Author Topic: Mali prilog dnevnoj dozi humora / spin 101 / ...  (Read 221780 times)

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

Offline Toza

• 7k
  • Найдём и покараем
Re: Mali prilog dnevnoj dozi humora / spin 101 / ...
« Reply #400 on: January 10, 2016, 06:09:20 AM »
Kineske krokserice, veoma popularno.

Offline Daisy

• 7k
« Reply #401 on: January 10, 2016, 03:39:48 PM »
In the meanwhile, Dr. Slinna uzmahuje visoko podignutom pesnicom spram pomenutih rvata zbog nabavke balističkih raketa.
Kanda se kandiduje za ministra vojnog, ako keramičar Bata slomi nogu na skijanju.

BS dežurni ovog vikenda... drugi deo...

Beograd -- Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da Hrvatska neprestano izaziva situacije sa rathohuškačkim govorom.

On je istakao i da je više nego jasno da Hrvatskoj smeta to što je Srbija preuzela ulogu lidera u regionu.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=01&dd=10&nav_category=11&nav_id=1083547

"On je istakao i da je više nego jasno da Hrvatskoj smeta to što je Srbija preuzela ulogu lidera u regionu."

Jao, opet ta mantra. Po čemu je lider? Najmanjim platama? Broju maketa? Broju botovskih pluseva? Obožavanosti Ljubljenog vođe?
Ili je možda lider po broju taktika odvlačenja pažnje od lošeg stanja u državi? Možda je to. Biće da je to...
(baba s vračara, 10. januar 2016 11:23)

Vidi se izdaleka da je pocelo predizborno kreiranje spoljnih neprijatelja, najbolje Hrvata. Hrvatski ministar je bio naglasio da moraju da ispune NATO norme i da zato kupuju rakete. Jos je i objasnio da to nikako nije protiv Srbije i da se nema razloga za nervozu.
Narod je ugrozen platama koje su upola manje od hrvatskih, a ne njihovim imaginarnim raketama. Samo vlast ne voli o tome da se prica, rakete su lepsa tema.
(promatrac, 10. januar 2016 11:15)

Vidi ti njih bezobraznika - modernizuju svoju vojsku dok mi sedimo i pričamo šuplje priče. Sram ih bilo kako smeju to da rade, umesto da im armija bude kao kod nas u stanju raspada.
(Miki, 10. januar 2016 11:28)

"On je istakao i da je više nego jasno da Hrvatskoj smeta to što je Srbija preuzela ulogu lidera u regionu".

Šta reći na ovu izjavu? Zaplakati ili se nasmejati? Možda će prosta, narodna masa i da poveruje? U čemu smo lideri? U visini plata, po visini standarda građana, po visini i rastu BDP-a, po investicijama u privredi, po izvozu? Lideri smo po korupciji, po kupljenim diplomama, aferama političara i svetski šampioni u širenju demagogije!
(smehotres, 10. januar 2016 11:22)

Jel moguce da je dao ovakvu izjavu?
Skandalozno, kakvu vi vlast imate!
(ero, 10. januar 2016 11:18)

Doktore, nije Vas bilo čitavih 5-6 sati u medijima.
(ufo, 10. januar 2016 11:04)

Ел си добро?
(meda, 10. januar 2016 11:02)

čim otvori usta - napravi štetu...
(provincijalac, 10. januar 2016 10:47)

Dobro čovik govori. Ja mislin da Hrvatska nabavlja ove rakete da bi mogla gađat čirilične natpise i u Srbiji.
Dosta je bilo borbe sa čirilicom prsa u prsa. Nismo u kamenom dobu.
(miro split, 10. januar 2016 13:36)

Laki je malo nervozan.
(sike, 10. januar 2016 10:59)

Sutra još vulin i nikolić i imamo kompletu postavu histerični političara s izmišljenom dramom
(Tvrdi, 10. januar 2016 13:47)
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Offline Toza

• 7k
  • Найдём и покараем
« Reply #402 on: January 10, 2016, 03:52:17 PM »
Kod nas može bre da se doktorira na korupciji!

http://www.ff.uns.ac.rs/studije/doktorske/uvid_javnosti/DraganaMitricAcimovicDisertacija.pdf

ali još lakše putem korupcije. :mrgreen:

Offline Daisy

• 7k
« Reply #403 on: January 10, 2016, 06:10:09 PM »
Podneta krivična prijava protiv Nebojše Stefanovića

Prema saznanjima N1, protiv ministra policije Nebojše Stefanovića i sekretarke Uprave kriminalističke policije Dijane Hrkalović, 30. decembra 2015. podneta je krivična prijava u Tužilaštvu za organizovani kriminal. Prijava je podneta zbog, kako se navodi, "zloupotrebe službenog položaja i trgovine uticajem".

U prijavi je navedeno da je Odeljenje za poslove bezbednosti pri Ministarstvu unutrašnjih poslova "sprovodilo mere opservacije i tajne pratnje bez otvorene operativne obrade, bez naredbe suda, suprotno instrukciji o operativnom postupanju".

Trgovina uticajem, stoji u prijavi, ostvarena je na način da su koristeći svoj službeni položaj, posredovali da se izvrši službena radnja "uništenja devet hard diskova sa podacima, dva kolor laserska štampača i jednog monohromatskog laserskog štampača, a sve u cilju uništavanja podataka sadržanih u pomenutim tehničkim sredstvima radi sprečavanja i ometanja dokazivanja".

http://rs.n1info.com/a124874/Vesti/Krivicna-prijava-protiv-Nebojse-Stefanovica.html

markoni 15:42 10.01.2016.
Zato je doktor juce brze-bolje najavio da ce jedna novinarka da kaze kako je navodno pracena! Eeeee doktore, tebi cuza ne gine kad Vucic tresne s vlasti. Nadam se samo da cete zajedno deliti buvaru!

Sofija 15:51 10.01.2016.
Ne postoji merni instrument koji će izmeriti stepen gluposti ovog čoveka i njegovog nalogodavca, odnosno savetodavca, poiskakali bi mu osigurači.
Ali da su ovo potezi očajnika, odnosno da njihovi novinari pišu perom očajnika (kako reče ona njihova dika i ponos, ona nesrećnica komunikolog bez trunke dara za pristojnu retoriku, čija fizionomija odaje koliko je jadna), to je fakat, to sad već vide i oni koji su se do juče kleli u Vučića i njegove prišipetlje. Pukli ste, gospodo, pukli ste skroz, ne vrede vam ni naručena istraživanja, ne vredi vam više ništa, gotovi ste. Ako želite da još malo ostanete na vlasti, bolje ne raspisujte parlamentarne izbore na proleće, zapanjićete se koliko vam je rejting pao.

