News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Osama Bin Laden

Started by Tromotorac, May 02, 2011, 03:24:31 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Tromotorac

Ovaj trutherism dodje kao self-cleaning darwinian mechanism. Why not, nemoze ni svako da bude normalan.

U medjuvremenu, sasvim je normalno radovati se smrti zlikovaca poput Hitlera, Musolinija, Pol Pota, Hajle Selasija, Milosevica, Sadama i Osame Bin Ladena. Ko to dosad nije shvatio, nema potrebe da mu se objasnjava.
The bums will always loose.

Jelence

Normalno, kazes? Pogledaj film Unthinkable. Sjajan film, ali bas pravo dobar. Jedan segment bas o tome govori na nacin potpuno netipican za Holivud.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

urbana

meni, zeni domacici koja se slabo interesuje za politiku, sve ovo lici na nesto sto prethodi predizbornoj kampanji.
oSama za oBamu.
preksinoc, kad je obama dao saopstenje, gledala sam "the apprentice" donalda trump-a. na samom kraju prekidose da bi se objavilo saopstenje, pred samo odlcivanje ko ispada a ko ostaje u show-u, hmmm...u 11 pm?
cekali su mirno more da ga sa'rane, pa da tek onda objave sta se desilo?
u 11 pm?
lesa nema.
slika nema.
video zapisa nema.
ako se dobro secam, vec nekoliko puta je objavljivano da su ga likvidirali, pa? vaskrsnuo bice?
ceo 11.septembar je scenarisan tako da po njemu moze da se snimi holivudski megaspektakl...nije simljen verovatno zato sto nisu imali adekvatan kraj.
sad ga imaju...
s*anje, nista ja njima ne verujem, ubice oni osamu jos nekoliko puta.

Jelence

PS. Da se razumemo, ne zalim ja za BL. Ali ni ne skacem u vis sto je ubijen.

Nekako mi je draze da ispadnem naivna verujuci u tudju muku nego u zlotvorizam. Drugim recima CNN & co nebi mnogo vremena i truda trebali da potrose da me ubede da je neko dobar covek. Ali da je zlotvor... P O G O T O V U kad smo nalepnicu "koljac" kolektivno nosili na celu godinama.

To kao prvo a kao drugo jeboga patak ex-YU braco da li je moguce da se bas uvek morate opredeljivati? Do kojeg ce nas kolena uheftati "ko drukcije kaze klevece i laze" mentalitet? Ako nisi samnom onda si protiv mene? Ako se ne radujes znaci places?

Pa majka mu stara moze li se ijedna vest procitati samo kao vest? Bez da je + ili - ? Da li vam je koncept da svaka prica ima dve strane bas toliko stran??

Tromotorac

Dakle manje si truther, a vise si nesvrstana. OK, fine your choice.

Kao sto i drugi imaju pravo na svoj choice, bili iz ex-Yu ili ne.

zagor te nej

Monstrumu i zlikovcu neki majstor prosvirao ludu glavu sa 2 5.56mm. Sta je ljudi ludak pobio, sta je glava poodsecano i sta civila njegova organizacija pobila samo u Iraku...NY, London, Madrid, Bali. Meni ne da je drago sto je skenjan, nego mi je, onako, bas fest drago.
"Prediction is very difficult, especially of the future."
Niels Bohr

Jelence

Quote from: urbana
meni, zeni domacici koja se slabo interesuje za politiku, sve ovo lici na nesto sto prethodi predizbornoj kampanji.
oSama za oBamu.

ja se secam, bila sam student, kada je izbio onaj skandal sa onom sto je glodala patku Klintonu, kakosebesezvase... Levinski, da, Levinski. zamalo su ga sutnuli u dupe koliko je skandal bio ozbiljan. u isto vreme kad je ono lagao kao pas da "nije imao nista sa tom zenom" odlucivalo se da li ce da bombarduju BiH (srpske polozaje, a koje bi drugo). secam se ko da je juce bilo, lezala sam na krevetu u svojoj sobi i slusala radio. pricali su da usa jos uvek nije odlucila da li ce da bombarduju i da se Klintonu opasno ljulja presto. Srbi su se naravno nadali da bombardovanja nece biti. e curac. naravno da ga je bilo. i naravno, Levinski je pala u zaborav, bilo je bitnijih tema.

pa i Milosevic je sve vreme koristio iste metode. o komunjarama da i ne pricamo.

i sad kako mozes da verujes tako nekom sistemu koji ima ciljeve koji su dirty od vrha do dna, e da usade nesto tako strasno kao sto je mrznja prema osobi koju ni ne poznajes. pa oni su napali Irak da bi nasli oruzje koje nisu ni pronasli ali sta ima veze, je li. oni su najveca sila sveta, mogu sta hoce.

obaska sto je taj rucavao i veceravao u kuci Busevih godinama. tek to smrdi. sad zbog njihove nekompetentnosti i gladi za parama i moci, taj sto je zdrao i lokao u kuci predsednika Amerike sad odjednom nije dobar i ja treba da ga mrzim da bih opravdala njihovu nekompetentnost (u tome da vide dalje od seikovog sina nafatiranog naftom).

pa to samo ako sam izgorela po glavi...

