News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Hate...

Started by Ivan_D, March 18, 2012, 08:45:23 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ivan_D

Quote from: Jelence on March 25, 2012, 01:23:45 PM
Kazi ti meni Ivane sta ti nama pokusavas da pokazes/objasnis?

Gde je moj new found ally Pareski? I need some air-support here. Kako sta pokusavam da kazem? Pa je l' ti ne vidis ono telo??? Ne znas li ti kako je onakvo telo retkost i jos u tim godinama. To je sigma 4, mozda sigma 5.

Da znas i razumes to, shvatila bi i kako je neizdrzivo ne pohvaliti se tako necim.   ;)
If you dine with the devil bring a long spoon.

Ivan_D

E, o'ladi malo. Ja sa mojim malim provodim vise vremena nego sto ti i tvoj muz provodite sa svojom decom zajedno. To je zato sto ne radim i stalno sam kod kuce i stalno sam sa njim.
U Disneylandu smo bili pre jedno pola godine, i ako nameravas da vodis svog najmladjeg tamo, moj ti je savet da sacekas da mu bude jedno 9-10 godina. Mog malog uopste nisu zanimale atrakcije, a umorilo ga setanje okolo. Kad smo otisli tamo u restoran gde je bio najobicniji tobogan, tamo se bolje zabavljao nego na svim ostalim atrakcijama.

Dalje, moj put za Tajland nema nikakve veze sa tim sta mogu da priustim detetu. Moj mali ima najvise sto mislimo da je potrebno za njega i njegov razvoj. Da sutra dobijem 10 miliona eura, nas mali ne bi imao nista vise nego sto vec ima.
A ja bih morao da budem sa Ruskinjicom u Tajlandu par godina pre nego sto to pocne da se odrazava na well-being mog klinca.

Tako da molim te oladi vec sa svojim neukusnim komentarima. Hvala.

Jelence

Quote from: Ivan_D on March 25, 2012, 05:15:40 PM
Quote from: Jelence on March 25, 2012, 01:23:45 PM
Kazi ti meni Ivane sta ti nama pokusavas da pokazes/objasnis?

Gde je moj new found ally Pareski? I need some air-support here. Kako sta pokusavam da kazem? Pa je l' ti ne vidis ono telo??? Ne znas li ti kako je onakvo telo retkost i jos u tim godinama. To je sigma 4, mozda sigma 5.

Da znas i razumes to, shvatila bi i kako je neizdrzivo ne pohvaliti se tako necim.   ;)

U CIJIM godinama? Tvojim ili njenim?

Nekako mi se cini da je hvalisanje odraz nezrelosti. Adolescent se hvali kakvu je ribu smaknuo. Ili neko kome tako nailaze sve papci pa namakne mrak ribu i onda mora svima da kaze. Mene zanima zasto to tebe ispunjava? Nije ti ni prva ni poslednja riba koja sjajno izgleda. Bilo ih je na buljuke. Dzaba, placenih, ovih, onih.

Druga stvar, da li je bitnije sto ima dobre sise ili sto ti je vec dosadila? Da li tebe zaista ispunjava to sto radis, ne mogu da verujem da te ispunjava ako ti je dosta posle 10 dana.

Podsecas me na dete koje se sa 10 godina hvali sto piski u nosu. Tvoji vrsnjaci su vec moved on. Novi izazovi, novi pokusaji i novi uspesi.

Pitam se ko li te je tako nakrivo nasadio.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Jelence

Quote from: E on March 25, 2012, 02:46:51 PM
Kmm nemam neki obicaj da delim savete drugima, ali ti onako drugarski zelim da kazem Ivane da bi trebalo da spakujes kofere i da se vratis kuci. Ne zbog zene, vec zbog malog koji te se sigurno do neba uzeleo. Mozemo mi da se zezamo i komentarisemo na tvoje egzibicije ovako ili onako, but at the end of the day dete sigurno misli na tebe i sugurno mu trebas. Ti ces pi*ke da imas i imao si ih do sada po hvalospevu bi se reklo i vise nego sto je potrebno , ali to vreme koje provedes sa malim je samo jedno. Nema povratka unazad, to ne mozes da nadoknadis nikako, a njemu ce u zivotu mnogo da znaci da si bio tu a ne da si se kurvao po ruskim hotelima. Znam da sve ovo sto ti pisem sada zvuci grozno, ali tako je, meni je jednostavno muka od ovog posta. Iskreno, onako najiskrenije. Kazes da bi potrosio 400 evra za neke dronjce od farmerica. Pokupi se, vrati kuci, uzmi malog i umesto puta na Tajland sa nekom kuravom, odvedi dete u Diznilend. Eto to imam da ti kazem a ti kako hoces. 