Slobodan 15:32 10.01.2016.
Sad sam saznao da je poskupela registracija za vozila tj. povecane su komunalna taksa i porez na upotrebu, za auto od 59 kw poskupljenje oko 5-6,000 hiljada. Znaci zulumcari ispod zita povecavaju namete i nigde ne objavljuju. Deru kozu sa ledja sirotinji. Crna Srbijo šta si glasala na izborima?

Jj 15:15 10.01.2016.
Vesti iz nase zemlje ja prilazem u zahtevu za azil

Miki 15:15 10.01.2016.
Sad on na poligraf i slucaj resen a prijava odbacena. Piece of cake. Uostalom zar nije on to vec predvideo i upozorio nas da ne nasedamo?

Mašinovođa 15:18 10.01.2016.
Neša pretenduje da postane glavna dvorska luda, mada je konkurencija vrlo jaka.

Kosmajac 15:26 10.01.2016.
Uredjaj kretenograf nije u mogucnosti da ocita trazene podatke, ipak ce morati da reaguje tuzilastvo.

udarna rupa 16:02 10.01.2016.
Ovaj je jos ljigaviji od nadimka koji nosi!

Nesa 16:15 10.01.2016.
A prijava za markere, blokcice, heftalice i ostali kancelarijski materijal? :)
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Offline Daisy

• 7k
« Reply #404 on: January 11, 2016, 04:59:24 PM »
BS dežurni ovog vikenda... treќi deo...

VESTI |10.01.2016. |10:26 >10:32

Stefanović: Napredujemo, vidite fabrike, Beograd na vodi...

"Možete da imate kakvo god hoćete mišljenje, ali kad pogledate rezultate, ljudi koji su dobili radna mesta, kad odete u Svarovski i druge farbike, pogledate u Beograd na vodi... vidite da zemlja napreduje", rekao je Stefanović.

http://rs.n1info.com/a124818/Vesti/Stefanovic-Nema-pretnji-od-terorizma.html

Analiticar 11:13 10.01.2016.
Ovaj poslednji pasus je dokaz da vladajuca struktura zivi u paralelnom svetu, gde vide nesto sto mi ne vidimo.
Ja ne vidim fabrike, ja ne vidim Beograd na vodi osim nelegalne kafane Savanova koju su cuvali pripadnici MUP-a.
Ja vidim bespravne vikendice sinova predsednika Srbije koju cuvaju pripadnici MUP-a. Ja vidim Muzej savremene umetnosti koji nije otvoren na vreme i koji cuvaju pripadnici MUP-a.
Jos uvek vidim Nebojsu Stefanovica kao ministra MUP-a za koga se zna da je plagirao svoju diplomu i koji bezocno koristi konferencije za stampu da bi promovisao svoju stranku.
Vidim nekoga ko nije uhapsio odgovorne za dizanje panike i sirenje laznih vesti u pseudo-drzavnom udaru, a pre svega mislim na Dragana J. Vucicevica.
Nisam video da je nasao predmet koji je zaturen negde u fioci u kancelarijama MUP-a, a ticu se vrlo sumnjive privatizacije Beopetrola u kojoj je ucestvovao Sinisa Mali.
Ne znamo sudbinu 16 osoba koje su uhapsene u aferi 'licna karta Andreja Vucica'.
Nebojsa Stefanovicu, vi ste najveci poltron kojeg vec duze vremena gledamo! Covek bez svog 'ja', covek bez doktorske diplome. Izbori ce uskori i vrlo rado cu izaci da glasam kako bih vam svima video ledja.

HAJDUK 11:28 10.01.2016.
Covece promeni naocare, poceo si da prividjas sve i svasta.

Бре 10:38 10.01.2016.
Није њему лако?!

Ha 13:03 10.01.2016.
Cenim da je ova ko zna koja po redu bezpotrebna i ničim izazvana konferencija za štampu dotičnog ministra, samo doprinos obeležavanju današnjeg svetskog dana smeha!

DIVLJAK 11:19 10.01.2016.
Jel ima neki neuropsihijatar ovde, da mi ukratko objasni i dočara mentalni sklop ljudi, koji pričaju ono u šta i sami ne veruju. Ako se pojavi stranka koja će mi obećati da će ih pre nego što ih uhapsi, odvesti na pregled imaju 5(pet) glasova iz moje kuće. Obećavam.

Mladen 11:15 10.01.2016.
Ovom liku nije dobro i treba mu pomoci!

Lavic 11:49 10.01.2016.
Decko tebi stvarno nije dobro

fangio 11:26 10.01.2016.
Lele, lele, lele..

Nego 10:58 10.01.2016.
Ovom momku zabraniti da u javnost izlazi bez pratnje punoletne osobe!

Neškolovani 13:28 10.01.2016.
Voleo bih da znam, kako se ovo zove u medicini? Neka šifra, dijagnoza..?

A 11:02 10.01.2016.
Čekajte, u vezi čega je ova hiljadita konferencija za štampu ovog lika, nisam iz njegovog umnog izlaganja mogao da zaključim?! U vezi čega je dao ovakve besmilene izjave?

VANSTE 13:41 10.01.2016.
Ostao sam bez teksta.

Gordana 10:59 10.01.2016.
A, jel se računaju i makete???

Pera 11:14 10.01.2016.
Mukica.

RUS 13:42 10.01.2016.
Ljudi, molim za pomoć, PRAG TOLERANCIJE, nije u mojoj kontroli ...

Mika 11:00 10.01.2016.
zabranite mu da prica gluposti

Zmaj 10:54 10.01.2016.
Ma njemu je najlakse. Niti brige, niti pameti. :)

Jelena 10:53 10.01.2016.
Ala je lep ovaj svet, ovde potok, onde cvet. Onde BG na vodi, tamo drzavni udar... meni se cini da su ovi totalno izgubili vezu sa stvarnoscu, da veruju u ono sto govore i to me najvise plasi

Mirko 10:52 10.01.2016.
Nezapamćeno beznađe. Srbijom vladaju Topalovići.

Бобан Милетић Бапси 15:26 10.01.2016.
Мораћемо сви код очног !!! А после и код нервног !!!

