News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Hate...

Started by Ivan_D, March 18, 2012, 08:45:23 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ivan_D

You could be taking pics like this in Moscow too, samo da ne odbijas tako consistently moje iskreno prijateljstvo koje ti nudim vec godinama. :)

Elem, dogovorio sam vec Tajland za sledeci mesec, da pitam da l' ima drugaricu pa da dodjes i ti?

Inace Moskva je toliko skupa da je meni zlo u stomaku svaki put kad treba nesto da platim. Ovde sam do utorka, a onda se do kraja meseca selim u njen grad, tamo je valjda jeftinije. Objasnio sam joj tesku finansijsku situaciju i devojka razume i uopste je strasno mila i nezahtevna.

Napisacu vam opsirniji izvestaj kasnije. Ali mali primer, litar vode u SAMOPOSLUZI (doduse na Crvenom Skveru) 5.5 eura. Pranje i peglanje gaca u hotelu 15 eura itd. 
If you dine with the devil bring a long spoon.

Jelence

Sta bre samo Hate svi smo tu, kad zatreba (da citamo)
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Pareski do

Quote from: Ivan_D on March 18, 2012, 08:45:23 AM
Pranje i peglanje gaca u hotelu 15 eura itd. 

А пошто је нови пар гаћа?  :mrgreen:

Ivan_D

Pa to vam pricam, sve gace sto ja imam su po 15, max 20 eura. Ovi su ovde nenormalni.

Jelence

Pa daj toj sto ti se izlezava na krevetu da ti ih opere.

Mirabella

Uze mi Jelence rec iz usta.  Narocito sada kada je upoznata sa teskom finansijskom situacijom.
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Pareski do

Не будите завидне (очајне) домаћице.  xfrog

Њихов однос је чисто сексуално-романтичан. Не може да јој ували такве дужности. За то иде прстен, стан/кућа, путовања и мали милион дрангулија.  :mrgreen:

Tap 011 - Zbog Tebe (Gace)

Pijanista

Ma jebo vodu, gace, skupocu i Tajland, Govori ono sto nas interesuje i zbog cega ovo citamo: Jesli ili nisi posetio Lenjinov mauzolej?

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

tempo

i zapalio svijecu..
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Ivan_D

Prosao sam pored mauzoleja. Ne znam da li radi.

Jes' super mila devojka, kakva neverovatna sreca u nesreci. Heaven sent. Mogu sa 100% sigurnoscu da kazem, dobro je sto nije dosla devojka A.
Jedina zamerka glede nje, ako to uopste mogu tako da nazovem, je da ne vidi blowjob kao primarno sredstvo intimne komunikacije dvoje odraslih ljudi, pa moram svaki unapred krvavo da odradim tradicionalnijim metodama. Sto je u mojim godinama, mojoj kondiciji i sa mojim navikama drag.

Sutra letimo u njen grad. Moskva je postala neizdrzljiva. Ovaj hotel gde smo, nije los, tipican hotel sa 4 zvezdice, ali je jedno 2km od centra. E, a ovde nema taxija u zapadnom smislu te reci, pa je stici do centra somewhat problematic.
Pitao u centru koliko kosta hotel, bez stida mi rekli da je najjeftinija soba 650 eura. Ovaj sam rezervisao online na 4 dana za oko 185 eura za noc ukljucujuci nekakve taxe ali BEZ dorucka (dorucak buffet, 25 eura po osobi). Mi spavamo duze, pa nas rucak obicno izace 80 eura za oboje; go figure. A da produzim boravak ovde bilo bi duplo, tj. 370 eura za noc do kraja nedelje jer je navodno neki sajam u Moskvi ili tako nesto.

Da, snimite koliko stoji nekakav kavijar. 1500 eura pola kile. Pa ne kupi to.  xrotaeye

Ivan_D

Zaboravih da pomenem da je visoka 180cm, sto je bilo prijatno iznenadjenje jer sam je pre video samo u vodi i mislio sam da je oko 177, u stiklama skoro visoka kao ja. 57kg, grudi C, nevidjeeeeeno telo. God bless them Russian women!!!

Pijanista

E

Ivan_D

Quote from: Pijanista on March 19, 2012, 04:49:01 PM
Jaje na mestu?

Dobro pitanje!!! Malo pocelo da me boli, najverovatnije od tradicionalnih aktivinosti.  :(

tempo

kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Pijanista

Ozbiljno, izvini na indiskreciji, sta ti zena misli, koji kurac si u Moskvi i posle na tajland, sta kao CEO neke velike firme, tajni agent i to?

Ivan_D

Quote from: E on March 19, 2012, 04:51:39 PM
Quote from: Pijanista on March 19, 2012, 04:49:01 PM
Jaje na mestu?
A zena, a dete ?
 :(
Uzas !

Hvala na pitanju dobro su. Mada smatram tvoje pitanje pomalo neumesnim. (ne mnogo, istina!   xremyb)

E

I ja tvoj post smatram vise nego neumesnim.
qpuke

Ivan_D

Quote from: Pijanista on March 19, 2012, 04:54:19 PM
Ozbiljno, izvini na indiskreciji, sta ti zena misli, koji kurac si u Moskvi i posle na tajland, sta kao CEO neke velike firme, tajni agent i to?

