News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Osama Bin Laden

Started by Tromotorac, May 02, 2011, 03:24:31 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jelence

Bin Laden declared war on us in 1998. But it was not until 9/11 that we took him seriously. At which point we answered with a declaration of war of our own, offering the brutal, unrelenting and ferocious response that war demands and that police work prohibits.

Including bin Laden's execution. It's clear there was no intention of capturing him. And for good reason. Doing so would have been insane, gratuitously granting him a second life of immense publicity on a worldwide stage from which to propagandize.

We came to kill. That is what you do in war. Do that in police work and you've committed murder. The Navy SEAL(s) who pulled the fateful trigger would be facing charges, not receiving medals.

You want to say we've now won the war? Fine. It's at least an arguable proposition. After all, the war on terror will end one day, and we will return to policing the odd terrorist nut case. I would argue, however, that while bin Laden's death marks an extremely important inflection point in the fight against jihadism, it's far too early to declare victory.

Ne razumem sta si sa ovim postom hteo da kazes? Boldovani deo? Da ce ovi sto su ga ubili da odgovaraju? Kako novinar moze to da zna?

Pa novinari su glavni stozeri te medijske menazerije for Goodness sake.

BTW, nacin na koji je pisan tekst je SJAJAN. Absolutely BRILIANT.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Pijanista

QuoteLawful Combatants

Pa pola onih na Kubi su lawful Combatants, bili su regularna vojska Talibanskog A-stana.

Jelence

Suplji su, totalno. Od vrha do dna. Ameri.

Ali dobro, pretpostavljam da tako mora da bude. Jaci tlaci. Na stranu sva izdrkavanja i proseravanja o demokratiji i spasavanju sveta. Pa da oni znaju da spasavaju spasili bi sami sebe. Jok brate. Ceo taj sistem ocigledno isto radi pa bio ti neki lokalni kabadahija u Mrdusi Donjoj ili globalni dziber.

U bliskoj buducnosti Kina ce i naglas jebati kevu Americi (ne samo u sebi kao sto sad cini) i Amerika ce se naci na drugom, petom ili kojem god mestu pa ce i sama da okusi kako to izgleda kad moras da postujes pravila koje je neko drugi nametnuo. Ovo naravno ne govorim zbog osvete kivnog ili cega slicnog. Ali neke se stvari moraju osetiti na svojoj kozi da bi uopste postojala sansa da se shvate. Nema sanse da se ukapira sta znaci da ti borce za slobodu ubijaju kao psi sve dok borci za tvoju slobodu ne pocnu da plutaju ko govno u okeanu.

Pri cemu ne prizivam da se ovakve stvari dese, ali nisam prizivala ni mnoge druge pa su se opet desile. Ne verujem da ce Amerika da ode mirno niti da ce Kinezi biti bolji gospodari sveta (pogledaj Kinu pa vidi sta oni znaju - qq nama). Ali to je jednostavno proces koji se desava kao sto jutro svice i mrak pada. Nicija nije do zore gorela.

AFord

ti si jelence pogubila kompas. ali totalno.
lozis se na price o kini i kineskoj lovi?
a zasto mislis da je dovlace ovde?
i da sudice i Bushu/Obami i OBLu jednako. Isti su zlikovci...

potpuno ludilo mozga!!!

Tromotorac

The bums will always loose.

Jelence

A MAN WALKS INTO A BAR AND ORDERS A BIN LADEN . . .

Bartender asks, "what's a Bin Laden?"

Man says, "2 shots with a splash of water."

:mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Jelence

Quote from: AFord
lozis se na price o kini i kineskoj lovi?

Ne lozim se, naprotiv. Ne volim nista sto ce da upset the system. Inercija, jebiga, i ja sam only human.

i da sudice i Bushu/Obami i OBLu jednako. Isti su zlikovci...

Jel hoces da kazes da treba da budu ISTI zlikovci da bi im se sudilo? Zasto treba da budu ISTI?

Znaci sudi se recimo samo lopovima, a dileri droge mogu da prodju... Jel to novi talas americke demokratske ideje?

AFord

trebalo bi omoguciti ljudima laksa preseljenja u Avganistane, Pakistane, Kine, Rusije, Kube, Indije, Venecuele i slicne uzdanice svetske pravde, humanosti, prosvetljenosti, kriticke misli ili vec neceg petog jer ziveti u sistemu u koji ne verujes, koji je pokvaren, los za ljudsku vrstu, koji ti ne odgovara je kao licno izrecena dozivotna zatvorska kazna.

Tromotorac

Daisy

aired 2007.

The Janitor from Scrubs was right about Osama Bin Laden

of course the janitor is right, he knows where all the bins are
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Jelence

trebalo bi omoguciti ljudima laksa preseljenja u Avganistane, Pakistane, Kine, Rusije, Kube, Indije, Venecuele i slicne uzdanice svetske pravde, humanosti, prosvetljenosti, kriticke misli ili vec neceg petog jer ziveti u sistemu u koji ne verujes, koji je pokvaren, los za ljudsku vrstu, koji ti ne odgovara je kao licno izrecena dozivotna zatvorska kazna.