Gogi 10:50 10.01.2016.
Beograd na vodi??? Da, vidim ga, nakon 2-3 vodke na ex.

milce 10:43 10.01.2016.
Ovaj nije normalan ili zivi na drugoj planeti!!!

Anonimus 17:09 10.01.2016.
Fabrika do fabrike. ........Strasno!!!

Goldina 12:05 10.01.2016.
Trebao bi se zabrinuti, AKO je iole pametan, bar za svoju decu. Ne mislim finansijski, to je sigurno vec obavio.

Miki 23:19 10.01.2016.
Swarovski je ugovorio Mladjan Dinkic kao i 90% onoga sto vi kao otvarate. I da je najgori iza njega ostase mnoge fabrike u kojima ljudi rade..

trba 19:01 10.01.2016.
Odoh odmah kod nervnog.

POLJOPRIVREDNIK 22:33 10.01.2016.
Mozda nije ni mesto ni vreme, ali koga da pitam - KADA CETE ISPLATITI SUBVENCIJE ZA PROSLU GODINU???

Offline Hate mail

• 7k
    • http://www.fas.org/irp/program/process/echelon.htm
« Reply #405 on: January 11, 2016, 05:42:51 PM »
Sta im je to Svarovski?
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Offline Pijanista

• 7k
    • hahahaha

Offline Daisy

• 7k
« Reply #407 on: January 11, 2016, 06:15:11 PM »
izgleda sasvim pristojan combo...

http://www.swarovski.com/

Offline Toza

• 7k
  • Найдём и покараем
« Reply #408 on: January 11, 2016, 06:25:20 PM »
Ljudi, gledajte Pink!

Obistinile se prognoze Dr. Neše!
Policajac koji je podneo krivičnu prijavu sproću ministra poznat je po podnošenju lažnih krivičnih prijava!
Vučko raskrinkava NUNS!

Aupičkumaterinu, ovo nema niđe na svijet!

Offline Daisy

• 7k
« Reply #409 on: January 11, 2016, 07:11:29 PM »
Ukrao zlatni lanac - morao da pojede 40 banana

Policija u Indiji je posegla za neobičnom metodom kako bi primorala lopova da vrati zlatni lanac koji je ukrao i progutao tokom bega - naterala ga je da pojede 40 banana.

IZVOR: TANJUG PONEDELJAK, 11.01.2016. | 18:09

Privedeni muškarac je negirao da je otrgao lančić sa vrata žene u jednoj ulici u Mumbaju, ali je rendgendski snimak jasno pokazao da laže.

Pošto ispiranje želuca nije dalo nikakav rezultat, lekari su predložili operaciju, što je policija odbila, s obrazloženjem da bi to bilo previše skupo.

"Morao je da pojede više od 40 banana za samo jedan dan", izjavio je danas za AFP Šankar Danavade, portparol policije u Mumbaju.

On je dodao da je 28-godišnji lopov, koji je u petak izveden pred sud, bio primoran da sam opere i dezinfikuje zlatni lanac.

http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2016&mm=01&dd=11&nav_id=1084042

Offline Toza

• 7k
  • Найдём и покараем
« Reply #410 on: January 11, 2016, 07:18:33 PM »
Ах, екосистем ретензије....

Offline Toza

• 7k
  • Найдём и покараем
« Reply #411 on: January 13, 2016, 07:55:56 AM »
Jebote, kad samo pomislim šta sam sve propustio dok nisam bio u Srbiji...

Jutarnji program RTS; reporterka na terenu, u nekoj beogradskoj kaljuzi, u gostima kod porodice Petrović; tema - legalizacija bespravnih objekata; vreme - sadašnje (cirka osam ujutru).

"Domaćin" Tijoslav Petrović stoji u maglovito jutro ispred spratne kuće sa krovom na dve vode i za RTS nemo izražava svoju "neizmernu sreću" što je posle 11 godina konačno u mogućnosti da "ostavi čiste papire" svojoj deci i unucima (tačnije, Tijosav uglavnom klima glavom i tek povremeno kaže "Da, tako je" dok mlada reporterka veze li veze ove kićene, a ipak narodske rečenice). Tijosavljeva žena stoji u trećem planu, briše krmelje iz očiju, ajvar iz brkova i suze sa obraza jednim jedinim pokretom. Gvozdena ograda i engleska trava u avliji tek se naziru.

Scena bi bila do kraja nadrealna, da se u kritičnom momentu u kadar ne ubacuje notorni dickhead Goran Vesić (da, da, onaj Đinđićev Vesić) u svojstvu gradskog menadžera gradonačelnika Malog, e da bi čestitao porodici Petrović na neviđenom uspehu. Malo pre toga je u drugom jednom prilogu blagosiljao premijera picoustog što je naredio da se u BG postave spomenici Nemanji, kraljevima Petru i Aleksandru (Karađorđeviću) i još nekim ljudima, te da se po njima imenuju vrbaci kraj Save & Dunava.

Pošto su pootvarali sve liftove, trafostanice, obnovljene kanalizacione šahte, davno asfaltirane i u međuvremenu propale ulice & puteve, kao i jednu kućicu za ptice selice, nije preostalo ništa drugo, nego da sad otvaraju "čiste papire".

A prava šteta. Jutarnji program vodi jedna zgodna cica, prijatnoga glasa i čvrsto stisnutih, lepih prekrštenih nogu. Šta bi sve tu moglo da ispadne...

Offline Daisy

• 7k
« Reply #412 on: January 13, 2016, 02:14:15 PM »
A prava šteta. Jutarnji program vodi jedna zgodna cica, prijatnoga glasa i čvrsto stisnutih, lepih prekrštenih nogu. Šta bi sve tu moglo da ispadne...

Offline Daisy

• 7k
« Reply #413 on: January 14, 2016, 01:27:04 AM »
Jebote, kad samo pomislim šta sam sve propustio dok nisam bio u Srbiji...

Jutarnji program RTS; reporterka na terenu, u nekoj beogradskoj kaljuzi, u gostima kod porodice Petrović; tema - legalizacija bespravnih objekata; vreme - sadašnje (cirka osam ujutru).

"Domaćin" Tijoslav Petrović stoji u maglovito jutro ispred spratne kuće sa krovom na dve vode i za RTS nemo izražava svoju "neizmernu sreću" što je posle 11 godina konačno u mogućnosti da "ostavi čiste papire" svojoj deci i unucima (tačnije, Tijosav uglavnom klima glavom i tek povremeno kaže "Da, tako je" dok mlada reporterka veze li veze ove kićene, a ipak narodske rečenice). Tijosavljeva žena stoji u trećem planu, briše krmelje iz očiju, ajvar iz brkova i suze sa obraza jednim jedinim pokretom. Gvozdena ograda i engleska trava u avliji tek se naziru.

