News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Iz stampe

Started by Hate mail, April 18, 2014, 09:42:57 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 9 Guests are viewing this topic.

Toza

Toza

in the meanwhile
trenutno (8 am) na B92 piči crtać sa onim pingvinima iz Madagaskara (indie može bolje da objasni)
sinhronizovan na srpski, da zabavi sitnu decu dok im riditelji još krmeljaju
radnja se dešava u new yorku, ali u jednom trenutku oni moraju da skoknu u jersey zbog neke mućke sa toksičnim otpadom i zagađenim vazduhom
pa krecu putem sa oznakom "new york - new jersey"

znate kako to prevode?

pančevo - beograd

kad sad nisam pao sa kreveta....
xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl

indie

'на љуту рану - љуту траву..!'

indie

tv inace gledam zadnjih godinu dana samo 10-15 minuta pred spavanje kod ove moje...

Ivan_D

Quote from: indie on July 21, 2016, 10:29:01 PM

"Pričao sam srpski u Zagrebu i desilo mi se nešto neobično"

Ma Hrvatska je super. Ja se nigde ne osecam tako dobrodosao kao ovde. Neverovanto su svi predusretljivi. Ali bas svi.
Ponekad imam utisak da se ljudi ovde upustaju u razgovor sa mnom, preko onog neophodnog, samo da cuju srpski naglasak. Istina, ja govorim uhuugodni srpski - vi ostali proceed at your own risk.  

Hrvatska neverovatno podseca na Jugoslaviju. Ali neverovatno. Beograd se pretvorio u nesto ruzno, primitivno, tmurno.

Dosta Srba (onih boljih) se seli u Hrvatsku. Oni su i digli cene stanova u ZG. Zagreb i jeste prirodna destinacija za Srbe koji zele da zive normalno.

If you dine with the devil bring a long spoon.

Toza

Quote from: Ivan_D on July 22, 2016, 08:20:29 AM

Dosta Srba (onih boljih) se seli u Hrvatsku. Oni su i digli cene stanova u ZG. Zagreb i jeste prirodna destinacija za Srbe koji zele da zive normalno.

Sretko Kalinić, Miloš Simović....
angenehmen aufenthalt, serbische

Hate mail

Quote from: Ivan_D on July 22, 2016, 08:20:29 AM
vi ostali #proceed at your own risk.  

Rece covek (borac i #pekar...) koji nije znao gde je Sumadija na karti.

Kad ti banem tamo na zimu sa ovom mojom #polunormalnom azijatkinjom bicu te k'o vola u kupusu...
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Ivan_D

'ajmo ovako, put your money where your mouth is:

Ako dodjes u Prag do kraja godine na najmanje nedelju dana, dam ti $1000. Ako ne dodjes ti meni $500?
Slawen neka bude escrow, i ja se slazem da mu posaljem $1000 cim mi potvrdi da si mu ti poslao (i da je primio) $500.
Za tu uslugu sam spreman da mu dam 5% celokupne sume.

You game?

Toza

to su male pare u koje se kladite, ne radim ispod 20% netto
ako je wager preko 10K, mogu da vam učinim na 10% i bankarske troškove, jer se znamo tolike godine
takav sam ja, eto

Ivan_D

pa ne mogu jer onda uticem na Hate-a. Kad ga ne posmatram onda je cestica, kad ga posmatram onda je talas.

Ali kladio bih se i u 10K sa trecom osobom bez problema.
Nema sanse da Hate kroci nogom van NYC. Nikad. Nikad do imovinske rasprave gde ces se ti Slawene boriti tooth and nail sa Hate-ovim bratom i snajom.

Daisy

Prag, najmanje nedelju dana
pa pekar ne mož da sakupi nedelju dana u Pragu
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

Now I have a massive incentive ($1,000) to go. That means free airfare.

Toza

šta bi sa "I hate..."?

