News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Iz stampe

Started by Hate mail, April 18, 2014, 09:42:57 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

baggio

Hate,

da je malo slabiji na jeziku, mozda bih se i sazalila :mrgreen:, ovako..........I DON'T THINK SO! :mrgreen:

(Sa'ce opet da me ukori :mrgreen:)
We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Hate mail

Ja pokusavam da mu ucinim ali ne mogu a da se bar malo slozim sa tobom.

Daj vidi ako imas mesta u garazi pa predji u nju :mrgreen: a ukucu pusti Ivana_D sa vamelijom plus Johhny/Cam/Dusan/Olesa the plug-lady et alia da ne bih morao da kumim Montea (i potezem zesce i vazne veze; trebace meni) a i da ne zeniramo one sirote Siptare kod Pijaniste.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

indie

*
Zanimljivosti | petak 13.02.2015.
Maneken Pis ponovo sa šajkačom

I ove godine, u čast obeležavanja Dana državnosti Srbije, Maneken Pis, simbol grada Brisela, obučen je u šumadijsku narodnu nošnju.

Od 2011, u čast obeležavanja Dana državnosti Srbije, simbol grada Brisela oblači se šumadijsku nacionalnu nošnju. Maneken Pis, inače, ima 917 različitih kostima, a uvek ga oblači samo jedna osoba - zvanična garderoberka. Bronzana statua iz 18. veka visoka je 60 cm, a nastala je po legendi o dečaku koji je spasao Brisel tako što je urinom ugasio fitilj koji je trebalo da digne u vazduh zidine grada.
*
'на љуту рану - љуту траву..!'

Hate mail

Hate mail

Jebote, sad sam provalio da je ponedeljak ovde nekakav praznik!

Strasno!

:P

indie

*
PETAK 13.02.2015 | 20:56
Ispovest 63-godišnje svingerke: Imala sam 3.000 partnera
| GUARDIAN
"Jedne noći, tokom koje sam spavala sa 14 muškaraca, shvatila sam da treba da prebrojim s koliko partnera sam bila. Istina je da je to nemoguće".
*

http://www.b92.net/zivot/komentari.php?nav_id=958139

Hate mail

"Moš' misliti... Ja imam 45 godina, homoseksualac sam od svoje 14 godine, i do sada sam imao preko 4000 muškaraca...
I kada malo bolje razmislite, nije to uopšte velika cifra...
Godišnje oko 150 muškaraca...
(LimanacNS, 13. februar 2015 22:02)"

...

indie

podbara (tvoj prijatelj)
se preselio na liman..?!?

indie

сад ми се полако одврће филм
(дуги)
прво сам мислио да живи у киченеру
док се није офиро да је у пијанистином судеству,
уствари...

Hate mail

Ma taj retard (Podbara; ne ovaj flaming mentol iz NS-a) je valjda i dalje u Kicheneru.

Prazni guske i brise povracku.

It's a sad story.

Nekoliko puta sam ga isutirao okolo; za toliko mi je "prijatelj"...

"S' 600m, u oko, iz prve" materijal.

indie

jbt avast mi javlja neke viruse tamo...

indie

Vesti | subota 14.02.2015.
I elektronske cigarete mogu izazvati zavisnost
| Izvor: Beta

:?

Hate mail

Daisy

Quote from: Ivan_D on February 12, 2015, 03:35:24 PM
Racunao sam, ako bih se usadio ovde, ne bi mi trebalo €6M as previously discussed, but $2M would do the trick.

nikad se ne zna... evo primer gde ni $300M nije bilo dovoljno...

Most of the $300-million has never been found and it probably won't be, prosecutors admit, because it's hidden offshore, paid out to early investors or spent by the pair on lavish lifestyles, including a palatial ranch in Honduras, a luxury bass-fishing lodge and flights on private jets.
Financial records were moved to Belize, and both men claim they are now broke.

Prosecutors are seeking the maximum sentence of 14 years for Mr. Sorenson and Mr. Brost, who are now in jail pending sentencing. The pair had been free on bail since being charged in 2009.

