News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Hate...

Started by Ivan_D, March 18, 2012, 08:45:23 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jelence

Quote from: Pijanista on March 26, 2012, 06:20:27 PM
QuoteE pa Perica samo nije imao stila

Sta, on kao bio jebac?

Ne, on je bio budala.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Mirabella

Cekaj da se i ja upisem u ove baba zvake, jerbo imam vrlo ozbiljnu primedbu.

Pa dobro, bre, Ivane, zar nisi mogao da se makar malo vise vidis?!  :mrgreen:
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Jelence

Quote from: Hate mail on March 26, 2012, 06:15:30 PM
Quote from: Jelence on March 26, 2012, 06:00:14 PM

Apsolutli.

Problem je sto Ivan to ne moze. Sa jedne strane nosi onoliko putera na glavi a sa druge ima sta da dosoli o tudjim izborima. Pocev od toga kako ti zivis pa do mog izbora knjiga. Mora da mu jos uvek sedi na qrcu (kad se ova sisata skine) moja goal list od pre neku godinu.

Un-fucking-believable.

Pa i to je jedan od lifestyle odsjaja. I to je lifestyle.

I accept it. I am detached.

Bas tako. Ko sto sam kazala E: neces ga jebsti ni decu mu radjati, sta te boli pistaljka sta radi. Whatever.

Jelence

Quote from: Mirabella on March 26, 2012, 06:22:25 PM
Cekaj da se i ja upisem u ove baba zvake, jerbo imam vrlo ozbiljnu primedbu.

Pa dobro, bre, Ivane, zar nisi mogao da se makar malo vise vidis?!  :mrgreen:

Paj' ovu... Svet gori a baba se ceslja...  

Pijanista

Pazi kad nepoznata Ruskinja skupi vise replika od jednog Seselja. Kako se samo degradiralo srbstvo...

Jelence

E kad bi Seki obrijao brucne ko zna koji bi skor ispao.

Mirabella

Quote from: Jelence on March 26, 2012, 06:24:47 PM
Paj' ovu... Svet gori a baba se ceslja... 

a deca gladna placu...
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Ivan_D

E je osetljiva dusa i ja je mnogo volem. I uvek mi smeta kad je drugi naljute.

Jelence, ti lighten up malo sa tim izjavama/uvredama sta li. Nema potrebe.

Mirabella posalji mi ako hoces email adresu na pp pa cu ti poslati sliku gde se vidi Ruskinjica sve sa mnom.  :)

Pijanista, pricamo uglavnom na engleskom, mada me ona sve vise i vise tera da pricam srpski i uvek se strasno i iskreno smeje tom prilikom. Kao da je to funny language. A meni srpski izgleda najnormalnije i ja ga jos pricam bez ikakvog prepoznatljivog akcenta. Jos mi kaze da su mnoge nase reci (oci, usta, chelo, prsti itd) staroruske reci koje se u ruskom uopste vise ne koriste.

Najvise se nasmejala na rec sargarepa, to ju je totalno fasciniralo.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Hate mail

Ne mogu da nadjem klip za ono "Sirocici moji..." iz Lepote poroka.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Hate mail

Interesting. Je li ta devojka obrazovana (cenim jeste)?

Ivan_D

Da, masters degree in economics. Radila dugo u nekakvoj banci kao analyst ili nesto tako.

E

Ko je gladan? EvE ima piroge, ako smete da jedete slaninicu i pavlaku uz iste  :)

Hate mail

Pretpostavio sam.

Neka se niko ne nadje osobito pogodjenim, ali od obicne populacije bilo gde ne moze se ocekivati da uospte zna "staro-whatever" reci (ili da je kadro da pojmi "staro-" koncept) pa jos uporedo sa stranim jezikom.

Jelence

Quote from: Ivan_D

Nalazis da su moje izjave uvredljive? Kao covek koji je znao da svojim biserima protera odavde tu istu "osetljivu dusu koju mnogo voles" nemam pojma kako imas mooda da uopste zucnes po ovom pitanju.

ON ce da kaze da je njemu nesto uvredljivo... Moooreee... Jebi tamo i cuti.

Ivan_D

Ovde sneg, ne znam kako kod vas  :)

E

Quote from: Jelence on March 27, 2012, 02:56:38 AM
Quote from: Ivan_D

Nalazis da su moje izjave uvredljive? Kao covek koji je znao da svojim biserima protera odavde tu istu "osetljivu dusu koju mnogo voles" nemam pojma kako imas mooda da uopste zucnes po ovom pitanju.

ON ce da kaze da je njemu nesto uvredljivo... Moooreee... Jebi tamo i cuti.
Jelence ne obracaj paznju, provocira. Kakve emocije i volenje  :roll:, ima ih isto toliko ko kisna glista.

Jelence

Quote from: E on March 27, 2012, 11:57:24 AM
Jelence ne obracaj paznju, provocira.