Scena bi bila do kraja nadrealna, da se u kritičnom momentu u kadar ne ubacuje notorni dickhead Goran Vesić (da, da, onaj Đinđićev Vesić) u svojstvu gradskog menadžera gradonačelnika Malog, e da bi čestitao porodici Petrović na neviđenom uspehu. Malo pre toga je u drugom jednom prilogu blagosiljao premijera picoustog što je naredio da se u BG postave spomenici Nemanji, kraljevima Petru i Aleksandru (Karađorđeviću) i još nekim ljudima, te da se po njima imenuju vrbaci kraj Save & Dunava.

Pošto su pootvarali sve liftove, trafostanice, obnovljene kanalizacione šahte, davno asfaltirane i u međuvremenu propale ulice & puteve, kao i jednu kućicu za ptice selice, nije preostalo ništa drugo, nego da sad otvaraju "čiste papire".

Prva ozakonjena kuća u Rakovici - politička propaganda ili..

http://rs.n1info.com/a125882/Vesti/Prva-ozakonjena-kuca-u-Rakovici.html

student 19:46 13.01.2016.
a mi sto smo dali hiljade eura na legalizaciju polako da se pokupimo i za kanadu, da ostanu samo ovi sto nista ne placaju, pa cete posle svi travu da pasete. ;)

Cel Cek 20:33 13.01.2016.
bas su im napravili uslugu. Sada ce lepo da placaju porez pa ce da plate i legalizaciju divlje prikacene vode i kanalizacije...i jos sto sta

SARENA LAZA!!! 21:10 13.01.2016.
Propaganda! Isla sam u Gradsku direkciju da pokusam da zavrsim proces legalizacije dela hodnika zapocet jos 1998. godine i naravno da ne ide glatko! Sve zivo sam im dostavila, svaki put kad se promenio zakon! A sad traze kojekakva dokumenta licenciranih arhitektonskih sluzbi koja se placaju po 200-300e i vade se u privatnoj reziji, u nekoj privatnoj arhitektonskoj kancelariji... Nadobudni sluzbenik mi je jos i rekao "Gospodjo!? Pa, sta vi 'ocete za 5.000 dinara?!"

sonja 21:57 13.01.2016.
Miro, mi koji smo legalizaciju platili 2006. godine 6.000 eura, plus za sve papire jos 2.000 i od tad placamo i porez. A, sada ovi mozda i poklon dobiju. Sve za predizbornu kampanju.

Aleksa 21:59 13.01.2016.
Evo poreza za izuvanje

Mihajlovićeva u poseti porodici Petrović u Rakovici

Ministarka u legalizovanoj porodičnoj kući

http://www.blic.rs/vesti/ekonomija/mihajloviceva-opstine-da-budu-azurnije-u-legalizaciji/mtcmxn5

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #414 on: January 14, 2016, 01:36:18 AM »
Sta je tog lose odevenog, otromboljenog, naboranog, groznog sveta... :mrgreen:

Osim one smizle tamo. A i ta ce da se upropasti/zapusti za 10 godina (smesi joj se neki povremeni taksista/hronicni pusac/ispijac piva iz plastikaraca od 2.5l/stranacki ili partIski bot...).

Offline Toza

• 7k
  • Найдём и покараем
« Reply #415 on: January 14, 2016, 05:37:47 AM »
Pa ovo je cirkus.
Znači dickhead Vesić (ovaj na trećoj fotografiji u uglu dole levo, što ga posadili domaćini za astalče) otiš'o u Rakovicu za svoj groš, da se uslika sas Tijosava, i da intervju RTS-u koji sam ja gledao.
Ali izgleda da je to gledala i ministarka, pa popižđela, sela u službeno auto, uz put joj sabrali kamarilu novinara i brže-bolje pod rotacijama - u Rakovicu, gde Vesiću u međuvremenu nisu stigli ni kafu da skuvaju (rakijicu je bome popio). Mo'š misliti kako su se obostrano iznenadili.
Zipa kako se ova dvojica šire u foteljama, a ministarka svoju impozantnu buljosavu stisla na dvosedu sa Tijosavom, gospavom mu i još jednim neimenovanim licem (sin?).

Offline Daisy

• 7k
« Reply #416 on: January 14, 2016, 02:47:48 PM »
Vučić: Mogući vanredni izbori, nisam još odlučio

http://rs.n1info.com/a126043/Vesti/Vucic-o-izborima.html

Aleksa 12:57 14.01.2016.
Sazvao konferenciju da kaze da je sve moguce i da jos nije odlucio??? Pa gde bre ovo ima???

Radovan 12:39 14.01.2016.
Georgina

Minja 12:59 14.01.2016.
Patetikus ... da jos samo malo medijskog prostora dobije da se promovise/kuka. Dobro bre botovi zasto ga ne pitate kad je on na svom radnom mestu? Cela Srbija je i juce znala da su izbori moguci

Veca-pereca 13:32 14.01.2016.
Joj, nemoj da nam kazes, cekaj jos malo....joj, sto je ovo uzbudljivo, samo jos malo nemoj, nemoj da nam kazes.....

Saša 14:00 14.01.2016.
Oće kaki, neće kaki.

bazdarim poligrafe 14:20 14.01.2016.
jel me ko trazio?

Vučić spremao i služio ćevape

http://rs.n1info.com/a126105/Vesti/Vucic-spremao-i-sluzio-cevape.html

Bgd 15:42 14.01.2016.
Sprema se da otvori cevabdzinicu, kad izgubi izbore! Dualno vodjenje vlade...

Sto Se Mora... 15:23 14.01.2016.
Od sveg srca mu zelim da batali sve sto sad (misli da) radi i nastavi posao s cevapima. Za bolje nije.

Offline Toza

• 7k
  • Найдём и покараем
« Reply #417 on: January 14, 2016, 05:07:07 PM »
Pa fala qrcu da će da raspiše izbore i predupredi stvaranje bilo kakve ozbiljnije alternative sebi i tako jevtino kupi ceo sledeći mandat.Svestan je da ako bude čekao još malo, ko zna šta će sve da se izrodi iz ovog očaja.
Vežite se, olihokleptokrate ubacuju u WARP! Da vi'š kako se čuri kad se njima bliži kraj, pogotovo što je BoTa podig'o letvicu u pičku materinu...

