News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Iz stampe

Started by Hate mail, April 18, 2014, 09:42:57 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Toza

Saturday's march was one of the biggest unsanctioned rallies for years, with around 3,500 participants, according to the Ministry of Internal Affairs, of whom 700 were working journalists. Some independent Russian media outlets estimate the numbers involved at over 5,000. Authorities say they detained 1,074 people. (раша тудеј)
Znači, ovako: 3.500 - 700 = 2.800
Od njiha u'apsilo 1.074. To mu dođe svega 38,3%
Tststs... braćo rusi, pa zar samo svakog trećeg izgrednika? (cenim da one žurnaliste nisu hapsili, ipak je to zemlja u kojoj se mnogo drži do slobode štampe)

Iste novine, ali na prvoj strani (ono o prosvjedima negde na trećoj, u rubrici russia) donose ovo:

u ameriku muču crnci, a kinezi piče li piče

Pijanista

Zanima te politicko-bezbednosna situacija u bratskoj Ruskoj Federaciji?

Evo iz prve ruke

Toza

Quote from: Pijanista on July 28, 2019, 07:29:41 PM
Zanima te politicko-bezbednosna situacija u bratskoj Ruskoj Federaciji?

Evo iz prve ruke

sa krsta se ne silazi...
https://www.youtube.com/watch?v=pN_UU2kH0JY

Toza

Valjalo bi možda uzeti udbaše za predavače na poslovnim školama da studentima objasne svoj model, kako im je uspjelo da sve funkcionira kao podmazano, da najbolje hrvatske domoljube ruše jednog za drugim kao na traci, uništavaju ih u jednom besprijekorno organiziranom sustavu gdje su zaduženja precizno razdijeljena, zna se tko šta radi i kome je odgovoran, a plaće stižu svakog prvog, redovito i obilno.

Znate li još jedno poduzeće, ministarstvo ili agenciju koja je pouzdana kao Udba?

Pojava je još i zagonetnija kad se sjetite da Udba većinom zapošljava Srbe. Pomislili biste da su Srbi lijen narod, da vazdan sjede po kafićima i sanjarski kopaju nos, a oni rintaju od svanuća do mraka, ne stignu ni pojesti i odspavati koliko rovare protiv Lijepe naše.

Marljivi i odgovorni stignu udariti i na HDZ, i na HSP, i na Nogometni savez, i na pelješki most, i Euroviziju, i Milijana Brkića, i Gabrijelu Žalac, i štatijaznam. Srbi i udbaši, mamu im jebem, šljakaju kao Japanci. Imaju radnu etiku koja je nama poštenim Hrvatima nedostižna. (ante tomić u slobodnoj)

:)

Toza

Ivan_D

If you dine with the devil bring a long spoon.

Pijanista

^ brate, taj komplikovano prica. Sve to moze mnogo bolje da se objasni jednom slikom:

Pijanista

tempo

QuoteDok je živeo u Beogradu, objavljivao je tekstove u "Galaksiji", "Računarima", "Demokratiji", "Politici"
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

tempo

QuoteMiroslav Olenjin Na Viberu imam grupu Dobre Vibracije, svi su dobrodošli da se pridruže, instalirajte Viber na mobilni ako već niste i pošaljite mi mobilni broj u moj Inbox.
1
Hide or report this
Like
· Reply · 2d

ima covjek grupu na viberu.

Toza

NATALIJINA RAMONDA "Cvet feniks" simbol koji obeležava srpskog stradanje i DAN PRIMIRJA

.... naslov iz "Blica" na dan kad Srbija kao jedna od sila pobednica obeležava državnim praznikom zaključenje primirja u I sv. ratu i pitajkurac koliko eona srbske demokratičnosti, pismenosti & slobode medija

Toza

Ma, to je samo obična rvacka zavist što imamo ovakog precednika

pontifex et mudlark maximus (žmirk)

tempo

boro dezulovic ne fula.

a ni boro kontic nije los. da los, boro je jedan od najvecih ljudi u bosni i hercegovini. uvjek bio.

https://www.sarajevograd.ba/boro-kontic-kad-god-cujem-da-su-srbi-ugrozeni-odmah-obidem-podrum/?fbclid=IwAR3h7ecGtIWT1VdB-fupPjy2blnstAED31UHs20K7vAgTCMUfs6ehlqRMkc

da nam je bar jedan ramiz...

