News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Iz stampe

Started by Hate mail, April 18, 2014, 09:42:57 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Ivan_D

Sledece nedelje mi pocinje kurs ukrajinskog jezika  :|

Racunao sam, ako bih se usadio ovde, ne bi mi trebalo €6M as previously discussed, but $2M would do the trick.
Hate, I know it's within the realms of possibility. Can you help? I'm reaching out to you.
If you dine with the devil bring a long spoon.

indie

jesi se učipio za onaj powerball..?
'на љуту рану - љуту траву..!'

Hate mail

I need to consult with Johnny and Cam. I take money matters very seriously.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Ivan_D

Quote from: indie on February 12, 2015, 03:37:31 PM
jesi se učipio za onaj powerball..?

Ne bre. Pametni ljudi ne cekaju da im lutrija resi sudbinu. 

Hate mail

Pa da, za oko stoke i po basti (kao sto i planiras) tzv. ukrajinski je idealan.

Za sve ostalo bez ruskog moz' se jebat' tu (a i sire).

Ivan_D

Nema potrebe za nepristojnim recima. Missim, znam da si Sumadinac, ali ipak, trudi se malo.

Hate mail

I'm sorry, peasant-boy.

Any news on the the butt-plug front?

Hate mail

Here's how we fared:

$11 in winnings

$4 1 Powerball
$7 1 game with 3 numbers

Uplatili smo vec za sutrasnju Mega Millions igru (i to je nekih $74M jackpot).

Inace, jackpot za jucerasnji Powerball (3 lika su pogodila sve plus 10-15 likova je ubolo po $1M!) je bio $564M.

Hate mail

But we're rich already, so no problem there.

indie

*
Vesti   | četvrtak 12.02.2015
Papa: Ljudi koji odluče da nemaju decu su sebični
| Guardian

Papa Franja kritikovao je parove koji odlučuju da nemaju decu. "To je sebičan čin", rekao je on pred vernicima okupljenim na Trgu svetog Petra.

"Društvo sa pohlepnom generacijom, koje sebe ne želi da okruži decom i smatra da je iznad svake brige, tereta, rizika, zapravo je depresivno društvo", rekao je papa.

"Izbor da nemate decu je sebičan. Život se razmnožavanjem podmlađuje i u njega se uliva nova energija. Tako postaje obogaćen, a ne osiromašen".

Papa se prisetio i svog detinjstva, kada ju je neko pitao koga od petoro dece najviše voli.

"Govorila bi: 'Imam petoro dece, kao što imam pet prstiju. Ako posečem jedan od njih, boli me cela šaka. Sva moja deca su moja, ali je svako od njih različito", prepričao je papa.

"Dete volite zato što je dete, a ne zato što je lepo, zdravo i dobro; ne zato što razmišlja kao vi, ili ispunjava vaše želje. Dete je dete: život koji smo stvorili mi, ali stvara svoju budućnost".

On je rekao da postoji snažna veza između optimizma među ljudima i "unutargeneracijske harmonije".

Inače, prošle godine je kritikovao "kulturu blagostanja", prema kojoj parovi odlučuju da nemaju decu kako bi putovali i kupovali vikendice.

"Možda je zgodnije imati psa, dve mačke i njima davati ljubav. Da li je to iskreno ili ne? Jeste li to videli? Onda na kraju supružnici ostare, dođe do samoće i ogorčenosti. Dečja radosta greje dušu roditelja i otvara vrata budućnosti. Ona nisu problem reproduktivne biologije, sredstvo kojim potvrđujete svoje prisustvo na ovom svetu, a pogotovo ne vlasništvo roditelja. Deca su blago. Razumete li? Deca su blago".
*

Hate mail

Ovaj papa je mlogo pametan. Ima i sebicnih roditelja a i supruznika koji su roditelji a kada ostare opet "dodje do samoce i ogorcenosti".

Superhik

Quote from: Hate mail on February 12, 2015, 04:55:16 PM
But we're rich already, so no problem there.