Toza

Ivan_D

Mogao bi Hate da pocnes da mi nesto zaradjujes kao Jonathan.
Uputio sam ga na neki poker sajt gde se igra za btc i pomazem mu sa deposits/withdrawals a on mi za uzvrat daje 10% od svakog withdrawal.
Skoro $3K za 3 i po meseca. God bless him. And much to his credit ni jednom se nije zalio na deal. Jer je svestan da je deal symbiotic i dobar za obojicu.
Onaj Ostravak dole igra daleko manje igre nego Johnny i jedva mi zaradio $100 a uvek se trudi da mi da osecaj krivice.

Sta mislis Hate?

Hate mail

Sta "I hate... / I, Hate?..."?

WTF? #Petak (#Patek?) #popodne #pa si vec #pijan??

Ivan_D

Nisam covece, nego Oksi ostala s malim na plazi, ja se vratio u apartman a internet bas bio mnogo brzi nego obicno. Te sam razumljivo srecan.

Hate mail

TMI. Plus ne pitam tebe nego ovog podbulog ispijaca Apatinskog piva iz plasticnih buteljki od 2L.

Toza

Ivan_D

ah, izvini. the #Patek threw me off.

Hate mail

Quote from: Ivan_D on July 22, 2016, 03:35:36 PM
Nisam covece, nego Oksi ostala s malim na plazi, ja se vratio u apartman a internet bas bio mnogo brzi nego obicno. Te sam razumljivo srecan.

Sto si uklonio referencu na sretno high-speed bacanje?

Ivan_D

pa si rek'o da je tmi a mozda bude i offensive za nekog.

Hate mail

Ajde da vratis to.

Ko je bio krhkih osecanja i blage duse to ste vec oterali ili ubili.

Ivan_D

and for the record nije bacanje bilo high-speed. it never is. vec internet.

Hate mail

You don't deal well with figurative speech, do you?

Ivan_D

Quote from: Hate mail on July 22, 2016, 04:17:19 PM
Ko je bio krhkih osecanja i blage duse to ste vec oterali ili ubili.

Ima nekih vesti o Jelenki neko?

Covece sad se setih Tarane.  :(
Umro na dan kad se Slawen odselio u Ameriku. Dok jednom ne smrkne drugom ne svane. Ili tako nekako.

Kakva je to strasna i nadasve uzaludna zrtva bila.

Hate mail

Pijanista

Meanwhile, Stepinac rehabilitiran

Hate mail

Iskenjam se na nj. I na crkvu u hrvata.

Toza

saće im mi udarimo rekontru sa nedićem

Pijanista

Subkontra - Pavelic

Hate mail

Isti lik snimao teroristicke napade u Nici onomad i uovo sad u Minhenu? Unreal...

http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=52119

Toza

kako pronalaziš ovakve sajtove?

Daisy

Quote from: Hate mail on July 24, 2016, 06:51:43 AM
Isti lik snimao teroristicke napade u Nici onomad i uovo sad u Minhenu? Unreal...

http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=52119
QuoteRichard Gutjahr who filmed the Nice France Bastille Day Staged attack is married to Mossad agent and Knesset member Einat Wilf.
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

indie

Hate mail

Asians...

Report: Multiple deaths in stabbings at Japanese facility
Updated 5:46 PM ET, Mon July 25, 2016

(CNN)A knife-wielding man has gone on a rampage at a facility for disabled people in the city of Sagamihara, west of Tokyo, according to a report from Japanese state broadcaster NHK. The report, citing police, says 15 people are confirmed dead and 45 injured.

Developing story - more to come

http://www.cnn.com/2016/07/25/world/japan-knife-attack-deaths/index.html

Ivan_D

gle ovog kretena od majke sljama:  http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=07&dd=27&nav_category=167&nav_id=1159646

Ne postoji u Srbiji nista gore od tzv Srba iz Hrvatske. Bosanci i Crnogorci su cvecke za njih.

Pijanista

Quote from: Ivan_D on July 27, 2016, 07:55:55 PM
Ne postoji u Srbiji nista gore od tzv Srba iz Hrvatske. Bosanci i Crnogorci su cvecke za njih.

