News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Covers / Obrade

Started by Daisy, February 02, 2010, 06:27:02 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

baggio

We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

E

E

Volim i ja da slusam/gledam Jereda ali ne bas uvek. Ponekad, pomalo

http://youtu.be/IqPATbDhrb4

MalaKoala

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Daisy

matador

Odlicna obrada.
Vidis Dejzi da i ti mozes da budes normalan.

Hate mail

He's making fine progress there.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

matador

Pa da, napusta ga zelja da bude cetvrti jahac apokalipse.

http://www.youtube.com/watch?v=QjCJxbgOx78

Toza

И пратећи текст из "Републике":

KOSOVKA
Devojka sa slike iznad ovog uvodnika je Kosovka. Mladi srpski umetnik je odlučio da devojku Kosovku preodene u albansku nošnju, baš kao što ju je drugi umetnik nekad davno prikazao u srpskoj. Neki treći umetnik bi je isto tako mogao prikazati u romskoj ili recimo crnogorskoj, možda aškalijskoj ili goranskoj narodnoj nošnji. Kako god da je devojka odevena ona ne može biti ništa drugo do Kosovka devojka ili prosto: devojka sa Kosova. Mladi umetnik je to najbolje shvatio. ,,Pa na Kosovu ne žive samo Srbi, već i Albanci. Oni su i većina. Pa zašto onda samo srpska Kosovka devojka?" upitao se s pravom.
Ali srpski patrijarh koji bi trebalo da propoveda ljubav i mir među naro­dima, poziva da se ,,milom ili silom (kurziv Z.M.) vrati oduzeto" misleći na Kosovo, baš kao što je onomad premijer Albanije izrekao želju da Kosovo pripoji sebi. Jednoga dana.

Kosovo nije samo srpsko niti samo albansko. Albanci, Srbi, Crnogorci, Romi, Aškalije, Goranci i ostali, zajedno baštine Kosovo kao svoje. Ono njima pripada. Građanima Kosova, ne Beogradu, ne Tirani.

Z. M.

Миссим, јеботе.

Superhik

Pijanista

Tozo, ono gore sa Kosovkom devojkom me podseti na:

Toza

Šta je tu obrada, a šta original?

Pijanista

Jebemliga, zavisi koga pitas

Daisy

E

:mrgreen: nisam znala, hvala Ini. Mnogo je dobra stvar. Brojni poznati pevaci/pevacice su je cover tokom godina

E

E

Quote from: E on December 05, 2011, 05:11:58 PM
Cris Cornell :) , tako lep glas.
Nejboljsha obrada svih vremena najbolje ljubavne pesme svih vremena. Ostavila sam je negde ranije, ali ne smeta da se ponovi

Chris Cornell - Thank You (Led Zeppelin Cover) Live Acoustic

RIP Chris