Offline Daisy

• 7k
« Reply #418 on: January 16, 2016, 02:08:50 PM »
Vulin za vanredne izbore: Presuda naroda jedina merodavna

http://rs.n1info.com/a126589/Vesti/Vulin-za-vanredne-izbore.html

. 09:38 16.01.2016.
Pa je l' ima uopšte neko ko glasa za tebe, sem tebe samog? A to je 5 glasova...

Bluez 09:46 16.01.2016.
Probudih se jutros i sve razmišljam koji je Vulinov stav o izborima...

Kale* 13:17 16.01.2016.
Evo ga ovaj što vuče premijera za nogavicu i viče: "NE DAJ ME TATKO"!

Свака част Вучићу 11:04 16.01.2016.
Дајте мало државног удара или тако нечег. Нећете ваљда да нам викенд прође без траума?! Сад мало др Стефановић, па Вучићевић и тако редом.

Lex Specialis 09:41 16.01.2016.
Nadam se da ce Vam narod "presuditi" na tim izborima, samo ako bude malo belih listica.
P.S. Koji od trojice Vulina je ovo izjavio?

Ајде 13:33 16.01.2016.
Јели то кажу оБадвојица и или сва тројица?!

Offline Daisy

• 7k
« Reply #419 on: January 23, 2016, 05:30:46 PM »
Vulin: Hoćemo zemlju u kojoj će se živeti od svog rada

"Hoćemo zemlju oslobođenu socijalne nepravde, u kojoj će se živeti od svog rada, zemlju koja će ponovo stvarati", rekao je Vulin na Izbornoj konferenciji Omladine Pokreta socijalista.

On je istakao da je 12 godina pljačkaške privatizacije ostavilo dubok trag i "strašne posledice", te da se ne može očekivati da nakon tih 12 godina Srbija odmah postane bogatija.

"Ali može da bude pravednija i ona je to već postala", istakao je Vulin.

Prema njegovim rečima, vlast u Srbiji već četiri godine, od 2012, uspravlja Srbiju, leči joj rane i bori se sa posledicama pljačkaške privatizacije, sa dugovima koji su ostavljeni vojnim, poljoprivrednim penzionerima, Srbima na KiM, sa zemljom koja je bila ostavljena na ivici bankrota.

"Sada možemo da kažemo da posle puno rada, ulaganja i napora, Srbija počinje da ozdravljuje i da se uspravlja. Ovi izbori su prilika za dogovor sa narodom, a omladina Pokreta socijalista će u tome dati svoj doprinos", poručio je Vulin.

http://rs.n1info.com/a128668/Vesti/Vulin-Hocemo-zemlju-u-kojoj-ce-se-ziveti-od-svog-rada.html

Mihajlo 17:45 23.01.2016.
Zato sam i otišao u Nemačku.

Janko 17:27 23.01.2016.
Sa vama trojicom Vulina u glavi jednog to nije moguće.

Olivera 17:18 23.01.2016.
Siroma, nije njemu lako,kad se sva trojica uzbune u njegovoj glavi nastaje haos pa tako i sada on vidi da se drzava uspravila i da je vec bolje. Sto bi volela da te nikad vise ne vidim i ne cujem. Ustvari to ponasanje je jedan veliki bezobrazluk, kao ja ne znam kako mi je. Uzas.

Kg 17:05 23.01.2016.
Pa od cega ces, mucenice, ti da zivis u takvoj zemlji

Beli 16:34 23.01.2016.
Vazi! Hocemo svi u Nemacku s migrantima?

Offline Toza

• 7k
  • Найдём и покараем
« Reply #420 on: January 23, 2016, 05:35:26 PM »
A. Vulin, recenzent srpskog Alana Forda.

http://www.vreme.com/cms/view.php?id=1147358

Offline Ivan_D

• 7k
« Reply #421 on: January 23, 2016, 06:00:09 PM »
Ponekad se tako setim intervjua gde Nasim Taleb kritikuje i cak naziva totalno nekompetentnim Bena Bernanke-a i ostale koji se trude da nadju izlazak iz krize.
I voditeljka ga u jednom momentu pita "pa dobro, sta vi mislite da treba raditi?". A on kaze nesto kao "ne moze  nista da se uradi. Treba reci ljudima da njihovog novca vise nema jer ga je neko potrosio i sad moraju da zive siromasnije".   xjap :mrgreen:
If you dine with the devil bring a long spoon.

Offline Daisy

• 7k
« Reply #422 on: January 24, 2016, 03:16:46 AM »
http://www.youtube.com/watch?v=S7RraY_FUt8
Aleksandar Vučić, sladak si kao lučić
mnoge žene ga žele, a on hoće mene

Putin ga ceni, papa hoće da ga smeni
Zorani Mihajlović je noćna mora, jer ga voze u blindirana kola

Aleksandar Vučić, pametan si čovek
Srbiju nemoj nikad da izdaš i da sateraš u spomen

Velika Srbija 2 days ago
U jebote pa od ovoga moze da se rikne..

Offline Daisy

• 7k
« Reply #423 on: January 24, 2016, 04:12:38 PM »
Masovan, dobrovoljni upis u hrvatski 'registar izdajnika'

Najava novog hrvatskog ministra Mija Crnoja da će zahtevati izradu registara izdajnika i agresora, što je podržao prvi potpredsednik vlade Tomislav Karamarko, nikog u Hrvatskoj ne ostavlja ravnodušnim, a kolektiv SKROZ napravio je internet stranicu na koju se upisuju "izdajnici".

Nestrpljenje, strah da ipak nisu napravili dovoljno da bi se našli u registru izdajnika ili jednostavno ismejavanje "reformskih" ideja novog ministra, presudili su da ovaj nezvanični Registar već ima preko hiljadu članova. Objašnjenja upisa su posebna priča.

- "Dobijanje penzije", kratko obrazlaže jedan građanin.

- "Rođen '90., taman na vreme da izdam.", piše drugi o tome zašto se oseća izdajnikom.

- "Uplatila sam milione u državni budžet kao privatnik", kaže treća.

- "Umetnica, samohrana majka 1991.-93.sedila u podrumu u Osijeku...", navodi Osječanka.

-  Upisao se i "Tim Orešković": "Jer sam od ekstremnih čudaka napravio ministre. Sramim se. Ja bi nazad u Kanadu."

- "Nikad nisam bio ni u jednom registru", piše još jedan od stotina "izdajnika".

