News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Iz stampe

Started by Hate mail, April 18, 2014, 09:42:57 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Toza

evo još jedan primer tog angažovanog političkog pregnuća u srbskoj štampi: https://www.espreso.rs/vesti/politika/334551/albanci-u-panici-beze-sa-kosova-razlog-ove-masovne-bezanije-nas-se-itekako-tice/komentari

"i nikom nije bolje neg' je nam'
samo da je tako svaki dan!"

Toza

Quote from: Toza on January 05, 2019, 11:04:12 AM
evo još jedan primer tog angažovanog političkog pregnuća u srbskoj štampi: https://www.espreso.rs/vesti/politika/334551/albanci-u-panici-beze-sa-kosova-razlog-ove-masovne-bezanije-nas-se-itekako-tice/komentari

"i nikom nije bolje neg' je nam'
samo da je tako svaki dan!"

i komentar:

karadjoglu
05-01-2019 12:30h
Za zapad a posebno Nemačku, najveća opasnost su upravo albanci. Doći će im glave i ako ih sdušno podržavaju. Svi oni će im doneti sa sobom i kriminal, i drugo i prostituciju, i prodaju organa i sve što imaju u sebi. E onda će biti kasno. Tek će se onda setiti Vučića. To i jeste pravi cilj Amerike, koji Merkelova još uvek ne prepoznaje.

indie

"Petričić da vrati penziju ako veruje u ono što prikazuje"

Beograd -- Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin ocenio je da karikature Dušana Petričića lažu, a ne oni koji na to upozore.

"Slika Srbije kao zemlje diktature u kojoj nema ništa dobro i nikog dobrog, zemlje u kojoj živi glupo, slepo roblje je laž kojom Petričić raduje neprijatelje Srbije", naveo je Vulin u izjavi za javnost.

"Nacionalnu penziju je dobio od Srbije, njoj bi morao i da je vrati, ako veruje da je Srbija takva kakvom je prikazuje. Mržnja koju Petričić pokazuje prema Vučiću i Srbiji nije stvarnost Srbije, ali jeste njegova tužna stvarnost", naveo je lider Pokreta socijalista.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=01&dd=05&nav_category=11&nav_id=1489884

xuss
'на љуту рану - љуту траву..!'

zosko

Quote from: indie on January 04, 2019, 09:45:47 PM
Novinarka za 17 dana dobila diplomu medicinske škole

Novinarka bosansko-hercegovačkog "Žurnala" uspela je da stekne diplomu srednje medicinske škole iz Sanskog Mosta za 17 dana

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=01&dd=04&nav_category=167&nav_id=1489611

novinarska budaletina. jos prije 40 godina sss je isla po 500 dem i to po vrlo organiziranoj liniji,sve da se poboljsa polozaj koji ionako zakinut u stranoj zemlji.

sad, em su mnogi spali na to da moraju u svijet po deficitarnoj struci (mislim, izbosne i srbije, u rh je dobro), njegovati starce, a jos bi i domaci sustav trebao uloziti u vrhunsku naobrazbu, kao da pranje necijeg supka stvarno trazi 3 godine skolovanja. ovako narod ima bar malo bolju placu, a domaci ionako znaju da diploma bezvrijedna.

Toza

pa kažem ja da nije ona to od svoje volje
to što je sad pustilo u novine ovu priču sa falš diplomama je indikativno: do'god je bilo viška sestara i doktora, vozača kamiona i autobusa, zidara, keramičara, šlosera svih provinijencija, raznog nezaposlenog i konsekventno manipulacijama i ucenama podložnog sveta po biroima za zapošljavanje u izobilju, svesrbska vlast je problem nezaposlenosti i povećanja GDP doznakama iz inozemstva (cca 5 milijardi eura zvanično + još toliko u sivoj zoni, pranje para da ne pominjemo) rešavala osnivanjem kojekakvih akreditovanih škola za dokvalifikaciju, prekvalifikaciju & 'vatanje promaje; sad, kad im ponestaje biračkog materijala kome će u zamenu za glas na izborima da daju ili makar obećaju nameštenje, odjednom su pošteni i štite jadne nemce od prljavih pokvarenih prevaranata sa balkana, koji bi nezahvalno da pobegnu od zlatnog doba - jebaj ga, na penzionere i mrtve duše sve manje mogu da računaju (divi ove naše penzose ovde, na 7k, to sve subverzivno), a uz to treba i njima neko ovde da menja pelene, ne mogu sve sami, treba tu stajati ispred banaka kad su penzije i po raznoraznim lidl redovima... ah, da, i crtaju kojekakve gluposti, kogod ovaj pomenuti petričić (pomenuti je pogolemiot problem, jer će uskoro da im izmakne ispod jurisdikcije u moj vilajet, pa se žure da ga defamiraju dok je još duše u njemu)

