News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

turci se nesto uzjebali

Started by tempo, June 01, 2013, 09:17:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

tempo

kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Pijanista

Quote from: baggio on September 10, 2013, 04:18:53 PM
:evil:

Kad procitam ovako nesto, a kao majka zenskog deteta, obuzme me bes do te mere, da moram da napustim ovu temu :evil:

Sto je najcrnje, taj isti "mladozenja" ce svoju cerku-dete prodati nekom bradatom majmunu za par koza.

Daisy

U "naučnom" radu citirali Šilju

Profesori FON-a, namerno su objavili izmišljen članak u rumunskom časopisu da bi skrenuli pažnju na hiperprodukciju "naučnih" radova srpskih profesora.

"naučni" rad pod nazivom ,,Evaluacija transformativnih hermenautičnih heuristika za procesiranje slučajnih podataka" liči na loše napisanu bajku, ali ga je rumunski časopis, koji inače obiluje imenima srpskih autora, objavio u celosti bez ijedne ispravke.

Tako se u članku, među lažnim referencama, kao autor pominje čak i Diznijev junak Šilja koji je svoje naučne rezultate objavio u naučnom časopisu ,,Mikijev zabavnik".

Spominje se da su korišćeni i rezultati radova objavljenih 2012. i 2013. godine od strane davno mrtvih velikana Bernulija i Laplasa.

Na tarzanskom engleskom, koji niko u rumunskom časopisu nije ispravljao, mešaju se "babe i žabe", od pojmova informatike i računarstva do Evropske unije, obrazovnog nivoa žena i religije. Kao šlag na torti, časopisu su poslali i svoje fotografije sa sve lažnim brkovima i perikama.

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/405451/Genijalna-sala-dvojice-profesora-Objavili-rad-na-Tarzan-inglisu-da-bi-ismejali-alave-kolege
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Daisy

te ga i abstract...

Key word:
data mining, randomness studies, hermeneutic heuristics, EU support

Abstract:
The improved understanding and proper application of simulation models for various domains, from e-government to elearning is an appropriate riddle. In this significant paper, we increasingly understand how randomized heuristic algorithms could be unexpectedly applied to the intuitive processing of random data in a novel way.

While such a claim might seem counterintuitive, it is supported by prior relevant work in this thriving field. We describe a robust conceptual tool for solving this promising challenge using transformative hermeneutic heuristics for processing random data.

Accordingly, the main focus of our work is, obviously, the evaluation of such methodology on an encouraging and intriguing subject of finding in which ways people in an insufficiently developed country see the aid provided by European Community.

This illustrative case clearly demonstrates our profound approach, and, thusly, is a compelling foundation for future improvements of the methodology.

In fact, the main contribution of our work is that we argue that although a random process might carry a slight risk of being insufficiently relevant for the problem at hand, the solution to any such conundrum could be surely looked for in a multidisciplinary approach.
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Pijanista

E

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Hate mail

E

recontextualize integrated content

E

Btw whiteboard stoji na dnu liste verbs, whiteboard je noun

:roll:

Hate mail

You clearly don't get the Web economy.

E

Quote from: Hate mail on September 15, 2013, 06:44:10 PM
You clearly don't get the Web economy.
Jel to neki .... sport? xrofl

Daisy

Quote from: INI on September 15, 2013, 08:58:18 AM
U "naučnom" radu citirali Šilju

EVALUATION OF TRANSFORMATIVE HERMENEUTIC HEURISTICS FOR PROCESSING RANDOM DATA

--

REFERENCE

[18] Silja, P. Pronalazac. "Odgovoran zadatak". in M. Meraklija,T. Luftika (eds.) Mikijev zabavnik, no. 1233 pp. 19-21, 2000

Pijanista

"...Following the usual and by now well-spread practice in many academic circles of producing insignificant research papers of greati mportance to pseudo science, our research aims at identifying "ground truth" for undecidability..."

Kazem, kraljevi  :|

Daisy

њуз хедлајнс...

Ban Ki Mun traži od Vuka Jeremića da vrati čekić iz Generalne skupštine UN »
http://www.njuz.net/ban-ki-mun-trazi-od-vuka-jeremica-da-vrati-cekic-iz-generalne-skupstine-un/

Putnici voza Beograd-Bar stekli uslove za crnogorsko državljanstvo »
... zahavljujući zastojima koje je napravio ovaj voz, prvo u Srbiji, pa u Crnoj Gori, stekao i pravo na starosnu penziju.
http://www.njuz.net/putnici-voza-beograd-bar-stekli-uslove-za-crnogorsko-drzavljanstvo/

Taksistima na beogradskom aerodromu predstavljen uređaj za izračunavanje cene vožnje »
Uređaj po imenu ,,taksimetar" kod aerodromskih taksista izazvao je veliku pažnju i zanimanje.
http://www.njuz.net/taksistima-na-beogradskom-aerodromu-predstavljen-uredaj-za-izracunavanje-cene-voznje/

Hate mail

2/3 Srbije je rodjeno sa uslovima za crnogorsko drzavljanstvo.

Pareski do

Quote from: Hate mail on September 18, 2013, 09:55:51 PM
2/3 Srbije je rodjeno sa uslovima za crnogorsko drzavljanstvo.

10 година редовног усељеничког боравка?

Hate mail

Hate mail

Ne shvatam, ponavljam, idiote koji idu u te "zemlje" da ih kasape i kastriraju majmuni sa milion godina evolutivnog zaostatka.

Btw, treba otvoriti Keraterm ponovo.