Kakve veze ima dete sa seksualnim zivotom svog oca????
I druga stvar, zna se ko moze da se baci kamenom, a oni ostali da se pokriju usima. Ja ne znam ni jednog savrsenog roditelja, onog koji ce se posvetiti detetu/deci 100%, bez ikakvog zadovoljstva mimo dece u zivotu.

Bogu hvala da je tako, jer taj pristup "dacu vise nego sto mogu da pruzim" je katastrofalno kontraproduktivan.

E

Cool, necu vise nista da kazem. Jedino mozda da bi trebalo da nadjes neki posao kad si vec sprcao 40 banki u dupe umesto sto sedis kuci i ne radis nista osim sto povremeno ladis otekla jaja i nosas ih okolo u carapama da ti ne bi otpala. Fundamentalna je razlika kada neko nema vremena da provede sa detetom koliko bi zeleo zato sto radi od onoga ko samovoljno uskracuje detetu to vreme da bi se kresao sa nekom baba devojkom permanentnog make upa i telom koje vise lici na musko nego na zensko u nekom jeftinom ruskom hotelu. Sorry dude, ja nisam pareski da te potapsem po ledjima. Postavio si temu tako da prihvati tudja misljenja.

E

Quote from: Jelence on March 25, 2012, 06:18:53 PM
Kmm nemam neki obicaj da delim savete drugima, ali ti onako drugarski zelim da kazem Ivane da bi trebalo da spakujes kofere i da se vratis kuci. Ne zbog zene, vec zbog malog koji te se sigurno do neba uzeleo. Mozemo mi da se zezamo i komentarisemo na tvoje egzibicije ovako ili onako, but at the end of the day dete sigurno misli na tebe i sugurno mu trebas. Ti ces pi*ke da imas i imao si ih do sada po hvalospevu bi se reklo i vise nego sto je potrebno , ali to vreme koje provedes sa malim je samo jedno. Nema povratka unazad, to ne mozes da nadoknadis nikako, a njemu ce u zivotu mnogo da znaci da si bio tu a ne da si se kurvao po ruskim hotelima. Znam da sve ovo sto ti pisem sada zvuci grozno, ali tako je, meni je jednostavno muka od ovog posta. Iskreno, onako najiskrenije. Kazes da bi potrosio 400 evra za neke dronjce od farmerica. Pokupi se, vrati kuci, uzmi malog i umesto puta na Tajland sa nekom kuravom, odvedi dete u Diznilend. Eto to imam da ti kazem a ti kako hoces. 

Kakve veze ima dete sa seksualnim zivotom svog oca????
I druga stvar, zna se ko moze da se baci kamenom, a oni ostali da se pokriju usima. Ja ne znam ni jednog savrsenog roditelja, onog koji ce se posvetiti detetu/deci 100%, bez ikakvog zadovoljstva mimo dece u zivotu.

Bogu hvala da je tako, jer taj pristup "dacu vise nego sto mogu da pruzim" je katastrofalno kontraproduktivan.

Ummm Jelence ne citas sta pisem. To da li Ivan jebe i koga i kako nema veze sa tim kakav je roditelj , niti sam igde rekla da ljudi ne trebaju da imaju ikakvo drugo zadovoljstvo u zivotu. Pricam o tome da se ne radi o jednom izlasku na par sati , vec o skoro nedelju dana daleko od kuce u nekom bednom ruskom hotelu sa sumljivom hranom i jos sumljivijom zenskom osobom koja ga je odvojila na toliko dugo od porodice. Razlika je drasticna Jelence.

Jelence

Znaci povremeno jebanje sa strane bi bilo jos podnosljivo?

E

to je tvoja logika  :roll:

Jelence

To nije moja logika nego tako tvoja logka zvuci:

Quote(...) ne radi o jednom izlasku na par sati , vec o skoro nedelju dana daleko od kuce u nekom bednom ruskom hotelu sa sumljivom hranom i jos sumljivijom zenskom osobom koja ga je odvojila na toliko dugo od porodice.

Znaci: tzv "izlazak na par sati" je OK.

