pita me večeras jedan drugar šta ja mislim jel' tesla bio srbin ili hrvat
tesla je bio luzer
aaaaaaaaaštatorečenesrećo! pa kako luzer, za života je doživeo najveće počasti
znači, radio je za tapšanje po ramenu
aaaaaaaaa, nije tačno, on je bre do kraja života živeo u hotelu, bio sam tamo, jel' ti znaš kakav je to hotel, u rokoko stilu
da nije bio luzer, posedovao bi hotel, najmanje jedan, kako beše išlo ono sa vestinghausom, cent po kilovatu kad bi se zajebavali? da nije bio luzer, ugasio bi edisona k'o pikavac, a ne kao što je bilo obratno, gidan, svako ga prevario, bu-bu
aaaaaaaaa, pa po njemu se zove merna jedinica
za nešto što niko ne zna šta je, da nije bilo elona maska, niko ne bi ni čuo za teslu, a i ovako svi misle da je to auto, ili kineski brend loših televizora....
itd
počeo je pre toga bio da me nervira sa bulgakovim (koga je otkrio nedavno, preko neke ruske tv serije istog naziva kao i onaj njegov roman m&m), od kojeg smo veoma brzo došli do toga da mu se pravdam da ruse ne mrzim, već ih samo prezirem
tako da sam sasvim prirodno (isfrustriran položajem u kome sam se našao), na njegov pomen nekog "našeg" pisca rekao da me nikada nije zanimalo šta tzv. srbi imaju da kažu ili napišu, pa da stoga štosmenetiče komotno preskoči sve te skribomane, od andrića pa do šantića
i eto nas kod tesle
a da sam znao ovo za nemanjiće, još bi se pre posvađali