News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

People of WALMART

Started by vbo man, December 01, 2009, 11:13:45 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

vbo man

A shta cemo s ovima jado?
[/img]
Koliko li OVO ima zuba?I kako li mirishe?I u kakvu se rupu sakriva kod pomrachenja sunca? :P

The light at the end of the tunnel is the train.

slawen

Да ви'ш какви би тек Срби били, да им није Мишковићевих цена.
Да нам живи, живи БИА!
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

vbo man

Moj point nije u njihovoj debljini.I ja sam debela.Ovde su uspeli i Kineze da nagoje.
Point je u chemu su poshli u kupovinu...Koji moroni!I onda mi se neko ovde proserava o Srpskoj nekulturi...
Ono shto sam videla letos u Beogradu a i po unutrashnjosti me je odushevilo.Okupani ljudi prikladno odeveni...Svaka chast Srbijo!

vbo man

I plus naravno ove svene sa decom...potpuno otsutni ljudi...

vbo man

OK.SCene sa decom...i odsutni...tastatura zeza a i srpski mi zardjao...

taki

vbo, jesi ti stvarno ona ista vbo od pre par godina?:)

Wiz

Quote from: vbo man on December 01, 2009, 11:24:12 AM
Ono shto sam videla letos u Beogradu a i po unutrashnjosti me je odushevilo.Okupani ljudi prikladno odeveni...Svaka chast Srbijo!

Vako... Ima jedno mesto u Beogradu, na krovu velikim slovima piše BAS. To je glavna autobuska stanica, odmah pored glavne železničke. E, odeš tamo, provedeš sat-dva (nemoj da slikaš, uhapsiće te, još je na snazi Titin zakon o zabrani fotografisanja bezmalo svega, uključujući saobraćajnu infrastrukturu). Onda dođi da pričamo na ovu temu.

BTW, sad mi je jasno zašto se miskop vratio. Podrum konzulata premešten iz Kanade u Jaostraliju.

vbo man

Hahaha...mozda me neko hakovao.
Naravno da sam ista.Da li mora chovek da ostane tvrdoglavo kod nekih svojih vidjenja chak i kad pochne da gleda drugim ochima?
Ili ako sazri i sagleda shiru sliku? Ja mislim da chovek treba STALNO da gleda i uchi...a pre svega da nauchi da bude objektivniji.
No dosta ljudi voli da vidi ono shto mu odgovara u datoj situaciji bez obzira na stvarnost.Nisam od tih.Mada to zna da boli...

taki

Quote from: Wiz on December 01, 2009, 11:31:14 AM
Quote from: vbo man on December 01, 2009, 11:24:12 AM

Vako... Ima jedno mesto u Beogradu, na krovu velikim slovima piše BAS. To je glavna autobuska stanica, odmah pored glavne železničke. E, odeš tamo, provedeš sat-dva (nemoj da slikaš, uhapsiće te, još je na snazi Titin zakon o zabrani fotografisanja bezmalo svega, uključujući saobraćajnu infrastrukturu). Onda dođi da pričamo na ovu temu.

BTW, sad mi je jasno zašto se miskop vratio. Podrum konzulata premešten iz Kanade u Jaostraliju.

Da, ima. ima i jos poneko ne samo to. Ali koji je to deo Beograda, procentualno? Jel' postoji ceo kvart, sa desetinama hiljada stanovnika u koji ne smes da zadjes ni danju, a kamoli nocu?

taki

Quote from: vbo man on December 01, 2009, 11:36:35 AM
Naravno da sam ista.Da li mora chovek da ostane tvrdoglavo kod nekih svojih vidjenja chak i kad pochne da gleda drugim ochima?
Ili ako sazri i sagleda shiru sliku? Ja mislim da chovek treba STALNO da gleda i uchi...a pre svega da nauchi da bude objektivniji.
No dosta ljudi voli da vidi ono shto mu odgovara u datoj situaciji bez obzira na stvarnost.Nisam od tih.Mada to zna da boli...