Hate mail

Pre vise godina na SC-u je, na nekoj diskusiji o ratu u tzv. Bosni i mudzahedinima iz arapskih tzv. zemalja, jedan ucesnik (o mudzahedinima) rekao: "Mi smo ih na Ozrenu davili u buradima sa vodom".

Stvarno, moze li neko da izruci sve te majmune u neko bure i poklopi?

Daisy

Raspodela državne pomoći poljoprivrednicima

50% - stranci

50% - tebi, a od te polovine
10-15% - posredniku

Bosnia: How Ethnic Division is Crippling Business | European Journal official

Daisy

Tramvaji stoje zbog duga za struju
IZVOR: TANJUG
Sarajevo -- Tramvaji i trolejbusi u Sarajevu danas su stali nakon što je Elektroprivreda BiH odlučila da Gradskom saobraćajnom preduzeću isključi struju zbog dugova.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=09&dd=30&nav_category=167&nav_id=759627

Daisy

Тузлаци поручили: Паркирај опет!

Становници Банкерове улице у Тузли одлучили су да науче памети власника скупоценог теренца ,,BMW X5" који је паркирао свог четвороточкаша испред њихових гаража. Аутомобил су, са стране, ишарали наранџастим спрејом, избушили све четири гуме, а на хауби написали: ,,Паркирај опет!"

Можда није најфиније решење, али ће вероватно бити делотворно. Власници гаража у Банкеровој улици у Тузли муку муче са непрописним паркирањем, па су одлучили да ,,паметњаковиће" науче памети.

Власник скупоценог теренца "BMW X5", који је био паркиран испред гаража, сигурно није био срећан када је ујутро видео свој аутомобил.

Наиме, како преноси Дневни аваз, четвороточкашу су биле избушене све четири гуме, био је ишаран наранџастим спрејoм са стране, а на хауби је једноставно написано: ,,Паркирај опет!"

Како би послали још бољу поруку, за сваки случај су му разбили и оба ретровизора, а материјална штета сигурно износи неколико хиљада евра.

Како пише Дневни аваз, власник аутомобила још није пријавио случај полицији, а разлог за то може бити и чињеница да "BMW X5" није имао регистарске ознаке.

Hate mail

On nije imao registracije, oni mu nacinili stvarnu stetu, Avaz klasno-svesno seiri a nekakvo cirilicno glasilo odobrava.

Smrt.

Daisy

Quote from: Hate mail on October 05, 2013, 08:43:55 AM
On nije imao registracije, oni mu nacinili stvarnu stetu, Avaz klasno-svesno seiri a nekakvo cirilicno glasilo odobrava.

Smrt.

http://www.rts.rs/

Hate mail

tempo

tempo

kazu na b92 da ce tornjevi biti visoki 90 metara. i gdje dodje taj pester?

Hate mail

Hate mail

Religija je tako snazno hrupila u zivote svih neevoluiranih majmuna ovog sveta... I ovde su abortus i gay marriage (i, s tim u vezi, The Scripture) vazniji od posvemasnjeg propadanja koje je uzelo i dodatnoga maha cak (acceleration of acceleration).

Daisy

QuotePeštersko selo Delimeđe u tutinskoj opštini ima najveće minarete u Evropi! Sagrađeni su 2009. godine kao deo novog islamskog centra u tom selu, a visoki su po 77,24 metra i daleko nadmašuju sve postojeće džamije na Balkanu, ali i u Evropi.
http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/293856/Minareti-u-Srbiji-najvisi-u-Evropi

Hate mail

Pijanista

Quote from: Hate mail on October 08, 2013, 09:26:10 PM
Enver Gicić... LOL!

Pao sam sa stolice  :|

Nego, vidi te raketle a preko puta kuce neomalterisane. Da ih vidi Tito (salallahualejhiwesselam) sve bi ih naterao u rudnik.

Hate mail

A vidi plasticne kese sto su se nahvatale po ogradi... Ne vidi se najbolje ali garant ima i plasticnih (PET) flasa...

Pijanista

a put nikakav... Cak je i dzamija ruzna, nisu se potrudili da to lici na nesto, bitan je samo "moj veci od tvog" pristup.

tempo

http://en.wikipedia.org/wiki/Delime%C4%91e

QuoteAccording to the 2002 census, the village has a population of 445 people.

bas im je neophodan islamski centar te velicine.

tempo

Quote from: Hate mail on October 08, 2013, 10:09:35 PM
Nego, taj bakar...

pa dobro, ako nista drugo, srbija ne oskudjeva u brigadama za demontazu bakra i drugih sekundarnih sirovina.

tempo

Superhik

Mirabella

Ako me secanje ne vara taj Tutin je oduvek bio najsiromasnija opstina u YU.

A dzamijetina usred nedodjije, nigde zive duse.

A Pester je lep.  Divalj.  Usred leta, iznebuha, snezna oluja.  Posle sat vremena, sunce, kao da nista nije bilo.
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Daisy

Sta vam mi nudimo

Malu vrednost za velike pare

Nas cilj je da vam za vase tesko stecene pare prodamo sto najnekvaliteniji stan, Divan, skup i  lose uradjen.  
Stan u kome mozete da uzivate u popravkama i da se radujete sto se tako potrosili svoje pare.

Eurolux gradnja D.O.O omogucice vam da se dugo dugo kajete uz sansu da posle ne mozete da prodate stan.

euroluxgradnja.com

Daisy

Daisy

tempo

jovanka bi popizdila da vidi ovo.