News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Hate...

Started by Ivan_D, March 18, 2012, 08:45:23 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pareski do

Ta eпопеја траје и даље?

Па добро Иване, имаш ли ти кућу?  :mrgreen:

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Ivan_D

Vise kuca, vise varosa i gradova, vise domovina.

sto bi rekao Garfield "dom je tamo gde ti je lepo"    :mrgreen: ;)
If you dine with the devil bring a long spoon.

Daisy

Quote from: E on April 23, 2012, 06:57:53 PMOvaj, e da šta sam još ono htela da kažem, što ne volim kad tako žene/devojke/baba devojke uviju ramena ka unutra ne bil ukazale na svoje clavicule. Kao eto vidi kaka sam lepa/mršava, vidU mi se clavicule  xrotaeye.

jbt, uopšte ih nisam primetio ... mahala, ne mahala ...  :lol:
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

tempo

strasne s(l)ike.
ivane jel ok da sebi napravim poster od ove prve fotke, for my living room?
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Hate mail

slawen

We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Ivan_D

Sa bolom u dusi i suzama u ocima vas obavestavam da se situacija sa ovom devojkom iskomplikovala, te se tzv veza zavrsila.

Kao sto rekoh, sve sto je lepo nedugo traje. Bilo je dobro dok je trajalo.
Javicu vam ako bude nekakvih izmena, ali ne izgleda mi.

evo vam je jos jednom, najverovatnije poslednji put, ovaj put u video izdanju.

http://youtu.be/cfXJb5OMJi4

Hate mail

Ja hocu da cujem o tome sta se sve i kako zakomplikovalo.

Pijanista

Quote from: Hate mail on April 25, 2012, 04:45:39 PM

Bila na letovanju i tamo se pojavio Ivan_E.

E

Nikako ne podrzavam te otrcane fraze tipa "sve sto je lepo kratko traje". Ljudi su za razliku od zivotinja svesna bica te znaju da svesno i odgovorno donesu odluku. Uvek postoji izbor.

E

Pijanisto ne razumem tu opasku Ivan_E.Valjda Ivan_D.

Pijanista

posle D ide E i tako dalje.

Hate mail

Earth to E, Earth to E!

Hate mail

Quote from: E on April 25, 2012, 05:47:03 PM
Nikako ne podrzavam te otrcane fraze tipa "sve sto je lepo kratko traje". Ljudi su za razliku od zivotinja svesna bica te znaju da svesno i odgovorno donesu odluku. Uvek postoji izbor.

Neki znaju. Nekad ne postoji.

Ivan_D

Quote from: E on April 25, 2012, 05:48:58 PM

E, ne vrti se svet oko tebe. Ne razmisljaju svi o tebi. Nema razloga paranoji ;)

Ivan_D

Quote from: Hate mail on April 25, 2012, 04:45:39 PM

O nekim stvarima cak ni ja ne voli da pricam   :mrgreen:

Uglavnom, uradio sam veliku glupost.
Sad se setih kako je jednom jedan kolega rekao za naseg sefa:
"P. is really predictable"
"what do you mean? How is he predictable?"
"Well, you just think of the worst possible thing he could do - and he'll do it, no failure"   

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tako i ja, vrlo sam predvidljiv.

Mada sad je ubedjujem (i izgleda uspesno za sada, ali ko zna) da ipak odemo na Tajland pre nego sto se oprostimo.

Pijanista

Bolje da na Tajland odes sam.

Ivan_D

because you don't bring sand to the beach??

Pijanista

pod uslovom da znas sta je "sand" u Tajlandu, da ne prodjes kao ono sto si pricao u A-damu  :evil:

Hate mail

Zaljubila se? Uvredila se? Postaces tata? Preti da se samopovredi?