On Saturday, a jury in Calgary found Mr. Sorenson, 71, and Mr. Brost, 61, guilty of fraud and theft in what the RCMP has characterized as the largest Ponzi scheme in Canadian history. Their crimes left behind a trail of shattered dreams and lost life savings. As many as 3,000 investors – a third of them Canadian – lost as much as $300-million in a series of affiliated mining and investment companies that prosecutors said were really just fronts to funnel cash to the two businessmen.

http://www.theglobeandmail.com/news/national/largest-ponzi-scheme-in-canadian-history-exploited-boom-time-alberta/article23010870/
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

Attention, Ivan_D! Ako kojim slucajem dobijes e-mail ovakve sadrzine (see below) ni slucajno da im nisi slao pare. No such thing as getting rich quick, ma sta ti oni obecavalli. Samo rad.

"STOP CONTACTING THOSE PEOPLE!

From Mrs Connie Dutton.
Sun, Feb 15, 2015 1:31 AM EST

Attn: My Dear,

I am Mrs Connie Dutton, I am a US citizen, 51 years Old. I reside here in Silver Springs Florida. My residential address is as follows. 7008 E Hwy 326 Silver Springs Florida 34488, United States, am thinking of relocating since I am now rich. I am one of those that took part in the Compensation in Nigeria many years ago and they refused to pay me, I had paid over US$20,000 while in the US, trying to get my payment all to no avail.

So I decided to travel down to Nigeria with all my compensation documents, And I was directed to meet Barrister George Alex, who is the member of COMPENSATION AWARD COMMITTEE, and I contacted him and he explained everything to me. He said whoever is contacting us through emails are fake.

He took me to the paying bank for the claim of my Compensation payment. Right now I am the most happiest woman on earth because I have received my compensation funds of $1.5 Million US Dollars Moreover, Barrister George Alex, showed me the full information of those that are yet to receive their payments and I saw your email address as one of the beneficiaries, that is why I decided to email you to stop dealing with those people, they are not with your fund, they are only making money out of you. I will advise you to contact Barrister George Alex.

You have to contact him directly on this information below.

COMPENSATION AWARD HOUSE
Name : Barrister George Alex(Esq)
Email: barrister.georgeal@qq.com
Direct Telephone: +234-909-945-9593

You really have to stop dealing with those people that are contacting you and telling you that your fund is with them, it is not in anyway with them, they are only taking advantage of you and they will dry you up until you have nothing.

The only money I paid after I met Barrister George Alex was just US$570 for the paper works, take note of that.

As soon as you contact him he will send you the payment information which you are to use in sending the payment to him in order for him to obtain the document from the court of law there in Nigeria so that your fund can be transfer to you without any delay just the way mine was being transfer to me.

Send him the following details if you know you are ready to have your FUNDS so that as soon as he receive your information he will send to you the payment details for sending him the $570USD that is needed for him to get the document that is needed to make the transfer a successful one and that is that only payment i made to Barrister George Alex and he help me in the
transferring of my FUNDS and i most say that you have to contact him so that he will help you the way he help me to Get my FUNDS without any further payment.

Fill Out the information to him if you are ready to get your FUNDS

Your Full Name:...............
Direct Phone:....................
Country.................
Occupation:.....................

Once again stop contacting those people, I will advise you to contact Barrister George Alex so that he can help you to Deliver your fund instead of dealing with those liars that will be turning you around asking for different kind of money to complete your transaction.

Thank You and Be Blessed.

Mrs Connie Dutton.
7008 E Hwy 326 Silver Springs
Florida 34488, United States"

Ivan_D

Indijanci:

QuoteKako "Blic" prenosi, telo S. K. zatečeno je na ulici s povredama glave i ranom u predelu desne prepone.

Čovek je iskrvario nasmrt, pošto ga je, kako RTS nezvanično saznaje, mačetom izbo prolaznik.

Kako kažu u MUP-u, telo je pronađeno u Ulici Svetog Rafaila Šišatovačkog, u beogradskom naselju Batajnica.

"Uviđaj je u toku, policija je na terenu i radi na rasvetljavanju slučaja", rečeno je u MUP-u.

Kako nezvanično saznajemo, nastradali je isparkiravao automobil i isprečio mu se pešak. Sporečkali su se oko prvenstva prolaza i pešak je tada izvukao mačetu i napao vozača.

Isekao mu je lice i ubo ga u preponu, zbog čega je čovek iskrvario. Napadač nije identifikovan.

Ne volim da tvrdim, ali u ovakvim situacijama je skoro uvek kriv vozac. Verovatno je bio neuvidjajan mozda i agresivan.

