moje advokatsko oko (ono levo) je primetilo ono što ide meni u korist
ti si rek'o: "Ma toga imas i u SAD", što je zapad po definiciji
a zatim: "problem je sto mi kopiramo sve (i dobro i lose) bez razmisljanja"
ergo, ako ovo o čemu pričamo, a ti si ga već prethodno okarakterisao kao loše, postoji na zapadu, a mi smo to samo "kopirali", jasno je da si ti ostavio otvorena vrata za mogućnost da je to nešto loše došlo do nas sa tog prokletog zapada, pa je jasno da ti treba replicirati ironično, dovodeći tvoju, možda i nehotičnu tvrdnju do apsurda rečima "svo zlo dolazi sa zapada".
ti si tu ispao zatucanko, pa sad moraš da se vadiš: "nisam ja to rekao, ja sam mislio..." i tako dalje
mnogo bolje izgleda uživo, ali ni ovako napismeno nije ispalo loše
btw, i ja sam mišljenja da deci u školama treba reći da pored evolucionističke teorije (koju valja temeljito i pravilno objasniti), postoji i ona u koju veruju ljudi koji istovremeno veruju da na nebu živi bradati čiča koji kažiprstom okreće sunce oko zemlje (ravne ploče) i tu drugu, kreacionističku teoriju, deci objasniti takođe temeljito, za otprilike isto onoliko vremena koliko je pomenutom čiči (koji je tada bio cirka sedam hiljada godina mlađi) trebalo da napravi sve te bube, viruse, bakterije i ljude
jer to ne bi bila lekcija o bogu, već o ljudima
ili možda decu podeliti u dve grupe: onu koja idu na veronauku, kojoj samo prodati onu žvaku o bradatom čiči, i onu drugu, koja idu na građansko vaspitanje, koju smoriti evolucijom
rečju - nemate pojma koji su idioti ovi današnji roditelji po srbiji, i na koliko malo, međusobno nemaštovito sličnih načina upropašćavaju svoju decu (na šta imaju neotuđivo pravo, zahvaljujući jelinoj borbi)