Ili mislis da je Ivan tip osobe koja ce da ode na par sati u biblioteku?

E

Uopste ne znam zasto komentarisem bilo sta na ovom topicu. Bolje je da cutim. It's none of my business anyway.
xyxy

Jelence

Nemoj da mislis da Ivanovo ponasanje nije meNtalni challenge za najveci deo ljudi ovde.

Mnogo je lakse kad krenes od toga da ga ti neces ni jebsti ni zeniti i decu mu radjati, da ga verovatno nikada u zivotu neces videti, te da je njegov zivot njegova stvar. Njegov zivot nema dodirnih tacaka sa tvojim prema tome - whatever.

Ono sto je meni najzanimljivije je da ne mogu da utvrdim sta je od mojih reakcija na njegovo ponasanje moje licno misljenje a sta navika, nauceno ponasanje sto od moje babe sto genetsko nasledje.

Budimo realni, jebavanje sa strane nije pozeljno ponasanje u braku, generacijama.

Tako da kad god pomislim "koji je ovo kreten" pitam se da li sam to ja rekla ili sedam prevarenih baba sa moj porodicnog stabla.

tempo

ivan je dingospo. drug, borac, jebac i komunista. i plus ima ukusa.
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Ivan_D

Quote from: Hate mail on March 25, 2012, 08:14:51 AM
Ah, pa to mi reci. Out of sight, out of mind arrangement.

Also, worth noting: ova cupi je neverovatan talenat i presiguran sam da bi moja zena (koja je trophy-woman in her own right) to uzela kao olaksavajucu okolnost.
Jedna je stvar kad bi me nahvatala sa nekom, u njenim ocima, nedostojnom suparnicom, a druga stvar je ova devojka sa ovakvim telom.

To bi bilo, na primer, kao kad bi recimo Christian Bale ili Jude Law dosli u Prag, upoznali se slucajno sa mojom zenom i hteli da spavaju sa njom. Da li bih se ja ljutio? Da li bih ja uopste imao pravo da se ljutim na nju ako bi ona pristala? Noooo!

Daisy

Quote from: Ivan_D on March 26, 2012, 05:43:06 AM

Jedna je stvar kad bi me nahvatala sa nekom, u njenim ocima, nedostojnom suparnicom, a druga stvar je ova devojka sa ovakvim telom.

Idu tako lala i sosa šorom, kad ono nailazi zgodna plavuša u miniću, doterana, i prolazeći pomalo mazno dobaci:
- 'zdravo lalo'.
Idu oni dalje tek će sosa:
- 'a jel' lalo, ta ko ti je ova?'
- 'ta pusti. To mi je švalerka.'
U tom nailazi zgodna crnka, doterana, u miniću, štikle, i ona pomalo mazno prolazeći reče:
- 'zdravo lalo'.
Šetaju oni dalje, a sosa pita:
- 'a ko ti je sad ova?'
- 'ma to je kumova švalerka'.
Stigoše oni na kraj šora i sosa će:
- 'a jel' da ona naša lepša?'
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Jelence

Quote from: Ivan_D on March 26, 2012, 05:43:06 AM
To bi bilo, na primer, kao kad bi recimo Christian Bale ili Jude Law dosli u Prag, upoznali se slucajno sa mojom zenom i hteli da spavaju sa njom. Da li bih se ja ljutio? Da li bih ja uopste imao pravo da se ljutim na nju ako bi ona pristala? Noooo!

It all makes sense now.

Nego, sta mislis delje li se ona sada kod kuce, as we speak?

Ivan_D

QuoteNego, sta mislis delje li se ona sada kod kuce, as we speak?

Ti imas nejasnu definiciju, i uopste ne razumes koncept, "misliti nesto".

Najmanje sam 99.5% siguran da se ne delje sa nekim za vreme mog odsustva sad. Siguran sam dobrih 90% da to nije radila od kad je zatrudnela, i recimo 70% da to nije radila pre toga pa unazad sve do 2 meseca posle naseg upoznavanja.
Za prva dva meseca nisam preterano siguran jer je sve bilo neizvesno, tako da bih za prva 2 meseca nase veze rekao 50%-50%.

Da li ti mislis da je tvoj namcor najmanje jednom nekoga kresnuo sa strane u poslednjih 20 godina i kolika milsis da je verovatnoca da je bio sa prostitutkom najmanje jednom?

