News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Iz stampe

Started by Hate mail, April 18, 2014, 09:42:57 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Daisy

hm, a ja sam mislio da prasetina nije kosher...
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

You mean that's why you're poor (alternatively: poor AND a wannabe)?
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Hate mail

Ivan_D

Quote from: Daisy on August 29, 2015, 06:25:37 AM
hm, a ja sam mislio da prasetina nije kosher...

Underlying logika poslovice je da ako vec radis nesto sto nije sasvim kosher / konvencijalno / opste-prihvaceno / mainstream itd., onda makar cini to na nacin da imas sto vise zadovoljstva/koristi od toga.

Npr. ako vec ides u javnu kucu - idi kod te plavuse od 180cm, 55kg, sa prelepim licem, D-cup grudima i uskim strukom i zadnjicom.

To je naravno samo jedan primer. Ima i mnogo drugih iz svih sfera zivota.

On another note, 'ce neko da se kladi da ce Hate u roku od par godina da zavrsi na psihijatrisjkoj klinici?
If you dine with the devil bring a long spoon.

Hate mail

100... no: 500k says he isn't gonna.

I'll take you on.

Odds are far greater (as in: hovering around 100%) you'll still be in Prague in 2 years, drifter-boy.

Mirabella

Quote from: Toza on August 28, 2015, 05:03:54 PM
Jebote, ti baš 'oćeš da me slučajne prolaznice ovde rastrgnu kad saznaju da sam on the market again...

Opa, bato!  8-)
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Hate mail

Ajd' to (valjda ce da pojasni sta je mislio, al' slutim najgore) nego gradi kucu u selo.

Gastarbajterska posla.

Mirabella

I patlidzani (uz kucu).
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Hate mail

Pijanista

Danju bostan uvece Bosman

Toza

huh, nishta tako ne godi kao zvuk hilti bushilice u 11 sati nocu

Pijanista

MOj otac je rodjacima na selu popravljao motornu testeru. Nesto ne ide i on se zainati, ne odustaje. I na kraju motorka proradi. Oko 2 nocu....

Toza

Ala ga je popravio... Ovaj komšija je, izgleda, čekao da pri'ladi, pa da počne da renovira stan (ili stan, za one na balkonu i one kivne na familiju). Meni lično ne smeta, ali keruša počinje da mi se linja od stres. Moraću da poradim na kontramerama.

Jel' i ti kucaš u Lenovo, mnogo mu sporo reaguje tastatura na promenu malih i velikih slova?

Toza

Ин'д'минвајл: Црна Политика преноси и проноси интервју који је аустријски министар спољних дела дао Тањугу: http://www.politika.rs/vesti/najnovije-vesti/Kurc-Srbija-primer-uspeha-u-regionu.sr.html
Ако је веровати Курцу, Србија је пример успеха у региону. Курцу може да захвали и премијер Вучић за лепе речи: ,,Када помислим како је државнички Вучић реаговао на нападе против њега лично, да је дошло до продора у дијалогу Београда и Приштине у Бриселу. Све су то позитивни развоји, које треба ценити и не сме се умањивати њихов значај"

Подсећамо само читатељство да је недавно ухапшен М, Маленовић, који је новинарем, уредником неких тамо подривачких новина и који је премијеру хтео да обећа да ће да омасти конопац, па је, будала, написао на фејсбуку да ће га беси о намашћен колац, као и адвокат А. Крстић, иначе дисциплински тужилац АКБ, који је на том истом фејсбуку напоменуо да му је актуелни министар правде Сељаковић дужан батине.