Ma ja sam potpuno odusevljena promenom stavova. to zaista daje nade da je moguce korigovati se ceo zivot, samo ako covek ima sirinu i pamet.

vbo man

Jeste Wiz ovi iz konzulata su mi stalno za petama...Moram da opravdam one silne pare shto me placaju... ???

Wiz

Quote from: vbo man on December 01, 2009, 11:39:22 AM
Jeste Wiz ovi iz konzulata su mi stalno za petama...Moram da opravdam one silne pare shto me placaju... ???

Meni bi bilo draže da te plaćaju, jer bi u tom slučaju u tvojim stavovima bilo i neke racionalnosti. :(

Quote from: taki on December 01, 2009, 11:38:00 AM
Da, ima. ima i jos poneko ne samo to.

To što je VBO uslikala, i mnogo crnje & gore, sreće se u Beogradu bezmalo svugde, osim na raznoraznim fensi mestima u koje ne zalazi 99% stanovnika. Preporučio sam BAS čisto da joj olakšam stvari, tu će najbrže sresti ono o čemu je reč, u skoro neograničenoj količini.

iDemo

Quote from: taki on December 01, 2009, 11:38:53 AMMa ja sam potpuno odusevljena promenom stavova. to zaista daje nade da je moguce korigovati se ceo zivot, samo ako covek ima sirinu i pamet.
Koja promena stavova?

taki

Quote from: iDemo on December 01, 2009, 11:46:32 AM
Quote from: taki on December 01, 2009, 11:38:53 AMMa ja sam potpuno odusevljena promenom stavova. to zaista daje nade da je moguce korigovati se ceo zivot, samo ako covek ima sirinu i pamet.
Koja promena stavova?

Hehe...

Wiz

Ako se za koju godinu i Hate promeni u stilu VBO ja ću istetovirati "Živeo NATO!" po sred čela.

Jelence

Quote from: vbo man on December 01, 2009, 11:36:35 AM
(...)
No dosta ljudi voli da vidi ono shto mu odgovara u datoj situaciji bez obzira na stvarnost.

Hahaha, mozda te je stvarno neko hakovao.
Jer one slike gore i ovu recenicu ovde nije postirala ista osoba.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

vbo man

Ok a sad sluchajni prolaznici koje sam "pokupila" slikajuci po Beogradu i Lazarevcu.Nije to samo Knez Mihajlova ...ima i Kalenic pijaca i seljaci koji prodaju povrce i voce...malo komparacije.Nek oproste prolaznici shto ih izchupah iz anonimnosti...

iDemo

mercedes

I ja sam bila u 2-3 WALMART-a ali i oni se razlikuju. jednom sam usla u jedan u LA. u nekom crnackom naselju e to je mjesto bilo uzas, ogroman sivi lager koji smrdio na jeftinu robu, uf kada se sjetim ljudi koji kupuju i rade tamo...morala sam da bjezim sto prije sa tog mjesta, imala sam osjecaj da cu da se ugusim,(depresija) a jedan drugi WALMART u Yucca Valley skroz druga prica..skroz normalna (koliko to moze da bude WALMART) prodavnica sa zidovima obojenim u zivim bojama, i osobljem koje je koliko toliko ok.
Einstein said that: Imagination is more important than
knowledge.

iDemo

Quote from: mercedes on December 01, 2009, 01:14:11 PM
I ja sam bila u 2-3 WALMART-a ali i oni se razlikuju.
Slicna prica postoji i ovde za Woolworths. I to se, u ovom slucaju, menja/lo s vremenom. Prica mi drugar da je - u vreme kad je on dosao - njegov W bio pun nekih alatki za oranje/kopanje i bashtu (onu sa staklenicima). Obliznji hub je imao civilizovaniji W i sve tako redom - posle par godina ( mozda 7-8 ) struktura stanovnistva se promenila tako da je sada ovaj suburban W postao fini - "prodaje i organic piletinu" dok je onaj drugi odjednom pun istih onih alatljiki i kolica za pesak i tome slicno... Nagradno pitanje (samo za Ivana) je, naravno, ko cini vecinsko stanovnistvo na lokaciji ovog urbanijeg Woolija??? ;D

slawen

Па јел' дотле дошло да показујемо фото-албуме?
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

iDemo

Quote from: slawen on December 01, 2009, 01:19:40 PM
Па јел' дотле дошло да показујемо фото-албуме?
To je prva faza, u drugoj dolazi spomenari. VirtuAlni...