- "Levak sam, nisam išla na veronauku, učila sam ćirilicu,ne pratim papu na Twitteru, zgodni su mi Srbi, mislim da više volim ovu zemlju nego ljude koji žive u njoj", objašnjava jedna "izdajnica".

Ostala obrazloženja možete čitati na: http://www.registar-izdajnika.org/registrirani-izdajnici/

Među onima koji su se upisali je i funkcioner opozicionog SDP-a Peđa Grbin, koji je potom na svom Fejsbuk profilu kao razlog naveo to da je "izdajnik" zato što je "srbočetnički-unističko-udbaški-partizanski zločinac".

Grbin kaže da nije ni mislio ni planirao upisivanje u registar izdajnika, te da je bio uveren da će to ostati "jedna marginalna izjava jednog marginalnog čovek" i tek "jedna nevažna crtica u istoriji suludih predloga s kojima se hrvatska politička javnost susretala".

"Bio sam u krivu. O, kako sam bio u krivu. Jer onog trenutka kada predlagatelj takvog registra postane ministar u Vladi Republike Hrvatske, kada iza njega stane parlamentarna većina pa onda još i prvi potpredsednik vlade, s ovlašćenjima zamenika premijera, Tomislav Karamarko podrži takav registar, tada pitanje registra izdajnika postaje ozbiljan problem za demokratiju i građane ove zemlje", naveo je Grbin.

On je pozvao sve građane koji se ne slažu sa ovakvim predlozima i takvim vođenjem politike da posete stranicu Registar izdajnika na internetu i pridruže se popisu.

Grbin je zahvalio potpredsedniku vlade iz Mosta Boži Petrovu na odlučnom stavu da neće dopustiti takav registar i izrazio nadu da se, u koalicijskom pregovaranju koje će očito uslediti, neće oko toga predomisliti.

http://rs.n1info.com/a128819/Svet/Region/Masovan-dobrovoljni-upis-u-hrvatski-registar-izdajnika.html

Neca 16:46 24.01.2016.
Joj, ovi su gori od nas!

Lazar 13:28 24.01.2016.
Ovi naši se još nisu setili.

Offline Toza

• 7k
  • Найдём и покараем
« Reply #424 on: January 24, 2016, 04:20:14 PM »
Mi to imamo otkad sebe.
Samo što se ne hvalimo k'o ti tamo kreteni.

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #425 on: January 24, 2016, 09:24:39 PM »
A, ne. To nema nidje nasvijet.

Offline Daisy

• 7k
« Reply #426 on: January 26, 2016, 05:56:31 AM »
Zbunjeni Babić: Mi u poslaničkoj grupi Demokratske stranke

http://rs.n1info.com/a129193/Vesti/Zbunjeni-Babic-Mi-u-poslanickoj-grupi-Demokratske-stranke.html

Tonny Sight 02:43 26.01.2016.
Lipsus

je bo te 23:20 25.01.2016.
ajd neka mi neko kaze iskreno da li bi ovome dao da mu cuva kupus

lola 21:57 25.01.2016.
Pa dobro covek je pogresio sta sad

Vladimir 22:47 25.01.2016.
   Ništa. Jedi sendvič.

Sloba 20:33 25.01.2016.
Ma nije covek zalutao, on je od rodjenja POLIKITOLOG!

Ivan 20:28 25.01.2016.
Šojić je za njega OPŠTA enciklopedija

Docta 20:23 25.01.2016.
Pravda za Zokija!

NIk 20:13 25.01.2016.
Zbunjeni Babić - pleonazam :D

Belcha 19:59 25.01.2016.
Molim sve gradjane Srbije da izadju na izbore

"Građanin" Knežević brani "sina, roditelja, brata" Vučića

http://rs.n1info.com/a129119/Vesti/Goran-Knezevic-brani-Vucica.html

Antonio 02:10 26.01.2016.
Šta reći a ne zaplakati?

jagoda 21:40 25.01.2016.
Bilo ko da napada javno i mlati Premijera i njegovu porodicu, treba da bude kaznjen!

Boticeli 00:10 26.01.2016.
   sa porcijom cevapa ili maketom?

Offline Daisy

• 7k
« Reply #427 on: January 27, 2016, 07:15:32 AM »
Završena je izgradnja nekoliko koloseka i perona u Prokopu... nisu svi.
Pa je upriličeno svečano otvaranje.

BG voz koji je pre otvaranja godinama tu prolazio, nastaviće i dalje da prolazi, a u planu je da krene linija Beograd - Novi Sad iz Prokopa.
Stanična zgrada i pristupne ulice do Prokopa su planirani u narednoj fazi...

Železnička stanica Prokop otvorena posle 40 godina

U Beogradu je danas obeležen završetak prve faze izgradnje Železničke stanice Beograd-centar u Prokopu. Očekuje se da će za potpuno izmeštanje železničke stanice iz centra grada u stanicu "Prokop" biti potrebno godinu dana.

Naredna faza uključuje izgradnju stanične zgrade, saobraćajnog i putničkog prilaza sa autoputa E-75 i obodnih gradskih saobraćajnica, kao i prateće infrastrukture.

http://rs.n1info.com/a129309/Biznis/Otvorena-Zeleznicka-stanica-Prokop.html

Kale* 18:17 26.01.2016.
Kao hirurg kad operiše neizlečivog bolesnika, otvori i zatvori!

Clarissa 17:07 26.01.2016.
Ja stanujem u jednom od "mercedes" solitera koji gledaju na stanicu i zivo me zanima gde su pristupnice kao i mesta za parking?
Kako ce ljudi s prtljagom da se transportuju dalje... U blizini postoji samo trolejbuska stanica.
Meni je ovo otvaranje necega sto je poludovrseno vec 20 i kusur godina sumanuto. Vise lici na sminkanje, predizborno.

Milka 15:20 26.01.2016.
Opet Vučić nije rekao istinu. Ko je išao vozom u ovom pravcu zna da ta stanica funkcioniše 40god. Sada malo uređena dobro došla za lažni uspeh SNS. Ništa novo, ništa ne viđeno, ali dobro za kićenje tuđim perjem i lažnim uspesima gospodara.

