A o Carapanima inace ceo vek (and counting) imam vrlo lose misljenje. Proveo sam dosta vremena sa njima i oko njih u razlicitim okolnostima, raznoraznim mirnodopskim i raznoraznim cak ratnim - kakogod, uglavnom na silu, mater mi je odatle na primer, i mogu vam reci da je to jako los i po mome sudu formiranom dosta davno cak i bazicno poremecen svet; ne svidja mi se ni kako govore, neuroticni su do koske, ako su sirotinja onda su otuzni grebatori, ako su burzoazija onda su zatrovano zagledani u svoj gospodski pupak i zakovani u tom njihovom sjajnom devetnaestom veku i patoloski ponosni na davno nacete gospodske kuce koje ni Tito nije mogao ili hteo da im otme i kojima se kurce pred seljastvom koje ih okruzuje i sa kojim zajedno robijaju, prilicno su pokvareni i secikese, agresivni, zlopamtila, prznice, svadjalice, pakosnici i skoro svi su sobom opsednuti do neverovatnih razmera, projektuju, fantaziraju, tripuju; dosta se tu i pije, pecalbari, turkosrbuje itd. Krusevac, Aleksandrovac, Brus, plus ta sela tamo... missim nekakva imena kao iz srednjeg veka, sve nesto zaguljeno, pa Trstenik, Banja, Kraljevo (Yes, I'm looking at you Tozo), pa i nizvodno Jagodina i Paracin. Someone please nuke that whole fucking area.