Toza

Toza

"Kada je Dragan, s kojim se inače družio proteklih godina, došao u našu kuću, pokazivao je pištolj i rekao da hoće da ubije kolegu Aleksandra Valtera iz Lebana. Potom je zamolio Marka da ga odveze do niškog aerodroma, ali prvo da ide do svoje kuće da uzme stvari. Kada je pao mrak, zabrinula sam se i pozvala ga. Odgovorio je da je kod Gornjeg Bučumeta i da su se kola zaglavila u blatu. Rekao mi je: ,,Čujemo se kasnije" - objašnjava očajna supruga Valentina i dodaje:

- Kada sam ponovo pozvala, rekao mi je: ,,Ništa me ne pitaj", potom sam u pozadini čula razgovor: ,,Vrati mi ključeve od kola, pa onda pucaj koliko hoćeš", čula sam preko mobilnog kako Marko govori Draganu. U sledećem trenutku je odjeknuo hitac. I prekinula se veza. Pokušala sam još nekoliko puta da ga čujem, ali su to izgleda bile njegove poslednje reči jer više nije mogao da se javi."

laže
nisu mu to bile poslednje reči

"Preplašena Valentina pozvala je tada rođaka i prijatelja Momčila Stankovića iz Lebana.

- Javio mi se na mobilni i rekao: ,,Pucao je Dragan na mene, jako me boli u grudima, ne mogu da pričam", a potom se veza prekinula. Znao sam otprilike gde su i odmah sam pozvao policiju i krenuo ka Šumicama. Tamo smo pronašli oba tela - kaže Momčilo."

laže i ovaj
verujte samo kuriru

tempo

Ivan_D

Toza

Ivan_D

Oci, nos, usta, celo. Mozda je Hate-ov brat. Ustvari nije, Hate-ov brat je debeo i Hate mi je jednom u poverenju rekao da ga je isti prevario za pare.

Pijanista

Hate ovako nesto nikad ne bi uradio, narocito ne crncu.

Ivan_D

Nego Slawene, ozenili ti se klinac? Koliko ima? jedno 26-27? Ja u njegovim godinama imao dvoje dece, skoro desetak godina radnog staza, stan, kucne ljubimce i tako. Ne zelim da impliciram da ga nisi izveo na pravi put, just saying.

Tvoj mali Pijanista? Ima 19-20? Se odselio? Ja u njegovim godinama vec odsluzio vojsku, izucio zanat i radio, odselio se u drugu zemlju. Gledaj da pocne sto pre da radi. Da bi nam svima bilo bolje.

Pijanista

Kako dvoje dece? Zar nije samo Honzik pre ovih curica? Pa koliko ih sad imas?

Ivan_D

Da, Honzik, slomio ruku magare, pre par nedelja. Vozio skejt. Ne ume, al' šta vole. Kad gledam vašu lenju decu i svog neozbiljnog sina, uopste nisam optimista za buducnost naše planete.

Pijanista

:( cuvaj dete, jbt

Toza

Quote from: Ivan_D on May 31, 2020, 07:48:21 PM
Nego Slawene, ozenili ti se klinac? Koliko ima? jedno 26-27? Ja u njegovim godinama imao dvoje dece, skoro desetak godina radnog staza, stan, kucne ljubimce i tako. Ne zelim da impliciram da ga nisi izveo na pravi put, just saying.

Tvoj mali Pijanista? Ima 19-20? Se odselio? Ja u njegovim godinama vec odsluzio vojsku, izucio zanat i radio, odselio se u drugu zemlju. Gledaj da pocne sto pre da radi. Da bi nam svima bilo bolje.

ivan overseller :))

Ivan_D

Ivan_D

https://www.cnn.com/2020/06/02/us/kellie-chauvin-divorce-derek-chauvin-trnd/index.html

In her filing for divorce from former Minneapolis police officer Derek Chauvin, Kellie Chauvin requested a last-name change and the titles to both of their homes.

Kellie Chauvin separated from her husband on May 28, the day before he was charged with third-degree murder and second-degree manslaughter for the death of George Floyd, according to the filing.

Supruga mu je inace Azijatkinja, verovatno Tajlandjanka, not your typical racist thus. But it's not like the left cares.

Moj bes prema ovom sadistikom policajcu polako ali sigurno opet preuzima bes prema levici, cultural marxismu, identity politics, victim politics i sl. Odvratnog li sveta.

Inace, kad je uhapsilo mog dedu 1950 u CG, DB je dosao kod babe i predlozio joj da se razvede sto je ona odbila. Par dana kasnije su joj doneli dedina pisma koje je pisao ljubavnici i opet joj predlozili da se razvede. Opet je odbila, pa su je izbacili iz stana sa malim detetom. Ubrzo posle toga je ostala i bez posla pa se preselila za BG. Sa dedom se razvela tek posle 4-5 godina kad su ga pustili iz zatvora.