Ivan_D

Ti iz Walmarta, u Americi, za razliku od Srbije, cute i puse. Zive svoje zivote u svojim podsvetovima i nemaju uticaja na ostali svet. Ne osecaju se pozvanim da po ceo dan analiziraju sino-americke odnose, ne misle o sebi da su najpametniji i sve znaju (uprkos svim cinjenicama i pokazataljima), ne tragaju na internetu za znakovima propasti Zapada (sto bi rek'o Hate), ne prizeljkuju treci svetski rat i sto je najvaznije, takvi u Americi ne sede u SKUPSTINI.
If you dine with the devil bring a long spoon.

iDemo

Quote from: Ivan_D on December 01, 2009, 01:35:44 PM...i sto je najvaznije, takvi u Americi ne sede u SKUPSTINI.
Ti si izgleda propustio par moji postova iz, recimo, juna 1999e (ili tu negde) sa preporukom za 2 knjige na temu 'ko sedi u SKUPSTINI u Americi'. Odlicne su - i nisu na cirilici... ;D

Jelence

vbo, sve je to stvar ukusa. moj ukus po ovom pitanju je sasvim drugaciji od tvog - mene sablaznjava vecernja garderoba i teska sminka u po' bela dana, djindjuve i lakirani nokti na pijaci. ja dressing code vidim kao nuzno zlo (sa naglaskom na "ZLO").

takodje mi je muka ziva da stalno razmisljam o tome sta je odgovarajuca odeca za odredjeni dogadjaj. moje misljenje je da ima samo par prilika gde stvarno ne mozes ici apa-drapa, za sve ostale prilike ljudi iz Walmarta su sasvim odgovarajuce obuceni.

(ja zapravo ne vidim sta tim ljudima fali da si se ti toliko uzjebala, docim ovim utegnutim vidim sto mana. jel vidis kako pravilo moze biti ovo ili ono - znaci nema pravila).

znas kako ja idem na svoje poslovne sastanke? u bermudama, majci bez rukava i japankama. ne samo da sam nasla zemlju u kojoj necu morati da vodim racuna sta cu da obucem (vise nego sto ta tema zasluzuje) nego se bavim i poslom koji ceni moj izbor odece.

OK, za bas svecane prilike imam crne japanke  ;D

Tromotorac

Evo ja pazarim hranu, i ostale kucne potrepstine u Wallmartu svake nedelje, ima vec pet godina i sta mi fali. Imam 3 Wallmarta u krugu od 10 milja, i uglavnom idem u onaj najdalji jer je najveci, najsnadbeveniji, a bogami i cistiji. Imaju bukvalno sve sto Whole Foods/Sprouts/Albertson ima.
The bums will always loose.

taki

Quote from: Jelence on December 01, 2009, 01:41:50 PM

(ja zapravo ne vidim sta tim ljudima fali da si se ti toliko uzjebala, docim ovim utegnutim vidim sto mana. jel vidis kako pravilo moze biti ovo ili ono - znaci nema pravila).

U, bre, jelence, zar ti stvarno ne smeta kad zena od 140kg obuce tesnu haljinu iz koje vire gace i brus?

iDemo

Sto kaze onaj baja - ovo odelo vam je $1200 ( HG ili tako nesto) a ono od $1800 je 'isto takvo ali uradjeno u materijalu cije je tkanje XY % lakse'.

Pa to se ne vidi na oko!