stvarno nema ničeg goreg, nego ka'ti rođeni mentor udari klipovi u točkovi, npr. sa onim otvaranjem tržišta rada u đermaniji od 01.01.2020.
dobro je da je rukovodstvo reagovalo na vreme na taj bezobrazluk adekvatnim merama

indie

E

Pijanista

Karleusa je za njih definicija klase

tempo

kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

indie

Ivan_D

If you dine with the devil bring a long spoon.

Toza

propustio si i hepening sa putinom i kad su se on, picousti i patrijarh potpisali markerom na sliku isusa hrista

ček da vidim mogu li to da nađem... i moj komentar na temu

Toza

ima sigurno i video kad ova tri huligana pišu grafite na toj slici

Ivan_D

Zakuni se da su se markerom potpisivali. Znaci neverovatno.
Nisam ljubitelj Putina, ali svejedno mi dodje zao coveka sto ima sve takve dzibere za saveznike. Ovo je takodje legendarna scena:

https://www.youtube.com/watch?v=bnO8RpAVZ4k

Toza

biće da sam bira društvo, evo sad ima i trampa

Toza

... i još vesti iz nesvesti:

https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3196021/puni-zamrzivaci-mrtvih-beba-u-kraljevackoj-bolnici-devet-dana-posle-pocetka-istrage-nije-otvoren-drugi-frizider-uznemirujuci-snimak

Kad jedan deklarisani ludak dobije mesto u vladinoj komisiji.
Ovaj Radiša je napravio karijeru (i pare) na ljudskoj gluposti i alavosti (kako to obično i biva), podbunjujući ljude da masovno tuže svoje firme i/ili državu za sve i svašta. Poslednji njegov poslovni poduhvat (pre nego što je ušao u vlast SNS-a) bio je da ubedi radnike "Zastave" koji od firme nisu dobili stanove, da u stečajnom postupku koji je pokrenut prijave potraživanje na ime doprinosa za stambenu izgradnju koji je pre tri'es' godina bio obavezan i svi smo ga plaćali. Kao, nije pošteno u odnosu na one koji su za to što su "izdvajali" dobili nešto (stan/kredit za gradnju kuće) i tako je na'vatao hiljade sada već penzionera da mu, koliko sam čuo, daju po dva soma dindži za te njegove "usluge". Pošto stečajni upravnik (neki Basta, upoznao čoveka, zadrti Likota iz Zemuna :)) za to nije hteo ni da čuje, sve ih pičnulo na parnice gde sad treba da plaćaju takse i Radišine advokate (znajući jednog od njih, siguran sam da se tali sa Radišom i da će ovi da izgube, al' ko ih jebe kad su alavi&glupi).

I sad taj lik "otkriva" bebe po zamrzivačima. Kao da ih neko tu slučajno gurnuo i zaboravio. A načelnik patologije u Kraljevu je moj prijatelj, školski drug od prvog osnovne i komšija (dok sam živeo tamo), divan čovek inače, koji mi par meseci pre ovog Radišinig "otkrića" pričao baš o ovoj stvari i kako su pre nešto godina on i njegova žena (pedijatar) koja se u to vreme lečila od raka, prošli golgotu po novinama zbog istog "skandala", kada je trebalo smeniti/zameniti tadašnjeg direktora Zdravstvenog centra.

Poserem se u naciju u kojoj je ovaj Radiša bez ludačke košulje, a kamo li u nekakvoj "komisiji".

Pijanista

Nego, sta znaci "deblokirajte MUP"? Da se polilciji da dozvola da rade svoj posao? Pa prvo bi te demonstrante oplavili pendrecima

Toza

"U sudaru teretnog vozila i BICIKLISTE smrtno STRADALA jedna osoba" (naslov iz blica)

Pijanista

Vozac teretnog vozila?

Toza

znači, novinarstvo u srba ne postoji

Pijanista

Bar je sve ostalo u redu

Pijanista

Nego, Indija Pakistan....

Toza

Quote from: Pijanista on February 27, 2019, 07:33:36 AM
Bar je sve ostalo u redu

pa i nije baš, lopovi nam postaju sve stariji (u proseku)
sve ode za njemačku...