Пицоусти је тада оштро замерио новинару Маленовићу што му бар није обећао да ће онај намашћени колац да му набије у дупе и државнички наредио да га ставе у притвор, а затим и осуде због претњи смрћу, то јест угрожавања сигурности. Како му је то било мало, јер јебига, на таквог премијера морају дударе најмање двојица одједама, он је од Сељаковића украо и оног несрећног адвоката, рекавши на конференцији за "новинаре" како је и тај адвокат довео у смртну опасност нашег вођу јер му је дирнуо лево мудо (десно је, зна се, доктор Неша, министар полиције), а сви ми мушки знамо како је то, чак и народ каже да га ударило "у живот" кад рецимо лопта на фудбалу неког опали у јаја. Или рецимо залутали куршум.
На истој конференцији прпошни је србски најевропљанин (јебло матере, пицоусти је и то био!) ову двојицу потуљара назвао кукавицама, и био је сасвим у праву. Лако је на њега грдног ону ствар дизати, кад га опхрваше толике бриге за нашу бољу будућнос'....

Daisy

Quote from: Toza on August 30, 2015, 04:29:18 AM

Подсећамо само читатељство да је недавно ухапшен М, Маленовић, који је новинарем, уредником неких тамо подривачких новина и који је премијеру хтео да обећа да ће да омасти конопац, па је, будала, написао на фејсбуку да ће га беси о намашћен колац

Pravilno!

Odakle njemu mast na ovu nemaštinu?
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Ivan_D

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=08&dd=30&nav_category=78&nav_id=1032878

vec nekoliko meseci svakodnevno razmisljam o ovoj problematici i nikako ne mogu da zauzmem stav sa kojim bih bio comfortable, ili makar da izvedem neki konacan zakljucak. Verovatno mi nedostaje perspektiva, pregled, istorijsko znanje, intelekt i svasta jos.

Moj zvanican stav je levo-liberalan, ali taj je naravno neodrziv i licemeran. Neodrziv jer bih ga brzo promenio kad bi postao stav vecine ljudi. Na izvestan nacin je to Game Theory. Dopustam sebi luksuz levo-liberalnog stava i razmiljsanja jer znam da ce vecina ljudi zauzeti drugaciji, konzervativniji stav koji ce odbraniti i sacuvati moj nacin zivota kakvog ga znam.

Da li bih voleo da svi razmisljaju kao ja (tj da se svi deklariraju kao ja)? Pa ne bih. Istina je da ne bih voleo milione Indijanaca u Evropi. Ako ni zbog cega drugog, onda zbog cinjenice da sam video sta su uradili u zemljama kao Holandija ili Francuska. Nista dobro dugorocno od njihovog priliva ne moze da se desi.

Koliko god me nervira stav i sveopsta histerija zemalja Centralne Evrope (juce jedan politicar bio u nekom kampu gde je 190 izbeglica i opisao krajnje populisticki i senzacionalno kako se tamo bojao za svoj zivot, da policija nije mogla da mu garantuje bezbednost, da ima zaraza, da su sve to muslimani it'd, da bi na kraju rekao da posle valjda 40 dana nemaju pravo da na silu drze te ljude u kampu i da je 10 ljudi dan pre toga napustilo kamp i sad "slobodno haraju Ceskom") - verovatno je taj ekstrem bolji od onog drugog ekstrema koji praktikuje Zapadna Evropa vec decenijama - pustiti sve.

Ne znam, nisam pametan, samo razmisljam naglas

Ivan_D

Ovde u CZ je svaki komentar ovakav, tj. uglavnom mnogo gori i netrpeljiviji. I malo, malo kad neko posalje protiv-komentar. Ljudi se ili slazu sa tom histerijom ili gledaju svoja posla.

http://www.vice.com/rs/read/dobro-jutro-beograde-doruak-sa

Јаблановић Звонко
А ко је доручковао са грађанима Србије... чекај како ће уопште доручковаи кад неки грађани Србије немају новца за 3 оброка дневно... Избеглице имају смештај, 3 оброка дневно, и 10 евра дневно од државе. Зна се да Сиријци нису црни, и преовлађују млади момци, војно способни, мишићави, црни, неки су чак и наоуружани хладним оружијем, неки неће да примају кутије са црвеним крстом, док су сви пун и новца, петком вече се бахате у клубовима, јебу ове наше наивне београдске глупаче које се продају за пиће. Боду се ножевима, праве хаос. Погледајте разна сведочења. Има и оних, правих избеглица, не кажем да нема, цела породица, фамилија, траже бољи живот, ал 67% избеглица је овде да направи нешто по нечијем плану... А и баш ће овде наћи боље услове за живот, ова Србија је велика држава са малим дуговима, развијена, плате огромне... Неки људи из Београда сведоче да се не осећају сигурно, не лажу они себе, истина је.