Naravno da provocira. Zato je i dobio sta je trazio. Nije u redu da mu provokacija ne uspe.

Superhik

Ivane?

Neki update?

:|

Ivan_D

Pa bilo bi ih, ali slabo ste se pokazali u odbrani protiv ove dve alapace, pa me mrzi da postiram.  :x

Ivan_D

Ne znam kako vi, ali evo mene opet u Samari   :!:

E, Jelence, moze neki neukusan komentar? Uzeleo sam se.   xfoht

Ivan_D

Nego, zavrsio sam motivational-crap sajt ovoj devojci, sad treba da stampa visit kartice. A posto sam joj objasnio da moze da bude sta god zeli, ona hoce da bude psiholog, iako je inace tzv ekonomista. 

Treba mi savet, u vezi engleskog. Vi ovde sto natucate engleski (i.e. E, Jelence), uzdrzite se odgovara, a i vi ostali ako niste 100% sigurni. Internet mi nije dao jednosmisleno resenje.

Nisam siguran da li je "Consultant in Applied Psychology" dobar engleski. Izgleda mi puno bolje nego "Consultant of Applied Psychology", ali sta ja znam. Jonathan se ne javlja na telefon, a ostali prijatelji su u Americi i spavaju.

Ako moze neko sto pre, jer treba poslepodne da se da na stampanje.

Superhik

Gugl mi na prvu loptu izbacio firmu `Applied Psychology Consultants LTD` iz Notingema, pa pretpostavljam da moze i tako.

Firma je `dissolved` doduse, al to ne mora nuzno da znaci da nisu znali engleski.. :)

Pareski do

Ти си још увек у Русији? Ја мислио да си већ на пола пута до Пукета...  8-)

Consultant in (the field of) Applied Psychology - Консултант за (област) примењене/у психологије/у

Consultant of Applied Psychology - Консултант Applied Psychology (фирма под тим називом запошљава дотичног консултанта)

Најбоље, што се духа енглеског језика тиче, је ово што предлаже Суперхик (инверзије обично бива када се преводи са словенских језика на енглески) - Applied Psychology Consultant

Ivan_D

QuoteТи си још увек у Русији? Ја мислио да си већ на пола пута до Пукета...

Ne kaze se "jos uvek u Rusiji" vec "opet u Rusiji"!   :mrgreen:

Dosao ovaj put samo na par dana. Tajland se sprema, sve je isplanirano, mada je iskrsao nekakav dodatan assignment back home koji ne moze da se propusti, pa ce biti knap sa vremenom.

Ostavio sam ovo Consultant in...

I meni malo na pamet Applie Psychology Consultant, ali ona je htela da akcenat bude na tom "konsutlant".

Evo ga sajt sto sam joj ga napravio. Tj. ja sadrzaj, a moj computer-guy dizajn  :)

INI, suzdrzi se malo oko identifikovanja sajta i slicno. Hvala  xjap

Hate mail

Pijanista

Sine koji pogled, fali joj korbach.

Daisy

Quote from: Pijanista on April 10, 2012, 04:13:21 PM
Sine koji pogled, fali joj korbach.

ima na sajtu  :lol:
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Pijanista

A ti vec posetio da zakazes?

Superhik

Znači, brate..

Ivane -  :|

Mirabella

Ako smem da primetim, ovaj ad ne odgovara odabranoj profesiji.  Vise lici na ad za neku drugu delatnost.  Mislim, ne sumnjam da ce imati ponuda, ali od drugacije vrste.

Pareski do

Права учитељица за одрасле... xfrog

Quote from: Ivan_D on April 10, 2012, 03:32:25 PM
QuoteТи си још увек у Русији? Ја мислио да си већ на пола пута до Пукета...

Ne kaze se "jos uvek u Rusiji" vec "opet u Rusiji"!   :mrgreen:

Јес да сам ја био одсутан с форума неко време али како си жени оправдао друго путовање у Русију? Није сумњичава по природи?

Hate mail

You saw where he said she didn't give a shit?

Ivan_D

Quote from: Hate mail on April 11, 2012, 03:21:44 AM

Ovo nije uopste istina. Kad bi saznala bio bi pakao. Ono sto je ona rekla je da kad bi se nesto tako i desilo da ne bi zelela nikako da sazna.
Slicno kao jedan profesor koji je pred ispit rekao "if you're going to cheat on the exam, please respect me and DO NOT let me catch you."
I dok je ostalih 17 ljudi 2 nedelje danoncno ucilo za ispit, ja sam proveo 3-4 sata praveci water-proof puskice i dobio na kraju ocenu bolju nego prosek.
Istina, oni su naucili (i kasnije zaboravili) taj (pa i ostale) deo financial accountinga bolje nego ja, ali ja sam bio savladao jedan drugi, ne manje vazan, skill koji se kasnije uz druge pokazao veoma vredan u zivotu.

