslednji
(meni - olicenju strpljivosti i trpeljivosti..!)
doduse, muka mi je i od sebe samog cesto,
al ne toliko (vise me je sramota)...

smaras opasno bre che...
jebesise
dao bih te za miskopeja i recimo - kolju
u paketu (kutiji od teveja...) ma i polipa
djuture.

'на љуту рану - љуту траву..!'

Jelence

Quote from: AFord on November 01, 2010, 02:40:27 PM
Quote from: Jelence on November 01, 2010, 02:23:34 PM

ako si ostalo shvatila meni dovoljno.

Pa da ti pravo kazem i nisam

AFord

slawen

We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Jelence

Ma vazno da si mi ga kazo, nema veze za ostalo.

Tromotorac

Quote from: AFord on November 01, 2010, 02:10:38 PM
Quote from: Jelence on November 01, 2010, 04:02:30 AM
Che smara. I to opako.

Licno me bas briga, budalu ne citam ali se pitam zasto ga trpeti? Kome bi nedostajao?

Jelence, ti izigravas neku demokratiju, crkla bi kada ne bi u svakoj corbi bila mirodjija, a sustina, i to JEDINA, ovog foruma je da nas nekolicinu koji se znamo vec vise od 10 godina okupi na istom mestu i da nam omoguci prostor da nastavimo da cavrljamo.
Che se ne uklapa ni po jednoj tacki. Niti iko sa njim ista prica, postira gluposti i apsolutno cini ovo mesto nezanimljivim svojim upadicama, beskonacnim nebuloznim postovima, i slicnim trabunjanjem. Mene recimo licno nervira da otvaram opik na kome je neko nesto pisa, ja mozda i odgovorio a vidim da je poslednji njegov post. Da kga citam necu a opet ne znam da li je neko osim njega napisao...

E da, i tu ovaj forum gubi svoju jedini svrhu. Meni se smucio, ma koliko su mi mnoge individue jako dragi poznanici sa kojima bih, u drugacijem forumu/ekosistemu rado razgovarao.

Ovde, uz otvorenu septicku jamu, nemam volje. Zivot, vreme, vrede vise od podjebavanja sa podguznim muva-zunzarama. Oni koji to brane radi demokraitije, uzivajte u ovom novom vonju.   

The bums will always loose.

Jelence

Pa vlasnik sajta je jasno rekao koja su pravila. Meni se cini.

A pravila kao pravila, mozes ih koristiti a mozes ih i zloupotrebiti. Nije stvar u pravilima.

Superhik

Sho, bas je gotiva.
Ono, kao, zezanje..
:(

AFord

Quote from: Jelence on November 01, 2010, 04:21:22 PM
A pravila kao pravila, mozes ih koristiti a mozes ih i zloupotrebiti.
a mozes ih i menjati. Sva pravila sveta se menjaju kroz vreme, popravljaju, dopunjuju i cine optimalnijim.
...misssim banovasmo onog Leopolda neki dan. A samo je nudio medikamente covek. nikoga nije vredjao.

Pijanista

Stavite ga na ignore, u cemu je problem...

AFord

zasto nisi lepopolda stavio na ignore? zasto ti je smetao?
uopste nije u (ne)ignorisanju problem.

Pijanista

Gospodin Leopold nije ucestvovao u diskusijama, vec je samo spamovao

Hate mail

Leopold je "ucestvovao u diskusijama" substantially more intelligently than Gove-Che!!!

Daisy

Quote from: Pijanista on November 01, 2010, 08:13:44 PM
Gospodin Leopold nije ucestvovao u diskusijama, vec je samo spamovao

:)

svejedno, komentari su im podjednako bili pametni
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

tarana

ostarilo se.
vremena sve manje.
sranja od filmova se batale u startu, koncerti sve strozu selekciju prolaze, knjige se pazljivo biraju...
a do pre par godina i veci bol u dupetu smo mogli da podnesemo od sirotog malog che-a...
a on voli da se druzi s nama...
ne ume, al' vole...
di ce vam dusa?

Che2

drugovi, polaskan sam poklonjenom paznjom!     8-)

u mom kraju kazu: "za dobrim konjem prasina se dize...". znam da sada rizikujem da bukvalista odvjetnik doda da je oduvijek znao da sam konj. ali prihvatam taj rizik na sebe...   :)

tarana

Quote from: Che on November 01, 2010, 10:16:21 PM
u mom kraju kazu: "za dobrim konjem prasina se dize...".
da parafraziram hikovog dedu
dize se i za losim.
samo manja.

Che2

slawen

sada rizikujem da bukvalista odvjetnik doda da je oduvijek znao da sam konj. ali prihvatam taj rizik na sebe...   :)
Tи си један магарац.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Che2

eto, sta sam rekao: nisam konj al' jesam magarac... i to ovjereni, advokaCki!     xrotaeye   

nobody_

Quote from: Che on November 01, 2010, 04:22:26 AM
eh kad bi covjek mogao da vas kupi za koliko vrijedite, a proda za koliko mislite da vrijedite... bernie maedoff mi do koljena biJo ne bi.    xrotaeye

Ovo je NAJBOLJA misao koju sam ikada procitao na ovim diskusijama, otkada vodim rat protiv svih ucesnika ovde, a posebno protiv demokraticnih Dzemokrata...

Licno ja ne vredim nista... Ali svako ko me je doziveo u 3D, ne bi voleo da me dozivi opet...  Inace zna se sta ga ceka...  xtwak

(a neke suprotnog pola, posto sam musko, da se ne prevarite, ukljucujuci petobrzinca, i svakako montenegrinca, i vrloga SF pisca, a ponajpre svirca klavirca... xsex)

xremyb

Jelence

Quote from: tarana on November 01, 2010, 09:28:16 PM
ostarilo se.
vremena sve manje.
sranja od filmova se batale u startu, koncerti sve strozu selekciju prolaze, knjige se pazljivo biraju...
a do pre par godina i veci bol u dupetu smo mogli da podnesemo od sirotog malog che-a...
a on voli da se druzi s nama...
ne ume, al' vole...
di ce vam dusa?