Jelence

Quote from: zagor te nej
Sta je ljudi ludak pobio, sta je glava poodsecano i sta civila njegova organizacija pobila samo u Iraku...

Jel to ti o Busu?

slawen

Пази кад не могу да верујем...
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Jelence

BTW, potpuno je razumljivo za ljude koji zive u Americi da smatraju da je ubijanjem BL postignut neki bitan cilj i to jos na svetskom nivou.

Hate mail

Znacajke, silnice, drustveni fenomeni (pojavnosti?), bespuca povijesne zbiljnosti...

O izvodjacima radova (a i rukovodstvu) sve najlepse.  :mrgreen:
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Pijanista

Sad kad je utvrdjeno da ObL nije bio ni u Iraku ni u Afganistanu, koalicija treba da se povuce, izvini, plati ratnu stetu, da se oformi sud za ratne zlocine i da se organizatori, inspiratori i ljudi na terenu (samo oni koji su cinili zlocine) izruce tom sudu. I naravno, da se u KOngresu SAD usvoji rezolucija o genocidu u Faludzi i da se to obelezava svake godine.

slawen

Чему толики цинизам?
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Jelence

Quote from: Pijanista
Sad kad je utvrdjeno da ObL nije bio ni u Iraku ni u Afganistanu, koalicija treba da se povuce, izvini, plati ratnu stetu, da se oformi sud za ratne zlocine i da se organizatori, inspiratori i ljudi na terenu (samo oni koji su cinili zlocine) izruce tom sudu. I naravno, da se u KOngresu SAD usvoji rezolucija o genocidu u Faludzi i da se to obelezava svake godine.

Pa to nije isto... Amerika ubija demokraCki. Sve sami ispravni razlozi...

Pijanista

Da ne bude zabune, drago mi je sto su doakali bin Ladenu, ali braaaaaate, koji caruk traze u Iraku i A-stanu....

Pijanista

Hocu reci, treba to da ostave tim ljudima da sami rese svoje probleme, onako kako su to i radili vekovima.

Jelence

Quote from: Pijanista
Hocu reci, treba to da ostave tim ljudima da sami rese svoje probleme, onako kako su to i radili vekovima.

Prva pametna stvar da ju procitam na ovom topiku...

slawen

Quote from: Pijanista on May 03, 2011, 04:52:37 PM
Тако је.
"Рано ујутру беру се неотворене чауре, које треба засећи оштрим ножем да из њих процури слаткаст, лепљив сок; кувају се док...."

То би била традиционална метода.

Pijanista

Pa oni sad prozivode vise heroina nego pre invazije. A ako je vec to u pitanju, mogli bi da roknu Boliviju i Kolumbiju.

tempo

Quote from: Hate mail on May 03, 2011, 04:52:44 AM
Quote from: tempo on May 02, 2011, 09:08:44 AM
jadni ljudi ostadose bez neprijatelja. sta ce sad, kukala im majka.

Zar ti sumnjas u to da ce rukovodstvo nesto vec da smisli?

ni najmanje. as a matter of fact mogu pretpostaviti da ce uskoro inagourisati boljeg i mladjeg arhineprijatelja.
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Jelence

Tromotorac

Quote from: Pijanista on May 03, 2011, 04:51:21 PM
Da ne bude zabune, drago mi je sto su doakali bin Ladenu, ali braaaaaate, koji caruk traze u Iraku i A-stanu....

OK, to be consistent, zar nije nelegalno vrsiti operacije u suverenom Pakistanu? Ako vam je prethodni USA predsednik ratni zlocinac, kako nije ovaj sadasnji, koji je:

-povecao # trupa u Afagnistanu,
-povecao broj bombardovanja iz predatora,
-zapoceo rat u Libiji,
-i sve ove neautorizovane akcije u Pakistanu?

His shit doesn't stink?

Pijanista

Izvini on je dobio Nobela, to ga unapred oslobadja odgovornosti.
Salu na stranu, ja uopste nemam dobro misljenje o Obami glede pomenutih sranja, ali je stvar u tome da je on u prilici da se vadi na predhodnika.