Sto kaze Jelence u 99% slucajeva prodjes da ti se nista ne desi, a pesak ti se ubrzano skloni sa puta, u 0.99% slucajeva ti mozda neko pljune na auto, a u 0.01% slucajeva je the 'you fuck with the bull - you get the horns' situation.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Ivan_D

QuoteStrasno!Svaki dan vozim po Beogradu i primetno je da su ljudi za volanom sve vise i vise divlji i bahati.Zato uvek gledam da se ne zakacim ni sa kim,samo ga propustam,ono govorim sebi,"ma pusti bu..lu".Voze kao da su oslobodili Beograd ili kao da su oni izmislili puteve,stvarno nema nikakvih zakona za njihovim volanom,naravno cast izuzetcima ima nas jos uvek normalnih koji se ne mangupiraju za volanom,nego voze najnormalnije.Ljudi pamet u glavu i postujte zakone i saobracajne propise,a vi gospodo "Milicijo" gledajte malo ovaj zapad kako se ponasa prema bahatim vozacima,jer nije humano da jedan Pariz koji ima 15 mil. stanovnika ima sasvim normalno funkcionisanje saobracaja bez nekih vecih prekrsaja,a jedan Beograd koji ima 1,5 mil. stanovnika i koji je troduplo manji ima haotican nacin funkcionisanja saobracaja sa ogromnim prekrsajima,a evo vidimo i smrtnim ishodima,koje su najverovatnije zbog neke gluposti.
(samizdat, 16. februar 2015 20:35)

Quote@samizdat
Slazem se apsolutno a pogotovu sa:
"Voze kao da su oslobodili Beograd ili kao da su oni izmislili puteve".
To je kljucna stvar. Ljudi se bukvalno ponasaju kao da niko drugi ne postoji osim njih. Samo ja ja i ja bilo da si pesak ili ucesnik u saobracaju. A najgore mi je kad prelazis ulicu i imas zeleno svetlo a oni imaju uslovno i svaki prloazi na 1cm od tebe. Ne daj Boze da se sapletes i da padnes ubili bi te ne bi imali vremena da ukoce.
(Ime, 16. februar 2015 22:42)

Hate mail

I sta kazes, posto je "kriv vozac", da onda policija batali jurnjavu za ovim nosiocem i povremenim rukovaocem macete?

Ivan_D

to naravno ne kazem. kazem samo da u zemlji gde se vecina vozaca ponasa kao da su oslobodili Beograd, once in a while ce poneki od njih da n@jebe. The law of large numbers...

Hate mail

Sta je to "neuvidjajan"?

Pijanista

Trenutak iskrenosti

"Nismo izgubli bitku ni rat. U ponedeljak idemo na javni poziv za potpisivanje menadžerskog ugovora jer nikad nismo umeli da zarađujemo pare, niko nikada u Srbiji to nije znao. Očekujem da krajem marta Železara počne da radi povećanim kapacitetom i da do kraja godine počne da radi i druga peć", kazao je Vučić.

Daisy

Quote from: Pijanista on February 17, 2015, 05:17:28 PM
Trenutak iskrenosti

"Nismo izgubli bitku ni rat. U ponedeljak idemo na javni poziv za potpisivanje menadžerskog ugovora jer nikad nismo umeli da zarađujemo pare, niko nikada u Srbiji to nije znao. Očekujem da krajem marta Železara počne da radi povećanim kapacitetom i da do kraja godine počne da radi i druga peć", kazao je Vučić.

Botovi totalno zbunjeni, džaba su veličali Esmark više meseci, šta sad?!
(Prccc, 17. februar 2015 16:12)

Kaze covek: "Nikada niko u Srbiji nije znao da napravi pare, ni mi ne znamo da napravimo pare..." pa marš onda sa vlasti!!! Šta znate? da trošite moju penziju???Gubite se!!!
(Penzioner, 17. februar 2015 16:20)

propade vatromet
(Ja, 17. februar 2015 16:11)

Mene je sramota što je ovaj čovek naš premijer.
On u kamere kaže da "Mi nismo sposobni..." da upravljamo, da zarađujemo pare i dr. Kao analogija ovome stoji da sme sposobni da muljamo, petljamo, ugrađujemo se. To govori čovek bez ijednog dana radnog staža u privredi.
Ma šta mislio o svom narodu, nikada ga nebih nazvao nesposobnim.
Govorim iz srca, iskreno strašno.
(Optimista u zabludi, 17. februar 2015 16:15)

Nismo ni sumnjali, ni namesten tender ne mozete da zavrsite do kraja.
(desni spoljni, 17. februar 2015 16:17)

