Trebao si da joj trazis broj telefona ili makar email adresu pod izgovorom a sta ako ponovo pocne da me boli, uz objasnjenje da je neces uznemiravati i da ces joj worse comes to worse poslati sms ako i kad bol postane neizdrzljiv.
Moras to da izvedes nenapadno, smoothly i uz osmeh.
Anyway, sledeci ponedeljak je sansa. And here are words of wisdom: Nothing bad can happen. So, go for it.
Najgore sto moze da se desi je da te oduva and you won't be worse off than you're now, dakle apsolutno nista lose ne moze da se desi.
Naravno, da bi povecao svoje sanse da makar dobijes njen broj moras to pravilno da izvedes. Obuci se normalno za pocetak. Ovo te ne zezam/ne-podsmevam-ti-se kao sto obicno radim vec ovaj put mislim ozbiljno.
Mi ovde znamo da si OK lik, ali ona to ne zna, a ako se pojavis tamo u svom čudak-mode, čudak-outfit, najverovatnije nece ni imati zelju da te bolje upozna.
Daj mi jos neke detalje o njoj da sto bolje razradimo plan. Koliko godina ima, da li je bila samo oficijalno ljubazna ili si primetio (ili makar imao osecaj) da je prema tebi ljubazna beyond professional courtesy. Je l' ti mozda drzala ruku na ramenu duze od 5 sekundi? Ja bio danas da se sisam i frizerka mi drzala ruku na prostoru izmedju vrata i ramena dobrih 20-tak sekundi dok mi je drugom rukom preterano dugo onom cetkom cistila dlake koje je su pale posle šišanja. I sve vreme sa mnom pricala. Uvek pricati, to je vazno. Bilo o cemu. Ne dozvoliti da nastane tajac. Silence no good na pocetku.
Kad sam onog Pareskog uspeo toliko da naucim, mogu valjda i tebe.
Daj mi sto vise podataka o njoj pa cemo da napravimo plan za sledeci ponedeljak.