News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Mali prilog dnevnoj dozi humora / spin 101 / ...

Started by Daisy, July 03, 2015, 01:29:22 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Hate mail

Kakav narod tak'a i (e)lita...

Ali ni svet nije sto je bio; pa Rumunija ili bese Bugarska (ili i jedno i drugo to) je/su u EU.

A missim EU = EUSSR.

It's a slow motion trainwreck.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Daisy

Gašić - volim novinarke koje ovako lako kleknu
https://www.youtube.com/watch?v=MmtGxFFybZc

jelkeaco88 11 hours ago
Primitivac!!! Nusic se prevrce u grobu jer likovi iz njegovih dela su male bebe za ove danasnje vlastodrzce.
Sramota ko nam vodi drzavu! Ministar vojske koji daj boze da je sluzio vojsku. Covek je direktno odgovoran za smrt jedne bebe i jos nekoliko odraslih osoba i nikom nista.
Rapsodija ili tragikomedija nista manje ni u ostalim foteljama ministarstava, cast izuzecima!
Jedan Dacic nam je ministar spoljnih poslova! Covek koji kad progovori na engleskom kao da je skec monti pajtenovaca u pitanju a ne neki govor ministra jer svi se valjaju od smeha. Jos se svi secaju onog famoznog "Brdo Kale...".
Premijer nam nas dragi promenio se navodno iz korena. Prica i stavovi mu razliciti za 180 stepeni. Jer kojekude ono sto je govorio dok je bio mali od palube kod Seselja nije tako mislio i isto tako nije mislio ono sto je govorio ni dok je bio u opoziciji sa SNS-om. Vuk dlaku menja al cud NIKAD!!!
Mrzi me da pominjem ostale ministre  ali ako bi nekog izdvojio mozda eto nase ministarstvo sporta sto radi valjano posao, onoliko koliko je u njihovoj moci i znam da Vanja Udovicic sigurno nije neko ko moze da se stavi u istu sliku sa ovim ljudima ali uzeo se posla pa ako veli moze da pomogne malo sportu.
Dobro onaj nas ludi ministar kulture Tasovac o njemu nema potrebe raspravljati jer ocito je da u Srbiji nema ni grama kulture sto se i videlo iz prilozenog.
Srbijo jebem ti ovakve gradjane i taj njihov mozak kad se glasa za ovakve ljude. Ajde ovi parlamentarni izbori tu udje svaka susumiga na listu stranke i bas zbog tog razloga nikad ne glasam na parlamentarnim izborima jer ne moze da se glasa za odredjenu osobu. Fakticki ne oslikava nikad parlament volju gradjana ali dobro ljudi u srbiji su glupi i vole da ih jebu u dupe.
ALI SVE SVE SVE I PREKO TOGA DA SE PREDJE!!!! KAKO MOZE DA NAM PREDSEDNIK BUDE TOMA ZVANI PROROK. EEEEEEEJJJJJ!!!! TU SE VIDI KOLIKA SMO MI DEBILNA NACIJA!!!
Umesto da nam predsednici budu Pisci, Glumci, Istaknuti doktori nauka u svojim oblastima ili mozda samo neko ko ume normalno da se ponasa i da zna sta kad sme  da prica i kome da prica...
Jbt imam 27 godina i zivim kako zivim zato sto su prethodne generacije malo vise izgubile iz vida da kad oni ne budu zivi nije Game Over.
Vi matori ste za sve krivi!!! Vi ste sve zasrali! Vi i vase razmisljanje i vase glupo ratovanje i to sto vas je bolela patka za sve, digli ste ruke, ne moze im niko nista kao.
Nekad se treslo na beckom i turskom dvoru zbog nas a vi niste mogli da resite domacu bagru. JEBO VAS 5. OKTOBAR!!! Malo izasli na ulice i misle to je to. Kad vidis da je opet bagra dosla na vlast lepo opet ciska i sve tako dok ne dodju pravi. Ali kako vi "ovce" to kazete, a da "sta je tu je" ili ono "bice valjda bolje" ili najvise popularno "JEBIGA!". E pa da se nosite svi vi takvi lepo u picku materinu.

Šunka Šunković 7 hours ago
Prava ona zatucana seljačina, seksualni manijak ...