Pijanista

A uz to  i nije rodjen u Ameriku.

zagor te nej

Quote from: Jelence on May 03, 2011, 03:57:36 PM
Quote from: zagor te nej
Sta je ljudi ludak pobio, sta je glava poodsecano i sta civila njegova organizacija pobila samo u Iraku...

Jel to ti o Busu?

Ne.
Niels Bohr

Jelence

I kako se razlikuju ljudi koje je ubio Obama i one koje je ubio Osama?

Pa makar je po Srbiji imalo da se prebroji nevinih zrtava onoliko. Ko je bese pucao? Obama?

Ista su to govna...

Jelence

Nego... Da li je objavljivanje smrti BL i Hitlera na isti dan (1 Svibanj) slucajnost ili ... ? Tipicno americki: kad se stvari desavaju spontano nista se ne prepusta slucaju...

A sto se tice govora Obame povodom likvidacije BL: katastrofa. Dal je iko mogao to da odgleda do kraja??? Koja shmirela...

E

Jedna je stvar radovati se sto je terorista doakao, a druga davati komentare kako ga je trebalo muciti do smrti.

Jelence

E, narode, odo ja na spavanje jebala nas politika. Zivo mi se keca i za jedne i za druge.

E

Quote from: Jelence on May 03, 2011, 06:32:54 PM
E, narode, odo ja na spavanje jebala nas politika. Zivo mi se keca i za jedne i za druge.
Sad si nasla da ides da spavas  xfoht

zagor te nej

Zesce mi ide na nerve taj srpski relativizam gde su svi isti i sve je isto. Nisu, i nije. Nije isto kad Bin Laden posalje bombase samoubice da se detoniraju na decijem igralistu gde vojnici dele keks i bombone, ili u vozu u Londonu sa jedinim ciljem da pobije sto vise neduznog naroda,  sa naredjenjem da se takva stoka zatre, pa neko uzgredno najebe jer se nasao na pogresnom mestu u pogresno vreme.
Niels Bohr

E

Quote from: zagor te nej on May 03, 2011, 06:39:16 PM
pa neko uzgredno najebe jer se nasao na pogresnom mestu u pogresno vreme.
Kao mala Milica na noshi ?

zagor te nej

Da, nazalost. Za smrt tog nesretnog deteta je kriv ludak koji je doveo drzavu do toga da je jedini nacin da Arkani, legije i slicna ekipa prestane do bombarduje tudju decu u okruzenju, kolja i pljacka -  pacifikacija sa deset kilometara visine.
Niels Bohr

E

Quote from: zagor te nej on May 03, 2011, 06:39:16 PM
Zesce mi ide na nerve taj srpski relativizam gde su svi isti i sve je isto. Nisu, i nije. Nije isto kad Bin Laden posalje bombase samoubice da se detoniraju na decijem igralistu gde vojnici dele keks i bombone, ili u vozu u Londonu sa jedinim ciljem da pobije sto vise neduznog naroda,  sa naredjenjem da se takva stoka zatre, pa neko uzgredno najebe jer se nasao na pogresnom mestu u pogresno vreme.

Meni nekako sa ovim komentarom o nekakvom tzv. srpskom relativizmu i sam pribegavas istom. To sto ne podnosim dogmatizam i sto smatram da nije ok prizeljkivati necije mucenje do smrti, pa makar to bio i jedan terorista nikako ne moze da me stavi u isti kos sa pojedinim biserima na B92. Sve nas koji ne mislimo isto kao i ti trpas u istu vrecu...kud ces veceg "relativizma" Srbine.

E

Quote from: zagor te nej on May 03, 2011, 06:50:27 PM
Da, nazalost. Za smrt tog nesretnog deteta je kriv ludak koji je doveo drzavu do toga da je jedini nacin da Arkani, legije i slicna ekipa prestane do bombarduje tudju decu u okruzenju, kolja i pljacka -  pacifikacija sa deset kilometara visine.
Ja bih rekla da je odgovoran onaj koji je bombu bacio i onaj koji je dao naredjenje da se ista baci.

zagor te nej

Pa ne trpam tebe ni u kakvu vrecu, i sam mislim da je morbidno da neko prizeljkuje necije mucenje do smrti. Ja samo kazem da mi je generalno vrlo drago da je onaj skot ubijen, jer za bolje nije. To o relativizovanju je bilo upuceno jelencetu i njenom pitanju o razlici izmedju Obame i Osame.
Niels Bohr

E

Quote from: zagor te nej on May 03, 2011, 06:55:31 PM
Pa ne trpam tebe ni u kakvu vrecu, i sam mislim da je morbidno da neko prizeljkuje necije mucenje do smrti. Ja samo kazem da mi je generalno vrlo drago da je onaj skot ubijen, jer za bolje nije. To o relativizovanju je bilo upuceno jelencetu i njenom pitanju o razlici izmedju Obame i Osame.
A to! Jelence ima tendenciju da poredi babe i zabe, jos pre neki dan sam joj ukazala na to.