Toza

Quote from: Ivan_D on June 02, 2020, 11:42:53 PM
... pa se preselila za BG.

I umesto da im budete zahvalni, vi... ts, ts, ts....

Toza

btw, u prvi mah sam pomislio da je nacrtao hepening "Kosovo je Srbija", ili kad ono beše su naši patikarili:

Ivan_D

QuoteI umesto da im budete zahvalni, vi... ts, ts, ts....

Eh, kad bi to bilo sve. Baba je uskoro u BG dovukla i svoja dva mladja brata. Nikada, Slawene moj, ti ljudi srpskoga jezika naucili nisu. Babi je bilo 25-26, ok razumem, ali ovom najmladjem bratu nije bilo ni 18. Kad sam ga zadnji put video pre 3 godine rekao mi je kako mu je zao sto moj otac (koji je u BG skoro 70 godina) prica ekavicom  :mrgreen:

Ivan_D

Quote...pre ovih curica?

Ova nova beba je mnogo dobra. Spava i jede. Place samo kad je gladna. Takav je bio i Honzik - predobra beba. I sad je dobar. Mangup je i faca je, ali stvarno dobro dete.
And then there's Emily. Apsolutno grozno, grozno dete. Od kad se rodila nije prestajala da vristi, secam se da je i jedna nurse rekla "if she doesn't like something, she'll make sure you know all about it, and it's gonna be like that your whole life".

Elem, ova mala kao sto rekoh samo jede i spava, skoro je nema, jedva prezivela porod, ali je Emily par dana posto je beba stigla, kad ju je Tanja pitala da li voli sestru, rekla "Ne, beba je opasna i mora da ide odavde"  xrofl

Toza

u međuvremenu, nedeljna križaljka u WP od 31. maja, 1 uspravno... :)

Toza

Toza

Toza

koja je razlika između srba u srbiji i u svetu?
samo visina životnog standarda
znate onaj nezaobilazni predmet svakog srbskog domaćinstva, dugačak preko pola metra, koji na jednom kraju ima kašiku za obuvanje cipela, a na drugom minijaturnu šaku za češanje leđa?
e, u srbiji naš je domaćin prisiljen da kupuje jevtinu, plastičnu kinesku varijantu, dok na zapadu... e, tamo se uzimaju samo kvalitetne stvari, od rostrfraj! nemačko, bre
dakle, u srbiji ovo ne bi bilo moguće (kašika bi pukla iz trećeg puta)

"Državljaninu Srbije E. R. (67) počelo je suđenje pred švajcarskim sudom za ubistvo njegove supruge V. R. (60).

E. R. se tereti na je na Veliki petak prošle godine kašikom za cipele ubio suprugu nakon kraće svađe.

Brutalno ubistvo dogodilo se u njihovom domu u Sankt Galenu. Optuženom je navodno "pao mrak na oči", jer ga je supruga godinama psihički zlostavljala.

On je, tvrdile su komšije i dalje bio učtiv i tih, ali je povremeno iz njihovog stana znala da se začuje svađa. Veruje se da je kobnog dana V. R. "otišla predaleko" sa uvredama, te da E. R. u jednom trenutku više nije mogao da izdrži. Prvo ju je ošamario, a potom je zgrabio kašiku za cipele kojom je krenuo da udara suprugu.

Kako su saopštili iz policije E. R. je "oružjem" teškim oko 300 grama i dugačkim oko 55 centimetara supruzi zadao više od 20 udaraca u predelu glave i zadao joj teške telesne povrede od kojih je kasnije preminula.

Odmah nakon što je izudarao suprugu on je pozvao policiju i priznao šta je uradio. Nakon što je V. R. u bolnici podlegla povredama osumnjičenom Srbinu je određen pritvor.

Ukoliko bude osuđen preti mu sedam godina zatvora i proterivanje iz zemlje sa zabranom ulaska u trajanju od 10 godina." (Blic)

i najvažnije, komentari:

benefactor
21:54 29.09.2020
Ima jedna prica vezano za Ivu Andrica, koji je jednom izjavio prijateljima: "U zeni postoje 2 djavola, jednog ubijes tako sto je porodis, a drugog tako sto je zaposlis, a ako nisi u stanju to da uradis, ili ubij zenu ili bjezi odatle!" Na kraju, vidi se da to nije bila sala...

+ 4 - 5

Lekar
21:37 29.09.2020
https://www.youtube.com/watch?v=oZPmZrO6Q74

+ 0 - 0

Dragana
21:29 29.09.2020
Posle zatvora proterivanje.E ,tako se to radi u ozbiljnim sistemima.Naša država će biti smetlište.

+ 18  - 6