Ne razumem kakve ovo ima veze? Ko prica o selidbi i preseljenjima?

Jelence

Tromotorac

Ne, nego ste vi koji se osecate tacked smetnuli sa uma. Suvise komforan zivot malo poremeti merila.

AFord

Da se OBL to nije malko farbuckao?
Ovo je navodno slika skorijeg datuma. Na nekim prethodnim je delovao prosedo.

Hate mail

U kakvoj prljavstini je taj majmun ziveo...

Sve vreme koristeci, koliko je mogao u toj prljavstini i neredu, artefakte moderne civilizacije. Civilizacije koju je mislio halakanjem, mahanjem starim ruskim puskama (opet zapadno dostignuce) i islamskim predhistorijskim divljastvom da zameni. KompjuKtere, televiziju, satelitske kanale, taj sivi beton po kome se nahvatala strogo trecesvetska budj i slicno.

Nikad ti majmuni nece postici nista.

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Hate mail

Osim, naravno, zloupotrebom postulata koje smo mi ovde i za sebe ustanovili.

Jelence

Quote from: AFord on May 07, 2011, 07:04:35 PM
Da se OBL to nije malko farbuckao?
Ovo je navodno slika skorijeg datuma. Na nekim prethodnim je delovao prosedo.

Najverovatnije je farbao bradu. Zbog cega je to znacajno?

Jelence

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Da nije mozda ofarbana brada vazna zbog ovoga:

WASHINGTON (AFP) - US officials on Saturday released extraordinary videos of Osama bin Laden seized in the daring raid that killed Al-Qaeda chief, saying the material shows he was a hands-on leader who took pains to shape his public image.

(...)

Five videos were made public, including an extraordinary one in which the Al-Qaeda chief is seen holding a remote and sitting with a blanket over him, watching images of himself on television in a spare-looking room.

In that video, bin Laden has a gray beard, but in other videos that were apparently meant for distribution as propaganda his beard appears to have been dyed black.

Jelence

Quote from: Tromotorac on May 07, 2011, 04:49:47 PM
Ne, nego ste vi koji se osecate tacked smetnuli sa uma. Suvise komforan zivot malo poremeti merila.

A vidis meni argumenti zasto je to bilo tacky zvuce sasvim razumljivo.

Hate mail

Hate mail

Religiozni manijaci, svi i svuda.

AFord

em zaposlena, em je medj glavnima u zemlji, em nije zabradjena.

Tromotorac

Nije, zabradila se rukom. Eno vidis na slici.

Daisy

ona druga se nije zabradila ni rukom
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

AFord

pisao sam iskustvo iz S.Arabije od pre 10-ak godina kada sam po radnjama video neke elasticne zavoje za rame, sa zenskim ramenom na ambalazi koju je neko gadno izvrljao crnim flomasterom kako bi sakrio obnazeno zensko rame. Ili slicno izvrljan CD Britney Spears.

Nego sada vidim u Blicu da je neki Iranac izjavio kako je OBL odavno mrtav i kako imaju dokaze, no ih ne daju. I naravno gomila komentara uglavnom se svi slazu da su eto iranci doakali lazljivim Amerikancima, nema trunke sumnje. Zaista neverovatno plodno tlo za glupost. Nije bitno ni ko ni sta kaze, samo da je kontra Amerikancima. Pretpostavljam posle par decenija negativne selekcije drugo i nije moglo da se ocekuje.
Steta to malo sveta sto jos moze da razmislja, grozno je biti u takvoj sredini okupljen imbecilima.

Jelence

Steta to malo sveta sto jos moze da razmislja, grozno je biti u takvoj sredini okupljen imbecilima.

It is, isn't it?

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Jelence

QuotePRESIDENT OBAMA: As nervous as I was about this whole process, the one thing I didn't lose sleep over was the possibility of taking bin Laden out. Justice was done. And I think that anyone who would question that the perpetrator of mass murder on American soil didn't deserve what he got needs to have their head examined.

Fair enough.

How about da se isti justice primeni na sve koji pasu u OBL kategoriju? Da li bi to bilo fer? Pa jeboga patak kako je moguce da celoj jebenoj Americi (istureno odeljenje 7K) takvo pitanje ne pada na pamet? Zasto je justice samo justice ako se kaznjavaju oni koji ubijaju americke drzavljane?? Zasto takav isti justice nije zasluzio ceo svet? Ako je vec do justice?

Jeste, buzdovan moj je u pitanju justice... Upadaju u suverene zemlje i ubijaju koga misle da treba.

Prema tome (gospodine Obama) ne jedi govna nego reci da se Amerika bori za svoje interese te da je OBL stradao u tom smislu. I da si nabo tajming ko onomad jedan od tvojih prethodnika kad mu je Monika glodala...

Inace, off topik: umro covek sto je Hauarda onomad gadjao cipelom (30 godina, rak, tuga jedna). Bila emisija o ucescu Ozi trupa u Iraku, kad se desio ovaj incident. Jebali su mu kevu... Nazivali ga ubicom (Hauarda), gadjali ga cipelom, itd. (Ipak je imao najvise glasova matora konjina na izborima odmah posle slanja Ozi trupa u rat, W-ov dupelizac). Sta sam htela da kazem... Valjala bi Obami koja cipela uglavu...