Ti ne vidis al' ce oni s kojima planirash da pravis pos'o (srpski: bizMis) znati da vide.
...
Nista ne kaze za (crne) japanke... ;D

iDemo

Quote from: taki on December 01, 2009, 01:47:30 PM
U, bre, jelence, zar ti stvarno ne smeta kad zena od 140kg obuce tesnu haljinu iz koje vire gace i brus?
Stavno je@ote - sta ce joj brus na onakvu vrucinu?

vbo man

E sad ga bash pretera Jelence...
Odelo ne chini choveka to stoji ali mnogo govori o tom choveku. A tek ovde u biznisu i te kako postoje kodovi.Nisu dzabe po firmama ( bankama a i drugim) uveli uniforme, da ne reskiraju da im neko dodje ovakav...ko ovi sa slika.
Naravno da ovde ( a tek na NZ) ljudi cene komfor pre svega al zar nije degutantno kao shto tebi izgleda vechernja toaleta i shminka u sred dana ( samo da te obavestim da je to bilo u ona Slobina vremena u Srbiji ali vishe ne) otici na poslovni sastanak u bermudama i japankama.Ne kazem da nema takvih firmi ( uglavnom male i privatne) gde je to OK i dopushteno ali generalno to ni sluchajno u Australiji nije uobichajeno.
Al ti valjda samo da protivrechish...
Istina posebno ovde u QLD-u zbog velike vrucine ljudi dosta nose shortseve i majice u shoping i premda ima i slichnih ovima sa slika koji se utegnu u svojih 140 kg (shto je priznacesh neukusno) ipak ih je manji broj.Postoji neshto shto se zove kultura oblachenja, stanovanja itd.E pa ako nishta Beograd ima tu kulturu.Sirotinja je doskoro onemogucavala da se to bash i vidi. Turbo kultura koja je vladala za vreme ratova i Milosevica hvala Bogu vidno je ishchezla bar medju obichnim svetom (estradne zvezde ne rachunam).Meni se bar tako chini.

vbo man

Nemam neshto specijalno protiv Walmarta i slichih osim shto je ta njihova (nekvalitetna) roba jeftina zahvaljujuci tome shto neko (ukljuchujuci i decu) negde u nekoj Aziji i Africi radi za 5 centi na sat da to napravi.Bio je negde odlichan dokumentarac o tome al ne mogu da nadjem.
Kupujem i ja u big W , Targetu i slichnima ( sve americhke firme) ponekad i za poneku robu.Trazim i ja gde je jeftinije.To nije moj point.Ja samo kazem da nema razloga unizavati i pljuvati po ljudima u Srbiji kao primitivnima itd. jer i ovo gore je Americhka stvarnost.I nisu malobrojni.Da li da po njima sudimo o USA? Naravno ne.

alan ford

Postoje razni fetishi...

Jelence

Meni? Zasto bi meni smetalo?? Jel tebi smeta?

Pa ono jes, ako je mrdnula moje japanke (svecane) - to bi mi bas zasmetalo.

vbo man

I gde ti vide tu vechernju haljinu i shminku na ovim slikama , Jelenche? ???

Jelence

Quote from: vbo man
Istina posebno ovde u QLD-u zbog velike vrucine ljudi dosta nose shortseve i majice u shoping i premda ima i slichnih ovima sa slika koji se utegnu u svojih 140 kg (shto je priznacesh neukusno) ipak ih je manji broj.

Cenim da problem sa utegnutih 140 kg nije u "utegnutih" nego u "140 kg"

Ti draga moja kad nadjes garderobu u kojoj ce 140 kg da bude "prijatno za oko" ti mi javi, da ti uzmem 10% jer sam ti dala ideju. Imam i svedoke. Joj usracu se od 10%, a ti ces sa svojih 90% nacisto da se ulipas.  ;D

Quote from: vbo man
Postoji neshto shto se zove kultura oblachenja, stanovanja itd.E pa ako nishta Beograd ima tu kulturu.