Ivan_D

Quote from: Pijanista on April 25, 2012, 07:18:27 PM
pod uslovom da znas sta je "sand" u Tajlandu, da ne prodjes kao ono sto si pricao u A-damu  :evil:

to tek tamo ne mozes da znas u nekim slucajevima.
Mada ja ne volim Azijatkinje, tj. nisu mi privlacne. Zao mi malo brata, on tamo zivi i ima neku Tajlandjanku od 150cm, nista specijalno, a kad se ja pojavim sa ovom 180cm bimbo-Ruskinjicom... too much discrepancy
Ali koga j@be, sta cu mu ja  :?:

Ivan_D

Quote from: Hate mail on April 25, 2012, 07:24:46 PM
Zaljubila se? Uvredila se? Postaces tata? Preti da se samopovredi?

ne bre ludjace, nista od navedenog. mada, pricali smo, kad se jednom uda, ponudio sam joj dobar genetski materijal za dete, ako bude htela.

Imam druga u Holandiji, daruje spermu, ima vec 11 dece, 12-to en route. Dao oglas, javljaju mu se zene (same/lezbejski i hetero parovi) i onda on ide kod njih, obavi to u WC-u, da im uzorak, potpisu samo neki disclaimer i to je to. Mislim da mi je rekao da u proseku treba 1.5 da ide tamo. dok ne zatrudni zena.

Hate mail

Hate mail

Mislis, da podvali buducem muzu tvoje dete? Koji si neverovatno veliki kralj!  xrofl

Pijanista

QuoteImam druga u Holandiji, daruje spermu, ima vec 11 dece, 12-to en route. Dao oglas, javljaju mu se zene (same/lezbejski i hetero parovi) i onda on ide kod njih, obavi to u WC-u, da im uzorak, potpisu samo neki disclaimer i to je to. Mislim da mi je rekao da u proseku treba 1.5 da ide tamo. dok ne zatrudni zena.

Zamisli donese u termosu spermu od crnca i uvali...

Ivan_D

Quote from: Hate mail on April 25, 2012, 07:36:26 PM
Mislis, da podvali buducem muzu tvoje dete? Koji si neverovatno veliki kralj!  xrofl

pa bolje za svakoga. za svo nas cetvoro + za drustvo u celini.
A sta glava ne zna, srce ne boli.  :)

Ivan_D

Quote from: Pijanista on April 25, 2012, 07:37:15 PM

Zamisli donese u termosu spermu od crnca i uvali...

Hahaha, predlozicu mu to.

E

Koliko me secanje sluzi ti si se Ivane hvalio ovde kako nisi siguran da je mali tvoj te kako ste radili DNA test da utvrdite ocinstvo. Kao takav i nisi bas neki kandidat. Jos ako doticna zna da si ostavio danima to isto dete I zenu koja ga je rodila da bi tu bio sa njom, ne mogu da pojmim da bi u zdravom razumu pozelela da joj udelis geneticki materijal.

Hate mail

A, jel' vidis koji je kralj?

Ivan_D

geez E, necu ni da te komentarisem. ali da mi te je zao - zao mi te je  :(

E

Quote from: Ivan_D on April 25, 2012, 09:02:29 PM
geez E, necu ni da te komentarisem. ali da mi te je zao - zao mi te je  :(
a zasto ako mogu da znam?

E

Quote from: Ivan_D on April 25, 2012, 06:55:52 PM
Quote from: E on April 25, 2012, 05:48:58 PM

E, ne vrti se svet oko tebe. Ne razmisljaju svi o tebi. Nema razloga paranoji ;)
Ti si jedan obican kreten. To ti je moja dijagnoza. Za strucnu dijagnozu pak idi kod tate da ti je udeli.

Hate mail

Pazi kad covek uopste, ali uopste nije obican.

Pijanista

E, ako ti se Ivan_D ne svidja, ne obaziri se na njega i njegove avanture. Poljubi pa ostavi.

E

Ne, ne svidja mi se. Postavio je temu na kojoj svi ucestvujemo. To to sam zensko ne znaci odmah da ako ne podrzavam to sto on radi, pise i postavlja necije slike i video snimke, da imam nekakvih emocija prema njemu. Takav zakljucak je cist muski shovinizam. Ne, Ivan_D mi se ne svidja. Bezobrazan je, pokvaren, uvredio me je nebrojeno puta ovde dok smo diskutovali, iznosio moje licne podatke itd. Poslala sam pari molbu da mi izbrise account. Nisam neki karakter sto se odlazenja tice, ali nadam se da ce Para da mi pomogne i izbrise moj nalog, jer zaista nemam sta ovde da trazim. Cak i ovo citanje Ivanovih avantura i komentarisanje istih je takvo jedno gubljenje vremena.

