News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

People of WALMART

Started by vbo man, December 01, 2009, 11:13:45 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pareski do

Quote from: alan ford on December 02, 2009, 05:33:01 PM
jedno offtopic zapazanje, kada sam pomenuo da je za neke to i fetish skoro da se nisam ni salio. Nigde u svetu nisam video te razne zene sa slika kako idu okolo, sepure se u minicima, utegnutim gornjim delovima dok sve kipi sa strane, vrckaju i uopste toliko su ponosne na sebe, svoj izgled pokazuju ga svima da je nenormalno.

ja bi se verovatno zatvorio u neku mracnu sobu i ne bi izlazio, ali srecom po njih oni su taman onakvi kakve zele da budu.

Чамугитис је болест која сваког мушкарца нападне бар једном у животу. Неки то потисну дубоко у подсвести док неки покушавају накнадним активностима (читањем књига) да спрече урезивање у сећање...

vbo man

E da vidimo dokle smo stigli sa "edukacijom" ;D
The light at the end of the tunnel is the train.

amans

We're lost, but we're making good time.

vbo man

U neku ruku...socijalna politika ;D

Jelence

Quote from: amans on December 03, 2009, 06:13:22 AM
OVO je politika????????

amans, fakat je da je podela po Pari ispala malo coskasta. niko nije savrsen, a za paramecijuma to mozes dobiti i napisemeno.

zasto tebe to toliko uzbudjuje?
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Wiz

Kad smo kod politike... Nije nezanimljiv momenat da onim istim ljudima kojima smetaju trash babe u Walmartu ne smeta portparolka DS sa ustima groteskno deformisanim od ubrizgavanja jeftinih silikona i sveukupnim imidžom u stilu "estradne umetnice" sa Ibarske magistrale, a ne smeta im ni organizacija u čije ime priopćava, dapače.

Nego, ovde su svetski ljudi... Ja ne znam, ali možda vi znate još neku zemlju, pored Srbije, u kojoj se bezmalo svi političari šišaju kao krimosi?

iDemo

Quote from: Wiz on December 03, 2009, 07:40:17 AM
Nego, ovde su svetski ljudi... Ja ne znam, ali možda vi znate još neku zemlju, pored Srbije, u kojoj se bezmalo svi političari šišaju kao krimosi?
kako se to šišaju krimosi?? Ko americki marinci?

Wiz

Quote from: iDemo on December 03, 2009, 07:52:17 AM
kako se to šišaju krimosi?? Ko americki marinci?

Otprilike. Samo čisto sumnjam da se ovdašnji svet nešto mnogo pali na američke marince pa da bi oni mogli biti uzor. Ovde su face Čume, Gume, Bume i Dume.

Jelence

MLogo sam srecna da ne poznajem lik (a ni delo) pominjane potparolke.

A ne znam ni kako se ko stucuje. Aiii blago meni.

vbo man

Ne znam za srpske politichare ali mi je palo u ochi da se u Srbiji dosta mushkih (uglavnom mladjih) shisha " na opasno"...i dalje. Mada moram priznati mnogim tim mladima lepo i stoji. Ovde se vec u kasnim 20-im mushkarci u dobrom broju shishaju na celavo no razlog tome je shto stvarno dobar broj njih tako rano i celavi...pa da se ne vidi.Najcrnji su mi oni shto su gore oshishani a pozadi imaju duze repine ( to se nosilo kad sam ja imala 15-16 godina). Ima i neko ime za tu sortu ali ne mogu da ga se setim.Uglavnom takvima je IQ chini mi se u minusu ( opet ja IQ...kako se chovek brzo pelcuje ;D).Mislim kad smo vec kod frizura da i to pretresemo ;)

Wiz

Especially for Dželenče...

Jelence

Mislim da ce svet biti uskracen za jednu brilijantnu ideju, vbo, ukoliko ne publikujes vezu izmedju frizure i IQ-a. :)

Jelence

Quote from: Wiz on December 03, 2009, 08:01:27 AM
Especially for Dželenče...

E, bas ti hvala. Jel to ona is DSa?
OK, ima usi, ima nos, oci, usta... Sta si kazo da je problem?

Jelence

Cekaj sad si ubacio i plavusu. Koja je sad koja??

Wiz

Pa za pevanje u krčmi na Ibarskoj magistrali ništa nije problem. Za ostalo je uglavnom sve problem.