John Mad 13 hours ago
kakva lepota komentarisati na youtubu nema prokletih botova i nestvarnih minusa.... ovde se vidi realnost
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Daisy

Quote from: Daisy on December 05, 2015, 12:32:49 AM
Vulinu zlatna plaketa Ministarstva odbrane

Ministar odbrane Bratislav Gašić uručio ministru za rad Aleksandru Vulinu zlatnu plaketu za izuzetno angažovanje i doprinos odličnoj saradnji dva ministarstva.

IZVOR: TANJUG PETAK, 4.12.2015. | 21:00

http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=1070874

Sreća da postoje ovakvi kao Gašić i Vulin. Ako oni i slični ne sruše Vladu, nema ko drugi!
(ADVOKAT, 4. decembar 2015 21:27)

Vulin: Gašić je dobar čovek, njemu je sada najteže

IZVOR: TANJUG PONEDELJAK, 7.12.2015. | 12:03

http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=1071603#poorrating

U mom kraju kazu "garantuje bozadzija za sodadziju".
(nex, 7. decembar 2015 12:28)

Njemu je najteže!? A, novinarki je super? Kakvi skupina poltrona i manipulatora!!!
(petar 015, 7. decembar 2015 12:28)

jeste njemu je sad najteze ostace bez fotelje.
(vicko, 7. decembar 2015 12:27)

pa dobro vuline, ti mu klekni i pomozi u ovim teskim danima. ko ce kome ako neće drug drugu. jel?
(pera lala, 7. decembar 2015 12:18)

"... to sigurno nije ni pomislio, ni želeo da kaže."
Ali je to "onaj drugi Gašić" rekao umesto njega.
Hahahahahaha, ima li u ovoj vladi bar neko ko ne pati od problema udvojene ličnosti.
(Vulin & Vulin, 7. decembar 2015 12:16)

E sad sam siguran da mu je tesko kad je spao na to da ga Vulin brani!
(Pokondirena tikvica, 7. decembar 2015 12:11)

Od glupog poteza samo je gore gluplje objasnjenje.
(sasaf, 7. decembar 2015 12:32)
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

QuoteU mom kraju kazu "garantuje bozadzija za sodadziju".
(nex, 7. decembar 2015 12:28)

JEMCI, jemci bozadzija za sodadziju.

Daisy

Gašić će biti smenjen sa funkcije

Beograd -- Ministar odbrane Bratislav Gašić ne može da ostane na funkciji zbog izjave da "voli novinarke koje lako kleknu", rekao je premijer Aleksandar Vučić.

IZVOR: B92 PONEDELJAK, 7.12.2015. | 13:25

http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=1071640#rating

Po staroj srpskoj tradiciji, sleduje mu ambasadorsko mesto u zemlji po izboru!
(Vlada, 7. decembar 2015 13:25)

I tako Vucic, ni kriv ni duzan, dobi' zicer da napenali jednog ministra i sebi digne rejting. Sto se Gasica tice, ovo je samo epilog necije (Vuciceve) odluke da coveka bez biografije, sumnjivog kapitala i bez ikakvih reference postavi za ministra, pa jos odbrane.
Gasic i svi ministri/funkcioneri njemu slicni, sto dalje iz javnog zivota, vi ste bruka i sramota.
(Misha, 7. decembar 2015 13:25)

Eto Gašiću, možda je ona kleknula ali ti si ga pop...
(Petar, 7. decembar 2015 13:31)

Polako ljudi, možda je i ovo falsifikat :)!
(JA, 7. decembar 2015 13:35)

U prevodu: Ambasador u najavi.
(Mici, 7. decembar 2015 13:31)

Do malopre botovi pisali zasto da podnese ostavku ili bude smenjen, sada ce biti smesno citati kako podrzavaju smenu!
(Miskec, 7. decembar 2015 13:48)

Hate mail

Wikipedia ga vec smenila:

"Братислав Гашић (Крушевац, 30. јун 1967) српски је привредник, политичар и бивши министар одбране Републике Србије."

Hate mail

Ej, meni sad jasno sto pok. Toza malo-malo pa zvuci kao da pise pijan ili zvuci kao da je "unhinged".

Ko ne bi bio unhinged kada je ovako.

