News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Iz stampe

Started by Hate mail, April 18, 2014, 09:42:57 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Hate mail

"Pastor Coronel was the chief of the Department of Investigations, or secret police. He would interview people in a pileta, a bath of human excrement or ram electric cattle prods up their rectums. The Secretary of the Paraguayan Communist Party was dismembered alive with a chainsaw while Stroessner listened on the phone."

http://en.wikipedia.org/wiki/Alfredo_Stroessner
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Hate mail

Hate mail

Nema ovih Kanadjana danas ceo dan. Mora da su se posmrzavali.

Steta, mladi ljudi.

+

Ivane, moracemo da te prekomandujemo u USA.

Samo problem je sto Tanja vise ne zeli da te deli sa drugim zenama.

Od toga ne spavam nocu.

Hate mail

Pijanisto, na tebe covek zaista moze u svakoj okolnosti da racuna.

Stvarno si div-junak.

A Ivan te vec sahranio.

baggio

We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Hate mail

Ivane, razmisljao sam nesto; mogla bi Tanja da mi kupi BB Passport a vi se posle raskusurajte. Zar nije bolje tako? Javi mi sta ste dogovorili. Pozuri, molim te.

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Pijanista

Hate, ona tebi kupi BB a ti njoj zauzvrat kupis onaj plug.

Hate mail

Da ali problem je sto bi on naposletku za pare zavrnuo i nju a i mene. Kao sto ima obicaj. See: oni samponi i kofer. Also see: ona not so-otmeno izgubljena opklada pa onda odbijanje da se plati.

Zaista je neverovatan.

Daisy

Quote from: Pijanista on February 19, 2015, 11:17:29 PM
Hate, ona tebi kupi BB a ti njoj zauzvrat kupis onaj plug.

hm... tih plugova ima u raznim veličinama...

Paris... npr.

http://junkee.com/paris-new-giant-inflatable-butt-plug-is-our-generations-eiffel-tower/43391
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

Daisy

Quote from: Hate mail on February 20, 2015, 07:48:40 PM
Ja i moje 1st world muke sa telefonom i Ivanom_D...

Gle kakvu muku ovaj covek ima:

http://pulse.com.gh/filla/shocking-mysterious-demonic-ring-eating-away-boys-finger-id3501583.html

Isaac Mateo ·  University of Phoenix Axia College · about an hour ago
I wanted to send him money but it was imposible to separate my demonic dollars from my wallet, sorry

Anthony Locascio ·  Electrical Engineer at M.C. Dean, Inc. · 28 minutes ago
You need to talk to my wife, she's an expert at that.

Stephen Coss · Daytona Beach, Florida · 2 · about an hour ago
Must be a slow news day

Pijanista

Koja produhovljena faca, jebote...

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Hate mail

"Slucajni prolaznici" spasavaju ovaj svet od pamtiveka.

Mirabella

E, al' ta ljudska stoka, te majcurine te dece, pa to je strasno.  Nije poenta u ljudima koji su bili korektni/divni, vec u stoCi koja je stoka da bi stoka!  :(
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Hate mail

Naravno.

Middle class pool boy-fucking, wife-cheating can't be bothered to instill some soul in their offspring fucktards.

Daisy

Oteraće me u grob ovi severno-američki narodi.

Hate mail

Hate mail

Hate mail

Pijanista

Ivane, ziv li si? Kaj se dogadja u Pragu, opasnije nego u Ukrajini?

Daisy

kod njega stalno neka žurka...

a po amerikama ljudi prave domaći puter  :lol:

Hate mail

Hate mail

Nesto mi nije radostan. Nema ga a i kad je tu namrsten je a poceo je i da kukumavci. Te beda zakucala na vrata, te nema para. WTF?

Doesn't sound like him at all.

Brinem se.

Pijanista

Jebes pare, ja se bojim da nisu staracki simptomi, mislim, znas ono, cim mora da kupuje butplug ..... Ivane, razuveri nas. Slikom (ne, ne tom slikom, vec slikom neke ukrajinke sa blazenim osmehom na licu, razumecemo).