Ivan_D

Quotejer taj pristup "dacu vise nego sto mogu da pruzim" je katastrofalno kontraproduktivan.

Inace, ovo je verovatno jedina pametna recenica koju sam procitao od tebe, pa bogami dobrih nekoliko meseci.

Ima dobra knjiga, Predictably Irrational by Daniel Ariely, laka za citanje, verovatno isto laka kao tvoj regular crap sto citas, ali za razliku od tvoje NLP literature i slicno, dobra knjiga. Procitaj je. Tamo covek pise o 4 vrste ljubavi, i objasnjava zasto je najbolja ljubav (prema detetu) ta gde ce prvo tebi biti dobro i ti ces sam/a biti srecan/na, i kao takav covek mozes detetu da ponudis najbolju vrstu ljubavi.

Jelence

Quote from: Ivan_D on March 26, 2012, 09:46:00 AM
Quotejer taj pristup "dacu vise nego sto mogu da pruzim" je katastrofalno kontraproduktivan.

Inace, ovo je verovatno jedina pametna recenica koju sam procitao od tebe, pa bogami dobrih nekoliko meseci.

Vidi, ti si srecan covek kad si docekao. Ja jos uvek cekam da se tebi omakne neka pametna.

Jelence

PS.

Quote from: Ivan_D on March 26, 2012, 09:41:19 AM
QuoteNego, sta mislis delje li se ona sada kod kuce, as we speak?

Ti imas nejasnu definiciju, i uopste ne razumes koncept, "misliti nesto".

Ajde?

Quote from: Ivan_D on March 26, 2012, 09:41:19 AM
Najmanje sam 99.5% siguran da se ne delje sa nekim za vreme mog odsustva sad.

Sta da ti kazem Mujo, klasika bolan. Ti jebes sve sto gmize a ona sedi kuci ko svetica. Ah, aren't you up for a big surprise...

Pareski do

What a guilt trip!

Види ове две како покушавају човеку да наметну осећај кривице па помињу малог који се ужелео маторог пошто се похвалио жена таман хтела да се одмори две недеље од мужа...

Ех, жене, жене, како сте провидне  xfrog

Pareski do

Quote from: Jelence on March 25, 2012, 06:12:42 PM
Nekako mi se cini da je hvalisanje odraz nezrelosti. Adolescent se hvali kakvu je ribu smaknuo. Ili neko kome tako nailaze sve papci pa namakne mrak ribu i onda mora svima da kaze. Mene zanima zasto to tebe ispunjava? Nije ti ni prva ni poslednja riba koja sjajno izgleda. Bilo ih je na buljuke. Dzaba, placenih, ovih, onih.

A што, жене се као не хвале каквог су фрајера скинуле? Не хвале се сликама кућа, са годишњег одмора, торте/ручка?  8-)

Pareski do

Kmm nemam neki obicaj da delim savete drugima, ali ti onako drugarski zelim da kazem Ivane da bi trebalo da spakujes kofere i da se vratis kuci.

Quote from: E on March 25, 2012, 06:25:39 PM
Cool, necu vise nista da kazem. Jedino mozda da bi trebalo da nadjes neki posao kad si vec sprcao 40 banki u dupe umesto sto sedis kuci i ne radis nista osim sto povremeno ladis otekla jaja i nosas ih okolo u carapama da ti ne bi otpala.

Човек поред мајке, жене и швалерке сада има две баба-тетке  xsex

Pijanista

QuoteSupruga je vise puta i pominjala, da kad bi se ovako nesto nekad slucajno i desilo da, apsolutno nece da zna o tome.

Naglasak na slucajno...

Milim, E, malo si ga preterala sa tim odsustvovanjem od nedelju dana. Pa mogao je covek da ode na autotrke. U tom slucaju bi bio dobar roditelj.

E

Quote from: Pareski do on March 26, 2012, 02:45:14 PM
What a guilt trip!

Види ове две како покушавају човеку да наметну осећај кривице па помињу малог који се ужелео маторог пошто се похвалио жена таман хтела да се одмори две недеље од мужа...

