News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Iz stampe

Started by Hate mail, April 18, 2014, 09:42:57 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Pijanista

A ja mislio najebala sto je covek kurat.

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

baggio

I Vankuver, sto se tice nekretnina, ga je dobro prekardasio. xrotaeye 
We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Hate mail

A vi ste mesecima pokusavali da namamite Ivana_D koji dve zute banke nema da ga bacis s' kruske u taj high-end, high-cost pakao.

Neverovatno.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

baggio

Ja posebno. :mrgreen:
We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Hate mail

Da. O tome cemo posebno.

Ivan_D

http://www.bbcccnn.com.ua/2015/09/25/sbyvshyj-nasmert-studentku-y-otpushhen/

A nije mu otac vlasnik jedne od najvecih televizija u zemlji. U Srbiji se makar zna ko moze da te zgazi nekaznjeno. Po Ukrajinama / Rusijama moze svako ko je posle u stanju da skupi desetak hiljada dolara da potkupi nadlezne organe.

Onaj Despot Vranic dobio 8 godina. 177km/h po sred grada gde je ogranicenje brzine 40km/h. 1.5 promila alkohola u krvi. Troje mrtvih. Istina presli na crveno, sve u svemu OK kazna, cini mi se.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/547147/PORODICE-OGORCENE-PRESUDOM-Ima-li-on-duse-Ubio-je-troje-dece-a-ne-kaje-se
If you dine with the devil bring a long spoon.

Hate mail

Daisy

U čemu je štos sa ovim šiške frizurama?
Zašto je to toliko popularno po Rusijama/Ukrajinama?

Ivan_D

Haha, ne znam. Ali imao sam drugaricu (Cehinju) ovde koja je jedno vreme imala decka iz Ukrajine, dosta mladjeg od sebe i on je isto nosio te šiške. I ona par puta pokusala da ga ubedi da proba neku drugu frizuru, a on joj na to odgovarao "ne, Andrijko je lep ovakav"   :mrgreen:

Ivan_D

Hate mail

He must be. Look at him. Never mind his poor taste in jew-elry  xrofl

Hate mail

Trazim malopre po srBskoj stampi onu Tozinu "krticu" pa nadjem ovo.

http://www.politika.rs/rubrike/Beograd/Dvanaestero-povredjenih-u-sudaru-kamiona-i-vozila-GSP-na-Pancevackom-putu.lt.html

"Nesreća se dogodila dok je ,,sto osmica", u kojoj je bilo dosta dece koja su se vraćala iz škole, ulazila u stajalište ,,Janko Lisjak".

– Autobus je trebalo da stane na stajalištu, ali nije uspeo jer su na stanici bila parkirana dva automobila. Vozač je zbog toga produžio žutom trakom malo napred kako bi se zaustavio. Taman kada je iz vozila trebalo da počnu da izlaze putnici, šleper beogradskih registracija, koji se takođe kretao u smeru ka Pančevu, udario je u zadnji deo autobusa i bukvalno ga smrskao – priča jedan od svedoka

Koliko je udarac bio jak svedoči u potpunosti uništeni prednji deo ,,Skanijinog" kamiona sa šleperom prevoznika ,,Top trans", kao i zadnji deo zglobnog ,,Ikarbusovog" autobusa, koji je star oko sedam godina. U trenutku nezgode sedišta su, od siline udara, iščupana iz ležišta, a u većem delu vozila, u kome je bilo oko 45 putnika, ostaci prozorskih stakala prekrili su pod. Jačinu udara ,,slikovito opisuju" i parčići stakla, komadi karoserije, ali velike količine ulja sa svih strana oba vozila.

– Ne mogu da verujem da po ovakvim vremenskim uslovima vozači ne razmišljaju da treba da prilagode brzinu i zbog sebe i zbog drugih. Ovo se ne bi desilo da je šofer kamiona na vreme odreagovao i zakočio. Ali, najvažnije je da niko nije stradao – dodaje svedok."

To je sreca u nesreci... A taj 7 godina stari autobus je ionako trebalo smrskati.

indie

*
Sve više devica danas rađa decu

Sve više devica podvrgava se in-vitro oplodnji kažu britanski lekari.