Ja nisam srBsku scenu pratio skoro uopste ima dve-tri godine, ne poznajem uoste borbeni raspored kakav je sada, nisam putovao tamo evo sad ce tri godine isto.

Nisam pojma imao koliki je to WC postalo.

Daisy

Quote from: Toza on December 07, 2015, 07:32:42 AM
Vreme pušenja:

A picousti zakazao za danas konferenciju na kojoj će sa novinarima "da razgovara o Bratislavu Gašiću". Zamisli to. Sledeće je da će neki sudija sa novinarima da razgovara o okrivljenom, umesto da mu sudi.

Missim, šta ima da se secamo oko takvih sitnica.... Jel' Gašiću pao helikopter? Jeste. I nikom ništa. Lično ga picousti zaštitio, i njega i ono đubre Lončara koji pre neki dan otkrivao lekarske tajne (al' da bi zaštitio bolesnika!). A sad ste stali za jedno pušenje... ili dva...

Atomsko Sklonište - Žuti kišobran (Vaginalna manipulacija)

http://www.youtube.com/watch?v=g_AmPwa4byQ#ws

Toza

Da li ga je smeniJo il' nije?
Jel' podneo skupćini predlog il' nije?
Ako nije, da li računa na silesiju božju dešavanja aftermatch....? I ko će sve tu da se izjebe, tipa ona Zoarana...

I šta ćemo ako Public ASSembly odabije eventualni predlog na picoustog? On čovek učinio šta mu je u moći, al' mangupi iz njinih redova...

Daisy

Сад ће на миру моћи да се посвети занатским радовима.

Daisy

Direktori tri fabrike mole Vučića da zadrži Gašića

Beograd -- Direktori tri fabrike mole premijera da preispita odluku o smeni ministra odbrane Bratislava Gašića.

IZVOR: TANJUG ČETVRTAK, 10.12.2015. | 16:23

Premijer Vučić je rekao da još nije odlučio da li će Gašić biti smenjen ili će podneti ostavku.

http://www.b92.net/biz/komentari.php?nav_id=1073069

Ako kleknu možda im ispuni želje?
(sale, 10. decembar 2015 17:20)

Дал сам се пробудио или још сањам...
(Милан, 10. decembar 2015 17:22)

pa dobro da li su ovi normalni?!?!
((Ne)zaposlen, 10. decembar 2015 17:29)

Ludo burazeru!
(Diksi, 10. decembar 2015 17:38)

"ljudi da li je to moguce"
(kupleraj, 10. decembar 2015 20:54)

Toza

Quote from: Daisy on December 11, 2015, 06:04:16 AM
Direktori tri fabrike mole Vučića da zadrži Gašića

Beograd -- Direktori tri fabrike mole premijera da preispita odluku o smeni ministra odbrane Bratislava Gašića.

IZVOR: TANJUG ČETVRTAK, 10.12.2015. | 16:23

Premijer Vučić je rekao da još nije odlučio da li će Gašić biti smenjen ili će podneti ostavku.

http://www.b92.net/biz/komentari.php?nav_id=1073069

Ako kleknu možda im ispuni želje?
(sale, 10. decembar 2015 17:20)

Дал сам се пробудио или још сањам...
(Милан, 10. decembar 2015 17:22)

pa dobro da li su ovi normalni?!?!
((Ne)zaposlen, 10. decembar 2015 17:29)

Ludo burazeru!
(Diksi, 10. decembar 2015 17:38)

"ljudi da li je to moguce"
(kupleraj, 10. decembar 2015 20:54)

http://znaksagite.com/7k/index.php?topic=3472.msg93709#msg93709

i šta će ti uopšte komentari?

Daisy

Gašić se odazvao pozivu Mirkovića: Mališanima kuća od ministra odbrane

Beta   | 12. 12. 2015. - 16:22h

Bratislav Gašić je odlučio da ovoj deci pokloni montažnu kucu koja će biti postavljena u njihovom selu Zagrađu, a koja će imati sve potrebne uslove za stanovanje.

http://www.blic.rs/Vesti/Srbija/613601/Gasic-se-odazvao-pozivu-Mirkovica-Malisanima-kuca-od-ministra-odbrane

Daisy

Nema Stanlia i Olia... diversion tim za ovaj vikend...