Ех, жене, жене, како сте провидне  xfrog

Pareza pazi da ti kazem nesto ako imas usi da cujes. Detetu od 5 godina ne moze da ne nedostaje roditelj kada ga nema nekoliko dana. Nije to nikakav guilt trip. "Rodilo se mora da se ljulja". To sto ga se zena umorila pa ga poslala na "sluzbeni put" Ivan bi trebalo da se pocese po glavi i da se zapita zasto ga se umorila , sta to ne radi kako treba ili radi kako ne treba , pa onda da se malo potrudi da se popravi. Malo reflection, self evaluation. Oustalom posle one slike gde ga je zena "ubedila" da uhvati sestricinu od 16 godina za dupe , I have not much to say about Oxana, ne da je pala u mojim ocima nego se zakopala za vek vekova. Zato sam i rekla da ne treba da se vraca zbog nje vec zbog malog. Detetu u tom uzrastu trebaju roditelji. Stalno. Kad mu bude 15-16 ima da ga svejedno tera da ga ostave na miru sa devojkom ili drustvom, ali sada dok je mali odsustvo roditelja , narocito zbog ovakvih bljuvotina je tuzno. 
Sve bih ovo mozda i precutala jer kao sto rekoh ne volim da delim savete, ali kad on ovako s oprostenjem sitno serucka i poziva Hatea svako malo da ga "uci" i "savetuje" kako ovaj treba da zivi , onda ne mogu a da ne lanem .

Ivan_D

Quotene da je pala u mojim ocima nego se zakopala za vek vekova.

Necu joj ovo reci. Mnogo bi je povredilo, a mislim i da si to rekla u afektu, a da ne mislis stvarno.   xrofl xrofl xrofl

E

Quote from: Ivan_D on March 26, 2012, 04:06:33 PM
Quotene da je pala u mojim ocima nego se zakopala za vek vekova.

Necu joj ovo reci. Mnogo bi je povredilo, a mislim i da si to rekla u afektu, a da ne mislis stvarno.   xrofl xrofl xrofl
E matori, kad si vec toliko srecan sta radis ovde sad sa nama, sta te briga sta pisemo, ajde tamo kod te nacrtane  mislim sta vec si istrosio tih 45 minuta ili nema vise mozga za brainstorming  :mrgreen:

E

Quote from: Pareski do on March 26, 2012, 02:48:28 PM

A што, жене се као не хвале каквог су фрајера скинуле? Не хвале се сликама кућа, са годишњег одмора, торте/ручка?  8-)
Mozda tamo neke sa kojima se ti druzis.

E

Quote from: Pijanista on March 26, 2012, 03:25:15 PM
QuoteSupruga je vise puta i pominjala, da kad bi se ovako nesto nekad slucajno i desilo da, apsolutno nece da zna o tome.

Naglasak na slucajno...

Milim, E, malo si ga preterala sa tim odsustvovanjem od nedelju dana. Pa mogao je covek da ode na autotrke. U tom slucaju bi bio dobar roditelj.

Pa dobro bre na cijoj si ti strani? Traitor  :roll:

E

Quote from: Pareski do on March 26, 2012, 02:51:57 PM
Kmm nemam neki obicaj da delim savete drugima, ali ti onako drugarski zelim da kazem Ivane da bi trebalo da spakujes kofere i da se vratis kuci.

Quote from: E on March 25, 2012, 06:25:39 PM
Cool, necu vise nista da kazem. Jedino mozda da bi trebalo da nadjes neki posao kad si vec sprcao 40 banki u dupe umesto sto sedis kuci i ne radis nista osim sto povremeno ladis otekla jaja i nosas ih okolo u carapama da ti ne bi otpala.

Човек поред мајке, жене и швалерке сада има две баба-тетке  xsex
Nek si ti samo nama mlad i zelen , ko rosa u podne  :mrgreen:

Pijanista

Nisam ni na cijoj strani, meni ni u dzep ni iz dzepa. Samo kazem da se male sanse da se klinac istraumira i premente u masovnog ubicu zato sto mu otac nije bio nedelju dana kuci. U ovom kontekstu, razlog odsustvovanja je nebitan.

E

Nisam ni ja rekla da ce da se pretvori u masovnog ubicu, vec da ce biti tuzan i da ce da mu nedostaje otac. Vrlo prosta stvar. Ne razumem kako na nekoj vagi univerzalne pravde i ljubavi , moze da prevagne jebacina sa tamo nekom pacenicom nego sopstveno dete.
Ok da ne bude da ja kakim sada , nazovi ga Ivane i vidi sta radi, pitaj ga pa ces da cujes verovatno da ce prva stvar koju ce da te pita biti  kada ces da dodjes kuci.
Ok ne mogu da se nerviram vise. Ni meni ni u dzep ni iz dzepa.