Pa dobro Pijanisto nisam ja jedno vece dosao i rekao zeni "e, sutra idem u Moskvu, nekakav business". Sve je to visemesecna priprema, pazljiva i detaljna.

Quit raining on my parade, you two. Pogotovo sto je 2nd best thing after being with Ruskinjica, podeliti to sa bliskim prijateljima sa 7K   :) :)

E

Sta se sekiras za nas dvoje, evo Pareza i Tempo su ti (ne) moralna podrska

Hate mail

Pareza je trenutno u WC-u.

Pijanista

Lepo od tebe sto si se setio da podelis (pohvalis?  :evil:) ali nekako ne mogu da ti cestitam, mislim, sta ce reci duhovnik kad mu se ispovedis, znas li kakav je stav Crkve, i sta bi Sveti vladika Nikolaj uradio na tvom mestu

E

Da li ta "mila devojka" zna da joj postiras slike po internetu i uz to jos pises o tome sta radite ? A mozda si sve izmislio. Ko ce to znati. Onako kao sto je Koala onomad izmislila onu lezb.

E

Pijanista

Ne nego ima desnu ruku kao Popaj.

E

Quote from: Pijanista on March 19, 2012, 05:11:05 PM

Jeo puno spanaca , proteralo ga  :idea:?

MalaKoala

E, mojne je'š što se ne je'.

E

MalaKoala

MalaKoala

u dvoskoku

ps. a ti JAKO dobro znas zasto ti ovo kazem.

Pijanista

Quote from: E on March 19, 2012, 05:12:02 PM
Quote from: Pijanista on March 19, 2012, 05:11:05 PM

Jeo puno spanaca , proteralo ga  :idea:?

Pitaj Boru Djordjevica, on ce ti objasniti

E

Quote from: MalaKoala on March 19, 2012, 05:14:52 PM
u dvoskoku

ps. a ti JAKO dobro znas zasto ti ovo kazem.
Ne znam  :shock:

Pijanista

Upropastismo coveku topic!

Superhik

Uze mi rec iz usta, Pijanisto. Snajke, `ajte vas dve na porukice.

Ivane, raspali!

:|

MalaKoala

radije bi si ruku odsekla nego da idem sa njom na porukice.
not anymore.

anyway...izvinjavam se na ometanju topica.

Pijanista

"Na gotovs, pojedinacnom paljbom, pali!"

Hate mail

Hey, hang on a sec: jel' ta zena ima ocupane pa nacrtane obrve??

Superhik

Quote from: Pijanista on March 19, 2012, 05:39:58 PM
"Na gotovs, pojedinacnom paljbom, pali!"

Sasredjenom, sasredjenom..

:mrgreen:

Pijanista

QuoteSve je to visemesecna priprema, pazljiva i detaljna.

Imam utisak da u pripremama uzivas koliko i u izvodjenju radova.

Pijanista

Nemoj sasredjenom, to je vec grupnjak.

Superhik

Nope. Govorim samo o grupisanju pogodaka..

Hate mail

E

Quote from: MalaKoala on March 19, 2012, 05:34:10 PM
radije bi si ruku odsekla nego da idem sa njom na porukice.
not anymore.

anyway...izvinjavam se na ometanju topica.

You have some serious issues.

Jelence

Quote from: Ivan_D
Jedina zamerka glede nje, ako to uopste mogu tako da nazovem, je da ne vidi blowjob kao primarno sredstvo intimne komunikacije dvoje odraslih ljudi, pa moram svaki unapred krvavo da odradim tradicionalnijim metodama. Sto je u mojim godinama, mojoj kondiciji i sa mojim navikama drag.

Deder ti prevedi ovo nama zardjalima i sa paucinom na svalerskim motikama. Na sta mislis kad kazes "BJ kao primarno sredstvo"?

E, znas sta me jos kopka. Koji je njen pay off sto je tu sa tobom?

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Ivan_D

QuoteE, znas sta me jos kopka. Koji je njen pay off sto je tu sa tobom?

Pa i ja razmisljam o tome, i nisam pametan. Devojka je super skromna, osim sto placam za troskove ovde, nije me cak pitala ni majicu da joj kupim. Mislio sam dobro hoce da ide da se provede malo u Moskvu, ali sutra idemo u njen grad na desetak dana i ona je sasvim ok s tim.
Obecao sam joj danas da ce moj computer guy da joj napravi website, ona ide na neke motivational seminare, hoce i sama tim da se bavi. I super je srecna zbog toga. Ali to je par stotina eura, taj website, dakle nista. Takodje cu joj pomoci oko sadrzaja i radili smo malo brainstorming, ali sve je to nista.
Da odgovorim tvoje pitanje: ne znam. Doduse ja sam fin momak, i dalje ne izgledam lose itd, ali takvih ima koliko hoces, jos mladjih i slobodnih. A ona izgleda dosta dobro, a telo ima nevidjeno.

Dogovorio sam i Tajland, ali to je opet nesto sto bi ona sebi mogla da sredi bez problema i bez mene.
Drugim recima nisam pametan.   :shock:

@Hate, da ima permanent make-up. Ni meni se to ne svidja, ali sta da radim.

Pijanista

QuoteDoduse ja sam fin momak

Ti nisi momak vec ozenjen covek.  :evil:

E

Devojka?  xrofl
U moje selo to zovu baba devojka, ali ajde sad da ne cepidlacim.