Tasovac Bujoševiću: Ako se nazovete Kim Džong Bu..

Ministar Tasovac naveo je u otvorenom pismu da je posao direktora RTS i da "organizuje, nadzire i odgovara za sistem koji obezbeđuje finansiranje RTS iz takse".

IZVOR: B92 PETAK, 11.12.2015. | 21:01

"Bujoševiću, dragi direktore,

Ništa ne može da razgali čoveka kao dobra halucinacija.

To što se za vas vođenje poslovanja svodi na ideju da premijer i ministar smisle kako da se naplati taksa, jeste problem, ali nije moj.

Dragi direktore! O sancta simplicitas! U telepatskoj ste vezi sa premijerom! Ili vam se javilo! Fiksirali ste ga pogledom? Pa je on prihvatio nešto što niste vi izneli,nego on, ali biste sigurno to i vi, samo da nije on. Maestralno!

Srbija nije provincija Lilang, i u njoj je Zakon o javnim medijskim servisima prilagođen EU standardima, tako da to, što vam Brisel smeta, vredi samo ako se preselite u Žaoming, preuzmete ondašnju televiziju i nazovete se Kim Džong Bu.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=12&dd=11&nav_category=11&nav_id=1073582

A da se ti nazoves Dala Bu?
(Waldemar, 11. decembar 2015 21:21)

pocinje novi reality
(dragan, 11. decembar 2015 21:56)

Svega ovoga ne bi bilo da se devedestih glasalo za Šećeroskog...
(Hara N'ga, 12. decembar 2015 00:31)

Sinoc na dnevniku 2 vucic se nije pojavio samo u vremenskoj prognozi i to da placam?
Zapitajte se samo jedno; Zasto ovom bujketu ne odgovara da se signal skrembluje, a hvali se velikom gledanoscu?!
A i vucic je obecao da se nece placati pretplata, taksa ili ti harac. Nije valjda da laze?
A i sta ce nam rts kada imamo pink, informer i vucicevica?
(Okoca Dimi, 12. decembar 2015 12:19)

Daisy

Vesić Zagrebu: Gledajte kako to Vučić radi

Zagreb -- Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je da Beograd i Zagreb odlično sarađuju, ističući pritom i da prestonice Srbije i Hrvatske mogu da uče jedna od druge.

IZVOR: TANJUG, TPORTAL PONEDELJAK, 14.12.2015. | 13:00

http://www.b92.net/biz/komentari.php?nav_id=1074338

Dosta često dolazim u Beograd, nema jedan čitavi pločnik ili stepenica u čitavom gradu, da ne govorim kako je grad strašno prljav!
(Lukas aus Agram, 14. decembar 2015 15:24)

Ne znam na koji način Vučić privlači investicije ali znam da ih nikada manje nije bilo!
To je sve naravno veoma lako proveriti.
Što znači-nemojte se hvaliti jer nemate čime.
Vaše učestalo samoreklamiranje i pojavljivanje u medijima je obrnuto proporcionalno prosperitetu koji ostvarujemo kao država.
A vreme prolazi i nećete stalno moći da se vadite na prethodnu vlast.
(Djordje bg, 14. decembar 2015 15:12)

Ja ne mogu vjerovati on drži nama lekciju kako treba raditi, a Zagreb ima proračun koji Beograd može samo sanjati nadalje u Zagreb dođe više stranih turista nego u cijelu Srbiju.
I sada on govori kako bi Zagreb trebao se ugledati na Beograd.
Inače Zagreb je proglašen za "ZAGREB JE NAJBOLJA BOŽIĆNA DESTINACIJA U EUROPI! Hrvatska metropola odnijela uvjerljivu pobjedu sa skoro trećinom svih glasova"
http://www.jutarnji.hr/zagreb-najbolja-bozicna-destinacija-u-europi--hrvatska-metropola-uzela-uvjerljivu-pobjedu-sa-skoro-trecinom-svih-glasova/1477295
(mario, 14. decembar 2015 15:06)

u Zagrebu je prevoz besplatan za svakog ko je nezaposlen ili ima manje od 2000 kuna (32.000 dinara) po clanu porodice. pocnite da ucite Vesicu...
(St, 14. decembar 2015 15:02)