Nije problem sto dogovor nije postignut. Svako ko je imao malo dodira sa ekonomijom a da nije KUPIO diplomu u nekoj od privatnih stamparija diploma je to vec unapred znao.
Mnogo veci problem ove drzave i ovog naroda je to sto jos nisu u potpunosti dosli do svesti da njih vode ljudi koji su:
- Propali na svim drzavnim fakultetima koje su upisali
- Ljudi koji su zavrsili zanat
- Ljudi koji imaju lazne diplome.
E AKO VI MISLITE DA TO NIJE VAZNO, POGLEDAJTE U SVOJ NOVCANIK I NEMOJTE DA SE CUDITE STO OVAJ POSAO NIJE SKLOPLJEN, JER JE ON PROSAO ISTO KAO I:
- MERCEDES IZ IKARBUSA
- FAP IZ PRIBOJA
- FABRIKA DELOVA ZA BOEING
- MUBADALA
TO JEST ISTO KAKO SU PROSLI OVI LJUDI KOJI SADA VODE OVU ZEMLJU TOKOM POKUSAJA DA ZAVRSE OZBILJNE DRZAVNE SKOLE.
(PROPAO NA DRZAVNOM,DOKTORIRAO NA PRIVATNOM, 17. februar 2015 16:30)

Sada ce železara da propadne sama od sebe !! Ko normalan hoće da kupi 5000 radnika od kojih je barem 3000 čistih neradnika i stranačkih vojnika? Ko normalan će da da pare za to! Halo Srbi pa gde živite vi? Nije vam ovo 1945 godina i socijalističko samoupravljanje. Vrlo brzo će propasti i svih 5000 će ostati bez posla! Živi bili pa videli
(marko, 17. februar 2015 16:24)

1. Kada vidim Vucica sa smrkntom facom znam da ce gradjanima da predstavi da se on borio ali je drugi kriv.
2. Voleo bi da cujem drugu stranu. Sta je to Esmsrk hteo a Srbija nije prihvatila.
3. I opet stara prica. Lopovi, bivsi itd.
4. I opet prica da on na praznik radi od sest ujutro a sinoc kasno doputovao.
5. Kako napraviti profit sa 5000 radnika, sa kojim to sirovinama i sa cenama celika koje su za 30% nize od kineskog celika
6. Imam utisak da je ovo poraz ove vlade.
(arsen, 17. februar 2015 16:32)

"niko u srbiji nikada nije znao da zaradjuje pare"
ova recenica je pogresna na toliko nivoa, pored toga sto je ponizavajuca i nekulturna, cak uvredljiva.
mada, tacno je da danas, u ovakvim "trzisnim" uslovima u srbiji, uslovima koje stvara drzava, zaraditi novac je naucna fantastika.
(milos, 17. februar 2015 16:34)

Ovo je tesko komentarisati bez psovanja
(k, 17. februar 2015 16:43)

kako ovaj čovek nema pojma o životu, to je neverovatno. toliko je glupih izjava davao o željezari, pregovorima, esmarku da bi oba Kovačevića mogla tomove i tomove tragikomedija da napišu samo o tome. Jedina logična stvar bi bila da podnese ostavku, možda bi to moglo malkice da ga opere...
(nnn, 17. februar 2015 16:29)

Jel ima neko obecanje da je ova vlada ispunila?
(buki, 17. februar 2015 16:28)

Najbolji je onaj deo kada kaže, ''ja neću odustati, boriću se za železaru''.
To dragi moji građani i penzioneri kojim vam je iz usta uzeto od vaših primanja, sve u cilju štednje znači da će se na mesečnom nivou za železaru izdvajati 10 miliona evra. Kroz deset meseci iz budžeta će biti uliveno 100 miliona evra samo u ovu rupu bez dna od železare. A sve zato što je gospodin Premijer odlučio da se bori... Lako je boriti se preko leđa nejakih.
(laki, 17. februar 2015 16:36)

Ovaj Vucic vise voli da pljune po svom narodu nego hleba da jede!
(dex, 17. februar 2015 16:25)

Kakav srcan govor, srce mi se cepa!
Mozete vi da dovodite koliko hocete menadzera, dok ne smanjite broj bespotrebnih radnika, kao sto su to radili novi poslodavci sirom Srbije, dotle ce svi gradjani Srbije da placaju ovu dramaturgiju.
(superb, 17. februar 2015 16:38)

Mi u Smederevu mozemo sada samo da spakujemo kofere i da se uhvatimo sa albancima pod ruku, pa pravac Madjarska granica!
(Esmark morgen, 17. februar 2015 16:37)
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

Ali smo umeli da se bijemo?  :mrgreen: :|

Hate mail

QuoteMi u Smederevu mozemo sada samo da spakujemo kofere i da se uhvatimo sa albancima pod ruku, pa pravac Madjarska granica!
(Esmark morgen, 17. februar 2015 16:37)

Pravac kod Pijaniste. Pijanisto, da li mozes nekako i njima da ucinis?