Slicno i ovde, ja, ma kako licemerno to zvucalo, beskrajno postujem svoju zenu. I verovali ili ne, ovo moje hvalisanje ovde mi je NAJVECI security risk od svih. Ali sta cu kad volem  :)

Da vas ne gnjavim detaljima, sve je dugorocno i mesecima unapred planirano do sitnica, tako da ovaj dodatni put u Rusiju nije izazvao preteranu sumnju, if any.

Dalje, mnogo godina sam bio mnogo dobar i nije bilo nikakvih sumnjivih situacija, te je poverenje porastlo. Bile su to godine kad sam stalno kockao i nisam imao nikakvu zivotnu zelju, pogotovu ne ovog tipa. Cak sam cesto i razmisljao gde su otisle sve zelje i teznje i kako je moguce da mi je jedina zelja u zivotu da mi dete bude srecno.
Onda  je pre nesto vise od godinu dana pokojni Tarana okomentarisao jedan moj tekst na ovu temu sa "e ovo jos nisam cuo, 'drago mi je da sam dosta j@bao, pa ne moram vise' " i bio sam se jos dodatno malo zamislio.
Nedugo posle toga sam sebi dao zabranu bilo kog kockanja kod jednog prijatelja uz kaznu od 20K eura, sto su za mene prevelike pare, i prestao sam da kockam. Ima nesto vise od godinu dana od tada. Vremenom mi se vratila snaga, bolji san, zelja za zivot i libido.
I otuda sve ovo   :idea:

Pareski do

И после кажу да су форуми губљење времена  8-)

Jelence

Quote from: Ivan_D on April 06, 2012, 12:20:39 PM
Pa bilo bi ih, ali slabo ste se pokazali u odbrani protiv ove dve alapace, pa me mrzi da postiram.  :x

Placipicka, a?

E

Quote from: Ivan_D on April 11, 2012, 09:18:13 AM
Quote from: Hate mail on April 11, 2012, 03:21:44 AM

Da vas ne gnjavim detaljima, sve je dugorocno i mesecima unapred planirano do sitnica, tako da ovaj dodatni put u Rusiju nije izazvao preteranu sumnju, if any.

Ahahhaha planirao svaleraciju mesecima. Pazi Ivane, te stvari se dese kada covek/zena izgube kontrolu. Malo tu ima mesta za razum, promisljenost, palniranje. Da je to stvarno neka fatalna privlacnost ne bi ti stagao ni da spavas, ni da jedes, ni da mislis, a tek nam se ne bi "hvalio" ni malo. Goreo bi u paklu  :evil: svojih "niskih strasti ". Ovako ostaje samo da se pitamo sta si ustvari radio u Rusiji pa ti je ta trajno nasminkana "pokrice" za put .
A, a , jesam Serlok Holms ?  8-)

Hate mail

tempo

nema tu neke posebne filozofije. čo'ek iš'o da guzi. uzeo few days of od svog svakodnevnog zivota i dobro se proveo. svo vrijeme je sve bilo pod kontrolom. lova, porodica, organizacija, osjecaji, cover up, testis i mala ruskinja.
a vas dvije ste samo ljubomorne na ivanov talenat i mogucnost da sebi ugodi.

can we see more pictures now please?  :mrgreen:
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

E

Quote from: tempo on April 17, 2012, 10:11:51 PM

:mrgreen: xrofl
talenat ?

tempo

kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

E

E stavrno Ivane jel imas neke slike, ali ono akcione :). Mozda neki video  xnerd

E

Ccc a to sto popocatepetl samo sto nije eruptirao za to vam se *ebe. Kakvi ste bre to ljudi, samo neke slike trazite  :roll:

Ivan_D

Nisam slikao ja, ali umetnik je uhvatio momenat. Ah, kako ce mi biti zao kad se uskoro odreknem tog tela...
Sve sto je lepo nedugo traje

Pijanista

Gde vode one stepenice u uglu? Zidale sprske firme?

Mirabella

Quote from: Pijanista on April 20, 2012, 03:56:13 PM
Gde vode one stepenice u uglu? Zidale sprske firme?
:mrgreen:

Ivan_D

Niste bas zasluzili ali evo vam jos par slika. Sve su sanse da ih nece vise biti  :(

Pijanista

U bre ala je izgorela.

Jelence

Quote from: tempo on April 17, 2012, 10:11:51 PM

tkoje dvije?

E

Nesto joj nije u redu sa (.) (.) . Nisu simetricne, a i guzicica joj je ko u Predoja  xrofl. Ovaj, e da sta sam jos ono htela da kazem, sto ne volim kad tako zene/devojke/baba devojke uviju ramena ka unutra ne bil ukazale na svoje clavicule. Kao eto vidi kaka sam lepa/mrsava , vidU mi se cavicule  xrotaeye.