Hate mail

Ti indijanci bi trebalo da idu u "jedinu demokratiju na Bliskom Istoku", koja im je bukvalno u dvoristu. Ej, demokratija, jedina, odmah tu, otvorena, slobodoumna, sta biju put do Evrope?...

Ivan_D

Quote from: Mirabella on August 29, 2015, 05:50:40 PM
Opa, bato!  8-)

Nego, Slawene, ako si se razveo - sto se iskreno nadam da nisi, but if... Znaj da nisi jedini. Stavise, u vecini si. Angazovao sam Jonathana da napravi jedno manje istrazivanje o tome i napise clanak and this is what he came up with:

http://euromarketnews.com/2015/08/30/the-sanctity-of-marriage/

Dalje, ja idem u Kiev za par dana na nekoliko dana, a posle toga u Lviv na nekoliko nedelja. Ako nemas vise tih nekih imaginarnih prepreka koje si imao pre, welcome si da mi se pridruzis.

Hate mail

Yeah, seriously. Get ready to be blown away by half-baked, common-place laden, unsupported, 2-bit ramblings of an unqualified, unemployable loser niemand. In under 200 words.

Hate mail

I kako da ti se pridruzi kad izliva plocu?

Daisy

Izbeglice našle novu rutu do zapadne Evrope

Sirijci koji beže ka zapadnoj Evropi od vihora rata u svojoj zemlji pronašli su legalan način za ulazak u Norvešku - preko Arktika.

IZVOR: B92 NEDELJA, 30.08.2015. | 12:58

Desetine Sirijaca otkrili su malo poznatu arktičku granicu Rusije s Norveškom i oko 20 njih mesečno dolazi u malo norveško mesto Kirkenes, koje se nalazi oko 4.000 kilometara severno od Damaska, glavnog grada Sirije, piše "Gardijan".

"To je relativno nova stvar, sve je počelo pre možda pola godine", rekao je Tomas Petersen, jedini policajac u tom malom norveškom mestu koji dežura vikendom.

"Može se reći da u ovo mesto preko te granice dođe pet do 20 ljudi mesečno. Nekoliko ljudi je došlo na biciklama, a ostali su dovezeni u ruskim automobilima. Lako je preći ovde - samo sednu u ruski automobil i dođu u Norvešku. I legalno je', objašnjava on.

Kako navode lokalne novine, azil su u Norveškoj zatražila 133 čoveka koji su stigli na ovaj način. Većina njih je iz Sirije.

Kada stignu u Kikenes, izbeglice policija površno ispituje, a onda ih avionom šalje u Oslo, imigrantskoj policiji. Ukoliko su letovi za Oslo popunjeni do poslednjeg mesta, izbeglice ostaju u hotelu.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=08&dd=30&nav_category=78&nav_id=1032948

a ja sa ovim našim pasošem ne mogu da sredim ŠVEDSKE papire vec 5 godina, a majstori dodju iz Sirije, odma dobije gajbu, licnu kartu privremenu, azil, dobija socijalu 9,000 kruna I radi na crno u piceriji napravi jos 10,000 I on ko car živi eheeej, može I da šparaa!!!
(lala, 30. avgust 2015 13:46)

Hate mail

Treba ih sve slati u tzv izrael.

