News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Samo za devojke

Started by Mirabella, May 27, 2011, 01:05:29 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Daisy

1,190 czk = 43 €
390 czk = 14 €
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

"Da bi ga pustili"?

A sta, barovi i restorani u tzv. Spaniji imaju arrest powers?

Sam lik zvuci kao da je prilicno neizbazdaren...
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Hate mail

I zasto tzv. Ceska i dalje rabi krune? Wtf?

Hate mail

I zasto jedes tzv. sushi?

That alone sounds fairly neizbazdareno, too.

Mirabella

Vala bash.

Ja svaki put prevrnem ocima kad se ide u sushi restoran.  Naravno, ja narucim nesto normalno i peceno.  :mrgreen:

Jedan sushi restoran ima na jelovniku vec nekih 20 godina sushi roll koji je moj muz kreirao (trazio da mu se napravi tako i tako, dopalo im se i uvrstili ga u jelovnik).

Pat Roll -- Tuna, eel, scallion, tobiko, tempura flakes, spicy mayo rolled in salmon

Sve to zivo :roll:
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Ivan_D

Ah Pijanista, koji ti je covece. pogledao prvih desetak sekundi i morao sam da stisnem cmnd+Q jer nisam znao kako brze da zatvorim to. Grozno.

Nego, je l' nisi ti Pijanista pre nekoliko godina rekao "Sushi mi je posle baklave najomiljenije jelo"?   :mrgreen:

Inace, ovaj isti Amerikanac sto sam ga pominjao gore, pitao ga ja pre jedno 20 godina sta je to bullfrog. On mi je to ovako strucno opisao "It's like a big frog. We used to kick them as kids and they would still live"

A jednom pre nego sto mu je dosla tadasnja devojka iz Amerike da ga poseti u Amsterdam kaze on meni da je bila cistacica i sredila ceo apartman, ali da nije siguran da neki tragovi nisu ostali, te ako bude problema reci ce da je meni pozajmio stan da dovedem devojku a da ja to potvrdim ukoliko me nazove ta Mary.
I sure enough nazove ona mene sva uplakana, da je nasla kondom i da on kaze da je meni pozajmio stan i ja najubeljivije sto sam mogao napravim se da mi je neprijatno i pocnem strasno da se izvinjavam. Posle mi je dao 1000fl za to, iako zena verovatno nije poverovala ako bas nije strasno zelela da poveruje.
Ali ne pricam zato to, sledeci dan u kancelariji jedan drugi kolega kaze na sav glas "hey, Ivan, you wanna come over to my place after work and drop some used condoms?"   :mrgreen:
If you dine with the devil bring a long spoon.

Hate mail

Pijanista

Quote from: Ivan_D on June 01, 2014, 06:06:32 PM
Nego, je l' nisi ti Pijanista pre nekoliko godina rekao "Sushi mi je posle baklave najomiljenije jelo"?   :mrgreen:

Jeasm, ali jedem sirovu a ne zivu ribu. Zabe ne jedem nikakve.

Ivan_D

Ili sto be rekao Woody Allen: "I will not eat oysters. They're alive when you eat them. I want my food dead—not sick, not wounded—dead."    :evil:
If you dine with the devil bring a long spoon.

Pijanista

I plead guilty to eating live oysters. Sa jaranima, pokupili gajbu piva, sos za skoljke i noz za otvaranje istih i pravac na plazu gde is ima na vagone, negde u Washington State. Do jaja, niko se nije otrovao niti povracao.

Jelence

Bljak... Jedan od najgorih secanja iz detinjstva je kako pod prisilom jedem zive skoljke... Ne znam koje su bile, znam samo da su mi se strasno gadile. Otac je utripovao da me mora pripremiti za smak sveta i da ne sme da postoji ni jedno govno koje nisam u stanju da pojedem. Ne verujem da su bile oysters, vadili su ih direktno iz vode u CG, otvarali nozem i jeli.

Danas ih nebi jela ma ni da crkavam od gladi (sto je upravo suprotno od efekta koji je trebao da bude postignut).