zagor te nej

Quote from: E on May 03, 2011, 06:54:25 PM
Quote from: zagor te nej on May 03, 2011, 06:50:27 PM
Da, nazalost. Za smrt tog nesretnog deteta je kriv ludak koji je doveo drzavu do toga da je jedini nacin da Arkani, legije i slicna ekipa prestane do bombarduje tudju decu u okruzenju, kolja i pljacka -  pacifikacija sa deset kilometara visine.
Ja bih rekla da je odgovoran onaj koji je bombu bacio i onaj koji je dao naredjenje da se ista baci.

Posle deset godina molbi, pretnji, sankcija, bukvalno svih nenasilnih metoda urazumljivanja? Ima li ko predstavu koliko je sarajevske dece metodicno poubijala ona zlocinacka rulja sa Pala, recimo? Koliko je pobacano u jezera po Srbiji, uvezano u zicu, a uvezeno sa Kosova? Sta je potrpano u jame po poligonima specijalnih jedinica policije? Pa nije se neko digao jedno jutro i rekao ajde da bombardujemo Srbiju.
Niels Bohr

zagor te nej

Problem u Srba je sto svaka vlast od 2000te na ovamo gaji taj osecaj zrtve u onom ludom narodu, i svi kriju, kao zmija noge, kakve je monstruozne stvari ta ista drzava Srbija radila drugima i kao je sama dovela do toga da joj gradjani sluze kao mete pilotima NATO pakta. Yebao ih sve redom penzioner Mladic i magacioner Hadzic u one lude zatucane  glave.
Niels Bohr

E

Pijanista

"Mama, ovo je tako uzbudljivo, A-stanci ce imati demokratske izbore uskoro, ja sam deo toga...."  - kanadski vojnik sa terena u svom poslednjem pismu roditeljima.

"Svejedno mi je ko ce biti izabran, ako mi se ne svidja ja cu ga ubiti" - afganistanski warlord u intervjuu pred nekakve lokalne izbore u demokratizovanom A-stanu.

Tromotorac

Pijanista

Hoce li biti dana zalosti u BiH? Ipak je Osama bio njihov drzavljanin.

slawen

Quote from: Pijanista on May 03, 2011, 04:59:26 PM
Pa oni sad prozivode vise heroina nego pre invazije.
Сигурно? Мора да је у питању западна технологија...
Quote from: Pijanista on May 03, 2011, 04:59:26 PMA ako je vec to u pitanju, mogli bi da roknu Boliviju i Kolumbiju.
Дубоко неразумевање проблема.

slawen

Мала Милица на ноши?
Био сам овде тада. Ениуан елс (except Mr. H.)?

Pijanista

QuoteДубоко неразумевање проблема.

Sta tu ima da se razume? Upali Sovjeti, popusili i pobegli. Naravoucenije - drzite se podalje od te lude zemlje.

Pijanista

A glede droge - nasi dileri su bolji od njihovih dilera?

Tromotorac

Quote from: slawen on May 03, 2011, 08:26:15 PM
Quote from: Pijanista on May 03, 2011, 04:59:26 PM
Pa oni sad prozivode vise heroina nego pre invazije.
Сигурно? Мора да је у питању западна технологија...

Citao sam da su probali par godina sa zaprasivanjem popy fields, nakon cega su lokalni zemljoradnici se vracali Talibanima. Postoji uzrocno-posledicna povezanost, jer afgane zabole za problem droge u svetu, nego ih zanima prinos od useva; dakle, da bi smanjili demand za Talibanstinom, pustili su ih da gaje popi.

Jednom recju, ukleta zemlja, i buduci izvor problema. Jedno resenje je bombardovanje s' vremena na vreme, zaprasivanje njiva, ili ovo:

slawen

Наркоманија је уз алкохолизам друштвени проблем последњих неколико хиљада година. Уз то и мултибилион бизнис који ако никако другојачиоје, а оно количином новца који се ту врти утиче на комплетну економију. Мало је сложеније од тога.

Tromotorac

Quote from: Pijanista on May 03, 2011, 08:35:33 PM
A glede droge - nasi dileri su bolji od njihovih dilera?

War on Drugs, rings a bell?

Do 2008 je SouthCom pruzao logisticku podrsku akcijama protiv narko mafije u Kolumbiji. Neznam da li je Obamina administracija obustavila i to.

Uostalom, dokle god zapadna obala bude promovisala rekreativno-medicinsku upotrebu Marihuane, i time odrzavala demand, postojace porblem narkomafija u centralnoj/latino Americi.