Hate mail

Da, ima i toga.

Zalio se ucestalo i na zdravlje od skora.

Ne znam, ne znam...

Hate mail

Zao bi mi bilo da manjka.

Neobicno mi je drag.

Ivan_D

Tu sam, jos sam u Ukrajini nedelju dana pa nazad u Prag.

Sto bi rekao jedan moj kolega "I've done some serious self searching and found nothing. There's nothing (good or valuable in me)"

Isti lik je rekao da mu je otac jednom rekao "if you're looking for a hand, look at the end of your own arm"

Posto od Hate-a nema vajde (tebi Pijanista svaka cast na dobrim namerama i spremnosti da pomognes) moram sad sam da se pobrinem za buducnost svoje porodice i svoju. A to znaci no more Mr. Nice Guy i zabavljanja vas ovde, no more plugs, no more pics no more korisnih saveta i toplih, ljubaznih reci.

This be the last time. Je l' vredi dati $100 za sat sa ovom devojkom? Upoznao je na mamba.ru i trazila kao iz vedra neba $100 za sat vremena. Govori samo ruski sto me je odbilo jer su takve russian-speaking devojke uglavnom vrlo hard-core i servis je vrlo sterilan / los
Thoughts?

If you dine with the devil bring a long spoon.

Hate mail

Hate mail

Also, beware: she's only into you because of your money.

Ivan_D

22. sleepless nights will make you look older.

I don't have any money. This guy does. A lot of it. Like $800M

www.youtube.com/watch?v=ug02cqP69V4

Man, do I love his accent.

Hate mail

What? You don't have $100? That's not good.

Yeah, gotta give'em that; bunch of Ashkenazis speaking English is always fun to listen and watch.

Pareski do

Quote from: Ivan_D on February 25, 2015, 02:50:54 PM
This be the last time. Je l' vredi dati $100 za sat sa ovom devojkom? Upoznao je na mamba.ru i trazila kao iz vedra neba $100 za sat vremena. Govori samo ruski sto me je odbilo jer su takve russian-speaking devojke uglavnom vrlo hard-core i servis je vrlo sterilan / los
Thoughts?

Шта то значи, да су Украјинке најбоље професионалке?  xfrog

Hate mail

Ivan_D

Quote from: Pijanista on February 25, 2015, 03:13:05 AM
Ivane, razuveri nas. Slikom (ne, ne tom slikom, vec slikom neke ukrajinke sa blazenim osmehom na licu, razumecemo).

will this do?   :)

Settled for Olesa in the end. Strasno mila devojka. Everything goes, all willing and able, yoga-fanatic, no crazy talk, no questions, skromna, odlican engleski... Prosto neverovatno. A i killer body uz to.

Tanja mi je draza, ali Tanja comes at (an emotional) price.

Rekla je (Olesa) da bi rado probala nesto veci butt-plug, ali jedini veci sto su imali je ogroman. I mean bad ass jumbo fist size plug.  :shock:

Na srecu nasao sam elegantno resenje   xjap

Hate mail

Pijanista

Ivane, super, ali trebalo je da stanes kod prve slike, bilo je dovoljno.

Hate mail

Hate mail

:P

Sanja je ostavio komentar 25/02/2015 u 21:22
Hvala Svetu na ovom edukativnom teksu. Molim vas da napisete nesto i o tome kako je Bora Drljaca podmazivao suljeve.

:|

Hate mail

Mirabella

Ivan_D

The horrors of America:

http://www.theguardian.com/us-news/2015/feb/26/felony-murder-teenager-55-years-jail-indiana

Par nenaoruzanih klinaca od 16-17 obijalo neciju kucu misleci da je prazna. Vlasnik medjutim bio kod kuce, sidje sa sprata, jednog ubije, drugog rani.

I onda ovog ranjenog osude na 55 godina. I onda objasnjavaju to sa chain of events...
Sta je sa tom zemljom? Klincu od 16 godina with no previous record dati 55 godina zbog obijanja???

Neverovatno.

Ivan_D

Mirabella