haos...
"Sve investicije bi do sada stigle da nema onih koji ometaju to"
(kaže čovek koji od 2012-te ima apsolutnu vlast)
Gašić u FAP-uPriboj -- Ministar odbrane Bratislav Gašić nagovestio je da nije pronađeno rešenje za prodaju FAP-a i da će iz te fabrike biti izdvojen deo koji će raditi remont vozila.
http://www.b92.net/biz/komentari.php?nav_id=1068988Imam ja u podrumu pola FAP-ovog motora, dve zadnje gume i volan. Može li se šta od toga napraviti?
P.S Imam i sajlu kvačila!
(Kafir, 30. novembar 2015 18:11)Jasno je svima da je za FAP kriv bivši ministar Radulović, on je odbio Finske predloge, nakon toga sabotirao Vučića, da bi na kraju uspeo u svojim namerama i ostavio
Prilep bez Finskih investicija.
Gospodin Vučić je dao sve od sebe da ispegla stvari, išao na sastanak u
Oslo ali nije uspeo da popravi sve ono što je Radulović loše uradio.
Ja sam siguran, da će premijer naći neko rešenje, kao što je uvek i do sad radio.
(Drags, 30. novembar 2015 15:22)@drags
Da li ima iko školovan u toj botovskoj firmi? Priboj a ne Prilep. Pre nego što komentarišeš tekst pročitaj ga, ako već ne znaš geografiju i u kojoj državi je koji grad.
Dugo posle Radulovića je pričano da problem FAP "samo što nije rešen". Ko je Ga terao da ulazi u priču sa običnom radionicom od 50 radnika?
Izgleda da će, kao i uvek, trebati još jedan mandat da završi započeto. Do tad će se Priboj "ugasiti" i problem rešen.
(Miloš, 30. novembar 2015 15:52)