Pijanista

E, jos jednom cu i odustajem.
Ako tako gledas, Ivan (i ne samo on, vec svi roditelji) ne bi trebalo da se odvaja od klinca osim kad je to neophodno, tipa odlazak za leba, kod lekara itd. Dakle ne bi trebalo da ide na pivo sa drustvom, jer lisava dete svog prisustva, koje "mora da se ljulja". Problem jedino moze da se pojavi u slucaju da bude kriza, pa to poremeti odnose u porodici sto moze (a ne mora) da se odrazi, pri cemu najgore sto moze da se desi je da im se brak svrsta u razvedene (BTW, deca iz razvedenih brakova su sasvim OK). Opet, meni ni u dzep ni iz dzepa. Ja to ne bih radio, ali mi ne smeta sta drugi rade sa svojim zivotima.

P.S. Koliko vidim Ivan prilicno ljulja ovih dana.

Ivan_D

QuoteOk da ne bude da ja kakim sada , nazovi ga Ivane i vidi sta radi, pitaj ga pa ces da cujes verovatno da ce prva stvar koju ce da te pita biti  kada ces da dodjes kuci.

Geez E, pazi kad pocinje da mi te biva zao. Pricam sa klincem 2 x dnevno po 15-20 minuta preko skype-a. I uvek pita sta sam mu kupio i moram to da mu pokazem    xrofl

I niko mene ne tera da izaberem izmedju dve stvari. Nije mi ovo, dace bog, poslednja nedelja zivota, pa moram da izaberem da li cu da budem sa malim ili sa ovom devetkom. Nista tu nije mutually exclusive.
Malo razmisli pre nego sto nesto lupis.

Aj' zivela.

E

Quote from: Pijanista on March 26, 2012, 04:57:34 PM
Ako tako gledas, Ivan (i ne samo on, vec svi roditelji) ne bi trebalo da se odvaja od klinca osim kad je to neophodno, tipa odlazak za leba, kod lekara itd. Dakle ne bi trebalo da ide na pivo sa drustvom, jer lisava dete svog prisustva, koje "mora da se ljulja". Problem jedino moze da se pojavi u slucaju da bude kriza, pa to poremeti odnose u porodici sto moze (a ne mora) da se odrazi, pri cemu najgore sto moze da se desi je da im se brak svrsta u razvedene (BTW, deca iz razvedenih brakova su sasvim OK). Opet, meni ni u dzep ni iz dzepa. Ja to ne bih radio, ali mi ne smeta sta drugi rade sa svojim zivotima.

Ne to uopste nije tacno. Ja nigde nisam rekla da ne treba da se odvaja od klinca da ode na pivo ili gde vec ko voli da ide. Cak sam i boldovala Jelencetu da je odsustvo par sat sasvim ok , jer svako od nas u braku sa decom ili bez dece treba da ima svoj prostor i vreme. Nedelju dana po sumnjivim hotelima po Rusiji, dve nedelje na Tajlandu to je vec druga prica pijanisto nesto sto ne mozes da poredis sa odlaskom sa drustvom na pivo, koncert, utakmicu...narocito ako u braku ima dece, male dece.

Hate mail

Can't you people just accept that there are different lifestyles?
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Ivan_D

FYI E, radi se o 16 dana po ruskim hotelima, a ne nedelju dana. Mada, da te smirim, Tajland cu verovatno da svedem na 10-11 dana.
I pored toga cu na kraju godine verovatno da imam vise sati provedenih sa klincem nego 2 prosecna roditelja zajedno.

E

Quote from: Hate mail on March 26, 2012, 05:12:48 PM
Sure.
I just have my opinion, kao sto i ti imas misljenje o pocupanim saobracajnim znakovima. Just accept that kjomp.

Pijanista

Cupanje znakova je kaznjivo, prevara u braku nije.

Quoteodsustvo par sat sasvim ok
Znachi brate, sestro, moja bolja polovina i ja smo losi roditelji, proslog leta smo ostavili klince kod mojih na dve nedelje. Stidim se intenzivno.