Ivan_D

Toza

rešava se tzv. albansko pitanje

Toza

Novosti pišu da VW pravi fabriku u Srbiji i objašnjava zašto:

"Ipak, performanse srpske ekonomije, dolazak gotovo svih najvažnijih proizvođača automobilskih komponenata, ali i prijateljski odnosi našeg državnog rukovodstva sa kolegama iz Nemačke, pretegnuli su jezičak na vagi u našu korist."

Toza

koga li će sledećeg da sahranjuju preko novina?

tempo

Superhik

Brinu ljudi za svinjski sluh.

Missim, jebeš pihtije od gluvih svinja..  :mrgreen:

Toza

"NE PRESTAJU DA JADIKUJU
BOŠNJACI I HRVATI NE MOGU DA PREŽALE: Presuda Radovanu Karadžiću potvrdila da REPUBLIKA SRPSKA NIJE GENOCIDNA TVOREVINA!" (naslov iz Kurira)

Toza

istodobno:

"Feliks Banila, glavni tužilac u Upravi za borbu protiv organizovanog kriminala i terorizma rekao je da su policajci našli kokain 22. marta pored prevrnutog broda u mestu Sveti Đorde, u istočnoj Rumuniji.
Tom prilikom vlasti su privele dvojicu Srba.
Droga je pronađena nekoliko dana pošto su policajci našli sličan paket kokaina u toj oblasti koji je verovatno ispao iz kamiona."

Toza

Jebomater, ovo je crni humor:

"Dijana je pitala šta joj je sa detetom, a lekari su joj rekli da su ga poslali na obdukciju, ali da joj ni tada nisu konkretno rekli da je dete mrtvo." (Kurir)

indie

Vreme, 04.04.2019.

komentar dana >

*
Pokvareni datumi i prljava mašta

jovana gligorijević

Na društvenoj mreži Tviter razvio se jedan mali "pokret". Kad neki poznat, ugledan i uticajan muškarac tvitne nešto glupo, nađe se neka dobra duša da mu odgovori: "A'e, bre, liče!" Moram da vam kažem da se "A'e, bre, liče!" ne poteže olako, nego samo u izuzetnim slučajevima kada lik lupi nešto toliko sumasišavše da ne ostavlja nikakav prostor za argumentovan odgovor.

Kada bismo birali "a'e, bre" lika nedelje, ne samo na Tviteru, nego u celom ovom našem paklenom i podeljenom, što bi rekli mladi, društveno-političkom kontekstu, taj lik bi bio – nema nikakve sumnje – zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Ne, neću ovog puta o rekonstrukciji centra Beograda, suviše sam sluđena i ne umem još ni da nađem put do kuće, a kamoli način da o tome pričam. Ovo je priča o datumu. Za 13. april zakazan je u Beogradu veliki protest #1od5miliona. Tog dana, trebalo bi da se okupe pristalice dela opozicije iz cele Srbije.

"Dan koji su oni izabrali za demonstracije 13. april je, zaista, skandalozan. To je dan kada je 1941. godine Hitler zauzeo Beograd. Ja ništa drugo ne mogu da očekujem od fašiste Boška Obradovića nego da slavi dan kada je Hitler zauzeo Beograd", rekao je Vesić. To je, zapravo, prepisao od Aleksandra Vučića i nema sumnje da će preko svih svojih medija i drugih kanala da udaraju po tome.

Da Hitler nije zauzeo Beograd 13, nego 12. aprila rekao je još prošle subote na protestu #1od5miliona Stefan Simić, student FPN koji je imao "sreće" da ga uhapse i prekršajno osude na kaznu od 20.000 dinara jer je 17. marta ispred Predsedništva, u guranju sa policijskim kordonom, šutnuo plastičnu flašu misleći da je suzavac. Sad su javili i istoričari. Za TV N1 istoričar Bojan Dimitrijević sve je lepo objasnio: "Nemačke trupe su, napredujući prema Beogradu, 12. aprila u popodnevnim časovima prešle Dunav improvizovanom metodom i ta mala grupa, pod komandom poručnika Kilgerberga, prva je ušla u grad, došla do nemačkog poslanstva i oko 18 časova preuzela kapitulaciju grada od nadležnih službi koje su ostale u gradu."

