News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Charlie Sheen Situation

Started by Jelence, March 08, 2011, 11:29:24 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jelence

I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Jelence

Ovo je godinu dana staro koliko vidim:

New 9/11 photos 'prove WTC exploded from inside'

Bokte mazo...

Neke su stvari potpuno nejasne, kao recimo da su celicne grede izgorele u vatri.

Anyway, tip ladno zakljucuje da je metod da napravis sranje u svom dvoristu i napadnes onda onoga koji je kobajagi to uradio stvar poznata ne samo u svetskoj istoriji nego je vec deo americkog arsenala u borbi za svetski kakosetajqracuopste kaze... prevlast, sveti politicki gral or whatever...

qq...

tempo

kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

slawen

Righteous cause.
Aтилу су, према легенди, Римљани саветовали да изазове свог старијег брата, престолонаследника, оптужујући га да је убио њиховог оца, е да би тако добио легитимитет да га убије и заузме престо.
А ако је то било познато лукавим Латинима, онда то мора да су покупили од Грка, који су то украли питајбига од кога и тако....
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Ivan_D

Kakva su vasa razmisljanja na temu 9/11? Najvise me zanima stav lokalnog hard linera Gagarina   :)

Ja sam sklon (to sam se valjda naucio u Holandiji) da verujem (zapadnim) vladama, pa sam prvih godina verovao u oficijalno verziju dogadjaja.
Onda je jedan prijatelj Amerikanac, vrlo obrazovan i svestran covek (otac mu bivsi US ambasador), ali inace na nekom socijalnom planu loser, je poceo da cita knjige o zaveri i secam se da mi je pre 4-5 godina rekao da je u pocetku mislio kao i ja da je 95% sansa da se desilo sve manje vise kao oficijalna verzija dogadjaja, ali da sada (tj. tada) misli da je sansa da je bila inside zavera 50%. Vec godinu dana posle toga, pa sve do sada, je bio 95% siguran da je zavera u pitanju, da ima strasno mnogo nejasnoca. Npr. kazu da su na mestu jedne od tih zgrada nasli skoro neostecen pasos jednog teroriste, iako je sve zive izgorelo i unisteno, da su ti piloti vezbali da lete na nekim malim avionima i da ne bi bilo sanse da pogode zgradu pri toj brzini. On misli da je avionima bilo verovatno daljinski upravljano, da su zgrade bile stuffed w/ explosive, dalje ta zgrada 7 koja je navodna caught some debris i zbog toga cela skolabovala je skoro nemoguce po njemu, i jos bezbroj nelogicnosti kojih ne mogu da se setim, ali davio me je dobrih 4-5 sati s tim ukupno.

Ja, isto kao u onom Taraninom clanku o zenskom mozgu, znam da neke stvari ne mogu da razumem, pa je bolje da o njima ni ne razmisljam  :)

Ali me cisto zanimaju misljenja ovde prisutnih.

If you dine with the devil bring a long spoon.

slawen

Роберт Ладлам - Пут за Гандолфо, шит литература од пре два'ес'пет година. Читао '91 кроз алкохолну измаглицу да прекратим дуге дане лезилебовићке.
Па тамо има један део кад неки генерал излаже план како шокирати Американце, е да би им увео маршалло - као, дуж Пете Авеније поређати мртвачке сандуке, па сваки трећи или пети да буде отворен и у њему крвави леш... е, ово ме је одмах на то подсетило - како чудно ради људски мозак.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Tromotorac

Quote from: Ivan_D on March 08, 2011, 12:36:41 PM
Kakva su vasa razmisljanja na temu 9/11? Najvise me zanima stav lokalnog hard linera Gagarina   :)

Hard liner? U odnosu na sta? Komunisticku internacionalu, John Lennon 'give piece a chance' crowd, happy-go-lucky-99-luftballoons, ili islamic jihad movement, sigurno.

Stvar je jednostavna. Mohamed Ata i 18+/- sleeper cell terorista su uspeli ono sto su njihovi prethodnici nekih 30 godina sanjali, a to je da ubiju hiljade civila na americkom tlu. USA had failure of immagination, tacno se secam 90tih ljudi ovde nisu umeli da procesuju kakve opasnosti postoje usled extremly lax security standards.

Svaki pokusaj da se iskonstruise konspiracija da je USA to sama sebi uradila jeste ravna pure lunacy. Ono sto tzv. 'Arab street', ""Balkanski spijun" i slicni mentaliteti smatraju normalnim - nije normalno, i rezultat je ili projekcije, neznanja ili zla u ljudima.
The bums will always loose.

Hate mail

Pijanista

Kakav sekjuriti takva i istraga.

zagor te nej

Treba da budes drogirani imbecil poput Charlija da poverujes u 9/11 teorije zavera.
"Prediction is very difficult, especially of the future."
Niels Bohr

Tromotorac

Quote from: zagor te nej on March 08, 2011, 04:30:13 PM
Treba da budes drogirani imbecil poput Charlija da poverujes u 9/11 teorije zavera.

:|

Pijanista

Ja stvarno mislim da se Carli vise ne drogira. Zato i deluje onako poremenceno.

Tromotorac

AFord

ja mislim da zavera tog tipa jednostavno nije moguca. Tu bi prvo morala da je ukljucena ekipa da postavi eksploziv, pa ekipa da izorganizuje letove aviona, plus kontrola leta koja ima neke brojeve koji nepostoje ili su fiktivni, pa imena 19 ljudi koji su definitivno postojali, skolovali se u americi, negde ziveli a koji su onda nestali...

Definitivno nije los materijal za neku krimi knjigu, ili film.

Tromotorac

Quote from: AFord on March 08, 2011, 04:37:54 PM

Ta ideja je u stvarni ekstremno pogana, jer ze zasniva na 1) uverenju da ova drzava, sistem i ljudi koji rade nisu ni malo drugaciji od onih iz Treceg Rajha, Staljinovog SSSR ili drugih totalitarnih rezima, i 2) moral relativism mindframe.  To mozda mogu da veruju oni koji su deo totalitarnih ideologija, ali ljudi koji zive ovde, ili blizu pa su upoznati kako ovde izgleda, nemaju opravdanja za takva uverenja. Covek mora biti poremecen pa da poveruje u ovako nesto possible ili plausable.

Da ne govorimo o cinjenici da je ovo drustvo/sistem nesposobno da sacuva ikakvu tajnu, konspiracija na ovoj skali nikad ne bi opstala 2 nedelje.

Hate mail

slawen

Мени идеја да је у зградама већ био постављен експлозив уопште не звучи невероватно.
Наравно, не у оквиру неке завере, већ из најобичније глупости. Можда је неко то пројектовао/извео као унапред уграђен механизам за случај да се зграда накриви услед земљотреса или неке сличне невоље: ко ће онда да улази унутра и јебава се са постављањем експлозива, кад чудо само што се не стровали, зато су то инсталирали фабрички. Или из неких других безбедоносних процедура/разлога. С тим што најнормалније нису за то никоме рекли, јербо би се народ поплашио и нико не би хтео да улази у минирану зграду (која је иначе сасвим безбедна, јер експлозив не може ни под којим условима да се сам активира, осим ако авион не удари у њојзи).
Е, сад, да ли се тако прекоушсли постављен динамит упалио од удара авиона, или је то неко одлучио да притисне дугме после прочитане бајке о кози и седам јарића....

slawen

Ах, да, а онда је тајна о пред-постављеном експлозиву некако дошла до ушију Арапима.... ни то није искључено.

AFord

zgrada sa 'fabricki ugradjenim eksplozivom'?! mozda nisam dovoljno open minded ali ovo ni u filmu ne bi lako proslo.
Opet bi to neko nekada negde morao da odobri. Dakle nije da postoji jedna firma koja sve gradi i sve rusi pa su oni krisom da sebi olaksaju posao za 100-200 godina kada je budu rusili danas postavili eksploziv. Cak i da nema rizika, ko je toliko lud bi tako sta radio?

Moram da se slozim sa Gagarinom da uopste i razmisljati na ovaj nacin diskredituje sve sto stanovnistvu u Americi ima u odnosu na mnoge druge drzave i ne samo to vec pokazuje koliko je taj ko tako nesto i pomislja 'medicinski' nenormalan.

slawen

Quote from: AFord on March 08, 2011, 05:04:11 PM
zgrada sa 'fabricki ugradjenim eksplozivom'?! mozda nisam dovoljno open minded ali ovo ni u filmu ne bi lako proslo.
Opet bi to neko nekada negde morao da odobri. Dakle nije da postoji jedna firma koja sve gradi i sve rusi pa su oni krisom da sebi olaksaju posao za 100-200 godina kada je budu rusili danas postavili eksploziv. Cak i da nema rizika, ko je toliko lud bi tako sta radio?

Moram da se slozim sa Gagarinom da uopste i razmisljati na ovaj nacin diskredituje sve sto stanovnistvu u Americi ima u odnosu na mnoge druge drzave i ne samo to vec pokazuje koliko je taj ko tako nesto i pomislja 'medicinski' nenormalan.
Фала на дијагнозу.

Hate mail

Superhik

U celoj prici mi je najnejasnije zasto se, kog djavola, WTC7 srusio, kad je nit' luk jeo nit luk mirisao.
Objasnjenja koja su ponudjena su...pa, eto, imam problem da ih prihvatim.
Sve pre toga i mogu da progutam, drkn'o avion u zgradu pa je srusio. Ok, velika zgrada, al' velik i avion.
Ali, ova 7ica mi burgija mozak.
U trenucima maksimalne dokolice, naravno.

Tromotorac

AFord

prvi deo je bio za tebe. onaj drugi ne, osim ako nisi uverenja da je sve to stvar zavere. cak i postavljanje eksploziva pa prikrivanje kako bi se zgrada na kraju lakse srusila jer ko ce da se time jebava za 100 godina nije zavera.

AFord

Quote from: Tromotorac on March 08, 2011, 05:13:38 PM

So whats your point? Please elaborate.
ja sve redje shvatam HMova pisanja. Od raznih rantova kako je pun kao brod, te kako pokazuje babama i dedama iz kucnog saveta 'pay stubs' i neke bankovne knjizice pa do ovih latinskih izreka...
jebem li ga. mozda sam i ja prolupao...

Tromotorac

Quote from: AFord on March 08, 2011, 05:15:06 PM
prvi deo je bio za tebe. onaj drugi ne, osim ako nisi uverenja da je sve to stvar zavere. cak i postavljanje eksploziva pa prikrivanje kako bi se zgrada na kraju lakse srusila jer ko ce da se time jebava za 100 godina nije zavera.

Ja mislim da se Slawen, po obicaju, zajebava apsurdima. Advokat, bitanga.  :mrgreen:

slawen

@ Alan

Па наравно да није завера, него будалаштина.
Која је сасвим изгледна, како ме искуство учи.
Колико смо их се до сада нагледали, а никако да се привикнемо ("да је семе људско глупо, зло и покварено..." - Служио сам енглеског Краља) да је то неизоставни део живота, правило, а не изузетак, да је постојећа цивилизација резултат селекције у којој су такве и сличне глупости саме себе елиминисале....
Сетимо се ако хоћеш ербегова по колима (који се такође активирају експлозивом, па нико не прави питање), ово ми што сам написао не само да не звучи невероватно чак и за филм, већ си ми дао одличну идеју да ствар продам Чарлију Шину.
Немој неко да ми је са форума мазнуо причу, чудо ћу да направим! :twisted:

Pijanista

Alane, sve je to u kontekstu.

Hate mail

#7 was hit by a stealth plane, mmmmkay?

Alane, go fuck yourself, ok buddy?

Superhik

Ok, I'll take it.

Nema vise nedoumica, zivot je pesma.. :)

AFord

HM upristoji se malo. Vreme bi ti bilo.
I ne smaraj glupostima - ako imas sta da kazes kazi.

Jelence

Quote from: zagor te nej on March 08, 2011, 04:30:13 PM

To je i meni prvo palo na pamet. Reko jebote ovaj bas rajdinguje haj. Sve sto je do sada pricao u tim svojim "danima maligana" je toliki nonsens i tolika paranoja da nije normalno.

However, you tube je djavo jer jedan link se nadovezuje na drugi... Mr "7gr a day" (da li je uopste moguce usmrkati 7gr na dan???) je bitan samo toliko koliko je digao dreku i posto se pise i o njegovom pishanju u flasicu (rece ovom jednom novinaru da ce poceti da daje samples u usta, bljak fuj koji lik jebote, ewwww) kako li se tek nece pisati o njegovom vidjenju 9/11.

Na jednom od snimaka recimo bivsi sluzbenik banke prica da su pre nesrece dolazili neidentifikovani likovi i iskljucivali security systems. Zatim topljenje celika - da li je moguce? Onda zgrada #7 koja se srusila bez vidljivog razloga.

Ah, drogeras je jos rekao "pokazite mi kako je onaj napad na Pentagon izveden". Ali dobro, to ne uzimamo za ozbiljno.

Dalje, ovaj tip na drugom snimku govori veoma ozbiljna stvari a to je da je nemoguce da se zgrade sruse na nacin na koji su se srusile od udara avionom (ili bez ikakvog udara kao #7). Dalje, da rusenje kula lici na demoliranje (lici, jeblo matere, bas lici na demoliranje).

Interesantno je takodje da on govori da je taj napad iskoriscen kao povod za napad na naftu, opijum, Rusiju. Takodje je rekao da ni jedan od "nezavisnih istrazitelja" nije dobio kompletan izvestaj te da se familijama nastradalih nije odgovaralo na pitanja.

Ne znam da li je to bio inside job, ali fakat lici da je stvar zataskavana te da je tajming bio savrsen za grabez za naftu i ostalo.

Tromotorac

Ako je to bio "savrsen tajming" za grabez na naftu, kad nije "savrsen tajming" za grabez za naftu?

Jelence

Hate mail

Quote from: AFord on March 08, 2011, 05:31:22 PM

Jesi ti poceo da se drogiras?

To sto ti ne kapiras sta govorim, pa i na latinskom, ne znaci da nemam sta da kazem ili da nisam nesto vec rekao.

AFord

Quote from: Jelence on March 08, 2011, 05:44:08 PM
Zatim topljenje celika - da li je moguce? Onda zgrada #7 koja se srusila bez vidljivog razloga.

u vezi celika, znam da kada su moji prvi put dosli kod mene u NYC da se mama zgranula kako su im sve podzemne stanice od celicne konstrukcije i mahom je sav taj celik 'nezasticen' onom protivpozarnom penom. u Evropi se nista vise ne gradi sa celikom jer je poznat da se pri pozaru topi i citava konstrukcija postaje smrtna zamka za ljude unutra.
WTC je gradjen ako se ne varam 70-tih kada je celik bio glavni materijal za te visoke zgrade.

Tromotorac

Quote from: Hate mail on March 08, 2011, 05:52:07 PM
Quote from: AFord on March 08, 2011, 05:31:22 PM

Jesi ti poceo da se drogiras?

To sto ti ne kapiras sta govorim, pa i na latinskom, ne znaci da nemam sta da kazem ili da nisam nesto vec rekao.

A i ti bi takodje mogao da se pripazis da ne pocnes da zvucis kao Charlie Sheen. To sto te mi sve teze pratimo, nije razlog da postanes nadmen - i to medju prijateljima/poznanicima.

Hate mail

Gde? Kako? Seeing things, too? Please explain.

Jelence

Quote from: Jelence on March 08, 2011, 05:44:08 PM
u vezi celika, znam da kada su moji prvi put dosli kod mene u NYC da se mama zgranula kako su im sve podzemne stanice od celicne konstrukcije i mahom je sav taj celik 'nezasticen' onom protivpozarnom penom. u Evropi se nista vise ne gradi sa celikom jer je poznat da se pri pozaru topi i citava konstrukcija postaje smrtna zamka za ljude unutra.
WTC je gradjen ako se ne varam 70-tih kada je celik bio glavni materijal za te visoke zgrade.

Aha, zanimljivo.
Novinarka gore (ima neki talk show or something) je bas udarala po celiku. Eh, kad me nebi mrzelo da googlam ja bi googlala ceo dan...

AFord

evo vidi sta kaze wikipedia:
"The frame needs to be protected from fire because steel softens at high temperature and this can cause the building to partially collapse. In the case of the columns this is usually done by encasing it in some form of fire resistant structure such as masonry, concrete or plasterboard. The beams may be cased in concrete, plasterboard or sprayed with a coating to insulate it from the heat of the fire or it can be protected by a fire resistant ceiling construction."

Ivan_D

ah, da, taj lik mi je rekao i za pentagon, da je zaokret koji je uradio taj avion gotovo nemoguce izvesti tako kako kaze oficijalan izvestaj. kad sa ga pitao dobro, ali zasto su (zaverasi) udarili u pentagon i to neki nevazan deo zgrade, imao je spreman odgovor da su u tom delu bili neki kompjuteri koji su imali podatke gde je potroseno 3 trilijarde dolara za vojsku koje je kongres trazio da vidi i da (valjda zbog tajnosti) nije postojao back up nigde drugde.

Njegova teorija je da je to sve mogao da organizuje relativno mali broj ljudi pri vrhu. Zasto? zbog gore pomenutih razloga, nafta, invazije, i uvodjenje kontrole na svakom nivou u Americi.

Cinjenica je, ali, da vlasti u Americi nisu adekvatno 'combat' ove teorije zavere. Ako zgrada moze stvarno tako da se srusi od udara aviona, trebali su da uzmu vestake i kazu javnosti da je to moguce, slicno sa zgradom 7 i sve ostale nedoumice su trebali da address properly. Ne ovako, da 2/3 ljudi u samoj Americi misli da je nesto sumnjivo.

I nemojte da mi ljutite ovde Rouge Tradera. Svako ima pravo na los dan  :)))

Pijanista

U vezi tetragona, dakle lakse je ukrasti B757, odvesti ga negde bez dokaza, skrkati (recimo u okean) i pobiti te ljude, a zatom zalepiti raketu u isti, nego navesti B757?

Ivan_D

Quote from: Pijanista on March 08, 2011, 06:22:51 PM
U vezi tetragona, dakle lakse je ukrasti B757, odvesti ga negde bez dokaza, skrkati (recimo u okean) i pobiti te ljude, a zatom zalepiti raketu u isti, nego navesti B757?

to sam ga i ja pitao. meni isto izgleda sve to malo verovatno, ali covek je adamant, a mene mrzi da citam sve te njegove knjige. pogotovo sto ni knjige same po sebi ne bi nista dokazale jer JA NE ZNAM kada i pod kojim uslovima se topi celik, koliko je jak udar aviona koji se krece jedno 700km/h itd itd.
Ovako, do daljnjeg, sam sklon da verujem (95%) u zvanicnu verziju dok ne isplivaju 'novi dokazi'

Tromotorac

Ivane, da li ti je taj isti tip objasnio kako je i Ronald Reagan izmislio HIV/AIDS da bi unistio gay people? I da je after hours isao licno u parkove, krao konzerve hrane od homeless a potom ih sa zadovoljstvom otvarao u Beloj Kuci i licno podgrejavao i jeo?

Dalje, da li ti je ispricao kako je George H. Bush licno odleteo do Pariza u supersonicnom SR-71 na tajni sastanak pre prvog rata u zalivu?

To su takodje konspiracije koje su svojevremeno, i pre Internet megafona, kruzile medju ljudima koji su skloni da se prime na te teske teorije "nemoguceg zaokreta" pre nego sto bi poverovale u rezultate zvanicne istrage najtransparentnijeg  (to its own detriment)drustva u istoriji.

AFord

Ivane nema sanse niko nista definitivno da dokaze u vreme interneta.
Evo ovde se vec drugu godinu za redom prica o Obaminoj krstenici i falsifikatu koji je predstavljen kako bi mogao da bude predsednik.
Ja sam do sada video barem 5-6 nekih krstenica i dokaza (sa sve pecatom, potpisima itd) koji dokazuju da jeste, da nije, da je sa Marsa.

Ivan_D

Quote from: Tromotorac on March 08, 2011, 06:36:20 PM
Ivane, da li ti je taj isti tip objasnio kako je i Ronald Reagan izmislio HIV/AIDS da bi unistio gay people?

Nije, ali mi je pricao kako je Ronald Reagan jednom dosao na neki vazan sastanak gde je bio dobar deo vojne vrhuske i pitao jednog od prisutnih generala "did you see that article in the newsweek today, incredible". I sad ovaj general koji je valjda prelistao newsweek se koncentrise i pokusava da se seti koji bi to clanak mogao da bude, a Ronnie nastavlja "isn't that incredible. the guy weighs 600 pounds and hasn't left his room in 4 years"   :mrgreen:

zagor te nej

Vi sto se cudite sto je pao WTC7, treba da se cudite kako se nije srusio ceo juzni Manhattan. Dve zgradurine od 'iljadu fiti se srokaju na zemlju u nekoliko sekunci,...milioni tona betona, stakla plus onolika armatura..pa nacionalni centar za pracenje zemljotresa u pasadeni je registrovao oba pada kao znacajan seismic event, pobogu ljudi.
Niels Bohr

zagor te nej

Quote from: Tromotorac on March 08, 2011, 04:44:45 PM
Quote from: AFord on March 08, 2011, 04:37:54 PM

Ta ideja je u stvarni ekstremno pogana, jer ze zasniva na 1) uverenju da ova drzava, sistem i ljudi koji rade nisu ni malo drugaciji od onih iz Treceg Rajha, Staljinovog SSSR ili drugih totalitarnih rezima, i 2) moral relativism mindframe.  To mozda mogu da veruju oni koji su deo totalitarnih ideologija, ali ljudi koji zive ovde, ili blizu pa su upoznati kako ovde izgleda, nemaju opravdanja za takva uverenja. Covek mora biti poremecen pa da poveruje u ovako nesto possible ili plausable.

Da ne govorimo o cinjenici da je ovo drustvo/sistem nesposobno da sacuva ikakvu tajnu, konspiracija na ovoj skali nikad ne bi opstala 2 nedelje.

Upravo tako. Ovde se na ove price loze poslednji luzeri, ekipa koja u kevinoj garazi nocu igra video igrice i chatuje na luzerskim wingnut blogovima, a danju pakuje kese u Ralphsu, a u svetu magarci, nacirtani, al' pogresnih knjiga, koji sve sto ne znaju o Americi i zivotu u njoj duguju nekom majmunu koji je o tome napisao knjigu. Think Vasilije Krestic uci Srbe o americkom politickom sistemu.
Zanimljiv fenomen je sledeci - kaao sto se ekstremna levica i ekstremna desnica, dakle, totalni ludaci, sasvim slazu u svom antisemitizmu, tako se slazu i po pitanju 9/11. 9/11 je litmus pitanje. Ako verujes da je vlast, na svin nivoima, ubila 3,000 svojih gradjana, u sred bela dana, u sred Manhattana, i u sve konsekvence koje takav chin  sa sobom povlachi, ti prosto nisi normalan.
Niels Bohr

Tromotorac