Jelence

PS. You know what... Mislim da je krajnje vreme da vam dam prostora na ovom topiku da kazete sta ste hteli na ovu temu.
Ja sam over & out.  :|

E

Quote from: Jelence on May 10, 2011, 01:53:02 PM
PS. You know what... Mislim da je krajnje vreme da vam dam prostora na ovom topiku da kazete sta ste hteli na ovu temu.
Ja sam over & out.  :|
xrofl

Hate mail

Osama bin Divin' je tako snazno hrupio...

E

Jelence voli da udara kontru (ovaj izraz mora da zna mislioc)i kad treba i kad ne treba.

Pijanista

Mislilac (nominaltiv jednine)
Mislilaca (genitiv mnozine)

U svim ostalim prilikama ide -oc-(nastavak)

E

Quote from: Pijanista on May 10, 2011, 03:59:26 PM
Mislilac (nominaltiv jednine)
Mislilaca (genitiv mnozine)

U svim ostalim prilikama ide -oc-(nastavak)
E bas ti hvala xremyb

Hate mail

Quote from: E on May 10, 2011, 03:56:01 PM
Jelence voli da udara kontru (ovaj izraz mora da zna mislioc)i kad treba i kad ne treba.

Mislilac to zove "bandrca(nje)".

Pijanista

Ubili skota. OK, super. A sada svako na svoj radni zadatak. Ostavite XYZ-stan da resava svoje probleme koje nije znao da resi proteklih 3000 godina, a vi vidite sta cete sa dugom, deficitom, nezaposlenima, korupcijom, bolesnima, robijasima, beskucnicima, kriminalom, uraganima, kurcima, palcima, imigracijom, mrznjom prakticno gde god krenete (osim Kosova i Gruzije). najveca sansa vam je u DOnaldu Trampu. Ako njega izaberete, moda se narodu konacno otvore oci i dodje im iz dupeta u glavu u sta im se zemlja pretvorila.

Hate mail

Zar (i) ti sumnjas da ce rukovodstvo vec nesto da smisli?

Pijanista

Uopste ne sumnjam u drugove iz rukovodstva, poenta je da platforma sa kojom ce kadrovi da izadju sa plenuma nece biti u interesu baze.

Pijanista

Hate mail

Now, that's gonna be the first.

E

Quote from: Pijanista on May 10, 2011, 04:43:41 PM
Ubili skota. OK, super. A sada svako na svoj radni zadatak. Ostavite XYZ-stan da resava svoje probleme koje nije znao da resi proteklih 3000 godina, a vi vidite sta cete sa dugom, deficitom, nezaposlenima, korupcijom, bolesnima, robijasima, beskucnicima, kriminalom, uraganima, kurcima, palcima, imigracijom, mrznjom prakticno gde god krenete (osim Kosova i Gruzije). najveca sansa vam je u DOnaldu Trampu. Ako njega izaberete, moda se narodu konacno otvore oci i dodje im iz dupeta u glavu u sta im se zemlja pretvorila.
Ummm
niko nije video moj post

http://znaksagite.com/7k/index.php?topic=2185.0

Daisy

Šta kaže stručna literatura:

Mislilac

Чувени Роденов кип. Још један доказ да име продаје производ.
Ко би уопште знао за њега да је назван "Човек који кења" или "Кењалац"?

Mislilac

"The thinker" ili na nasem "Mislilac" je statua koja opisuje coveka u stanju meditacije i borbe sa mocnom unutrasnjoscu. Ova statua je verovatno inspirisala istoimenu pozu na WC solji dok se vrsi velika nuzda. Naime, noge su pod uglom od 90 stepeni u odnosu na pod trudeci se da kolena budu direktno iznad peta, oba lakta su naslonjena na kolena, dok je saka leve ruke oslonjena na desnu butinu, a saka desne ruke daje oslonac glavi. Ne zove se dzaba ova poza "mislilac". Ova poza je najudobnija za vrsenje velike nuzde, pa je verovatno i najkoristenija poza.

http://vukajlija.com/mislilac

Mirabella

Zaboravih da stavim ovo (Family Guy epizoda sa Bin Ladenom, pre jedno 2 godine).

Family guy, bin laden beginning in english FULL
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

AFord

Sad sam procitao povodom sudjenja nekim Kmer Ruz liderima kako je Pol Pot ucestvovao u nekoj medjunarodnoj radnoj akciji kod Zagreba.
Zanimljivo je kako neko kao Pol Pot ode da se skoluje u Francusku pa se vrati i zavede takav mrak.

Hate mail

Ili Homeini. Ta Francuska je...

Daisy

Завршио је Правни факултет у Београду са највишим оценама (1964, просек оцена 8,90) и био победник редовног годишњег такмичења у говорништву. Своју каријеру је започео у ,,Техногасу", где је радио Стамболић. Почетком осамдесетих бива послат у Њујорк као представник ,,Беобанке".

Тај Њујорк је ...