Dakle, Vesić ne govori istinu (počeli su dobronamerni ljudi da me kritikuju što, kad neko laže, napišem da laže). Ali, ali, ali, ali... Šta bi bilo, dobri moji, da je miting zakazan 12. aprila? Uostalom, i SNS je zakazao okupljanje "Budućnost Srbije" u Novom Sadu za 12. april (pa pomerio za 11. april)? Da li sada treba da kažemo kako novosadski SNS slavi dan kad je Hitler zauzeo Beograd? Naravno da ne, nismo toliko pokvareni.

Protesti #1od5miliona održavaju se subotom. Naredna subota je 6. april. Evo čekam Vučića i Vesića da kažu kako opozicija slavi bombardovanje Beograda 1941. Čekajte, ima i gore. Ima života i posle 13. aprila, pa sledeća subota, sudbino, otrove, pada 20. aprila. To vam je, ako niste znali, rođendan Adolfa Hitlera. Da zlo bude veće, ove godine je okrugla, 130. godišnjica rođenja tog monstruma. Hoće li ispasti da opozicija u Beogradu i drugim gradovima u kojima su protesti subotom slavi Hitlerov rođendan? Naravno da neće. Protesti su subotom. Još od 8. decembra kada su počeli, protesti su subotom. A koji je datum i šta se sve u istoriji na taj dan dogodilo, u ovom našem kontekstu niti je bitno, niti ima veze sa ciljevima protesta.

I zato, Gorane Vesiću, a'e, bre, liče!
*

Toza

Ante Tomić u Slobodnoj Dalmaciji piše o hrvatskim izborima za Evropski parlament i zašto je Milorad Pupovac pravi domoljub i dobar izbor (preporučujem)

Sa druge strane, tzv. srbi sa rvackim državljanstvom koji žive u BG ne dele njegovo mišljenje o Pupovcu.U redu ispred te njihove ambasade unisono su izjavili da su došli glasovati kako bi u Evropski parlament konačno otišao jedan Srbin, da zastupa srpske interese.

Toza

"PRIZOR OD KOG ZASTAJE DAH: Super Galeb TUTNJI IZNAD GLAVE, Nora pogađa DIREKTNO U METU - NIKINCI SE TRESU (FOTO VEST)"

Naslov iz novina serbskih. Čik pogodite vek i deceniju!

tempo

indie

opet nista nisi sfatio niti zapamtijo...
da se samocitiram
od pre onomad
'tempo, jebem ti mrtvu majku
u trulu sisu, kroz rupu na sanduku...'

drugo, kako ti mozes
da poistovecujes mene i onog
advokata iz kragujevca
mislim
kad sam ja ljoticevac
a on voli da trckara po kostima onih
u sumaricama..?
uopste mi nisi jasan...

ps
aj ukvacimo male prste
i mirmirmir niko nije kriv
a u sledecem veku
cemo vam se najebati
vama sledbenicima bogumila
(i patarena i islamista i mudzahediina
i svega...) svega...

pruzam ruku pomirenja

tempo

pusi kurac kopile tursko, kao sto si ga pusio u zadnja cetri rata. nema ko vas nije naguzio. slovenci, hrvati, bosanci, albanci, nato. da, i crna gora vas je elegantno odjebala. srbija je sad ko kurac na minus deset. nemate para, nemate bioloskog potencijala, nemate tehnologiju, nemate umjetnost, da ne nabrajam, gori ste od rumuna 55. necete se vi vise nikad nikome nicega najebavati, glupa, krezuba i zla sirotinjo na sedativima.

indie

novi Tabloid u prodaji..!
br. 445..!
strašno..!
novi Tabloid u prodaji..!

http://www.magazin-tabloid.com/casopis/

tempo

ljoticevci ko i ti.

Toza

"Ja sam srećan zbog svojih visokih ocena, ali da nisam položio dva ispita ne mislim da bih bio manje obrazovan. Aleksandar Tijanić i Bogdan Tirnanić nisu završili fakultete, pa nisu bili manje pismeni. Dobrica Chosić, možda najveći savremeni srpski književnik posle Ive Andrića, nije završio fakultet, a bio je akademik. Kakve veze onda to ima"

(predsednik vučić brani ministra policije doktora nešu: ako je tačno da je kupio diplome, odma' u SANU sa njim!)

tempo

Pijanista

Najvazniji metak (meci) nije(su) na zalost ispaljen(i)

Pijanista

Iskreno, ja sam odavno prestao da citam ovakve tekstove. Da ne izludim vise nego sto vec jesam

tempo

I ja sam. Odavno. Ali u zadnje vrijeme pratim bursaca. Dobro pise i srce mu je na pravom mjestu.