IMA I AUSTRALIJA TU KULTURU. I ne samo Australija, ima je i Amerika i Zambija i Indija i Gvatemala. SVE ZEMLJE IMAJU KULTURU OBLACENJA.

SVOJU kulturu.

Sve su razlicite, kapiras?

Samo da te upozorim da ce ti trebati jedno dva zivota da me ubedis da postoji "ispravna" i neispravna kultura". Na tebi je da odlucis dal imas toliko vremena i da li je vredno pokusaja.

Jelence

PS. Zamisli vbo da si otisla u ona africka plemena gde zene hodaju u suknjicama i sa sisama na izvolte. Jel su one nekulturne? Bas je lepo kad su zene mlade, a one starije znaju bas da budu...  sisovisne. Da li bi ti to smetalo? Ruzne sise, otromboljene, sasusene, sparusene, nikakve. Dal bi trazila da se obuku, bar dok si ti u poseti?

vbo man

Ma jok...ne pada mi napamet da te ubedjujem ni u shta...to je skroz tvoj problem.Ako je ovo gore tebi OK to mogu da shvatim ( mada teze) ali shta ti to kazesh smeta na "utegnutim" Beogradjanima?Ili je to Vojvodjanski sindrom ;D ;)
Kako sam i sama debela mogu iz prve ruke da ti kazem da ovde i te kako ima da se kupi vrlo fina odeca u velikim brojevima...chak i ogromnim.Ja je lichno nalazim u David Jones-u najchesce ali ima i jeftinijih radnji.Ne dodjem ti 10%...

vbo man

Ma idi bre, al ti je poredjenje...Ovi su deo zapadne civilizacije i nije im ovo ( nadam se) noshnja.Da vidim neku Indijanku u USA u tradicionalnoj noshnji ne bi mi smetalo.Da vidim nekog iz Juzne Amerike (ili vec odakle) sa onim ogromnim rupama na ushima ni to mi ne bi smetalo.Tako mi ni sise u Africi ne smetaju.Ali na ulicama Sidneja bash bih ih primetila...

taki

Quote from: Jelence on December 01, 2009, 02:26:14 PM

Da se ne foliram meni bi smetalo. Prosto stvar estetike. Iako mogu da se pohvalim da uglavnom gledam svoja posla  ;D

taki

Quote from: alan ford on December 01, 2009, 02:25:17 PM

Postoje razni fetishi...

da, da, ovo mi vec nije palo na pamet... valjda sto ne ocekujem demonstraciju istih u hipermarketu... :)

Jelence

Pa Walmart je USA shop, jel tako? Znaci to je tako kod njih, zar ne? U cemu je razlika izmedju sisovisnih u Africi i utegnutih debelih zena u Americi? Svako fura svoj fazon. Na isti nacin napirlitane Beogradjanke/koji rece da je drugi grad bio/ na isto mu izadju. Svako se nosi kako mu se nosi.

Slican izbor imas i ti sama.

Da li mislis da si ti u David Jones garderobi po volji bas svakom prolazniku u Brizbejnu? Da bas niko nece naci zamerku tvom nacinu oblacenja, izboru boja, garderobe, kako ti stoji, gde je zategnuto a gde visi? Jel mislis da su svi odusevljeni/ Think again...

Pa samo u nasu crkvu da odes, pola njih ce ti ko iz topa reci bar tri razloga sto ti to sto nosis grozno stoji, nije ti primereno, losa je odeca.

alan ford

Cekaj, cekaj BRE. One slike iz WalMarta su da kazem svakodnevnica vecine WalMarta. Ja tamo iz mnogo razloga ne kupujem mada su jeftiniji, a jedan od razloga je sto necu da budem deo tog sveta. Ima i pristojnih WalMarta ali ih je vecina sa ovom ekipom apsolutno beslovesnom. Sad sto Ivan kaze ta ista ekipa sedi cuti i ne talasa, radi neke poslove koje niko nece ili uglavnom zivi od drzavne pomoci.

