BS dežurni ovog vikenda...
"Raspolažemo podacima da će nekoliko lica pokušati da lažnim prijavama protiv MUP tvrde lažno da su praćeni neki novinari u Republici Srbiji.
Jedna novinarka, kazaće da je navodno praćena i to treba da se pojavi uskoro, za narednih nekoliko dana", rekao je Stefanović.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=01&dd=08&nav_category=11&nav_id=1083197Babicu, Gasicu, Doktore, Zorana, Tomo, Jorgovanka, Vucicu...
u ime naroda, molim vas, vratite se u zooloski vrt iz kog ste pobegli!!
Unapred zahvalna, (za sada) Vasa policija !!!
(RobIn Hud, 9. januar 2016 00:13)Koliko retardno stanovništo jedna država mora da ima da bi ovako nešto preslo cenzus a kamoli da vlada sa 50%+?!
(baba snajper, 9. januar 2016 00:04) Kako je Woody Allen rekao, ne bi ja bio paranoidan da me svi ne prate!
(Lukas aus Agram, 8. januar 2016 20:48) Neka se iščuđavamo i dalje, kucamo komentare... Oni i dalje 'kraduckaju', vladaju...
(Ica, 9. januar 2016 00:11)Daaaj! Ne zezajte da je ovo stvarno izjavio.
(gmbh, 8. januar 2016 21:01)Da li je, i u kom paralelnom univerzumu normalno da ministar policije da ovakvu izjavu? Samo me to zanima...
(koki, 8. januar 2016 20:53) Od kada je on poceo da cita misli
(stevopavlovic1, 9. januar 2016 00:11)E pa ovo vec prelazi u domen naucne fantastike.
Nas ministar je poceo da cita misli, a izgleda da ima i sopstveni vremeplov, pa skoci malo u buducnost da vidi sta ce se desavati
Ovo je definitivno glupost ne meseca ne godina, ne decenije, nego GLUPOST STOLECA.
(ja, 9. januar 2016 00:08) Vidoviti Nesa
(stevopavlovic1, 9. januar 2016 00:09) zar nas sve ne pratite
moj primer sipao gorivo na privatnoj pumpi I otišao ujutru mi zvoni fiksni telefon kažu pobegao sam sa pumpe nisam platio nađem racun odem oni mi pokažu neku mutnu sliku sa kase ja njima racun oni se izvinjavaju posle sam ukapirao da tako rade sa svakim petim kupcem ko baci racun plati ponovo gorivo nije im loša prevara ali pitam ja njih odakle im moj fiksni broj kažu zvali sup u mom gradu preko tablica I oni im dali adresu broj telefona I pitali ih da im daju moj mobilni I sad slušam bajke nebojšine
(repus, 8. januar 2016 21:08)auh, sunce ti - pa ovi su poceli da citaju misli! policija za misli
(ehg, 8. januar 2016 20:55)Najbolja vlast u 'savremenoj istoriji' ne samo da zna sta je ko rekao, vec I sta ce ko uskoro reci.
(Vasilije, 8. januar 2016 23:51)Pa ovo je vrh. Ovolika vidovitost je fascinantna. Nije on uzalud doktor, doktorat na Megatrendu nosi sa sobom i vidovitost...... eh da nosi i pamet....
(Branislav 58, 8. januar 2016 20:54)Najbolji deo je da on ne kapira kontradiktorni momenat ove izjave! Covece, care, legendo, doktore, pa vi niste ni svesni kakvi ste biseri, svi do jednog! Pa vama se i deca smeju:) Poz iz daleka, vidimo se na nekim cevapima preko leta..
(del, 8. januar 2016 23:35) Plakati il' smejati se, pitanje je sad ?!
(Sanja, 9. januar 2016 00:00)Vidovita Zorka ti li si?
(Analiza, 8. januar 2016 21:03)Obratite pažnju na prve dve reči: "Raspolažemo podacima da će nekoliko lica pokušati da lažnim prijavama tvrde lažno da su praćeni". ???? Valjam se od smeha. Da li su u pasulj gledali ili u staklenu kuglu? Ili preko baba Vange? Moj sestogodisnji sin bolje laže. Ovo je komedija živa. Spustite bre zavesu, treba im hitna pauza, predstava predugo traje, sve su tekstove pobrkali
(bahaha, 8. januar 2016 23:16)...opet ovaj....
(desni spoljni, 8. januar 2016 20:57)Kako progovori tako iz njega zablista diploma. Bravo Doktore, svaka ti je zlatna
(ned, 8. januar 2016 23:02) Ovi nece pasti na izborima, ja vam "tvrd stojim"... Opet cemo morati na ulice. Secate se dzakova sa glasackim listicima i povezite sa svim montažama i organizovanim napadima do sad, pa sad ovo... Tek se zagrevaju, a spremni su na sve. Muku cemo videti sa ovim likovima. Voleo bih da nisam u pravu...
(portos, 9. januar 2016 07:41) Iju, pa ovaj je gluplji nego sto sam mislila!
(ludo burazeru, luuuudo!, 8. januar 2016 22:44)dakle, ovo prelazi svaku meru. spinovanje, ketmani i ketmanke. pa, da li su ovi normalni? moj IQ prosečne vrednosti je užasno uvređen.
(sladjana v., 8. januar 2016 23:20)Vama SNS-ovcima Kesić ni ne treba. Vi sami smišljate urnebesni humor. Policija zna da će novinarka da slaže da policija pokušava da sazna šta ona radi? Haha... Šta...?
(Fox, 8. januar 2016 22:32)Ovaj momak se stvarno trudi da nam objasni da je Zemlja ravna ploča koju nosi ogromna kornjača na svojim je....m leđima.
(gastarbajter, 8. januar 2016 23:14)Meni nije problem sto me ovaj laze, imam dovoljno mozga da ga provalim. Meni je problem sto on misli da smo mi retardi i da moze da prica ovakve gluposti bez posledica.
(Legolas, 8. januar 2016 21:57)Ministre, daj neke dojave, tiketi mi bas ne idu zadnjih dana....
(celavac, 9. januar 2016 07:22)Pa jel bila pre neki dan vest kako je pronađen uređaj za čitanje misli. Eto koliko smo napredni kad naša policija već koristi taj uređaj.
(Dusan, 8. januar 2016 22:58) Pročitao članak tri puta.
Prvi put nisam mogao da verujem šta čitam.
Drugi put mi je bilo smešno.
Posle trećeg čitanja sam se zabrinuo i rekao sam sebi: "Dosta više, nema više šale sa vama. Još malo da vam se pusti i posle će biti kasno za bilo šta".
(Željko, 8. januar 2016 21:29) kakav pajser, da izvinete
(marlo, 8. januar 2016 21:59)Ovaj lik je suviše pametan za dve noge... Trebao bi da ima četiri.
(Draško, 9. januar 2016 10:35)A molim Vas, recite mi, hoce li u sredu Arsenal dobiti Liverpool?
(jaro, 9. januar 2016 01:09)