Kako koja je koja? To je jedna te ista.

OK, ono jeste da joj je na donjoj slici donja usna duplo veća od gornje, a na gornjoj je obratno. Čudo jedno su ti silikoni!

vbo man

Pa dobro malo se zena dopumpala ;D
Ovde jedna nasha doktorka batalila svoju privatnu praksu i pootvarala ove "klinike" za botox.Ide joj biznis samo tako...A tek ove silikonske grudi...pa ovde i niza klasa masovno to ugradjuje.Kazu nova istrazivanja da su nekad ljudi pokazivali gde im je mesto u drushtvu s velikim kucama, dobrim kolima , firmiranom odecom a danas je to uglavnom "appearance". U to se ulaze ...jedino Jelenche mi nece dati za pravo da je to tako u Ozilendu ;D  gde svi idu neumiveni i apa trapa jer tako vole ;)

Jelence

E jeste jedna ista, nemoj da me palis.
Jedna je crvena druga plava, kad je to bilo isto molim te lepo.

(I drugo je isto zena, sa svim odlikama zenskog roda. Cekaj Wiz, sta je problem? Kako izgledaju zene? Drugacije od muskaraca, jeste)

vbo man

QuoteMislim da ce svet biti uskracen za jednu brilijantnu ideju, vbo, ukoliko ne publikujes vezu izmedju frizure i IQ-a.
Planiram  ;)

Wiz

Quote from: vbo man on December 03, 2009, 08:09:42 AM
Pa dobro malo se zena dopumpala ;D

Ma OK, no meni dobar deo onih iz Walmarta deluju kao dame u poređenju s ovom. A kako bi tek delovale da imaju njene pare, mogu samo da zamislim.

@Jelenče

Žene koje pevaju na Ibarskoj magistrali ne liče baš na ostale žene, ali nekako po pravilu izgledaju kao da su portparolke DS. Ibarska ruleZ!

vbo man

QuoteMa OK, no meni dobar deo onih iz Walmarta deluju kao dame u poređenju s ovom.
Heh...uvek si bio sklon preterivanju ;D

Wiz

Jesam preterao... Rekao sam "dobar deo", a istina je da sve one iz Walmarta deluju kao dame u poređenju s ovom! ;D

Jelence

Quote from: vbo man on December 03, 2009, 08:09:42 AM
Kazu nova istrazivanja da su nekad ljudi pokazivali gde im je mesto u drushtvu s velikim kucama, dobrim kolima , firmiranom odecom a danas je to uglavnom "appearance". U to se ulaze ...jedino Jelenche mi nece dati za pravo da je to tako u Ozilendu ;D  gde svi idu neumiveni i apa trapa jer tako vole ;)

Ja ne negiram da takvi ljudi postoje, nego da ja imam vecu mogucnost izbora. Sve dok ja mogu da nosim moje japanke i da ne budem vanzemaljac zbog toga, ostalo me ne zanima. Volim kad se ljudi obuku lepo, ali ne postoji nikakva veza izmedju njihovog i mog oblacenja.

Ja sam na Xmas krstarenje sa ljudima iz branse isla u japankama. A bilo ih je i u svecanim haljinama. A bilo ih je i bosih. Who cares.

U Ser nije bilo uopste tako, bar sto se mene, mog zivota i moje okoline tice.

Ostali su moguce imali drugacija iskustva, sto ne znaci da neko od nas nije u pravu, samo ima drugacije iskustvo.

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Jelence

Sjajne slike sa vencanja  :|
Prosto ne znam koja mi se vise svidja. Mozda ova medju poslednjima gde su mlada i mladozenja potpuno goli.
Ili mladozenja u trenerci, taj je isto sjajan.

vbo man

Neko mi je juche poslao slike Grchkog venchanja :x
A pre izvesnog vremena neko mi je poslao "kolaz" tih raznih venchanja :? Izmedju ostalog je bilo i srpsko u nekom hotelu Jezero ili tako neshto. Ajaoooj...ne mogu to da nadjem ali mlada je izvela striptiz a deverushe su bile obnazene xuss.Mladozenju i ekipu da ne pominjem.
Sve mi je jasno  :evil: , mislim...ali da to josh stavljaju na net.Ma otishlo je sve u ... :roll: :twisted:

Tužni Grad

Šta je sad ovo ? El' ćemo sade da bacamo otpatke preko ograde ? El' do toga došlo, a ?