INDEPENDENT IZVOR:  UTORAK, 29.09.2015. | 11:42

U Velikoj Britaniji se za taj korak odlučilo čak 25 heteroseksualnih devica u dvadesetim godinama života, jer su se osetile spremnim da postanu majke.

Neke od njih rekle su da i dalje čekaju na pravog partnera, a neke se plaše seksa zbog određenih psihoseksualnih poteškoća, objašnjavaju stručnjaci.

Inače, istraživanje sprovedeno 2013. pokazalo je da je jedna od 200 trudnica začela bez seksualnog odnosa. Od toga, 31 odsto zareklo se na doživotni celibat iz religioznih razloga.
*
'на љуту рану - љуту траву..!'

Daisy

Quote from: Ivan_D on September 26, 2015, 03:59:05 AM
http://www.bbcccnn.com.ua/2015/09/25/sbyvshyj-nasmert-studentku-y-otpushhen/

A nije mu otac vlasnik jedne od najvecih televizija u zemlji. U Srbiji se makar zna ko moze da te zgazi nekaznjeno. Po Ukrajinama / Rusijama moze svako ko je posle u stanju da skupi desetak hiljada dolara da potkupi nadlezne organe.

Onaj Despot Vranic dobio 8 godina. 177km/h po sred grada gde je ogranicenje brzine 40km/h. 1.5 promila alkohola u krvi. Troje mrtvih. Istina presli na crveno, sve u svemu OK kazna, cini mi se.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/547147/PORODICE-OGORCENE-PRESUDOM-Ima-li-on-duse-Ubio-je-troje-dece-a-ne-kaje-se

ovog vikenda, sin developera drunk driving, kroz all-way stop raskrsnicu, 4-oro mrtvih (troje dece), videćemo kako će se odvijati proces....

http://www.torontosun.com/2015/09/28/drunk-driving-accused-is-late-billionaires-grandson

Daisy

Quote from: Toza on September 29, 2015, 02:21:45 PM
http://mondo.rs/a834421/Info/Drustvo/Nada-Macura-i-vise-od-3.000-lekarki-morace-da-odu-u-penziju.html

Nikad joj ne bih dao...
jbt, zbog gomile stranačkih no work / no show jobs, ovi penzionišu stručnjake (koji rade svoj posao)... haos

Toza

Jesi zapazio kako teraju u penziju i profesore sa fakulteta?
Meni to ekstra. Znam da nije isto, ali zamisli da su poslali nekoga da Hajzenbergu kaže kako više ne može da dolazi na Institut i drži predavanja po svetu jer je prestareo?

Hate mail

Toza

U svemu tome mora da postoji neki plan.

Mora da sam tu temu već negde načeo, ali do tog zaključka došao sam u jednom izuzetno nadahnutom razgovoru sa starim prijateljem, uz 'ladno pivo i pogled na mimohod pičoka; razgovor je tekao na temu hroničnog spoljnotrgovinskog deficita:

"Znaš li od čega tzv. Srbija dobija najveći deo para iz inostranstva?"
"?????"
"Od doznaka naših ljudi u inozemstvu."
"Pa onda hajde da ih što više oteramo!"
"Radi se na tome...."

Hate mail

Woohoo! More future Europeans freed from Afghan prison!

What could possibly go wrong?

http://www.bbc.com/news/world-asia-34387914

Hate mail

Superhik

QuoteDečak, koji je imao 15 godina, kaže da mu je seks sa nastavnicom iz okoline Mančestera ostavio "ožiljke za ceo život".

Cekam Ivanovu ekspertizu.

:mrgreen:

Hate mail

And then there's this:

MONSTRUOZNO Šešelj: Ja sam se vratio iz Haga, a da li će se Đinđić vratiti
S.A.   | 29. 09. 2015. - 20:41h | Komentara: 11

Lider radikala Vojislav Šešelj ponovo se obrušio na ubijenog premijera Srbije Zorana Đinđića, dok je na kratko boravio u rijalitiju "Farma".

Kada su ga učesnici u rijalitiju upitali o vremenu koji je proveo u Haškom tribunalu, Šešelj je rekao da ga je vlada Zorana Đinđića poslala u Hag.