Pareski do

Е
Quote from: E on March 26, 2012, 05:07:58 PM
Quote from: Pijanista on March 26, 2012, 04:57:34 PM

Ne to uopste nije tacno. Ja nigde nisam rekla da ne treba da se odvaja od klinca da ode na pivo ili gde vec ko voli da ide. Cak sam i boldovala Jelencetu da je odsustvo par sat sasvim ok , jer svako od nas u braku sa decom ili bez dece treba da ima svoj prostor i vreme. Nedelju dana po sumnjivim hotelima po Rusiji, dve nedelje na Tajlandu to je vec druga prica pijanisto nesto sto ne mozes da poredis sa odlaskom sa drustvom na pivo, koncert, utakmicu...narocito ako u braku ima dece, male dece.

Значи ли то да се твој муж није одвајао од деце дуже од пар сати?

Pijanista

Nego Ivane, na kojem jeziku komunicirate? (kad su vam usta slobodna)

E

Opet pijanisto ja nisam tvoja savest, niti kazem da si los roditelj. Procitaj jos jednom sta sam napisala. Deci nedostaju roditeji kada ih nema dugo. Mene su moji kada sam bila mala ostavljali stalno kod bake i dedena selu. Iako su baka i deda bili divni, to nikada nije bilo isto kao biti sa mamom i tatom. Secam se svakog puta kada bi kola nestajala iza brezuljka i taj osecaj praznine u grudima koja izjeda. Jednom su me ostavili u Cacku kada sam imala 6 godina na operaciji krajnika, jer je tamo navodno bio bolji hirurg. Secam se kao da je juce bilo kako sam u spavacici trcala sva uplakana za njima niz stepenice kada su posli kuci posle vizite. Nikakve lutke koje su mi kupovali, ni igracke , ni razgovor preko telefona nije mogao tu tugu i zelju da budu tu da odagna. A pored mene je lezala devojcica iz istog grada kao i ja cija je mama ostala tu sa njom sve vreme. sada ih vise nema, i tako za razliku od svih vas kojima su vecinom roditelji jos uvek zivi, ja moje nemam. ni roditelje , ni babe ni dede.
Znaci brate sestro, tuga je to , koju mozda samo ja sebi mogu da objasnim i da je razumem.
Necu vise da pisem :(

Hate mail

Pocupani saobracajni znakovi su znak ludila i krivicno delo (mozda prekrsaj, ne znam, pitaj(mo) Slawena).

Preljuba je lifestyle a i moralni konstrukt.

Pijanista

A jebiga, rasplakali smo E. Ivane, za sve si ti kriv.

Hate mail

Inace, Ivane, ne mogu da verujem da se znamo 10+ godina a da si ovako iskonstruisao celu ovu pricu samo da bi rasplakao E.

Pareski do

За Е... а може да употреби и Иван јер како год окрене, неку ће наљутити  :mrgreen:

Jelence

Quote from: Pareski do on March 26, 2012, 02:45:14 PM

Kako te je ovde ujebala dijagonala...

Quote from: Hate mail on March 26, 2012, 05:12:48 PM

Apsolutli.

Problem je sto Ivan to ne moze. Sa jedne strane nosi onoliko putera na glavi a sa druge ima sta da dosoli o tudjim izborima. Pocev od toga kako ti zivis pa do mog izbora knjiga. Mora da mu jos uvek sedi na qrcu (kad se ova sisata skine) moja goal list od pre neku godinu.

Un-fucking-believable.

Pareski do

Јеленце xjap

Jelence

Quote from: Pareski do on March 26, 2012, 02:48:28 PM

Kad me vec pitas, hvalisanje je po mom misljenju odraz pickolikosti karaktera. Drugim recima, moras da budes picketina da bi drustvu ispricao koju jases.

Ne znam da li se secate Perice i kakva je govna jeo ovde pre nekoliko godina. E pa Perica samo nije imao stila, znaci em picketina em konjina. Ali u sustini se ne razlikuje od bilo kog drugog kiss&tell cunt-a. Nikad pita od njega.

Hate mail

Quote from: Jelence on March 26, 2012, 06:00:14 PM

Apsolutli.

Problem je sto Ivan to ne moze. Sa jedne strane nosi onoliko putera na glavi a sa druge ima sta da dosoli o tudjim izborima. Pocev od toga kako ti zivis pa do mog izbora knjiga. Mora da mu jos uvek sedi na qrcu (kad se ova sisata skine) moja goal list od pre neku godinu.

Un-fucking-believable.

Pa i to je jedan od lifestyle odsjaja. I to je lifestyle.

I accept it. I am detached.

Pijanista

QuoteE pa Perica samo nije imao stila

Sta, on kao bio jebac?