U Zagreb dolaze turisti jer osjećaju da ima dušu, šarm, ma ima ga i BG ali ga se ne zna pokazat svijetu. Ne ide se u neki grad da bi se gledalo u nebodere...
(madman, 14. decembar 2015 14:52)

Срећом......никога га не свата озбиљно
(ИБАРСКИ ВУК, 14. decembar 2015 14:50)

Pa ovi su postali putujuci cirkus.
(Pfc, 14. decembar 2015 14:49)

Ja bas jurim majstora da mi ozida pregradni zid u jednoj sobi i ladno nema nijedan slobodan cela gradjevina angazovana za beograd na magli, nema veze sacekacu kad to zavrse pa cu ondak da pregradim. Sa toliko angazovanih radnika brzo ce oni to 1-2 godine.
Svaka cast Vucicu!
(bot92, 14. decembar 2015 14:44)

Mene je sramota kad procitam da mi ucimo nekoga kako da radi bilo sta, a pogotovo da vodi drzavu ili grad... Imamo mi jos mnogo toga da naucimo, kako bi mogli nekome da pametujemo... Pa Djilas je za ove sada kralj univerzuma!
(NBG21, 14. decembar 2015 14:41)

Zagrepčanka sam koja voli dolaziti u Beograd prvenstveno zbog zabave i provoda. U Zagrebu ne postoje toliko dobri klubovi kao što ih Beograd ima. No to je nažost jedino što Bg ima bolje i više no Zagreb koji je puno sređeniji i uredniji u svim ostalim segmentima. A o auto putu ne treba trošiti riječi, svatko tko je prošao dionicom BG-Zg zna i vidi razliku. Meni je smješno što se nigdje na svijetu na auto putu ne može vidjeti ono što se u Srbiji može, da ljudi hodaju tim auto putem, da autobusi uredno staju i kupe te iste ljude.... Nevjerovatno.
(krista, 14. decembar 2015 14:27)

Zagrepčani, čuli ste kako ne treba raditi!
(ccc, 14. decembar 2015 14:21)

Pokrijte se usima i cutite do sledecih izbora. Niste ni ekser zakucali u Bg.
(Milan, 14. decembar 2015 14:18)

Koja je ovo komedija ljudi mojii..
(TomDwann, 14. decembar 2015 14:09)

Gradonacelnik grada ciji je godisnji proracun vise nego duplo manji od Zagreba dosao nas uciti kako da...? Zagreb ne samo sto ima veci proracun, ima i vise turista i jace gospodarstvo. Ovo je kao da Palma ode u New York!
(Zec, 14. decembar 2015 13:55)

Toza

Ma nek jedu govna ti rvati, ali... čist patriotizam je jedini razlog zašto do sada nisam otišao u Afriku. A obiš'o sam preko pola sveta - od tzv. Rusije do tzv. Amerike i sve između.

Ali od njih čovek i očekuje da budu bolji od Srbije.
"Kako je u Švecke?" - "Extra!"
"Bio si u Amerike, jel' istina da je sve k'o na filmu?" - "Istina"
"Kažu da Rusi imaju najveću petokraku na svetu?" - "Imaju."
"Čuo sam da u Pešti..." - "Tiću! Aaaaaaah, Pešta...... šta si ono 'teo?"

Dočim, zamisli da odem u Najrobi ili Kinšasu i shvatim da je BG/SER kurac od ovce u odnosu na NJIH!?

E

Quote from: Toza on December 14, 2015, 05:53:31 PM
Ma nek jedu govna ti rvati, ali... čist patriotizam je jedini razlog zašto do sada nisam otišao u Afriku. A obiš'o sam preko pola sveta - od tzv. Rusije do tzv. Amerike i sve između.

Ali od njih čovek i očekuje da budu bolji od Srbije.
"Kako je u Švecke?" - "Extra!"
"Bio si u Amerike, jel' istina da je sve k'o na filmu?" - "Istina"
"Kažu da Rusi imaju najveću petokraku na svetu?" - "Imaju."
"Čuo sam da u Pešti..." - "Tiću! Aaaaaaah, Pešta...... šta si ono 'teo?"