Daisy

ova ekipa što traži azil u Norveškoj, može da ide za male pare i sa stilom

ako unapred kupe kartu, ima i za ($120 - $170)

Krasnodar (KRR) – Moscow (VKO/DME) - Murmansk (MMK)

UTair · Boeing 737 (preko Vnukova, $121)
S7 / Nordavia · Airbus A319 / Boeing 737 (preko Domodedova, $163)

Krasnodar (KRR) – Saint Petersburg (LED) - Murmansk (MMK)

Aeroflot · Airbus A319 ($170)

a za malo bliže datume platiće $100-$200 više

a posle ih Norvežani avionom prebace do Osla  :)

Ivan_D

Quote from: Hate mail on August 30, 2015, 03:33:26 PM
Treba ih sve slati u tzv izrael.

Nemoj tako. Pa i vi ste dosli u Vojvodinu a ne na Kosovo ili u neku za vas mozda prirodniju lokaciju.   :mrgreen:

Ivan_D

Quoteova ekipa što traži azil u Norveškoj, može da ide za male pare i sa stilom

Yep, a little planning and thinking outside the box will take you a long way  xjap

Hate mail

Hate mail

Hate mail

Ivane, pita te pokojnik zasto si tuzio oca ("Pita te oce stajes u Krnjevo")...

Mirabella

Ivan_D

Sta je sa tim Krnjevom i zasto je to smesno? Gledam sad to je neko selo negde u Srbiji. And how the hell ya'll know of it?  :shock:

baggio

We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Ivan_D

http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=1033308

Botovi i inace rade punom parom, ali ovde su izgleda dobili dodatne instrukcije i sendvice. Pogledajte koliko minusa na svaki razuman komentar.

Hate mail

Quote from: Ivan_D on August 31, 2015, 06:57:45 AM
Sta je sa tim Krnjevom i zasto je to smesno? Gledam sad to je neko selo negde u Srbiji. And how the hell ya'll know of it?  :shock:

Vidi se da nisi Srbijanac...

Ja sve cekam da te pokojnik brifuje o tomU, al' njem' ne radi Search tamo a od onomad je slab i uruke ("igra" mu trigger finger...) pa moram ja:

http://unija.serbianforum.info/t49-srbija-za-svakoga

Krnjevo je big deal. Em je uz auto-put (srBski road movie) em tu imam jednog pripadnika, mLogo smesan lik.

Ivan_D

tera me da se registrujem. too much hassle. ima neki shortcut?

Toza

Ima. Postaneš pripadnikom.

Fascinantan je taj fanatični pogled from grassroots.

Pijanista

Botovi i inace rade punom parom, ali ovde su izgleda dobili dodatne instrukcije i sendvice. Pogledajte koliko minusa na svaki razuman komentar.

Na zalost to nisu botovi.

Hate mail

Hate mail

Zaista ste neverovatni.

Mirabella

Brilliant!  Priceless.  :)

Daisy

Asylum seekers came to Sweden in private jet

A private jet with asylum seekers has landed at Sturup airport outside Malmo, Fria Tider reported.

A Cessna 680 came from Beirut with ten asylum seekers on board. They have now been handed over to the Migration Board and two of them are already granted permanent residency as they are Syrian nationals. The Swedish Migration Board has in fact decided that all Syrians automatically get permanent residency and social security for life.

http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.610/unbelievable-asylum-seekers-came-to-sweden-in-private-jet.html

Toza

Што сам ја мрзео овакве плочице по купатилима, све ме подсећале на оно смрдљиво базенче у "Термалу" које почиње са дубином од 22 центиметра (за ово вам добар стојим, то јест, може да бидне само плиће, дубље тешко) и на другом крају достиже целих 1 метар. А најјаче је што чак није напуњено неком минералном, лековитом водом, већ чесмовачом (да нису овде представници народне власти и други елементи, рекао бих вам да чак и ја у својој фикендица која се налази у ширем реону тог хотела после ових последњих земљотреса WC шкољку испирам високоминералном водом која поуздано лечи перут, екцеме и велики број других кожних болести, дајући вам глаткоћу и мекоћу пути као у дојенчета, само малко смрди на јаја, а и то само кад се прегреје бојлер; наиме, имамо свој извор и водозахват километар - два више у планини, тако да смо као сви снобови морали једном да долијамо, јер иако смо грдне паре стуцали у то, уместо да смо лепо као ресто поштеног света сачекали тридесетак годиница да нам уведу воду, сад немамо воду за пиће, а истовремено постоји могућност да нам држава одузме наш мини-водовод, или удари неку астрономску таксу за искоришћавање рудног блага).