Nikad igrao pa, konsekventno, nikad ni dobio.

But, ...

;)

indie

indie

nisi ti nego onaj...

Hate mail

Bude tu i alkoholizma; jel' tako indie?

indie

svuda i uvek, kao i u svemu...

Hate mail

Pitam se i da li je on, kao katolicki pop, roditelj?

We'll never know whether he's talking out of his ass or what...

indie

vec te opomeno pijanista
da ne primas sve bas previse k srcu...

indie

*
Kosovo   | četvrtak 12.02.2015 | 16:41
Dragišić: Egzodus je organizovan
Izvor: Beta

Beograd -- Profesor Fakulteta za bezbednost Zoran Dragišić kaže da je masovna migracija s KiM ka zemljama EU organizovan čin kriminalnih grupa.

On je istakao da to ne predstavlja veliku bezbednosnu pretnju za Srbiju.

"Službe treba da odgovore šta stoji iza ove masovne migracije, jer su one karakteristične za rat ili velike katastrofe, kojih na Kosovu u ovom trenutku nema. Kosovo je bilo siromašno i pre deset meseci i pre dve godine, pa se ovo nije desilo. Bojim se da su to organizovale kriminalne grupe", kazao je Dragišić.

Kako je naveo, motivi organizatora tih migracija razlikuju se od motiva migranata s Kosova.

"Sasvim je jasno da oni koji pokušavaju da odu odlaze iz socijalnih motiva, ali onaj koji ih je organizovao nije ih organizovao zbog toga, već zbog nečeg drugog", kazao je Dragišić.

Dragišić je rekao da učestali ilegalni prelasci granice s Mađarskom ne predstavljaju bezbednosni rizik za Srbiju, jer se uglavnom radi o porodicama s decom, a da kosovski Albanci koji se bore u redovima Islamske države izlaze iz Srbije drugim kanalima.

"Apsolutno jasno da su naše policijske snage, čim je taj problem počeo da se pojavljuje, stavile ga pod kontrolu, da su svi ti ljudi koji prelaze preko naše teritorije pod budnim okom službe bezbednosti i policije, tako da neki ozbiljni kriminalci ne bi sebe dovodili u tako rizičnu situaciju", kazao je Dragišić.
*

Hate mail

Pijanista je dobar, dobar covek. On je vec primio neke od ovih nesretnih kosovskih Albanaca. Mada, sad ne znam sta da radimo sa Ivanom_D; em sad kod Pijaniste nema mesta, em supruga Ivanovog ortaka iz vojske (iz vojne pekare, that is) okrenula curak pa ni od toga ne bi nista em njega samog opet uhvatilo ono sa Ukrajinom i sadjenjem (see above) patlidzana i krastavaca. Da izludis.

indie

pa neka ga/ih prosledi rodbini
[nova  varoš, see abow]
...
ujbt, to je na 'vujakliji' theme...

baggio

We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Ivan_D

baggio je pre govorila da mozemo kod nje bez problema 6 meseci, ali mislim da je imala a change of heart kad sam je ukorio jer se podsmevala akcentu onog pokojnog Pancevca.
A ja to stvarno nisam mislio lose, samo sam rekao da ne treba ismejavati ljude koji imaju malo drugaciji akcenat nego mi sami.

Hate mail

You're just too good for your own good.

Dozvoli da ja popricam sa njom.

Ivan_D

mozes. I reci joj da nije bilo nista licno i da bih slicno ukorio svakoga, te da ne uzima to k srcu. A ovo ne govorim da bi nas primila, niti ocekujem da promeni odluku.

Hate mail

Vazi, brate. Nisam upratio: ko je pok. Pancevac?

Pijanista

Ivane, 6 meseci je malo, sad nije lako naci posao u Kanadi, narocito u mestu gde Baggio zivi. Evo primice te Baggio na 1-2 godine. A ako ti se porodica prosiri u medjuvremenu, renovirace ona garazu i preselice se u nju, da vam ne smeta. Naravno, moracete da je trpite da povremeno ulazi u kucu dok vam kuva i cisti.