Jos jedan demokrata?  :|

Jelence

drugovi, polaskan sam poklonjenom paznjom!     8-)

Ovde se ne raspravlja o tebi...

Che2

oh ok jelo, vec sam biJo poceo da brinem.    :mrgreen:

Jelence

Quote from: AFord
Quote from: Jelence
A pravila kao pravila, mozes ih koristiti a mozes ih i zloupotrebiti.
a mozes ih i menjati. Sva pravila sveta se menjaju kroz vreme, popravljaju, dopunjuju i cine optimalnijim.

Jel hoces da kazes da najoptimalnije optimalna pravila (ukratko: optimalna u p materinu) svi postuju? Nema zloupotrebe?

AFord

mi se ocigledno ne razumemo.
ja sam rekao da se pravila menjaju i svakom promenom se pokusava da se ucine optimalnijim.
to je proces bez kraja. nesto sto pre 2000 godina nije ni razmatrano, se sada itekako uzima u obzir a za sledecih 1000 godina ko zna sta ce od toga biti i ostati ako ista.

druga stvar koju si pomenula je nesto o postovanju pravila. ne postuju ih svi, odmah da ti odgovorim (jer znam da ti je kratak fitilj i prvo pises odgovor pa tek onda citas napisano).

Jelence

Quote from: Che on November 02, 2010, 01:21:09 AM
oh ok jelo, vec sam biJo poceo da brinem.    :mrgreen:

Jes, brines ko Jul Briner. Nemoj da zajebavas.

Nisi ti ni prvi ni poslednji koji ovo druzenje ovde vidi na drugaciji nacin. Mislim da se ljudi koji budu povod za ovakve teme dele na tri grupe: padobranci, prirodno usqrac grupa i namerno usqrac grupa.

Ovaj Perica recimo spada u ovu trecu. On namerno ide usqrac. Well, ljudi uzivaju u kojekakvim aktivnostima, a on eto uziva da bude asocijalan na tako "ko muva na gno" dosadan nacin.

Leopold je spadao u padobrance, a za tebe jos nisam sigurna.

Sta ti mislis u kojoj si grupi?

Jelence

Quote from: AFord on November 02, 2010, 01:27:31 AM
mi se ocigledno ne razumemo.
ja sam rekao da se pravila menjaju i svakom promenom se pokusava da se ucine optimalnijim.
to je proces bez kraja. nesto sto pre 2000 godina nije ni razmatrano, se sada itekako uzima u obzir a za sledecih 1000 godina ko zna sta ce od toga biti i ostati ako ista.

druga stvar koju si pomenula je nesto o postovanju pravila. ne postuju ih svi, odmah da ti odgovorim (jer znam da ti je kratak fitilj i prvo pises odgovor pa tek onda citas napisano).

JA ne citam?

A sta kazes na ovo:

Quote from: Jelence on November 01, 2010, 04:21:22 PM
A pravila kao pravila, mozes ih koristiti a mozes ih i zloupotrebiti. Nije stvar u pravilima.

Fakat je da su pravila kao takva sklona menjanju, pepravljanju, brisanju i ponovnom pisanju. Mnoga pravila ne prezive test vremena, znaci ili se potpuno ukinu ili se optimalizuju, optimalizuju, optimalizuju...

Koliko god da napravis pravila optimalnim, uvek ce postojati ljudi koji ih nece postovati. Nije stvar u pravilima.

Hint: Attitude is everything...

Che2

jelo, jel' za tebe asocijalnost i pisHanje uz vjetar kada se odredjenim likovima i grupama ukazuje na zablude i nakaradne stavove koje promovisu?!

ako je to to, onda sam ja taj tzv. asocijalac.     xdrinka

AFord

Quote from: Jelence on November 02, 2010, 01:37:10 AM

Fakat je da su pravila kao takva sklona menjanju, pepravljanju, brisanju i ponovnom pisanju. Mnoga pravila ne prezive test vremena, znaci ili se potpuno ukinu ili se optimalizuju, optimalizuju, optimalizuju...

Koliko god da napravis pravila optimalnim, uvek ce postojati ljudi koji ih nece postovati. Nije stvar u pravilima.

donekle si u pravu, pravila sama po sebi nisu dovoljna jer postoje ljudi koji jednostavno ne zele da ih postuju i zato je neophodno da se isti uklone. U nasem slucaju bi ban bio sasvim primerno resenje.
Tarana ga je lepo opisao "hteo bi da se druzi ali ne ume".
Da bar ima trunke mozga i kucnog vaspitanja ne bi bilo problema ali ovako ie na zivce.

Che2

da baba ima onu musku skalameriju bila bi deda... a ovako sta je tu je.    xjap

Jelence

Quote from: Che on November 02, 2010, 01:40:46 AM
jelo, jel' za tebe asocijalnost i pisHanje uz vjetar kada se odredjenim likovima i grupama ukazuje na zablude i nakaradne stavove koje promovisu?!

Kazi ti meni Che koji je razlog da ti ukazujes na zablude i nakaradne stavove tim odredjenim grupama?

Eto, to mene kopka.

Che2

po sluzbenoj duznosti.    8-)

tempo

U kojim slucajevima ta sluzbena duznost prestaje da vazi?
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Jelence

Quote from: Che on November 02, 2010, 02:02:26 AM
po sluzbenoj duznosti.    8-)

Znaci, sa Pericom si u grupi?