Nego, da se vratimo temi: u WalMartu ne kupujem, bez obzira na tonažu i gabarit naroda koji tamo zalazi - nemaju bureka sa sirom.

Za razliku od ReWe, Penny, Turski Market, Bojanić, itd ...

baggio

1. At Wal-Mart, Americans spend $36,000,000 every hour of every day.

2. This works out to $20,928 profit every minute!

3.. Wal-Mart will sell more from January 1 to St. Patrick's Day (March 17th) than Target sells all year.

4. Wal-Mart is bigger than Home Depot + Kroger + Target + Sears + Costco + K-Mart combined.

5. Wal-Mart employs 1.6 million people and is the largest private employer, and most can't speak English.

6. Wal-Mart is the largest company in the history of the world.

7. Wal-Mart now sells more food than Kroger & Safeway combined, keep in mind they did this in only 15 years.

8. During this same period, 31 Supermarket chains sought bankruptcy.

9. Wal-Mart now sells more food than any other store in the world.

10. Wal-Mart has approx 3,900 stores in the USA of which 1,906 are Super Centers ; this is 1,000 more than it had 5 years ago.

11. This year, 7.2 billion different purchasing experiences will occur At a Wal-Mart store. (Earth's population is approximately 6.5 billion.)

12. 90% of all Americans live within 15 miles of a Wal-Mart.

13. The value of product for Wal-Mart passing through the portof San Diego each year is a larger sum than 93% of ALL countries Gross National Product (GNP) .....and that is only ONE port ...one way – that's how Wal-Mart gets it's stuff.

14. Of the 1.6 million employees, only 1.2% make a living above the poverty level.

15. Wal-Mart's head office is located and centralized in Bentonville. Due to this fact, there are more millionaires per square mile there than any place on Earth.

16. The official U.S. Government position is that Wal-Mart's prices are no lower than anyone else's when compared to a typical families weekly purchases. That's the view of the statisticians at the Bureau Of Labor Statistics (BLS) responsible for calculating the Consumer Price Index (CPI).

17. 92% of everything Wal-Mart sells, comes from China . Another 4% comes from Chinese owned companies in theU.S. or in 3rd world Countries.

18. Wal-Mart and MOST large companies, take out life insurance on it's employees, without their knowing. If an employee dies, ALL the insurance moneys go to the companies. I.e. An employee making $18,000 per year, dies, and the company might make as much as $1 million. Most often these moneys, coming from what is commonly referred to as "Dead Peasant Life Insurance Policies", is paid out to executives as bonuses. (A common practice, unknown by the average consumer).

19. Wal-Mart now averages a "profit" (not sales) of $36 billion per year.

Sta mislite, koliko ima istine u gornjem tekstu?

We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Pijanista

Da dodam:

20. Svake godine oko 10,000 firmi pokusava da postane Walmartov snabdevac. Samo oko 200 (2%) dobije tu privilegiju.  Njihove akcije skoce na berzi.

21. Zaposleni u Walmartu zaradjuju malo vise nego u K-Martu.

22. U kraju gde se otvori Walmart, prvo crknu male prodavnice, ti ljudi ostanu bez posla, a posle nekoliko meseci trend se preokrene i prosecan prihod u kraju poraste. Dakle Walmart ima pozitivan efekat na lokalnu privredu. Ima negativan efekat na zivotnu sredinu, zbog povecanja saobracaja.

Nisam siguran za osiguranje, mislio sam da su devedesetih odustali od te prakse?

AFord

Walmart ti je kao Kinezi u Srbiji. Generalno svi su protiv, prodaju jeftinu i ne preterano kvalitetnu robu ali bez toga gomila sveta ne bi imala ni osnovne kucne predmete od namestaja preko stvari za po kuci, obuce i odece pa i prehrambenih artikala.

Mi smo nedavno poslovno gledali datoteku koja 'real-time' skuplja podatke i analizira ih. Walmart im je najveca musterija a hvale se da Walmart ima u Arkanzasu centar sa tim datotekama u koje se slivaju sve transakcije iz citavog sveta i iz sekunda u sekund ovi znaju sta se prodaje, sta ide kao alva sta ne (pa se cene menjaju), cega na kojim lokacijama nestaje...

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"