Sto se sushija tice... Najbolje obozavam da skocim pod sushi train :)
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Hate mail

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Toza

Quote from: Ivan_D on June 01, 2014, 06:22:04 PM
Ili sto be rekao Woody Allen: "I will not eat oysters. They're alive when you eat them. I want my food dead—not sick, not wounded—dead."    :evil:
K'o svaki pošteni lešinar.

Jelence

... or child molester?

Quote from: Mirabella on June 01, 2014, 07:38:03 PM
Ja volim oysters.

Moj sin ljubi ga mati ih obozava. Muza saljem u kupovinu oysters, toliko ne mogu da ih smislim.

baggio

Quote from: Jelence on May 31, 2014, 03:27:22 PM

Crna odeca mi je potpuno bez stila, za ljude bez maste. Cak mi nije ni sexy. Jos uvek nisam srela osobu koja je umela da nosi crno a da ne izgleda kao da je sa sa'rane dosla.

Jelo, a koje boje ti nosis kad ne ides na sa'ranu?
We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

baggio

Hmmm.....nedostatak maste?...ne bi se reklo.

We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

baggio

baggio

Za kancelariju.......o, daaaaaaaaaaaa....

Jelence

Sarene. "I wear colors" kako mi ova jedna zenska kaze. Siva, narandzasta, zuta i braon varijante mi ne stoje lepo. Isto tako mnogo svetle boje.

Plavu i zelenu volem. Lepo mi stoji i zelena senf varijanta. Crvenu obozavam. Lila. Belo, kad me ne mrzi da perem (znaci: retko kad).

Mirabella

Quote from: baggio on June 02, 2014, 06:12:14 PM
Ovde jos manje.

Ovo se vesela udovica vratila sa sa'rane.  :)

MalaKoala

ja nemam problem sa crnom bojom, ali ne volim kada je nose tamnoputi i deca.

baggio

Quote from: Mirabella on June 02, 2014, 06:20:11 PM

Ovo se vesela udovica vratila sa sa'rane.  :)

Moze biti. xrofl

baggio

Pijanista,

I ova tvoja je ucveljena :mrgreen:  Sigurno je i ona nekog sa'ranila. xrofl

Pijanista

Slatka smrt je bila u  pitanju  :evil:

baggio

Quote from: Jelence on June 02, 2014, 06:19:31 PM

Plavu i zelenu volem. Lepo mi stoji i zelena senf varijanta. Crvenu obozavam. Lila. Belo, kad me ne mrzi da perem (znaci: retko kad).

I ja volim vesele boje, ali crna apsolutno ima mesta u mom izboru. :)

Jelence

Sto se slika tice:
#1: Bljak (za odecu), Njam (za lepe zene)
#2: Jedno su slike fotoshopirane, snimljene pod odgovarajucim svetlom, manekenka nije nista jela od avgusta prosle godine da bi se propisno usukala, itd itd. Ja govorim o pravim zenama.

Ljiljana Blagojevic, recimo, lepa zena, drzeca, videla sam sliku njenu nedavno sa nekog "iventa" - obucena u crno. Uzas.

Toza

Jelo, moram ti reći da grešiš u pogledu crne boje, ako već imaš problema sa težinom, onda je to odličan izbor za tebe.

Jelence

Ej pa tako mi mozemo do joregeld i nazad: ti meni debela ti guzica, ja tebi kratka ti je patkica... Sta ce nam to?

Toza

S'tim što jedno od nas dvoje zasigurno laže... Šta će ti to?

Jelence

Ha-ha-ha, bas si vickast.

MalaKoala

baggio

MalaKoala

ja ne znam kako vi mozete da se odlucite za samo dva para.. :)

meni se gomila odud sviDZa  :oops:

Toza

Alejandro: very bold, very... American.

baggio

Quote from: Toza on June 11, 2014, 05:49:36 PM
Alejandro: very bold, very... American.

Kaze jednom moja mala kumica......."kuma nam je prava Amerikanka" xrofl

baggio

Mirabella

Hate mail

baggio

baggio

Da li bi zbog ovakve reklame kupili TF parfem? :mrgreen:

baggio

MK,

ovo gore moze da ide i na tvoju senzualnu temicu. :mrgreen:

MalaKoala

da li i on dodje uz parfem?  :mrgreen:

Toza

Mirabella

Cora ili cosa?  ;)

Od-li-can!

MalaKoala