- Đinđić je rekao Karli Del Ponte : "Vodite ga i nemojte ga vraćati". Evo, ja sam se ipak vratio, a šta mislite, da li će se vratiti Đinđić? - upitao je Šešelj prisutne.

Podsetimo, ovo nije prvi put da Vojislav Šešelj na ovaj način govori o tragično nastradalom prvom demokratski izabranom premijeru Srbije Zoranu Đinđiću. Nedavno je na jednoj televiziji, gostujući zajedno sa "zvezdama" opskurnog rijalitija "Parovi", s neskrivenom zluradošću pričao o Đinđiću.

Lider radikala je, inače, naveo da nema nameru da se vraća u Hag. Ponovio je i da je tek tokom suđenja u Hagu postao dobar prijatelj sa Slobodanom Miloševićem.

- Neke stvari o njemu znam, ali to nikada neću nikome ispričati. O mrtvima sve najbolje - završio je Vojislav Šešelj svoje političko izglaganje na Farmi.

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/594430/MONSTRUOZNO-Seselj-Ja-sam-se-vratio-iz-Haga-a-da-li-ce-se-Djindjic-vratiti

:shock:

Mental asylum.

Superhik

Da.

U vreme nestasice lekova.

Pijanista

Na farmi, medju svinjama... Svoj na svome

Hate mail

Pijanista

Hate mail

Daisy

Toza

Quoteo tragično nastradalom prvom demokratski izabranom premijeru Srbije

Ovo je ipak najbolje. K'o da ga pregazilo na pešačkom prelazu. A niti je prvi, niti je demokracki izabran.

indie

'на љуту рану - љуту траву..!'

Daisy

IZJAVA-DANA | 18.09.2015

Tomislav Nikolić: To je bio moj stav i ostaće u istoriji zabeleženo da sam imao stav

http://beta.rs/izjava-dana/komentar-politika/13400-tomislav-nikolic-to-je-bio-moj-stav-i-ostace-u-istoriji-zabelezeno-da-sam-imao-stav

Hate mail

"Evropa MORA da prima po milion migranata godisnje unedogled", veli ovaj raspali jevrejin, svu mu rasu vasljivu u visoke peci nabijem.

http://www.japantimes.co.jp/opinion/2015/09/29/commentary/world-commentary/rebuilding-the-asylum-system-imperative-for-eu/#.VgsHgqVi7Ek

Hate mail

"Loose?"

.uk?

End of Days.

Pijanista

da, kako bese pravilo, "ako ima dva O onda je labavo, ako ima jedno, onda je drugo izgubljeno"

Hate mail

Quote from: Pijanista on October 01, 2015, 08:30:11 PM
da, kako bese pravilo, "ako ima dva O onda je labavo, ako ima jedno, onda je drugo izgubljeno"

Ne znam, brate. Ja stvari pamtim po potpuno drugim obrascima. Holistically.

Hate mail

Ivan_D

Quote from: Superhik on September 29, 2015, 09:32:31 PM
QuoteDečak, koji je imao 15 godina, kaže da mu je seks sa nastavnicom iz okoline Mančestera ostavio "ožiljke za ceo život".

Cekam Ivanovu ekspertizu.

:mrgreen:

Verovatno su ga roditelji naterali da laze. Nista drugo mi ne pada na pamet. A mali je slab da im se odupre. Mislim, kom 15-godisnjaku ne bi imponovala takva nastavnica?
Ja sam sa 17 (a few of months short of 18 kad smo zapoceli vezu) imao devojku od 29 i ja sam bio najponosniji decak na svetu. I najsrecniji. I volim da se setim tog vremena jako. Slicno kao sto Hate voli da se priseti putovanja sa tetkom i roditeljima u Prag '84.

Oksi, na drugu stranu, vec sad razmislja kako ce da ima ozbiljan razgovor sa gospodjom ako/kad mali jednom dovede kuci 10+ godina stariju zenu.   :mrgreen:

Pijanista

prvo mora da obavi razgovor sa tobom.

Hate mail

Nisam ja nikad sa roditeljima bio u Pragu ili Ceskoj opcenito.

Niti oni sa mnom.

Missim, bili su oni, a bio sam i ja (cetiri puta: nijednom 1984....), ali nismo nikad zajedno bili.

Klaun jongen.