Ja licno ne mogu da povlacim paralelu izmedju WalMarta i srpskih pijaca, pogotovu ne nekih ulicnih kafica itd. Sto se gojaznosti i nacina odevanja tice srpski seljoberi su tu za tu ekipu izmislili modu. Srecom kod nas i uopste u Evropi je zivot i dalje "nedovoljno moderan" pa se ljudi vise krecu, setaju, i valjda hrane bolje pa takvih idiota nema previse.

Jelence

Quote from: taki on December 01, 2009, 02:55:27 PM
Quote from: Jelence on December 01, 2009, 02:26:14 PM

Da se ne foliram meni bi smetalo. Prosto stvar estetike. Iako mogu da se pohvalim da uglavnom gledam svoja posla  ;D

Za tebe vazi isto pitanje. Da li mislis da je ono sto TI oblacis po volji SVIMA iz tvoje okoline? U smislu prolaznici, ljude koje sreces a ne poznaju te.

alan ford

ja mislim da postoje nekakve prihvacene norme u svim sredinama koje izmedju ostalog predstavljaju i "guidelines" sta je prihvatljivo a sta ne. Ovi ljudi sa slika nazalost ne krse zakone pa ih ni ne diraju, ali su obuceni krajnje neukusno. Sad ovo je slobodna zemlja, svako moze da se oblaci kako hoce, a jednako i ja mogu da biram gde cu i gde necu ici, kupivati, ziveti...

Jelence

Quote from: alan ford on December 01, 2009, 03:01:10 PM
Cekaj, cekaj BRE. One slike iz WalMarta su da kazem svakodnevnica vecine WalMarta. Ja tamo iz mnogo razloga ne kupujem mada su jeftiniji, a jedan od razloga je sto necu da budem deo tog sveta. Ima i pristojnih WalMarta ali ih je vecina sa ovom ekipom apsolutno beslovesnom. Sad sto Ivan kaze ta ista ekipa sedi cuti i ne talasa, radi neke poslove koje niko nece ili uglavnom zivi od drzavne pomoci.

Ja licno ne mogu da povlacim paralelu izmedju WalMarta i srpskih pijaca, pogotovu ne nekih ulicnih kafica itd. Sto se gojaznosti i nacina odevanja tice srpski seljoberi su tu za tu ekipu izmislili modu. Srecom kod nas i uopste u Evropi je zivot i dalje "nedovoljno moderan" pa se ljudi vise krecu, setaju, i valjda hrane bolje pa takvih idiota nema previse.

Kad smo onomad bili u Amer'ci rekoh ja muzu moramo da odemo u Walmart da vidimo kakva je to radnja. Toliko sam slusala o tome, na razne nacine i raznim povodima da sam morala da vidim to cudo. Navodno je vlasnik osmislio genijalne stvari za svoje zaposlene, a i nacin na koji je vodio bsn, a i sama radnja kazu od igle do lokomotive.

Otisli smo u jednu od radnji u juznom LA. Aiiiiiiiiiiiiii... Ne da sam se razocarala... Prvo sto je bilo dzumbusa, drugo sto mi nekako ne ide da kupujem gace i zelenis u istoj radnji. I sam kvalitet robe bio je kineski, ali kinesko-kineski ne "made in China" a po zamisli nekog sto nije "mada in China".

Istina, tamponi iz Walmarta su odlicno sljakali sto jes-jes.

vbo man

Tvoje mi je gledanje AF skroz prihvatljivo.Nije mi ni bila namera da generalizujem i kazem "Ovo je Amerika" ...vec samo da onima koji vrlo chesto prema ovakvim stvarima generalizuju o Srbiji kazem " I ovo je Amerika".
S Jelenchetom ne mogu da se slozim ni pod razno.Jer po njoj ispada da sve zene u Srbiji nose maturske haljine i vechernju shminku na pijacu shto je eto njoj neprihvatljivo.Pa da kad su Srbi seljaci, primitivni...Nema pojma.O ukusima se ne treba razgovarati i moja haljina iz DJ ne mora nikome da se svidi ali ovo gore je katastrofa.