Dočim, zamisli da odem u Najrobi ili Kinšasu i shvatim da je BG/SER kurac od ovce u odnosu na NJIH!?

Jesi bio na NovEm Zelandu u Australiji  :mrgreen:?

Toza

U Austriju sam bijo više puta, dok mi nije zapretila zatvorska kazna zbog prebrzu vožnju.

E

Toza

Daisy

FSS: Stadion na Novom Beogradu, želimo finale LŠ

Grad Beograd ponudio je nekoliko lokacija za izgradnju Nacionalnog fudbalskog stadiona, saopštio je Fudbalski savez Srbije (FSS).

IZVOR: B92, TANJUG UTORAK, 15.12.2015. | 15:15

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=1074850#rating

Hleba i igara..... Pardon, hleba nema...
(Milan, 15. decembar 2015 15:34)

Nikako sa one strane Save i Dunava. Zna se ko je na tom podrucju bio od 41-44. Njihove zelje ce se ostvariti kad tad i nemojte dozvoliti, da nam taj stadion posle izvesnog vremena ostan u drugoj drzavi. Pravite ga na teritoriji koja je uvek bila i koja ce uvek biti Srbija.
(TARAS, 15. decembar 2015 16:17)

Da imamo normalnu vlast, a pri tom mislim na sve lopuze od 1990 na ovamo, rekao bih da je ovo ludost, jer narod nema hleba da jede.
Medjutim, gradili mi ne gradili, narod i dalje nece imati sta da jede, pa racunam, bolje je da bilo sta izgrade, makar to bio i fudbalski stadion!
Kada je vec tako, podrzavam!
(karamba, 15. decembar 2015 15:43)

indie

znači žasu...

*
"Najstariji trg u BG postao i najlepši"

Rekonstruisani Cvetni trg u centru Beograda, čija je obnova koštala 220.000 evra, svečano je otvoren u prisustvu gradskih čelinika i većeg broja građana.

IZVOR: TANJUG SREDA, 16.12.2015. | 13:15
*

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2015&mm=12&dd=16&nav_id=1075239

'на љуту рану - љуту траву..!'

Hate mail

Toza

E

Toza

Toza

:|

devojčica brala jagode,
kad je nešto ubode...

indie

E

Nikad nisam slusala Plavi orkestar. Jednostavno ne mogu. 10 -20 sekundi maksimalno i odmah moram da gasification to

Daisy

Foto-op... projektna dokumentacija nije gotova, ali zato može da se organizuje svečana promocija projekta...

sve je tu.. dve šine, tri praga, nekoliko šrafova i platno sa slikom kineskog brzog voza...

"BG-Budimpešta kreće: Vozovi i 180 km/h"

Novi Sad -- Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Novom Sadu da će građani Srbije moći da koriste modernizovanu brzu prugu Beograd-Budimpešta od 2018. godine.

IZVOR: TANJUG SREDA, 23.12.2015. | 13:07 -> 17:31

On je, na svečanoj promociji projekta modernizacije i izgradnje pruge Beograd-Budimpešta na Ranžirnoj železničkoj stanici Novi Sad, rekao da je dogovoreno da i pruga Beograd-Novi Sad mora biti otvorena 2018. godine.

Ministarstvo građevine je najavilo da se početak radova očekuje u 2016. kada bude završena projektna dokumentacija.

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2015&mm=12&dd=23&nav_id=1077852

pa cekaj, pruga stara pazova-novi sad se gradi iz ruskog kredita a ne kineskog. sta ce kineski ambasador na otvaranju pruge koju grade rusi. ova mihajlovicka je odlepila, skroz pogresno informise premijera.
(vanja 2, 23. decembar 2015 13:49)

Mr Najava u akciji!!!
(banbus, 23. decembar 2015 14:08)

Toza

Vidi bre koja je to suklata, čovek potpuno nekoordinisan, sevap bi bio podbaciti ga pod neki šliper....