P.S. Nadam se da nemas nista protiv kola sa automatskim menjacem. Ako imas, reci joj na vreme da obezbedi

Hate mail

Hate mail

Koga jos imamo u Kanadi?

Ivane, da li si uzeo u razmatranje Montea?

On je nase Gore :mrgreen: list, mozda bi ti to jos i najbolje bilo...

Ivan_D

Setih se sad epizode Simpsona    :mrgreen:

HOMER
(writing the names down) Just a second... (Marge turns the television off) What's everyone so worked up about? So there's a comet, big deal. It'll burn up in our atmosphere and what's ever left will be no bigger than a Chihuahua's head.

BART
Wow, Dad, maybe you're right.

HOMER
Of course I'm right. If I'm not, may we all be horribly crushed from above somehow. (everyone groans) Okay, if you're that worried about it, let's go down to the bomb shelter.

LISA
We have a bomb shelter?

HOMER
Homer Simpson takes care of his family. (cut to Homer banging on a door) Flanders! Open up!

NED
Heidy-hoeroony, neighbor. What can I do you for?

HOMER
Get out of there. My family needs to use your bomb shelter.

MARGE
Homer!

NED
Uh oh, I kind of figured this might happen, so I built the shelter big enough for both our families.

HOMER
No deal, out!

Hate mail

Daisy

Trenutne temperature nekih gradova...

City
Temp.
  Feels like
Quebec City .
-11
  -18
Montreal
- 8
  -14
Ottawa
-14
  -23
Toronto
-16
  -28
Winnipeg
-18
  -27
Saskatoon
- 9
  -15

http://www.theweathernetwork.com/
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

Da, o tome sam bas mislio juce.

Sad kada je poceo da poboleva mozda Kanada i ne bi bila tako dobar izbor. Ali Oksi tako hoce...

Pijanista

City           Temp     Feels Like
Van Kufer   11C         11C
Victoria       10C         9C

Pijanista

Pa bas mu Kanada treba, jeftina je zdravstvena zastita

Hate mail

Ok, da li mozes da izbacis te Siptare?

Pijanista

Tesko, vec su dobili autonomiju. A i ne razumeju sprski, a engleski ne zele da nauce.

Hate mail

You're too good for your own (and Ivan's) good, too.

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Pijanista

Canadian West Coast rulz!

Ivan_D

Ja sam kod jednog Albanca ucio pekarski zanat. Mozna su ti tvoji vicni pekarluku?

Pijanista

Slabo ovde ko trazi bakljave i tuljumbe

Hate mail

Pa daj vidi ako mozes da ih sve zajedno smestis.

Ivan_D

preorjentisacemo se. znam kroasane, krofne, milch brot...
Reci sta se trazi u Kanadi pa cu se i prekvalifikovati ako treba

Pijanista

Quote from: Ivan_D on February 12, 2015, 10:52:51 PM
Reci sta se trazi u Kanadi pa cu se i prekvalifikovati ako treba

C++, moze C, Real time OS, Java, High speed digital design (1/10Giga ethernet, DDR3/4, ARM based multi core SoC), RF (WiFi, WiGig, WCDMA).....

baggio

We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Hate mail

Jel' moze ovaj moj bezjak kod tebe dok se ne snadje za jedno 15-20 godina?  :mrgreen:

Ivan_D

Taman, pretplatio sam se za Bozic godinu dana na Lynda.com, imali popust 20%

I knew it would come in handy.  xjap

baggio

Quote from: Hate mail on February 12, 2015, 11:10:31 PM
Jel' moze ovaj moj bezjak kod tebe dok se ne snadje za jedno 15-20 godina?  :mrgreen:

Samo 15-20??? 
.......prava sitnica. :mrgreen:

Hate mail

Znaci dogovoreno? :mrgreen: