News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Samo za devojke

Started by Mirabella, May 27, 2011, 01:05:29 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MalaKoala

verovatno zato sto ti lepo stoji.  ;)

ja imam jako svetao ten, tamnokosa, tako da bas sljasti kada stavim bilo kakvo zuto zlato :)

baggio

Na nekim zenama zuto zlato stoji izvanredno, ali ja preferiram belo.
Inace, ne volim da se kindjurim.  
Imala sam tetku (umrla je, Bog dushu da joj 'prosti) koja je uvek izgledala kao novogodisnja jelka.
We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Mirabella

Quote from: baggio on February 17, 2012, 05:38:48 PM
Na nekim zenama zuto zlato stoji izvanredno

Evo, recimo...  xyxy
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

MalaKoala

Quote from: baggio on February 17, 2012, 05:38:48 PM
Inace, ne volim da se kindjurim. 

ali zato Indijke obozavaju.  :)

Mirabella

Ja imam faze, nekad samo ono sto stalno nosim (3 prstena, 2 narukvice, mindjuse, sat i anklet)  :mrgreen: a nekad se nakindjurim kao Indijka (doslovno, sa sve onih 20 indijskih narukvica)
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

MalaKoala

meni to kindjurenje nadodje leti, ali me brzo prodje.  :mrgreen:

mislim na narukvice, ne na prstenje  :)

baggio

Quote from: Mirabella on February 17, 2012, 06:38:06 PM
Ja imam faze, nekad samo ono sto stalno nosim (3 prstena, 2 narukvice, mindjuse, sat i anklet)  :mrgreen: a nekad se nakindjurim kao Indijka (doslovno, sa sve onih 20 indijskih narukvica)

Znaci, ti si nasa jelkica. :mrgreen:
We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

baggio

Ja, burma i prsten na jednoj ruci, psten u vidu burme na drugoj, obavezno narukvica i mindjuse.  Bez toga nikad ne izlazim iz kuce.  Preko leta se opustim i dosta koristim bizuteriju.

Inace, ova tetka koju sam gore pomenula je imala jedno 15-tak zlatnih narukvica na levoj ruci (bas kao Indijke :mrgreen:) koje od ko zna kada vise nije mogla da skine sa ruke. Zaokruzila se kad je stigla u pozne godine, pa se nije ni trudila da ih skine.  Zveckala je sa njima na sve strane. :mrgreen:

MalaKoala

ne volim nju, but I loooooooooooooooved her dress :)

so Grace Kelly  :)

MalaKoala

baggio

I meni se dopala Penelopina haljina...lepa i elegantna, mada je ta boja specificna i ne stoji bas svakome.

MalaKoala

Quote from: MalaKoala on February 27, 2012, 04:19:45 PM
ne volim nju, but I loooooooooooooooved her dress :)

so Grace Kelly  :)

izgubila se slika  :)

Pijanista

Mirabella

E

that's so wrong  :shock:

MalaKoala

E

Quote from: MalaKoala on March 05, 2012, 04:59:19 PM
http://www.glamhouse.com/shop.html/
Ovaj Screw Cocktail Ring neki elektricar banderas ili tome slicno kupuje svojoj buducoj kao engagement ring or what  xwink2

MalaKoala

ovo konkretno nije bas moj stil, ali je cena jako pristupacna znajuci ko je dizajner :)

http://www.glamhouse.com/shop/drop-earrings.html

MalaKoala

Quote from: E on March 05, 2012, 05:02:53 PM
Quote from: MalaKoala on March 05, 2012, 04:59:19 PM
http://www.glamhouse.com/shop.html/
Ovaj Screw Cocktail Ring neki elektricar banderas ili tome slicno kupuje svojoj buducoj kao engagement ring or what  xwink2

a ti to preskocis, pa nadjes nesto lepse... tj. ako je uopste ista na sajtu tvoj stil...

mene je privuklo zato sto je nesto sto ne vidjam svakodnevno...

E

Ne znam, nisam ni gledala ko je dizajnirao, izgleda da nisam glamurozna, nista mi se ne svidja. Ili sam mozda samo old fashioned :oops:

baggio

E

Znam za jadac  xwink2 ( ko bi nosio wishbone necklace?)

MalaKoala

pojedini nakit izgleda kao da je iz doba faraona  :)

E

INI help, kako da okacim samo video od ove sirene  :oops:?

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

baggio

Zbog ovakvih se i prave ona gornja peraja na stiklice. xrofl

MalaKoala

podhitno izmisliti treadmill za sirene!!

E

INIja za predsednika  :!:

Upravo tako baggio, da se ne muci onako da puze po pesku  ;). Juce kad sam videla ovaj video i pogledala jos par sirena na youtubetu , zapitah se a zasto ne navuku onaj fishtail, peraju, kako se vec zove kad dodju u vodu do kolena nego se onako muljaju i vuku po pesku. To mora da boli  :shock:

E

Nesto mnogo slatko. Volela bih da ga imam .
Lancic sa srdcetom a unutra mawi usb  :D ( ne skakati u bazen s istim )
http://www.swarovski.com/Web_US/en/1116971/product/USB_Heart_Black,_Crystal.html

Hate mail

Quote from: E on March 05, 2012, 06:41:50 PM
a unutra mawi usb  :D ( ne skakati u bazen s istim )

Nista mu nece bit'. Samo ga osusi.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

E

Quote from: Hate mail on March 05, 2012, 07:10:52 PM
Quote from: E on March 05, 2012, 06:41:50 PM
a unutra mawi usb  :D ( ne skakati u bazen s istim )

Nista mu nece bit'. Samo ga osusi.
Kako znas, oprao ti se neki u dzepu  :mrgreen:?

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

MalaKoala

1. Cveta ruža, usred žita, ljubim onu koja čita, ljubi i ti onog ko ti šalje da ruža cveta i dalje. Srećan 8. mart!

2. Da budeš puna kao brod, da sve muškarce bacaš na pod, mi smo ribetine, oni su škart, srećan ti ženo Osmi mart!

3. Šaljem ti zvezdu, najlepšeg sjaja, šaljem ti puno sreće bez kraja, šaljem ti ljubavlju ispunjen san i najlepše želje na današnji da. Srećan 8. mart!

4. U tvoj je telefon zalutala poruka kakva ovih dana sigurno nije viđena... A ona glasi: Srećan 8. mart!

5. Još lepša vam jutra svitala, pesma vam u susret hitala... ljubav vas u život pratila za sva dobra, dobrim vam se vraćala... svim DAMAMA SRETAN 8. MART!!

6. Srećan ti Međunarodni dan lepih uspešnih i inteligentnih žena. Ukoliko neku poznaješ prosledi dalje. Nazad ne moraš, za sebe znam!

7. Mi smo žene zmajice, rođene ko kraljice anđeli nas stvorili da bi muške lomili zbog nas su pesme pevali, ponos gubili, vodili rat i zato ti SREĆAN OSMI MART!

8. Pruži mi ruku da te odvedem gde se i tužni smeju. Pođi samnom gde oblaci sreće večito greju. Pusti da ti pokažem kako anđeli dišu i kako oni VOLIM TE pišu.

9. Ova poruka prenosi sreću i dobro raspoloženje! Makar na trenutak uživaj u osećanju da neko uvek misli na tebe. Srećan 8. mart!

10. Budi ponosna što si žena, mudra i dostojanstvena! Lepa, topla, hrabra, a nežna važna i neizbežna. Po srcu ujedno i slaba i jaka, uloga naša nije laka. A ko još lake stvari ceni!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

MalaKoala

novi decko Kejti Peri  :)

MalaKoala

What does your lipstick say about you?

By Tara Prangell

Colours are an easy and wonderful way of showing off your personality and mood. Your choice of outfit is an obvious indicator, but have you ever considered what your lipstick colour says about you?

Find out a bit about yourself by decoding your favourite lipstick colour.

Soft pink:
This pretty pastel is very feminine, and the wearer lives for love. The colour is soft and say's you're fun and gentle. But be careful to avoid wearing a bubble-gum shade in a professional setting, as this may suggest you're trying to be younger than you are and inexperienced. Typically speaking, it's suited to younger women.

Nude or neutral:
Nude is the perfect colour for a professional who knows what she wants. Because the colour isn't imposing, the wearer appears approachable and mature. Be careful not to add too much gloss to the colour as the shade is supposed to be subtle and refined.

Plum:
There's something mysterious about plum-coloured lips. While not as bold as a red lip, there's something very sultry about a deep berry colour, making it perfect for night. Plums suit darker skin-tones.

Red:
This colour is not for the faint hearted. Passion and power have always been associated with the bold red, so play the part. Exude confidence and mark a special occasion or a night on the town with the gals.

Coral oranges and tangerine:
Like red, coral colours stands out, but in a different way. You're enthusiastic, playful and a little bit cheeky. You know how to have fun and coral adds a little punch to your outfit.

http://yourbeautyspot.ninemsn.com.au/makeup/lips/8369841/what-does-your-lipstick-say-about-you

MalaKoala

Mirabella

E

Quote from: Mirabella on April 09, 2012, 04:16:25 PM
Korisni dodaci

http://www.barenecessities.com/Fashion-Forms_brand_28.htm

Da da za takvo haljince obavezni su korisni dodaci. Imam par takvih majica koje su bez bratelica (gola ramena). Nije bas preporucljivo da se trci u takvoj odeci  ;), ali je lepo , ja volem. Volem i kupace kostime baz bratelica.

MalaKoala

Mirabella

Jelence

Citas li ti pp, mala? Ili buljis u aljine?
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Mirabella

Quote from: Jelence on December 27, 2013, 05:55:46 PM
Citas li ti pp, mala? Ili buljis u aljine?

Citam, nego se spremam za Radio City Christmas (Rockettes) koncert.   :)  Sutra.  ;)

baggio

MalaKoala

Quote from: Mirabella on December 27, 2013, 06:23:43 PM

Citam, nego se spremam za Radio City Christmas (Rockettes) koncert.   :)  Sutra.  ;)

(da ima 'de da se stisne like, stisnula bi' ga, da prostis :mrgreen:)

have fun!  :)