Daisy

http://www.youtube.com/watch?v=q5EkAZdwYoE#ws

Budući premijer Hrvatske Tihomir Orešković i prvi javni istup "Služiću hrvatskom građevinama"

Ovde smo mi svi da služimo hrvatskom građevinama i da jedi nam sil je da da zajedno radimo takodai sutra bojat nego danas.
Hvala.

ajoj komedije i drzave zajebali ste bosnu
(papagaj1985 7 hours ago)

google translate
(celavi josip 8 hours ago)

evo deco zasto ne valja pijan davati izjave novinarima :)
(DeckyShow 7 hours ago)

hrvatski građevine ovo neće tolerirati
(warazdinac 5 hours ago)

Sadasnji predsednik Srbije, ne zna da sastavi posto prosirenu recenicu, a sa njim i 10ak ministara.
(kmet, 23. decembar 2015 20:45)

"... i na kraju, pozdravila svoj brat Aca u Srbija."
(dzigi, 23. decembar 2015 20:41)

Ni on vas ne razume...
(Gojko, 23. decembar 2015 23:16)

Daisy

pa da se AV malo samoreklamira... odavno nije...

Vučić: Nervira ih što mogu da radim više od svih

IZVOR: TANJUG ČETVRTAK, 24.12.2015. | 15:50

http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=1078307

To koliko vi g.AV radite, ja toliko stojim na trepavicama.
(pseudo_slucajno, 24. decembar 2015 16:19)

Bravo! Posla nemam, nemam vise ni za racune, izvrsitelji kucaju na vrata, sutra ni za hleb necu da imam, to je ta normalna i napredna drzava!
(Mnogo_mi_je_bolje_evo_placem_od_srece, 24. decembar 2015 16:10)

Daisy

Quote from: Daisy on December 24, 2015, 03:55:42 PM
pa da se AV malo samoreklamira... odavno nije...

Vučić: Nervira ih što mogu da radim više od svih

... ciga hvali svoga konja / sebe... novi komentari...

Kako nam se nasikiralo dete... strašno! Ne razumem kako pojedinci, ta šaka jada od nekih šest miliona ljudi, ne vidi kako nam dobro ide. Pa dete se polomi, ide id tv do tv, uskoro će i konzerve da otvara, kad otvorimo sve puteve, železničke pruge, kad napravimo kedere i cirade za ceo svet, od posla ni sastanke vlade ne stigne da drži... a evo mora i da polemiše sa kojekakvim tipovima, koji nemaju šta da rade, pa nerviraju premijera. Moramo ga čuvati od takvih, on nam je jedan jedini, neponovljivi. Unikat!
(Mile sa Liona, 24. decembar 2015 16:56)

Tako je Aleksandre. Odmori malo, da se cela Srbija odmori. Moraš shvatiti da je nama tvog rada preko glave.
(Vladan, 24. decembar 2015 17:18)

Najgore je sto ovaj veruje u ovo sto prica....
(Poznavalac stvari, 24. decembar 2015 17:02)

ocigledno da mi ne zivimo u istoj drzavi.
(Dusan, 24. decembar 2015 17:10)

Daisy

Quote from: Daisy on December 24, 2015, 06:44:09 AM
http://www.youtube.com/watch?v=q5EkAZdwYoE

Budući premijer Hrvatske Tihomir Orešković i prvi javni istup "Služiću hrvatskom građevinama"

Ovde smo mi svi da služimo hrvatskom građevinama i da jedi nam sil je da da zajedno radimo takodai sutra bojat nego danas.
Hvala.

Hrvati bijesni na HRT jer je govor novog premijera emitirao bez titlova

http://www.index.hr/vijesti/clanak/oreskovicev-prvi-potop-hrvatska-dobila-buduceg-premijera-twitterasi-materijal-za-sprdnju/864221.aspx

Daisy

Daisy

http://www.youtube.com/watch?v=QwJE_KnX3y4

Published on Dec 21, 2015
Sve "znači" koje je direktor Dečijeg odmarališta "Divljana", Nebojša Stojanović (SNS), izgovorio u samo 15 minuta intervjua za "Južne vesti".
Direktorska funkcija mu je prvo radno mesto u životu, a prvi intervju je HIT
diplomirao na Ekonomskom fakultetu i trenutno je na master studijama

~akipaki 2015-12-25 16:33:
Proverena kombinacija, opština prekine finansiranje, dovede do blokade, promeni rukovodstvo (koje je isto tako nesposobno), i dovede još gore i kako bi ih prikazali uspešnim potroše pare građana na nešto sto bi trebalo da se finansira samo, a ne sa parama i države.
Neverovatno koji sistem. Direktori, radnici i sve to iz budžeta, što je više takvih radnika i direktora, sigurniji su kada dođe do izbora.