Pijanista

Sto se uopste uzbudjujes sto Ivan ovde javno pise kako vara zenu? Mislim, ima ovde drugih tema, nemoj da si na kraj srca.  xremyb

Hate mail

A ni ti, Pijanisto, nisi mislio na "onako" svidjanje, pa jel' tako?

E

Znate kako, da je bilo ko od vas ovako nesto uradio verovatno bih isto reagovala. Devojka se verovatno zaljubila, sto se zenskoj populaciji cesce desava nego muskoj i verovatno je kao sto je Pareski vec ranije rekao u tu vezu usla upravo iz tog razloga, dok je Ivan promisljeno u sve usao samo zbog seksa i da bi se pohvalio na internetu a mozda i sire. Sada ova sto se zacopala verovatno kao sto obicno biva kada se neko zaljubi, ne razmislja racionalno vec radi sve (citaj pozira , slika se u neglizeu) ne sluteci sigurna sam kako to Ivan sa ostalima deli, bez obzira sto je rekao da je dobio njenu dozvolu. Moze sada njemu da bude zao mene ili what not I don't give a damn i da mi tu pise kako sam paranoicna pokusavajuci da problem sa sebe i svog ponasanja prebaci na mene, ali cinjenica je da nije dzentlmen, da je ovo ovako postiranje slika i pricanje o devojci  obican prostakluk ravan onome drugom Ivanu (pevacu) na topiku dole u bezimenoj sobi za koga smo vec konstatovali da je konjina i stoka bez repa.
Hvala

Hate mail

Mozda ali on je nas pripadnik.

Nije to lako.

Hate mail

Pijem pivo za sankom i razmisljam se da li da narucim i burger. Nije da mi treba, naprotiv, nisam gladan, deblja itd. Ali bas bi mi leg'o. I tako sam u limbu. Bih ga poj'o al' i ne moram, oboje mi je perfectly fine - both at the same time.

Osecam se k'o foton pred onim prorezima.

slawen

Quote from: E on April 26, 2012, 01:28:56 AM
da bi se pohvalio na internetu a mozda i sire

Човек мора ово да воли. :mrgreen:

Само, да се мени тако обратио к'о теби, ја бих из момента послао линк његовој жени.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Hate mail

slawen

Hate mail

Kud ces "sire" od interneta, sirota E. Jos je buskas da bi poslala link na zenu, misssim...

Pijanista

Quote from: Hate mail on April 25, 2012, 10:37:25 PM
A ni ti, Pijanisto, nisi mislio na "onako" svidjanje, pa jel' tako?

Mislio sam na Ivanovo pisanje.

Pijanista

QuoteDevojka se verovatno zaljubila, sto se zenskoj populaciji cesce desava nego muskoj i verovatno je kao sto je Pareski vec ranije rekao u tu vezu usla upravo iz tog razloga,

mdddddddaaaaa, posto joj je Ivan na prvom vidjenju rekao "brze, evo ide mi zena".

Hate mail

Pitanje je i bilo retorsko.

NU, aganj! :mrgreen:

Ivan_D

Quote from: slawen on April 26, 2012, 03:10:30 AM
Само, да се мени тако обратио к'о теби, ја бих из момента послао линк његовој жени.

Kao sto sam primetio i pre, ma kako suludo zvucalo, vi ovde ste mi najveci security risk.   :x

E

Quote from: slawen on April 26, 2012, 03:10:30 AM
Quote from: E on April 26, 2012, 01:28:56 AM
da bi se pohvalio na internetu a mozda i sire

Човек мора ово да воли. :mrgreen:

Ali ja nisam ti, zasto bih slala link njegovoj zeni ?