alan ford

Moji su pre nekoliko godina iz neke nemacke robne kuce preko kataloga kupovali sve i svasta, uglavnom jako jeftino i nekvalitetno. Onda su digli ruke jer se ispostavilo da je vecina stvari potpuno djubre i tu negde u isto vreme se srpska vlada dosetila da krene da oporezuje sve te posiljke jer su ovi (ta robna kuca) pravili lovu a da drzava nije od toga videla ni dinara.
Tako je i Walmart - ciljna grupa mu je ekipa koja nema lovu a sa to malo sto imaju mogu da kupe kao i ekipa koja ima s tim sto im nista od svega nece raditi ili trajati. Hrana koju kupuju, a zaista sto rece GET imaju i organic i neorganic je iz Kine gde se tesko i nikako nadgleda da li se sva pravila i propisi postuju, ovoj ekipi to i nije vazno.

Uzgred bila je neka studija ovde jednom i ispostavilo se da su neobrazovani uglavnim ti predebeli a predebeli su jer nemaju love pa od love koju imaju kupuju razno djubre uglavnom vodjeni time da se za male pare sto vise najedu i to su onda razne hrane sa gomilom masti, ugljenihidratima, solju...

Jelence

Quote from: alan ford
ja mislim da postoje nekakve prihvacene norme u svim sredinama koje izmedju ostalog predstavljaju i "guidelines" sta je prihvatljivo a sta ne.

S tim sto "guidelines" nisu isti za ceo svet, samo za odredjenu sredinu, te ne postovanje "guidelines" propisanih u zemlji A ne mora da znaci nista dramaticno nego se jednostavno postuju neki drugi "guidelines", iz zemlje B. Zemlja C opet ima svoje.

Ali imam utisak da ti to vec razumes :)

Quote from: alan ford
Ovi ljudi sa slika nazalost ne krse zakone pa ih ni ne diraju, ali su obuceni krajnje neukusno. Sad ovo je slobodna zemlja, svako moze da se oblaci kako hoce, a jednako i ja mogu da biram gde cu i gde necu ici, kupivati, ziveti...

Ljudi sa slika su obuceni najbolje sto mogu, jer se ljudi i inace oblace najbolje sto mogu. To sto onaj covek ima kesu umesto pantalona ili ona na prvoj slici sto je utegnuta a sve kipi - i oni su se takodje obukli najbolje sto mogu.

Svakako da postoje i lepsi prizori, ali sta ako sam ja prst u oko nekom drugom slucajnom prolazniku sa mojom odecom?

Nemamo mogucnost ni pravo da biramo sta ce drugi ljudi da oblace, ali imamo mogucnost da biramo gde se krecemo i gde pazarimo.

alan ford

ma ja sam BRE skroz "middle of the road" tip. Vidis da je i deda to konacno shvatio :)

Zezam se, inace sad sam se vratio i dopada mi se kako su nase devojke obucene i uopste kako izgledaju. To ono po Beogradu, Valjevu i toj okolini. Ima i lopata, naravno, svuda imas i jednih i drugih osim u Engleskoj gde ni posle nekoliko meseci provedenih poslednje dve godine nisam vide ni jednu dobru ribu a da nije azijatkinja, induskinja ili tako neka pridoslica. A i njih je malo.

alan ford

Jelenche sve je to tako, jedino sto je nerealno primenjivati africke plemenske standarde u americi. Tamo su ogromne sise koje lelujaju drustveno prihvatljiva stvar, ovde nisu. Mozda za koju godinu...
A one idiotkinje su obucene "najbolje sto mogu" ne samo finansijski jer u tom istom Walmartu mozes da kupis i ukusne garderobe za iste pare, vec cisto mentalno. verujem da prosto nemaju kapaciteta da shvate sta bi bilo ukusno a sta ne - borderline retards.