Od Srba iz tzv Hrvatske

Toza

"List navodi i da Ivić nije platio boravišnu taksu."

xrofl xrofl xrofl xrofl
ivane?

Hate mail

Jos da mu kupe Lumiu i Bog da ga vidi...

Mačak Bobi preživeo pranje i CENTRIFUGU u veš mašini

http://www.blic.rs/slobodno-vreme/neverovatno-macak-bobi-preziveo-pranje-i-centrifugu-u-ves-masini/b85lhq2

~Milos :
Sad ne mora da ga kupa godinu dana
2016-07-28 20:45 | Rejting: 96%

Pijanista

devet zivota. Dakle jos moze da izdrzi sedam centrifugiranja

Toza

Toza

NAJFREKFENTNIJI VIKEND U GODINI Zbog jeftinih srpskih puteva navala turista u tranzitu

Veliki broj turista, pre svega iz Zapadne Evrope, Turske i drugih država odlučili su da za tranzit, u odlasku i povratku sa turističkih destinacija, pre svega u Grčku i iz Grčke koriste našu držžavu i puteve, što ukazuje na kvalitet saobraćaja, niske cene putarina i bezbednost saobraćaja.

Čak i sa rekordnim brojem vozila na srpskim putevima vreme čekanja na naplatnoj rampi „Bubanj potok“ je duplo kraće, prosečnih 45 minuta dok se sa elektronskom naplatom prolazi za manje od 10 minuta.

xuzi
јебо ве отац и вук караџић кад вам је и донео то ф из црне горе
стоко безумна покварена

Daisy

~Mika : 2016-07-30 09:37
Lepo vreme je iznedrilo puno šetača...

~s : 2016-07-30 09:31
Prolaze kroz Srbiju jer je tako najkraći put. Nema tu ničeg jeftinog, sem kvaliteta pomenutih puteva.

Hate mail

Sta je to Karadzic doneo? Pojasni.

Menawhile, nemojte u Crnu Goru preko Cacka:

"Ako planirate vožnju kroz Srbiju, kod jednog grada sačekaće vas SAOBRAĆAJNI PAKAO

Vozači koji u naredne tri nedelje budu putovali ka Zlatiboru ili crnogorskom primorju neka se dobro naoružaju strpljenjem kada budu prolazili kroz Čačak, pošto ih u tom gradu očekuje saobraćajni kolaps."

http://www.blic.rs/vesti/srbija/ako-planirate-voznju-kroz-srbiju-kod-jednog-grada-sacekace-vas-saobracajni-pakao/rgkzkml

Toza

слово "Ф"
пре него што је вук отиш'о код његоша, срби нису знали да то постоји
па је била вуруна, стеван итд. а у наше време, испред пожеге, последњи пута када сам туда пролазио стајала је кав/фана "3 вењера" као доказ да тамо живи најзаосталији народ

а онда су се срби примили, па не само да су се израђали стефани, већ су на путеве почели да мећу асфалт уместо асвалта, а жене на пизду фату уместо вату, дочим би иста поменута несрећа појефтинила уместо појевтинила сваки пут кад година изда.

тако је до данашњих дана, када је саобраћај постао најфрекфентнији

а шта, ти то ниси знао, да смо тзв. србима дали и слово ф?

Hate mail

Ne bogomi, nijesam to znava.

Missim, pravio sam i ja na budale likove koji bi pisali "jeftino" (obicno pitajuci "Ko ti je taj Jefta?") a sve te fate i ostale nepismenosti mi otoic pravise muku u stomaku (svi oni StefanI i da ne pominjem...), sad ovaj NSC-novinarcic sa frekFencijom ali to nisam znao uopce.

Moguce je da sam to propustio u visim razredima osnovne skole poradi puberteta i propratne problematike a u srednjoj (i) poradi smera za proizvodno zanimanje.

Toza

Јел' било ово:

#прозорљивост

де га је Парески?