Pokushala da gledam " The Road"...Pazi ja sam mrachna al ono ni ja ne mogu da gledam.Internetska brzina mi je uzasna zadnje vreme ( krvi cu im se napiti...missim provajderu iz Teksasa
) i na pola je (srecom) stao da bafira.Ja i onako dalje nisam mogla. Ko je gledao do kraja molila bi da mi kaze ukazuje li se ikakvo svetlo u filmu uopshte ili ono da gledamo pa da izvrshimo kolektivno samoubistvo pre nego shto oni Hateovi pritisnu dugme na Moskvu
Nikad nisam chitala Mir Jam i sumnjam da sam ikad mogla da je chitam ali ove serijice mi dodju nekako ko desert za potpuno opushtanje...bezveze je ali opushta
Nauchnu fantastiku sam prestala da gledam josh u pubertetu i ponekad ( nevoljno) pogledam neki bash na glasu ali josh od 1984 Orvelove nisam nashla nishta shto bih zapamtila da sam gledala.Te ratove zvezda nisam ni pokushavala da gledam.
Ima li ko neku dramu iz zivota , ono neshto realno, pa makar i teshko
Policijske filmove i serije ( kojima nas ovde zatrpavaju Ameri) su mi toliko dosadne i odvratne da vishe i ne pokushavam...ili odustajem nakon 5 minuta.
Volim komedije ali i one su u zadnje vreme ili debilne ili na isti kalup.
Nocu na SBS-u idu dobri filmovi iz raznih zemalja sveta.Kasno lezem pa mnoge odgledam do pola...i zaspim.
Skoro su reprizirali "Lovac na jelene"...kad sam ga gledala davno u Beogradu izashavshi iz bioskopa nisam znala gde sam koliko je jak utisak bio.To je bilo vreme zlatne americhke kinematografije...To su bili filmovi koje nije bilo shanse da zaboravish...Konje ubijaju zar ne, Kabare, Psi od slame, Pet lakih komada i josh puno toga...Nema danas nishta slichno