:| :mrgreen:

Pijanista

Hate mail

Pijanista

Hate mail

Pravilno.

Inace, glede ovih Smederevaca, to je ono sto bi moj cale rek'o: "To popravlja samo jedan majstor u Smederevo. - Pa sta sad ja moram da idem cak u Smederevo?? Ne moras; baci ga u Dunav, on ce sam da ode..."

:mrgreen:

indie

Quote from: Ivan_D on February 16, 2015, 11:07:18 PM
Indijanci:

QuoteKako "Blic" prenosi, telo S. K. zatečeno je na ulici s povredama glave i ranom u predelu desne prepone.

Čovek je iskrvario nasmrt, pošto ga je, kako RTS nezvanično saznaje, mačetom izbo prolaznik.

Kako kažu u MUP-u, telo je pronađeno u Ulici Svetog Rafaila Šišatovačkog, u beogradskom naselju Batajnica.

"Uviđaj je u toku, policija je na terenu i radi na rasvetljavanju slučaja", rečeno je u MUP-u.

Kako nezvanično saznajemo, nastradali je isparkiravao automobil i isprečio mu se pešak. Sporečkali su se oko prvenstva prolaza i pešak je tada izvukao mačetu i napao vozača.

Isekao mu je lice i ubo ga u preponu, zbog čega je čovek iskrvario. Napadač nije identifikovan.

Ne volim da tvrdim, ali u ovakvim situacijama je skoro uvek kriv vozac. Verovatno je bio neuvidjajan mozda i agresivan.

Sto kaze Jelence u 99% slucajeva prodjes da ti se nista ne desi, a pesak ti se ubrzano skloni sa puta, u 0.99% slucajeva ti mozda neko pljune na auto, a u 0.01% slucajeva je the 'you fuck with the bull - you get the horns' situation.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/535636/PRED-OCIMA-JOJ-UBIO-MUZA--Zivot-mu-je-ugasio-za-dve-sekunde

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/535636/PRED-OCIMA-JOJ-UBIO-MUZA--Zivot-mu-je-ugasio-za-dve-sekunde/komentari#ostali

indie

Pijanista

Prevod:

Muz mi ima malu kitu i odoh sa mudzahedinima, estagfirulah!

Ivan_D

Quote- Stevan mu je zatrubio, viknuo mu je što ide posred puta. Izbila je svađa. Taj muškarac je Stevanu opsovao majku, tražio je da izađe iz vozila. Molila sam Stevana da ne izlazi, ali je otvorio vrata. Potukli su se, pali na asfalt.

Missim izasao iz auta... Kobna greska. Ni u jednom scenariju, sve da se ta scena odigra milion puta sa milion raznih ljudi jednostavno ne moze nista dobro da se desi kad izadjes iz auta u takvoj situaciji.
Best case scenario je da taj drugi baja ode kad ti izadjes iz auta i ti kao ispadnes faca pred svojom suprugom. Realna vrednost toga za razumnomg coveka ≈ 0
Worst case scenario: see above    xfoht

There's 1000 shades of gray izmedju, sve negativni ishodi. Neki manje, neki vise. Dobio si samar/opalio si samar, razbio si nos/razbijen ti je nos, slomio si ruku/slomljena ti je ruka itd itd. Nista, nijedan pozitivan ishod ne postoji.
Za razumnog covek, kazem.