M. 15:01 26.01.2016.
Sledece nedelje se postavlja Terazijska cesma i Pobednik na Kalemegdanu.

Nikola 14:46 26.01.2016.
Kupiš u Novom Sadu kartu do „Beograd Centra“, a završiš u rupi bez gradskog prevoza. Bolje da su sredili stanicu Novi Beograd, mnogo više ljudi je koristi, a izgleda kao da je usred Černobilja.

glupavi gradjanin 17:05 26.01.2016.
Nije mi jasno gde je SNS našao toliko botova po zabitima Srbije koji negiraju da je prokop rupa bez gradskog prevoza. Botovi kao autoriteti sve znaju. Kakvo forsiranje ljudi da šire neistine. Botovi dođite u prokop vozom pa nadjite prevoz kako da stignete do centra grada. Da se popneš do linije 40 i 41 potrebna su ti alpinistička užad. Nije mi jasno zašto su Vučića dovezli vozom a nisu ga proveli putem kako narod treba da prolazi. Ala muljaju.

Aca 14:16 26.01.2016.
Stanica "Prokop" nije otvorena danas! DANAS JE PREDSTAVLJENO JEDNO STAJALIŠTE KOJE NEMA ZGRADU, NISU URAĐENE PRISTUPNE SAOBRAĆAJNICE, NISU URAĐENI PROPRATNO OBJEKTI! Danas su predstavili, ponavljam, STAJALIŠTE na kome su našminkani peroni, šine i signalizacija-i ništa više! Čitava konstrukcija sa grubim radovima je urađena ranije i bila je u funkciji! Kako ćemo dolaziti do Prokopa, kada nema pristupnih saobraćajnica? Gde ćemo se parkirati? Gde ćemo kupovati karte? Gde ćemo boraviti dok čekamo vozove koji kasne i po nekoliko sati?

Aleksandar 13:16 26.01.2016.
Stanica Prokop nije ni prestajala da radi. Vozovi regularno sve vreme prolaze kroz nju. Ako mislite da je to što su zamenjene pločice, postavljena rasveta, gelenderi i ostalo nešto bitno onda ste u velikom problemu. Nazovi stanica nema prilaz ni za pešake (sem jedne kozje staze) a o prilazu za automobile i gradski prevoz da ne pričamo. Da li ima neki novinar u ovoj zemlji da slika ovu bruku i sramotu i da to pokaže?! Zanimljivo kako botovi funkcionišu, u naletima. Valjda kada dobiju taj sendvič polude pa samo štancuju komentare i lupaju +/-. Vreme je da damo bespovratnu kartu demagogiji i mlaćenju u prazno.

Ljilja 11:32 26.01.2016.
Stanica radi samo fali stanična zgrada i pristupni putevi hahaha.... Ustvari na postojeće stanje su stavili pločice u hodniku!

Ogi 11:28 26.01.2016.
Sjajno.. Otvorili dodate sine na 4 koloseka :) A stanice ni nema :D Kad se popnete gore, ravna livada.. :D
A da bi prokop bio stanica, potrebna nam je, jel da, jos i stanica, ulice da stanici moze da se pridje i neku liniju gradskog prevoza koja ide do tamo :)

Offline Daisy

• 7k
« Reply #428 on: January 29, 2016, 02:42:00 AM »
ima se, može se...

Ovde "živi" hrvatski ministar branitelja

http://rs.n1info.com/a129433/Svet/Region/Gde-zivi-hrvatski-ministar-branitelja.html

Offline Toza

• 7k
  • Найдём и покараем
« Reply #429 on: January 29, 2016, 04:02:10 AM »
Gidan. Čujem da je podneo ostavku.

Offline Daisy

• 7k
« Reply #430 on: January 30, 2016, 01:26:32 PM »
Babić: Svi zajedno, sa sve SPS, idu protiv Vučića

http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=1091060#rating

Panj koji govori.
(dr Zoki, 30. januar 2016 10:16)

Razgovaraju tri ajkule koga bi pojele za obrok.
Prva kaže debelog Amerikanca.
Druga kaže debelog Nemca.
Treća kaže Vučića!
Što baš njega pitaju.
Pa unutra još trojica (Babić, Stefanović, Selaković)
(BeKo, 30. januar 2016 09:58)

Кад ће мај, да могу да упалим телевизор.
(Милан, 30. januar 2016 09:37)

Offline Daisy

• 7k
« Reply #431 on: January 31, 2016, 05:27:48 PM »
Znoneofthe Above

A 46-year-old man from Thornhill, Ont., formerly known as Sheldon Bergson, spent $137 to legally change his name to Above Znoneofthe, got 25 voters to sign his nomination papers and registered with Elections Ontario to run in the Feb. 11 byelection.

Since the candidate names appear on the ballot in alphabetical order, surname first, his will be 10th of the 10 candidates, and appear as "Znoneofthe Above".

"I'm aiming for all of the people who don't normally vote," said Znoneofthe, who has run in previous federal elections for the National Party and as an independent candidate under his former name.

"I thought, one of these days we should get 'none of the above' on a ballot," he said.

He said he started the process to change his name last fall in hopes of running in the federal election, but it didn't happen in time.

Znoneofthe vowed to keep his new name if he wins the byelection.

Just above Znoneofthe on the ballot will be Greg Vezina, leader of the None of The Above Party.

http://www.cbc.ca/news/canada/toronto/vote-none-of-the-above-byelection-1.3426783

Offline matador

• 7k7
« Reply #433 on: January 31, 2016, 06:25:17 PM »
Pa pise se u nekim slucajevima ali se u nekim pise i zajedno.
Rekoh ti ja da si prs'o, tolike knjige procitate na pravu ali dzabe.
Retko sam nailazio na pismenog pravnika/advokata.

http://www.srpskijezik.rs/jezicke-nedoumice/ni-jedan-ili-nijedan

http://www.opsteobrazovanje.in.rs/kako-se-pise/nijedan-ili-ni-jedan/

http://kakosepise.com/rec/nijedna-ili-ni-jedna/

http://forum.srpskijezickiatelje.com/index.php?topic=1323.0

Offline Toza

• 7k
  • Найдём и покараем
« Reply #434 on: January 31, 2016, 06:56:04 PM »
A ti vrebaš nekoga da se posvađaš?

Ne govorim (НЕЗНАМ?) ti ja taj НОВОСРБСКN.
U moje vreme je nešto bilo jevtinije, a ne jeftinije, FIAT nije biо Фијат, a сваки дан су говорили простаци који нису знали да човек учи свакога дана. Ponešto.

Nu, tu se malo toga može. Koga obrazuju wikipedia i Blic Online, ima odgovore na sva pitanja.