Daisy

... dan pošto je Cane oslobođen...

Predstavu za ovaj vikend radi ministarstvo policije... promenili su ekipu za slikanje... doveli i nešto žensko, al' izgleda malo namršteno...

Uhapšeno 79, među njima Žunić i Milosavljević

Ministar policije Nebojša Stefanović potvrdio je da je u akciji borbe protiv korupcije noćas uhapšeno 79 osoba. Za pet se još traga.

IZVOR: B92, TANJUG SUBOTA, 26.12.2015. | 10:11 -> 13:26

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=12&dd=26&nav_category=16&nav_id=1078877

Naravno - 100 botovskih komentara tipa "vidi se odlucnost Vlade ...". Kao da smo svi mi mutavi!
Prvo, hapsenje nije isto sto i presuda.
Drugo, svi uhapseni su iz redova opozicije.
Trece, ljudi koji veruju u ovakav predizborni marketing, ne koriste internet - dzaba placate sendvicare.
(Sedma sekcija, 26. decembar 2015 14:19)

Daisy

Na putu Aranđelovac-Krćevac je postavljen novi kolovoz...

... pa je premijer to svečano obišao, i sve prisutne iznenadio novom originalnom porukom...

Vučić obećao građanima: Živećete bolje

Aranđelovac -- Premijer Aleksandar Vučić poručio je da je 2015. bila prelomna za Srbiju i obećao građanima da će kvalitetnije živeti i da će se povećavati plate i penzije.

IZVOR: BETA, TANJUG PETAK, 25.12.2015. | 11:47 -> 12:32

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2015&mm=12&dd=25&nav_id=1078569

Toza

Quote... dan pošto je Cane oslobođen...
Ne nego noć pošto je Cane oslobođen.
Gestapo hapsi samo noću.

Uprati da su lišeni slobode ljudi koji su osumničeni za potpuno različite, međusobno nepovezane stvari i koji uglavnom nemaju nikakve međusobne veze, sem što su članovi DS i pripadnici bivše vlasti...

Iz toga se jasno vidi da je ova "najveća" akcija zapravo pačvork jorgan pod koji se zavukao picousti.

indie

indie

'hapsenjU, hapsenjE', svejedno
u kazamate svu tu bagru...
i liberaliste

Hate mail

Toza

Daisy

"Impresivan, nabolji put sa 6 traka u Srbiji"

Beograd -- Srbija sigurnim korakom ide napred i niko je više ne može zaustaviti, poručio je premijer Aleksandar Vučić, otvarajući pristupnu saobraćajnicu za Pupinov most.

IZVOR: TANJUG NEDELJA, 27.12.2015. | 10:58

http://www.b92.net/biz/komentari.php?nav_id=1079171

Zaboravio je da spomene ,,prvi put u istoriji"
(Dzhoni, 27. decembar 2015 11:28)

Ono kad kasne radovi pa svaka 3km puta praviš otvaranje kao da je sletanje na mars...
(petar, 27. decembar 2015 11:35)

Lik je pre neki dan otvorio 9km puta kod Aranđelovca, danas otvara uključenje na most.
Koliko smo mi glup narod, ovo nigde nema :)
(expx, 27. decembar 2015 12:09)

Najbolji put sa 6 traka i ograničenjem od 50 km/h gde te policija samo vreba... Inače, prenesite da je danas u Zemunu bio opšti kolaps u saobraćaju zbog pristalica SNS- a koji su dovezeni autobusima, kako bi se "spontano okupili" na ovom svečanom otvaranju...
(Nikola, Zemun, 27. decembar 2015 13:24)

indie

tozo,
oš ti obezbedim prisustvo premijera
na otvaranju onog senkrupa
na prolece
(bet. blok dvanaestica obavezno..!
i nemoj da te prevare da betoniras
celo dno, samo venac za prvi red...
ako te i prevare
iseci stotku na po dvaes santima
i ubodi ih vertikalno
pa okolo zalivaj beton