Hate mail

Mozda su Crnogorci.

tempo

dragisa bi ga pregazio i mirna bosna.
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Ivan_D

Ivan_D

Ja sam se od Ceha dosta naucio. Imam dvojicu prijatelja koji imaju kazina, igracnice, zgrade, apoteke itd. Jedan ima mozda do $5M ovaj drugi mozda cak do $50M.
I jednom od njih se desilo da ga u saobracaju neki besni vozac poceo da dize za kragnu sve pred policajkom koja je bila na licu mesta. (na tom se i zavrsilo)

A ovom drugom se desilo da ga je covek udario kroz otvoren prozor. On sam ima neki skup mercedes ali taj dan ga je imao u servisu pa je vozio od firme neku beat-up octaviu. Valjda nije dovoljno brzo vozio, sta li, neko mu je trubio otpozadi, takodjer u nekom luzer-autu, i kad je stao na semaforu lik je izasao i prisao mu. Ovaj otvorio prozor i ova budala ga udari. On blokirao rukom, nije ga jako udario, nije bio dobar ugao, prozor nije bio sasvim otvoren, ali udario ga, vratio se u svoj auto i svako otisao svojim putem.

I ja ga pitao je l' zapamtio tablice i on me pita zasto. Ja rek'o pa da retaliate, ne? On se iskreno nasmeja i kaze ne, nije imao osecaj da je trebalo da eskalira taj incident.
Onaj prvi slicno odgovorio kad sam ga pitao.

Na drugu stranu, znam kad su ih neki klinci uradili na automatima za kockanje za neke relativno male pare, mislim da nije bilo ni $2K, da su dali da se ti klinci povrede (as in: teske fizicke povrede). Automati imali neki tehnicki glitch sto su ovi klinci provalili. I kazem ne samo da im nisu dali pare nego su ih za moje pojmove prekomerno kaznili.

A te besne vozace su mogli isto tako sasvim nekaznjeno da srede, ali nisu o tome ni razmisljali. Secam se koliko mi je to tada (ima mozda desetak godina) izgledalo cudno, a koliko mi to sada izgleda sasvim normalno.

Hate mail

Klaun jongen, to sa vozacima je iziskivalo mozda licno angazovanje na licu mesta, imalo je masu svedoka medju kojima, kako sam kazes, i neka sluzbena lica a znas valjda da nema izmotavanja sa organima bezbednosti (ili mozda ne znas?)...

A no-go, kako za individualno tako i za angazovanje preko "posrednika".

Ono sa klincima nije imalo svedoka, pa su "posrednici" rutninski zamoljeni da unakaze (i unakazili su) klince za nesto sto je zapravo propust tih tvojih vlasnika igracnica, kazina itd. Primeti da je unakazenje klinaca bilo i oko minimalnih suma.

Sta smo imali?

Rizik: podvijanje repa.

Nula rizik: prekomerna sila i teske povrede nanesene drugima za vlastitu nesposobnost i to iz osvete (ne u pokusaju odbrane sebe ili imovine od napada/pokusaja otudjenja).

Ta tvoja dva prijatelja bih slatko sadisticki mucio the Crnogorac that I am jer ne umeju da sacuvaju drugog od sebe, potuljena, passive-aggressive srednjo-europska mouse-people Russian slavery-deserving konjusarska govna.

A tebi ukor sto se druzis sa takvim polusvetom.

Nadji neki malo bolji polusvet...

Daisy

Ivan_D

Ovu dvojicu vozaca su mogli da srede kako su hteli za nedelju-dve-mesec-dva, with impunity. Nisu jer ne bi imali nikakve opipljive koristi od toga (osim licnog zadovoljstva koje bi mozda mi Crnogorci imali, ali racionalan svet ne nalazi zadovoljstvo u istom).

Klince su kaznili kao primer. U to vreme je bilo jos dosta automata koji su imali hack-ove koje bi programeri koji su ih pravili prodavali. Npr. ako ti je kredit na masini 257 i stisnes 2 x levo dugme, 3 x desno i 2 x levo i onda stavis max ulog, dobijas neku super dobitnu kombinaciju.

Hate mail

Caveat emptor.

Sto nisu pazili ili testirali ili platili nekog eksperta da istestira ili pregleda hardware/software koji su nabavljali?

Neee. Lakse je srljati a onda se za autogolove svetiti nekim niemandima - kad niko ne gleda, mucki.

Uostalom, sta je meni?

Pitam se o svetonazorima, preduzecima i odlukama nekakvog polusveta.

Stvarno sam neverovatan.

Kada ces mi poslati novi Bold 9900, freakish-boy?

tempo

novi Bold 9900?

kupi sebi neki pravi telefon.
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Hate mail

Ivane, kupi mi neki pravi telefon.

Daisy

Ivan_D

Ja bih kupio BB passport, ali nemam para.

Kako bolno žeže beda...   :(

Hate mail

Ivan_D

Tanja kupila Samsung Note 4 prosle nedelje  xjap

Hate mail