Ин'д'минвајл, ка'смо већ код Блица, погле' овога бизмисмена: http://www.blic.rs/vesti/drustvo/istraga-artemije-na-prevaru-zaradio-milion-evra/skv1518

Што би рек'о један коментатор, ако је овај сам узео милијун за годину-две на црно, колико ли тек узимају они "регистровани"? Иване, и ти и ја смо у погрешном бизнису.

Offline matador

• 7k7
« Reply #435 on: January 31, 2016, 07:26:17 PM »
Ma jok, kakva svadja, procitao sam tvoje lupetanje pa rekoh da odgovorim.
Gramatika koju sam ja ucio i naucio nije bila novosrbska i dileme oko "ni jedan" i "nijedan" nije ni tada bilo.

Linkove sam ti poslao kao pokazatelj da odgovor mozes da nadjes i na internetu ali ti nisi hteo da citas.
Imas tu i forum na kojem ljudi od struke citiraju referentnu literaturu ali to je za one sa minimalnim opstim obrazovanjem a ti u te ne spadas.
Nabiflao si te predmete, medju njima i ONO i DSZ & Samoupravno pravo pa sada navodis NEZNAM? kao primer za tebi neku stranu gramatiku.
Izvadi recnik sa police ako ti sve to izaziva toliku nervozu.
Prs'o si Tozo.

Offline Toza

• 7k
  • Найдём и покараем
« Reply #436 on: January 31, 2016, 07:32:36 PM »
Да ли ти то покушаваш да ме подучиш или јавно извређаш и понизиш?

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #437 on: January 31, 2016, 11:39:43 PM »
Cuj prs'o. Umro.

Offline indie

• 7k
  • 144/233
« Reply #438 on: January 31, 2016, 11:42:14 PM »
++++
u to ime...
'на љуту рану - љуту траву..!'

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #439 on: January 31, 2016, 11:54:58 PM »
Indie je prs'o.

Neverovatno kako se oshljari ovde.

*-Vi ste konstatovali smrt, on je konstatovao život.
  - Pa za malo ste promašili, doktorka.*

Offline indie

• 7k
  • 144/233
« Reply #440 on: February 01, 2016, 12:22:22 AM »
 :) :(

Offline Toza

• 7k
  • Найдём и покараем
« Reply #441 on: February 01, 2016, 07:53:11 AM »
Коментар на викенд-акцију пицоустог (поновно отварање фабрике, на свету неђељу, биће да су зато они радници сневесељени више него иначе), Б92:

citajuci svakog dana pozitivne vesti, privreda u plusu, vesti sa otvaranjima fabrika, zeleznicke stanice, autoput u najavi, aerodromi, sticem utisak da teba da se vratim u srbiju!
(dijaspora, 31. januar 2016 14:56)

xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl

Offline matador

• 7k7
« Reply #442 on: February 01, 2016, 09:01:42 AM »
Да ли ти то покушаваш да ме подучиш или јавно извређаш и понизиш?

Kao prvo, ovo sve ostaje izmedju nas (a nas je mnogo).
Daleko od toga da zelim da te izvredjam i ponizim, cenim da u tebi ima potencijala ali previse šmercuješ.
Za poducavanje je kasno, moj Tozo, samo apelujem na razum i sedative.

Offline Toza

• 7k
  • Найдём и покараем
« Reply #443 on: February 01, 2016, 01:39:42 PM »
E, onda komotno možeš ženu da biješ, samo ako znaš kako treba, jer to onda ostaje između vas dvoje.

Missim, velika je čast od tebe dobiti priznanje da sam kapacitet, to mi stvarno mnogo znači, ali kad si već tako dobronameran, pa zašto ne pokušaš da se obratiš lepo, pristojno, uz uvažavanje sagovornika, umesto što zvučiš kao pripiti nakupac sa Ženskog pijaca? Ne razumem koje dobro želiš time da postigneš?

Offline Toza

• 7k
  • Найдём и покараем
« Reply #444 on: February 01, 2016, 01:45:00 PM »

Kad nema bipovače....

Offline indie

• 7k
  • 144/233
« Reply #445 on: February 01, 2016, 02:02:48 PM »
ne vadi iz konteksta...

*
“Ova vlada se ne meri godinama tokom kojih vlada, već kilometrima puteva koje je izgradila i koje ostavlja za sobom”, izjavio je Vučić.
...

"Potrebni ste ovoj zemlji, vi je dižete iz mrtvih", poručio je premijer.

*

Offline matador

• 7k7
« Reply #446 on: February 01, 2016, 07:45:51 PM »
E, onda komotno možeš ženu da biješ, samo ako znaš kako treba, jer to onda ostaje između vas dvoje.

Missim, velika je čast od tebe dobiti priznanje da sam kapacitet, to mi stvarno mnogo znači, ali kad si već tako dobronameran, pa zašto ne pokušaš da se obratiš lepo, pristojno, uz uvažavanje sagovornika, umesto što zvučiš kao pripiti nakupac sa Ženskog pijaca? Ne razumem koje dobro želiš time da postigneš?

Eto, zaboravio si da sam ja bio fin, uvek lepo prilazim ljudima ali mnogi to dozive kao neku slabost, jebemliga, pa povilene.
Tako je bilo i sa tobom pa si podivljao.
Vecina ljudi voli da bude tretirana kao stoka, ukljucujuci i tebe, steta sto je tako, ja uvek prilazim coveku a ono se vrlo cesto ispostavi da je u pitanju stoka.

A ovo za zenu/zene mi nije jasno, zaista.
Nikada u zivotu nisam na zenu ili na slabijeg od sebe ruku podigao.
Kakve su ti sada ovo asocijacije, tesko je ustanoviti jer si poprilicno nacet sa zivcima.
To sto te zena pedalirala nije razlog za projekcije tog tipa.

To takodje nije razlog da ovako vitlas po forumu ali ti kao da volis manifestacije ludila do koga te je dovela tranzicija.  :mrgreen:

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #447 on: February 01, 2016, 07:57:21 PM »
So much meaningless and/or misdirected anger here...  :roll:

Offline matador

• 7k7
« Reply #448 on: February 01, 2016, 08:08:08 PM »
Gle kolovodju, ima obraza da komentarise sa pozicija zdravog razuma stanje u koje je sam doveo ovaj forum.  
xvoo

Offline indie

• 7k
  • 144/233
« Reply #449 on: February 01, 2016, 08:12:10 PM »
kad ja kazem svojoj 'lepa si mi'
ona (47) odgovori
daj ne seri, uzmi me u zagrljaj
ja odgovorim (floskularno):
lepota je u oku posmatraca...