Са друге стране, таквим ситним плочицама, само хајглос црним били су облепљењи стубови и парапети зидова у приземљу свих зграда дуж леве стране главне улице у вароши где сам растао телом, дочим ми је дух бивао спутаваним, тачније оно што је претицало од стакала локала продавница разноразних друштвених фирми - прво продавница вуница "Кључ, па апотека, па "Србија" са шпоретима, па "Клуз", обућа "Фрушка Гора", па популарна "Муња", робна кућа за технику, онда "Беобанка".... аупичкуматерину, саћу се разнежим, цело једно доба закопано у архиву привредног суда који им је у оно време водио регистре. Уз таке ситне црне плочице прислањао сам онај део између плећки редовито свако вече од како сам завршио осми разред, померајући се с годинама од речене апотеке према центру (где су после коварнули "Милутина" у кога сам гледао годину и мало јаче, док смо привремено становали преко пута гробља), како је мој рејтинг у том "граду" растао... Те су ситне плочице биле добре, права соцреалистичка архитектура с краја шездесетих и почетка седамдесетих.

Hate mail

Huh?? Majku im jebem poremecenu.

"The Swedish Migration Board has in fact decided that all Syrians automatically get permanent residency and social security for life."

Hate mail

New Age Lib-Loon Lesbo Nutjobs.

Pregnant Woman Plans On Having 'Dolphin-Assisted' Water Birth In Ocean
September 1, 2015 1:46 PM

ATLANTA (CBS Atlanta) — A pregnant woman is planning on having "dolphin-assisted" water birth in the ocean, despite experts warning of the possible dangers.

Spiritual healer Dorina Rosin and her partner Maika Suneagle are appearing in the documentary Extraordinary Births to chronicle the woman's journey of giving birth in the sea with a dolphin as a midwife, as reported by The Daily Mail.

Experts say the plan poses the risk of other local marine life, like a great white shark, showing up in the water.

The couple run a healing retreat and view nature as a healing power. The pair says they believe their baby will be able to speak "dolphin."

The couple says prior to the birth, Rosin took part in a 38-week blessing which she swims in the water alongside dolphins. They say the choice of birth environment is a more relaxing and natural way, despite warnings.

...

http://atlanta.cbslocal.com/2015/09/01/pregnant-woman-plans-on-having-dolphin-assisted-water-birth-in-ocean/

Hate mail

Dennis Johnson • a minute ago

What could possibly go wrong?

• Reply•Share ›

Hate mail

Katastrofa.

2 hiljade godina drzanja ovih divljaka pod kontrolom i odbrane Evropskog tla od njihovog destruktivnog prisustva danas pada bez otpora zahvaljujuci politickoj korektnosti, judeo-EU zajednici, demokraciji...

Should have NEVER happened.

Thanks, Choos.

Ivan_D

Juce sam pricao sa Jonathanom o tome. On se slicno meni sakriva iza ljudi koji zauzimaju tvrd stav i nekompromisni su u tom pogledu, bez obzira na licne tragedije mnogih izbeglica - a sam zauzima mnogo fleksibiliniji i liberalniji stav (za koji zna da je neodrziv kad bi to bio stav vecine ljudi) sa puno osvrta na individualne tragedije i dosta empatije.

Johnny bi, kao i ja, radije te izbeglice strpao u siromasnije cetvrti siromasnijih gradova nego da gledam kako se dave u moru ili guse u kamionima - a nek onda lokalna sirotinja nosi breme njihovog prisustva.

Pitanje (koje na srecu niko pita) je da li bih voleo da ih vidim u centru Praga.

indie

'на љуту рану - љуту траву..!'